Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Kártyához elég futtatni a menüt vagy játszani is kell ?<#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Maak
Hl2 Respite kartyat cserelnek Bring the fight vagy metrocopra.

ugyanitt cserelheto : Holiday Sale 2011 Gift: Half-Life 2: Episode One
(4 elemet tartalmaz: Half-Life 2: Deathmatch, Half-Life 2: Lost Coast, Half-Life Deathmatch: Source, Half-Life 2: Episode One)

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Béluska74
Akkor még várok a megvásárlásával. Köszi a segítséget!

If you give a little love you can get a little love of your own

Evin
Nekem van a magyar DLC-hez kulcsom, de még nem tudom beaktiválni. Szóval valószínûleg még nincs benne magyar nyelv.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Béluska74
Valaki megvette innen a Dishonored kiegészítõjét? Ha igen akkor az lenne a kérdésem,hogy amit hivatalosan a Steam-en lehet kapni abban van-e magyar nyelv?

If you give a little love you can get a little love of your own

jetblack
Sracok kb 1 oraja ezt csinalja a steam es hasznalhatatlan

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Sikerült újat szereznem,minden rendben,már tölti...

[IRAM] leader

Köszi,már megvan,a kolléga IS segített.<#dumcsi>

[IRAM] leader

Aha...köszi.Még ennyire ismerem,na.😊
Amúgy meg azt írja a kódra hogy már aktiválták...cseszhetem.

[IRAM] leader

Maak
Jobbra fent : steam telepitese, telepitsd a klienst a gepedre, abban ott lesz.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

SzirmosSzisza
Kliensben próbáld ne a honlapon 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Mardel
Ha telepítetted a steam klienst akkor ott keresd azt a menüt.
A weboldalon nem lehet aktiválni kulcsot.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Mardel

Baszki,de nekem olyanom nincs,akárhogyan keresem...
...vagy te látod?

[IRAM] leader

RoboKutya78
még csak 8 as vagyok.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
http://steamcommunity.com/id/robokutya/badges/2
Nekem innen kell még két feladat ez
-->Készíts egy játékkitûzõt.
meg ez
-->Használj egy Steam hangulatjelet csevegés közben.
A kitûzõt nem vágom mi lehet,
a csetbe meg nem tudom milyen karaktersort vesz be smylenak.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Vaxi
és pont ahogy elküldtem, megnyílt újra! 😄 köszi!

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Vaxi
basszus lemaradtam, pedig mióta vadászom rá 😞(

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Mardel
Össze kell gyûjteni a kártyákat. (kitûzõk menü alatt)

RoboKutya78
skacok egy kérdés milyen billentyû kombót kell használni egy steam smyle elküldéséhez?Illetve a játék kitûzõ alatt mit kell érteni?Teljesíteni kell egy játék acsi listáját?

Maak
Ha magyarra allitottad akkor felul, jatekok ful alatt, termek aktivalasa steamen es ott tudod beirni a kulcsot.

Az eleje kész,de hol váltom be a kulcsot,azt a részt nem értem.
Mert csak a vásárlást ajánlja fel.

[IRAM] leader

Beírod a keresõbe hogy steam.Utánna feltelepíted a klienst,ha nincs accod akkor kreálsz ha van akkor bejelentkezel,beváltod a kulcsot amit kapsz és indul a letõltés.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

És hogy tudom letölteni??...még nem vagyok otthon a steam-en.

[IRAM] leader

Huh köszi és ad egy ajándékozható változatot is.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

KiruHoshino

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

Maak
Teha ha elcsereltem az egyik bl2-es kartyam dont starves kartyara akkor ahelyett nem dob ujat a game?

IMYke2.0.0.0
Vicceltem ám - olyan kívánságlistám van, hogy csak Isten tudna minden rajta lévõ tétellel kezdeni valamit 😊 😊
A STEAM-es kívánságlistám kurtább 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

jetblack
Ha kell nekem johet a lista es meg a friends listadban is fent vagyok <#wink>

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

SzirmosSzisza
Nem.

