Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Spy kell a kövi körbe ha sikerül még netán kihozni 1 round-ot ingyébõl.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ha megvan a sor akkor azok a kartyak ugrottak, azaz mar nem cserelhetok gondolom.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Csere engem most per pillanat az érdekel hogy Portal 2-es karijaimat elcseréljem TF2-esre. 😄
De egyedül nagyon nehéz.És nem látom értelmét továbbra sem beleölni pénzt, márminthogy saját pénzbõl vegyél karit.
én addig megpróbálom amig van mit cserélni aztán ennyi.
1 embernek elkezdenie és vásárolgatni az továbbra is baromság, Dota 2-õt pl hogy én 9 euro-t elköltek a marketbe az felejtõs, vagyis így még most is baromságnak tartom.
de ha premium akarsz lenni kell venned 1 itemet a játékban.
Free lehet nyomni de korlátokkal.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
beírtam a frissen vásárolt kulcsot, majd egy percig töltött a csík és kiírta hogy behalt a steam 😄D
"Nulla tenaci invia est via"
az oldal nem tölt be és a progiba nem tudok kulcsot aktiválni 😞
"Nulla tenaci invia est via"
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ez a pack nagyon ott van a szeren. <#guluszem1>#guluszem1>
Most olvastam utána amikor nem találtam rá opciót, hogy létrehozás alatt kellett volna valami signatures alatt a linket kimásolni.
Mindenesetre itt van lehet jelentkezni:
Alan Wake's American Nightmare (katt ide)
F
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
ott a desurás játékokra érdemes menni.el lehet csípni jókat amik késõbb steam greenlightra is felkerülnek és itt meg már megvan.online résznél meg úgyis mindegy hogy steames vagy desurás.
Congratulations! You have won 'Shadowgrounds Survivor' giveaway!
nálam eddig:
Giveaways entered: 771
Giveaways won: 4(ebbõl egy duplikált volt,azt sajna buktam)
Tegnap PH-n Maross felajánlásában nyertem egy Tomb Raider-t, ma meg a Gameminer-en megnyertem a Lightning Miner Tournament 2-t, így választhatok 1 bármilyen játékot a Steam-rõl.
Most agyalok, h. mi legyen az. Elsõnek a Remember Me-re gondoltam, de félek, h. csalódok benne.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.