Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ugyanitt cserelheto : Holiday Sale 2011 Gift: Half-Life 2: Episode One
(4 elemet tartalmaz: Half-Life 2: Deathmatch, Half-Life 2: Lost Coast, Half-Life Deathmatch: Source, Half-Life 2: Episode One)
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
If you give a little love you can get a little love of your own
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
If you give a little love you can get a little love of your own

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Amúgy meg azt írja a kódra hogy már aktiválták...cseszhetem.
[IRAM] leader
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A weboldalon nem lehet aktiválni kulcsot.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
"Timeo Danaos et dona ferentes."
...vagy te látod?
[IRAM] leader
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Nekem innen kell még két feladat ez
-->Készíts egy játékkitûzõt.
meg ez
-->Használj egy Steam hangulatjelet csevegés közben.
A kitûzõt nem vágom mi lehet,
a csetbe meg nem tudom milyen karaktersort vesz be smylenak.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Mert csak a vásárlást ajánlja fel.
[IRAM] leader
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
[IRAM] leader
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
A STEAM-es kívánságlistám kurtább 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Mivel csak 7-es szintû vagyok csak 4-et engedélyez nem 5-öt.
Ha eladom az egyiket helyette kapok másikat ha játszom vele?
De amúgy a Dark Sector egy játék. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Most hogy kártyás, nemhogy ingyen nem de szerintem akciósan sem fogod egy ideig.
Mikor meg régen ingyen volt szinte senkinek nem kellett, tele volt a steamgifts is vele, most hogy kártyás egészen véletlen a steamgifts-ról mind eltûnt szinte 1-2 kivétellel.
Steam ért az üzlethez, leakaszt x euro-t a piacon, ráadásul a sok valve játék nak felviszi az értékét hogy a sok kártyás megvegye. 😄
Felejtsd el. 😄
<#nevetes1>#nevetes1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
😊
Döbbenetes, nem tudtam hogy ennyire megy ez a kereskedelem. 😄
vagy ez is olyan hogy 10,100 emberbõl 1nek dob foilt?, azt hittem 10es szint felett egyet mindenképp kapok :S
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne