Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Közben rájöttem hogy kell regisztrálni, mert a reg nélkül inditva nincsen indítósazr.

Amúgy 1 kör elég volt, látszik azért hogy ingyenes...:S

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

BoneDragon
Indítsd el...
Bõvebben esetleg?

DarkSector
Leszedtem ezt a RaceRoom autós játékot de nem tudok vele játszani. 😄

Valami tipp?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

genndy
Olyan nincs. Ha megszerezted, akkor az ott marad.
Hivatalos az, hogy megveszed még egyszer a játékot egy külön acc-ra.<#duhos2>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Értem... Köszi, bár én inkább valami "hivatalos" módszert kerestem volna...

genndy
Igen, lehetséges: Steam Achievement Manager
Ezzel bármelyik achit hozzáadhatod, elveheted. Legjobb tudomásom szerint nem jár érte semmilyen szaknkció, hiszen a Steames achik csak e-penis, nem érnek pontot, nem tudsz rajtuk DLC-t, játékot venni, stb.
Ettõl függetlenül használata csak saját felelõsségre!

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Az megvolt és 2-szer telepítettem már újra a steam-et mindenestül.
Ugyanaz történik a parancsikon fehér a játék még a steam-bõl sem indul csak tálcára kerül.
Más program Origin stb. rendesen mûködik.
Mi a picsa lehet.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Srácok, lehetséges egy játék elért achievement-jeinek a teljes nullázása?

Pl. azért, mert én elértem számos achit egy játékkal, de a fiam szeretné teljesen elölrõl kezdeni az egészet, és õ akarja elérni az achikat hozzá...

SzirmosSzisza
Engem is, meg az Awesomenauts. Szerintem várok még, hátha adnak valami hozzá.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

IMYke2.0.0.0
Engem még az sem, jelenleg - nincs kedvem mindig elölrõl kezdeni a küldetéseket.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RoboKutya78
A dotát már meg se merem kérdezni abból is van egy rakatom😞

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
Skacok ha valakinek kell Steam Trading Card Beta van 2 darabom elfekvõben. Érdeklõdéseket privátba toljátok.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Laza
Elég gyengusz ... max a Hotline Miami érdekelne.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Helyi tartalom ellenõrzése?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

#16534-re valaki?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

SzirmosSzisza
Itt nem volt még: van új http://www.humblebundle.com/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

RoboKutya78
nekem még a linkelés ideje alatt jutott lehet én voltam az utolsó😊

zsakosfrodo2
Nem tudom mirõl beszélsz, tökéletesen mûködnek az ékezetes betûk. Esetleg átállt a billentyûzeted angolra, mikor steamet használod, próbáld megnyomni az ALT+Shift kombót, hátha megjavul.

Maak
kifogytak :s

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

képet feltölteni szinte lehetetlen a steamre akármit is csinálok a képfeltöltés ablakban hiába választom ki a játéknevet semmit se csinál.

másnak is van ilyen problémája vagy csak én szívok?<#fejvakaras>

most veszem észre hogy még ékezetes betûket sem lehet használni a steamen 1 évig nem használom a rendszert és máris szét lett kurva? <#csodalk>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

😄 gondolhattam volna

RoboKutya78
ha facebokos vagy keresd fel ezt a címet https://www.facebook.com/logitechgaming?sk=app_214211995267353&app_data=dlt-1
ingyé DEFENSE GRID kaphatsz😊

DarkSector
<#puszi>

Gubberx
Erre vártam 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Sziasztok,segíség kellene.Ma reggel óta a steames játék parancsikonok helyén egy fehér lap van.Bármit csinálok még a steam-bõl sem indulnak a játékok.

wantonly

DarkSector
Hátha valaki Vérszemet kap:

Borderlands 2 ADD STEAM TRADING CARDS!

DarkSector
Srácok haveroknak kéne kártyás beta kupon, ha valakinek van és ingyen odaadná másoknak szívességbõl, akkor írjon, mert én pár ismerõst tudok aki szívesen elfogadná.
Köszönöm.

IMYke2.0.0.0
Kötelezõ anyag minden tower defense játékstílus kedvelõnek!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Laza
Kirr, aktiválva.