Az lenne a kérdésem hogy van 2 egyforma HL2-es card-om.
Mivel csak 7-es szintû vagyok csak 4-et engedélyez nem 5-öt.
Ha eladom az egyiket helyette kapok másikat ha játszom vele?

soo277
1ébként steam gift formájában van pár csere gémem!

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

soo277
Jól van akkor 1 kérdés azért meg ért!<#sir>

DarkSector
Jah most azt hittem emberekrõl lita akiknek kellene ingyen a HL2. 😄

De amúgy a Dark Sector egy játék. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
A listámon játékok (is) szerepelnek 😊 Emberkék viszont nem 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Ugye én vagyok az elején. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Hahaha.

Most hogy kártyás, nemhogy ingyen nem de szerintem akciósan sem fogod egy ideig.

Mikor meg régen ingyen volt szinte senkinek nem kellett, tele volt a steamgifts is vele, most hogy kártyás egészen véletlen a steamgifts-ról mind eltûnt szinte 1-2 kivétellel.

Steam ért az üzlethez, leakaszt x euro-t a piacon, ráadásul a sok valve játék nak felviszi az értékét hogy a sok kártyás megvegye. 😄

Felejtsd el. 😄

IMYke2.0.0.0
Ha találsz ilyen adakozó embert, küldd el nekem is a nevét, elérhetõségét, volna egy rövidke listám a számára...
<#nevetes1>

Hát ez jó. 😄 Csak úgy? Tiszta jószívûségbõl? 😄
soo277
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sziasztok!nem tud valaki megszánni 1 Half Life 2 vel? nagyon megköszönném

DarkSector
Jah a profilban lehet egy csikba beletenni ilyen érdekességeket.

😊

SzirmosSzisza
Jobb felsõ sarokba ki tudsz rakni egy acsit, alapból csak 1-et lehet, gondolom késõbb többet is.

DarkSector
Az alsó az mit akar jelenteni?

DarkSector
Jah részben lehet, de 1-2 napja is ez volt. 😄

SzirmosSzisza
Gondolom hozzájárul, hogy hétvége van 😊

DarkSector
Mennyi kocka van basszus, átláthatatlanus sokan lehetnek a steam piacon, felteszek valamit a piacra, elég a legkedvezõbb ár alá menni 0.01 euro-val, ami 3 ft, és értesd a felettem lévõ ott van órák ota enymet kb max fél vagy max 1 perc alatt leütik!

Döbbenetes, nem tudtam hogy ennyire megy ez a kereskedelem. 😄

tototto
ezt a foil dolgot nem értem, azt irtátok 10es szint fölött dob egyet, most direkt kipróbáltam és 10es szinten tf2 csak 5 sima kártyát dobott
vagy ez is olyan hogy 10,100 emberbõl 1nek dob foilt?, azt hittem 10es szint felett egyet mindenképp kapok :S

Gubberx
köszi az infót

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

wantonly
Az attól függ mit szeretnél. Ha még játszol más játékkal, ami szintén dob kártyát, azokat eladva vagy elcserélve össze tudod gyûjteni az összes borderlands kártyát, azokból háttérképet, smiley-t tudsz kraftolni, amit szintén el tudsz adni, vagy megtarthatod. Ha szerencséd van összejöhet valami jó cucc, amit több euróért is értékesíthetsz, ha nincs - mint nekem - akkor még kevesebbet kapsz érte, mintha eladtad volna az összes kártyát és nem gyûjtögettél volna semmit. Ha nincs más játékod ami kártyát dobna, akkor csak vásárlással tudod összegyûjteni, esetleg próbálsz valami mással tradelni (játékokkal). Nekem 4 vagy 5 játékból esett kártya, eladtam õket, 8 euro.
Gubberx
Pontosan hogyan mûködik ez a steam card dolog? pl elkezdtem játszani ugye borderlands 2-vel, kidobta az elsõ 3-at? azokbol tudok cserélni a maradék 3-ra? vagy ha az a 3 amit kidobott elcserélem akkor azokból sem lesz új drop és ott vagyok ahol kezdtem? 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne