Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem volt sok idõm azonnal áttanulmányozni, így rögtön egy ingyenes Flashjáték honlapjának esett le. Köszönöm a tippet, megpróbálom. <#eljen>

Project D|Rare Car Collector|

Nem rossz indulatból írtam, Nekem is van igyen játékom steamen. Csak egy általam biztosan müködõ oldalt ajánlottam. Bocs ha másnak vélted.
Végigolvastam, tényleg lehet. Elnézést.

penge96
mondta*

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

penge96
Nem hiszem, hogy rossz indulatból mondtam. Tremorgamesrõl én is szereztem már három JÓ játékot. Szóval nem tudom hova vársz hasznosabb hozzászólást.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Ok. Megpróbálom

viszont ha már minden áron ingyen játékot akarsz, akkor inkább a Másik oldal-t használd.
Maak
Rengeteg filleres csomag van manapsag.
Bundlestars
Humblebundle
Indiegala

hogy csak a legismertebbeket mondjam, nekem rengeteg jatekom ezekbol van meg. Aztan vannak meg shopok ahonnan sokszor lehet akciosan venni a jatekokat.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

penge96
Igen, de ahhoz Steamen belül tagja kell hogy legyél az adott csoportnak, hogy Steamgiftsen betudj lépni a giveawayeikbe.

"Ha csak nem csoportban játszol, akkor legjobb esetben is 0,1% esélyed van arra, hogy nyerj bármit is"

Csoportban is lehet nyerni?

penge96
Összefoglalva annyit mondanék, hogy a játékaid nagy részét nem Steamgiftsen fogod megnyerni. Ha csak nem csoportban játszol, akkor legjobb esetben is 0,1% esélyed van arra, hogy nyerj bármit is (giveawayenként). Én 2000 entriebõl eddig kétszer nyertem, abból az egyiket négy ember közül, szóval egyáltalán nem mondhatnám, hogy túl szerencsés lennék benne. A játékokat pedig nagyobb akciók esetén érdemes megvenni, ami a Steamen belül elég sokszor van. Én eddig 7 játékot szereztem "ingyen", más nevében nem tudok nyilatkozni.

Értem.

A steampowers.net mennyire valós? És akinek rengeteg játéka van, azt mind vette, vagy valami Giveaway során nyerte, esetleg voltak ingyen játékok?

genndy
A felajánlott és sikeresen kisorsolt játékok (asszem) 2%-át kapja meg mindenki pontban. Tehát hogy legyen pontod, ahhoz nem kell tenned semmit.
Esélynél nem számít, mennyi pontba kerül a játék. Esély = 1/jelentkezõk száma

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Sziasztok

Még csak most ismerkedek a Steam világával, eléggé felületesen ismerem egyelõre. Elsõsorban ez a Steamgifts érdekelne, hogy mi alapján kapok pontokat? Most beneveztem 10P-ért egy játékért és mekkora az esélyem, hogy megnyerem?

A másik: Ezen az oldalon(Steampowers.net) valóban lehet játékokat venni pontokért, amit összegyûjtök?

ha igaz akkor töröljétek... bocsi...
genndy
1. Tuti átverés
2. Reflinkelés nem tilos ebben a fórumban?

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Zeller01
lényegében átvered a másik felet. még jó hogy fukaroknak nevezted a magyarokat!

. : Z E L L E R : .

Maak
Az, de max hulyenek neznek majd. Bar teny , hogy bo szart sem er nemhogy bf3-at. Ettol fuggetlenul sztem elfelejtheted, hogy barmit is kapsz erte. Ingyen osztogattak el akiknek nem kellett.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

RoboKutya78
<#nevetes1>
én azért arra is építek hogy azé vannak steames felhasználók szerintem akiknek gõze sincs a humble oldal mibenlétérõl 😊) és azok talán rákattannak az e fajta ajánlatokra😊
Mondjuk bevallom 4 éves steames pályafutásomból a 4. évében fedeztem fel ezeket az oldalakat.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

DarkSector
Végülis a BF 3 megér egy kisebb játékto, vagy nagyobbat is ha valaki szemethuny afelett a budle felett, a játék maga többet ér, de ugya ha hozzáférhetõ mindenkinek akkor más.

