Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoboKutya78
hogy ez nem verte ki a szemem 😊<#zavart2>

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

TBTPumpa
Gondolom a 30 pontos a sima Alan Wake, míg a 40 pontos már a CE változat.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

RoboKutya78
Skacok mi a különbség a 30 és a 40 pontos Alan Wake steamgiftes felajánlások között?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

DarkSector
Naná, 1 sort összeraksz akkor vége azok elmenek, és csak az marad amit a craftolásból kapsz. 😄

Spy kell a kövi körbe ha sikerül még netán kihozni 1 round-ot ingyébõl.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Maak
Na ennyit arrol, hogy jofejsegbol odaadod nekem a plusz spy kartyadat. <#vigyor5>
Ha megvan a sor akkor azok a kartyak ugrottak, azaz mar nem cserelhetok gondolom.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

DarkSector
csakhogy 5x lehet összeszedni mindegyik sort. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Maak
Tf2-bol megvan neked a sor mar, most neztem, akkor minek?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

DarkSector
Meg az a F Solitaire lepkés kártyás játék, olyan mint egy passziánsz csak meg van bolondítva, nekem tetszett maga a játék.

Csere engem most per pillanat az érdekel hogy Portal 2-es karijaimat elcseréljem TF2-esre. 😄

Maak
Ok, akkor majd hagyon bl2-t futni kicsit, ha osszejon akkor cserelhetunk majd, mert kabe engem is ennyire mozgat a dolog. Portal2, tf2, bl2 es hl2 amik megvannak, meg ahogy nezem jon a killing floor is.

DarkSector
ja pénzt nem költök rá, most csak azért és addig fontos amig haverommal összeálltunk és közösen rakunk össze paklit, egyedl nem csináltam volna, addig csinálom csak amíg ingyen ad, ha már fizetni kell, nem megyek le mínuszba.

De egyedül nagyon nehéz.És nem látom értelmét továbbra sem beleölni pénzt, márminthogy saját pénzbõl vegyél karit.

én addig megpróbálom amig van mit cserélni aztán ennyi.

1 embernek elkezdenie és vásárolgatni az továbbra is baromság, Dota 2-õt pl hogy én 9 euro-t elköltek a marketbe az felejtõs, vagyis így még most is baromságnak tartom.

Maak
A f2p verzioval nem dob kartyat, csak ha megvetted a gamat. Dark te nem aszontad leszarod ezt a kartyamizeriat? Kozben rafuggtel? 😄

van most valaki?

DarkSector
Ezek kártyák
de ha premium akarsz lenni kell venned 1 itemet a játékban.

Free lehet nyomni de korlátokkal.

RiCSi1234
A TF 2 nem free to play játék ? Már ha a Team Fortres 2-re gondolsz. 😊

GTA V (*.*)

DarkSector
akinek van TF2-es kártyája, HL2-BL2-Portal 2-es karikat tudok adni érte.

tutituti
capsized-re rácsapok.<#worship>

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Szabi
azóta már megjavult nálam is, de hirtelen nemértettem mivan 😄

beírtam a frissen vásárolt kulcsot, majd egy percig töltött a csík és kiírta hogy behalt a steam 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

BoneDragon
Én se tudtam aktiválni a kulcsaimat, de már jó.

papi08
Itt tökéletes minden 😮

13 éve itt. Szép idő.

Szabi
behalt a steam szeró ? o.0

az oldal nem tölt be és a progiba nem tudok kulcsot aktiválni 😞

"Nulla tenaci invia est via"

genndy
<#taps>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

genndy
<#worship>

mooo
GL
Ryder62
Lol most nézem itt banerban fönt hogy 90 azaz kilencven % off-ot kapott az Alan Wake. Azért az 1 dolcsis árat nem hiszem hogy alul tudják múlni 😄D

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Nagy hiba. Tavalyi év egyik legjobb játéka. 😊 Ideje lenne belekezdened.
SzirmosSzisza
Poker Night.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Zeller01
húúú bazz elég jó lett az új Humble Bundle!

. : Z E L L E R : .

Laza
Hehe, király, karácsonykor megvettem a WD-t, egy percet sem játszottam vele 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

RoboKutya78
köszöntük szépen csekkoltuk

MEdievil
<#worship> Köszönöm észre nem vettem volna.

Na akkor itt van normálisan is: (Stand alone nem kell hozzá alapjáték!)

F

Evin
Rálépsz a Giftedre, középen ki van írva, hogy "2 Commented...", az utolsó a Signatured. Arra kattintasz, és az ottani linket ide beszúrod ahogy van.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

bon
Csodás csomag, megvásárolva!

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

DarkSector
hogyan?

SzirmosSzisza
Óóóóóóóó, lesznek végre fasza TF2 cuccaim 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BoneDragon
Humble Weekly
Ez a pack nagyon ott van a szeren. <#guluszem1>

MEdievil
Utólag még van rá lehetõség hogy normális linket készítsek?
Most olvastam utána amikor nem találtam rá opciót, hogy létrehozás alatt kellett volna valami signatures alatt a linket kimásolni.

Mindenesetre itt van lehet jelentkezni:

Alan Wake's American Nightmare (katt ide)

F

genndy
<#eljen><#eljen>

Titan-t megpályázom Köszönet érte
IMYke2.0.0.0
A felajánlásokat én is köszönöm (mindkét játékkal rendelkezem már). <#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
Köszönöm a felajánlásokat! <#worship>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Evin

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

tutituti
galagiveaways.com-ra gondoltál

ott a desurás játékokra érdemes menni.el lehet csípni jókat amik késõbb steam greenlightra is felkerülnek és itt meg már megvan.online résznél meg úgyis mindegy hogy steames vagy desurás.

Lehet. Eddig nyertem egyszer ott, meg egyszer az indie izé (bocs, de melóhelyen vagyok és nem jut eszembe a neve) oldalon is. A playblinken azonban még 1x sikerült.
zorrobomber
Öreg hiba.

tutituti
ja,most nyertem 😄

Congratulations! You have won 'Shadowgrounds Survivor' giveaway!

nálam eddig:
Giveaways entered: 771

Giveaways won: 4(ebbõl egy duplikált volt,azt sajna buktam)

Panzeradler
Gamemineren lehet nyerni is?<#idiota>
Úgy látszik a Véletlenek Istene kedvel engem.

Tegnap PH-n Maross felajánlásában nyertem egy Tomb Raider-t, ma meg a Gameminer-en megnyertem a Lightning Miner Tournament 2-t, így választhatok 1 bármilyen játékot a Steam-rõl.
Most agyalok, h. mi legyen az. Elsõnek a Remember Me-re gondoltam, de félek, h. csalódok benne.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

kill3r21
Ittis köszi 😊
wantonly
Nyeremények kiküldve, gratula a nyerteseknek! 😊