BoneDragon
IMYke2.0.0.0
Hogy te milyen vagy... hihetetlen.

DarkSector
Újgazdag, 2 dolcsit költ egy jó alkotásra, ezt a pazarlást. 😄

SzirmosSzisza
Nem kell itt felvágni, hogy milyen jól megy <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Én is munkanélküli vagyok, egyedüli élek, senkitõl nem kapok pénzt - 2 dollárt fizettem az Alan Wake csomagért.

RoboKutya78
aki munka nélkül tengõdik annak minden lóvé kiadása fáj😊nyerni még mindig jobb érzés 😊

BoneDragon
<#falbav>

IMYke2.0.0.0
Köszönjük szépen. <#worship>

IMYke2.0.0.0
Én sem értem õket.
Gond nélkül, legálisan, FULL EXTRÁSAN be lehet szerezni, és inkább a bizonytalan nyereményben bíznak. 😞

Panzeradler
Kis apróság tõlem is. Sok sikert mindenkinek.
Laza
Miért szenvedtek az ilyenekkel? Még 2 napig kb 240Ft-ért meg lehet venni az egészet. Ennyire ingyen kell? Ennyit már csak tud mindenki áldozni, fõleg egy ilyen játékért.

RoboKutya78
Ezt az Alan Wake Collector's Edition már vagy a 100 adikat játszom meg és egyik se akar beslisszolni a zsákomba bezzeg a bigyoshok amit szintén vadásztam egy ideje tegnap elõtt hála a felajánlónak beesett a zsákba.
Nincs valakinek közösbe aki megszabadulna egytõl ilyen felajánlós stílusban? SG rupban talán volna esélye mindenkinek aki szereti az ilyet😊

kill3r21
Kemény pack, áldoztam rá énis 150 pontot :d
AnuluWork
Munkahelyi géprõl vásároltam a steamen, és érdekes módom a bankom üzenetében most euroban írta ki a levont összeget. Ezt a steam csinálja, vagy valami speciális dolog van beállítva az alap kliensnél? Nem találtam opciót pénzösszegre vonatkozóan, de lehet, hogy nem jó helyen kerestem. (Utoljára május 3-án vásároltam valamit még az otthoni gépen át, de annak megtörténtét akkor még forintban küldte meg a bankom smsben.)

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

IMYke2.0.0.0
Könnyû az élete egy programozónak <#nevetes1>

Laza
Én sem vagyok az, csak hobbi szinten, autodidakta módon képezve magam 😊(azaz a munkám során nem kell használnom közvetlen, de természetesen hasznos, a suliban meg csak a nagyon alapokat ismertem meg, semmire sem elég).

De 1001 módja van annak, ha magad akarod biztonságban tudni a jelszavaid. Még egy kis notesz is elég erre jól eldugva otthon 😊

Volt régen az a csajos, kis lakatos füzetecske, na az mindent visz 😄

SzirmosSzisza
Én meg generáltam magamnak egy megjegyezhetõ jelszót, kb ilyen szintût: rendhagyó vulkanikus önkormányzat

Aztán ha fel is brute forceolják, akkor ott a Steam Guard 😊

Sir Quno Jedi
Nem mindenki programozó. Ámde akár egy sima textfájlban is tarthatod a jelszavaidat, ha az egy truecrypt konténerben csücsül, amin 3xos titkosítás van... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Laza
Én meg az ilyen harmadik fél által fejlesztett jelszótárolós/titkosító megoldásokban nem bízom ... fõleg aminek még netes hozzáférése is van 😊

Inkább írtam magamnak egyet, ez AES 256 bites algoritmust használ CBC módban és PBKDF2-t jelszó generáláshoz. Egy tetszõleges hosszúságú kulcs/jelszó alapján titkosítja a szöveget 😊

Az esélye sincs meg, hogy harmadik fél hozzájusson, de még ha sikerül is, fogalma sincs mivel készült és hogyan, elszarakodhat vele egy darabig, míg visszafejti 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

DarkSector
Upsz.

TF2 Enginer karit adnék, TF2 nekem hiányzó TF2-Portal 2 kártyáért!