2 dollárt ér durván, 5-1 dollár, ezt felezed, sims 3 miatt az elviekben 2 dollár, vagyis 2-max 4 dollárt kapsz érte, végülis az sem rossz, tekintve azt hogy neadjisten valami felesleges játéka van valakinek, amit nem akar és többet ér mondjuk és elcserélné, akár....😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

RoboKutya78
na steamtradre kitettem kíváncsi vagyok hogy csak mi magyarok vagyunk e fukarak a másikkal szemben😊
http://www.steamtrades.com/forum/mBdDu/h-battlefield-3-origin-key-w-all-offers-interested-but-my-list-of-wishes

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Tinman
Del-t neki már nem aktuális! Köszi.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Mardel
Sokat akar a szarka? 😄

"Timeo Danaos et dona ferentes."

RoboKutya78
bf3 ért nagy szemétség black opsot kérni cserébe?
Mert ha nem és van valakinek annak odaadom.

Tinman
A

Witcher I.
Withcer II.

Steam-es van valakinek pluszba? Csere érdekelne.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

RoboKutya78
ha naon sokan jelentkeztek eskü kidobom steamgiftre privát meghívóba és aki megnyeri annak az ajánlatát fogom elfogadni ez szerintem így tisztességes felajánlás lenne nem?

RoboKutya78
<#ravasz1>

DarkSector
Bad Rats = all keys? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TheGrinder
BF3 engem is érdekelne. 😄

RoboKutya78
üres mi a ....😊
itt a link hozzá
bf3-ra már van egy kíváncsiskodó 😊
kiv lista

DarkSector
Kívánságlistád üres? 😄

RoboKutya78
A nyomi sims 3 miatt csekkoltam a csomi 90% a megvolt

RoboKutya78
Na szóval akkor van cserére:
origin kod
Dead Space Origin Key
Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key
Crysis 2 Maximum Edition Origin Key
Battlefield 3 Origin Key

Steam kód
Dead Space Steam Key
Crysis 2 Maximum Edition Steam Key
Kívánságlistám nyitva a nagyközönség elõtt.
<#crazya><#crazya>

papi08
Igen, azt jelenti 😊

És fordítva is, ha csak az origin kell, akkor mehet tovább a steam kód 😊

13 éve itt. Szép idő.

igen
RoboKutya78
Skacok nem vagyok tisztában teljesen ezzel a humbis csomagdobálással.
Megvettem ezt az origi csomit lesznek belõle olyan játékok amit fel szeretnék dobbantani.
A kérdés a kövi lenne:
Van ugye némely játéknál origines illetve steames kulcs kiadva ez azt jelenti hogy mindkét kód különálló azaz ha nekem a steames verzió van meg az originest átadhatom valaki másnak?

IMYke2.0.0.0
Azt hittem ingyen adod. <#vigyor5>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wantonly
Igen, normál áron számolja.
RoboKutya78
a hl2 giftet számolja a steam gift?

RoboKutya78
Hali mindenki
Van egy felesleges Half Life 2 giftem valahonnan beesett a raktáramba.
ha esetleg kell valakinek
hasonló értékben cserealapnak tudom felajánlani a kívánságlistámról bármit szívesen bevállalok.

DarkSector
Üdv a klubban. 😄

Kár hogy a legszebb példa, ez a kártyás játék, szó szerint kártyás játék, amit magát a játékot INGYEN osztogatták orrba-szájba, most meg egy sima fizesd ki az 1/4-ét kupont adja valaki ingyen. 😄

Ezért érnek "szart se" a kuponok.

PERSZE ILYENKOR A SZÁNDÉK A FONTOS

fery02
Fura, hogy mindenki hozzáteszi a kupon ajánlásokhoz, hogy "ingyen"!

Mintha nem lenne egyértelmû, hogy másképp semmit sem érne.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Szerintetek a korábbi heroes of might and magic , és a Might & magic részek fent lesznek valamikor steamen? Mert ha nem, akkor lehet ogy megveszem õket majd a Gog-on, csak jóval jobb lenne ha steamen lennének meg...

Szabi
? 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Hátha valakit érdekel:
75%-KAL OLCSÓBB Faerie Solitaire

INGYEN!
lalakov
<#smile>
lalakov
Köszönöm.<#worship> Egyforma áron van a két játék, de a Fortix kártyás.
Akkor inkább vegyen Fortixet, az kártyás, valamennyi visszajön belõle 😊
IMYke2.0.0.0
Bad Rats: the Rats' Revenge - 0,99 €.
Nem DLC.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Asszem a Fortix a legolcsóbb most !