Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Project D|Rare Car Collector|
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Bundlestars
Humblebundle
Indiegala
hogy csak a legismertebbeket mondjam, nekem rengeteg jatekom ezekbol van meg. Aztan vannak meg shopok ahonnan sokszor lehet akciosan venni a jatekokat.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Csoportban is lehet nyerni?
A steampowers.net mennyire valós? És akinek rengeteg játéka van, azt mind vette, vagy valami Giveaway során nyerte, esetleg voltak ingyen játékok?
Esélynél nem számít, mennyi pontba kerül a játék. Esély = 1/jelentkezõk száma
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Még csak most ismerkedek a Steam világával, eléggé felületesen ismerem egyelõre. Elsõsorban ez a Steamgifts érdekelne, hogy mi alapján kapok pontokat? Most beneveztem 10P-ért egy játékért és mekkora az esélyem, hogy megnyerem?
A másik: Ezen az oldalon(Steampowers.net) valóban lehet játékokat venni pontokért, amit összegyûjtök?
2. Reflinkelés nem tilos ebben a fórumban?
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
. : Z E L L E R : .
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
én azért arra is építek hogy azé vannak steames felhasználók szerintem akiknek gõze sincs a humble oldal mibenlétérõl 😊) és azok talán rákattannak az e fajta ajánlatokra😊
Mondjuk bevallom 4 éves steames pályafutásomból a 4. évében fedeztem fel ezeket az oldalakat.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
2 dollárt ér durván, 5-1 dollár, ezt felezed, sims 3 miatt az elviekben 2 dollár, vagyis 2-max 4 dollárt kapsz érte, végülis az sem rossz, tekintve azt hogy neadjisten valami felesleges játéka van valakinek, amit nem akar és többet ér mondjuk és elcserélné, akár....😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
http://www.steamtrades.com/forum/mBdDu/h-battlefield-3-origin-key-w-all-offers-interested-but-my-list-of-wishes
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mert ha nem és van valakinek annak odaadom.
Witcher I.
Withcer II.
Steam-es van valakinek pluszba? Csere érdekelne.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
origin kod
Dead Space Origin Key
Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key
Crysis 2 Maximum Edition Origin Key
Battlefield 3 Origin Key
Steam kód
Dead Space Steam Key
Crysis 2 Maximum Edition Steam Key
Kívánságlistám nyitva a nagyközönség elõtt.
<#crazya>#crazya><#crazya>#crazya>
És fordítva is, ha csak az origin kell, akkor mehet tovább a steam kód 😊
13 éve itt. Szép idő.
Megvettem ezt az origi csomit lesznek belõle olyan játékok amit fel szeretnék dobbantani.
A kérdés a kövi lenne:
Van ugye némely játéknál origines illetve steames kulcs kiadva ez azt jelenti hogy mindkét kód különálló azaz ha nekem a steames verzió van meg az originest átadhatom valaki másnak?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Van egy felesleges Half Life 2 giftem valahonnan beesett a raktáramba.
ha esetleg kell valakinek
hasonló értékben cserealapnak tudom felajánlani a kívánságlistámról bármit szívesen bevállalok.
Kár hogy a legszebb példa, ez a kártyás játék, szó szerint kártyás játék, amit magát a játékot INGYEN osztogatták orrba-szájba, most meg egy sima fizesd ki az 1/4-ét kupont adja valaki ingyen. 😄
Ezért érnek "szart se" a kuponok.
PERSZE ILYENKOR A SZÁNDÉK A FONTOS
Mintha nem lenne egyértelmû, hogy másképp semmit sem érne.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
75%-KAL OLCSÓBB Faerie Solitaire
INGYEN!
Nem DLC.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.