Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem tudom, hogy milyen pontokról beszéltek amúgy

a profilodban írja, hogy mekkora az összes játék értéke, amiket felajánlottál

a bundle-s játékokat nyilván nem fogja teljes értékûnek számítani

mikor csinálod a giveaway-t, ha a játék neve mellett van egy csillag az azt jelenti, hogy bundle-bõl származhat
tehát, ha te mondjuk megvettél egy dead space-t a steam store-ban és fel akarod tenni, nem fogja teljes értékûnek számítani többet, mert egyszer volt bundle-ben
steamgifts faq

"Giveaways:
...
- All games must be Steam-redeemable."

de szerintem egyértelmûnek kéne lennie

azzal ne foglalkozz, ha valaki volt olyan hülye, hogy origines kódot rakott fel, valszeg majd kap érte valami "jutalmat", hiszen ez csalásnak minõsül
RoboKutya78
csak mert láttam olyat hogy megjegyzésben ott virított nagybetûvel hogy ORIGI kód😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

MarkBlade
Pontokat nem kapsz bundle játékért úgy tudom...
nem véletlenül STEAMgifts a neve
RoboKutya78
Abból nincs gond ha origines kódokat ajánlok fel a steamgiften azért is fizeti a contrib pontokat?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Ryder62
Cry2 egy hétig SG.hu tagoknak.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Grat a nyertesnek, a kulcsot elküldtem emailben.
RoboKutya78
<#ravasz1>

genndy
Írd fel magadnak, mi van meg. A DLC-ket is. Problem solved.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Ok, nem baj. <#wave>

Project D|Rare Car Collector|

RoboKutya78
de a steamgift is szûrhetné a dolgot oké hogy greacemonkeyt használok de az ember nem számítógép hogy fejben tartson dolgokat.Ha meg sütit törlök kedhetek minden szürt játékot beállítani újra

MerlinW
Jah, majd azzal is foglalkozom, kicsit el vagyok havazva mostanság.

[merlinw.org]

RoboKutya78
én arra azt hittem hogy a fö játékot mondja hogy megvan nem a dlct mert azt hiszem a cal off duty mv3 as részénél nem jelzi ki nekem rendessen hogy pl az 1. dlc nincs meg.

Ok, semmi baj. Csak, mert egyszer átküldtem neked(08.26) a Nick ID-m, amikor a fejlécembe szerettem volna a nevemet 😊

MerlinW
Felhasználónevet írtál, nem linket, de ezen most nem veszünk össze.

[merlinw.org]

Mardel
Ha rakattintasz a jatek kepere steamgiftsen, akkor elohoz egy statisztikat. Ha ott is rakattintasz a kepre akkor a jatek/dlc steames oldalara iranyit, ahol egy zold csikban irja, hogy neked mar megvan (ha nem privat a profilod).

"Timeo Danaos et dona ferentes."

A linket megadtam az elsõ privátban.. de azért még egyszer átküldtem.

RoboKutya78
vagy esetleg elcserélném erre Coronation Scot a dlcer ha megvan valakinek.

RoboKutya78
A franc a steamgift marhaságába hogy a dlcket nem szûri ki rendesen most nyertem megint egy dlc-t ami megvolt.
Mivel eddig nem volt gondom abból hogy dupláztam a dlcket így nem írok vissza a srácnak hogy nem kell a humbles dlc.
Trainz Simulator - Aerotrain DLC ha kell valakinek az elsõ postólonak privben elküldöm.

MerlinW
Megkaptam a privátodat, de amíg nem tudod értelmezni a banner szövegét, ne várj semmit.

[merlinw.org]

Maak
Nemcsak pofas hanem jo is.Sokat toltam vele anno.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Unknow
Egész pofás játéknak tûnik. Köszi 😊 <#worship>
genndy
Nincs bizony, köszi! <#eljen>

chris1997 : olvasd el még egyszer a bannert, és úgy jelentkezz, akkor talán kapsz is...

Egy meghívót kérhetnék a ZChris nevû Steam accra? be szeretnék lépni az SG.hu csoportba.

Hátha valakinek nincs még meg:

RoboKutya78
0,60 eu már be is futott 😊 az egyik kártyát oda nem figyelésemben 0.01 raktam ki <#falbav>

RoboKutya78
ja de még mindig van 3 origin Dead Space Origin Key Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key Crysis 2 Maximum Edition Origin Key meg 2 steam kódom Dead Space Steam Key Crysis 2 Maximum Edition Steam Key
Ha más nincs max kártyahegyeket kérek akinek kell 😊)

DarkSector
pedig elméletben 2 dolcsit ér, de ez csak egy számítás. 😊
De mindegy ha neked felesleges, ennyit is megér.

Még mindig jobb mintha 1-2 ezeré adnád el, vagy 8 ezeré....😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

RoboKutya78
kapok érte a piacon majdnem egy eut😊)

DarkSector
Hehe. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

RoboKutya78
na jófiú voltam kidobtam a bf 3 at egy sett sammer sale csomagért 😊

Hyder
Nagyon jó, Köszönöm!

Steam: [HUN]Feriggno

genndy
A játékokat csak egyszer kell regisztrálni, utána az accountodon vannak. Felteszed újra a Steamet, belépsz és kész. Letölteni kell õket majd csak.
Ha Guard be van kapcsolva, legyen jó és elérhetõ az email címed, mert oda fogja küldeni a kódot.

Hyder
Sziasztok
Meg tudjátok mondani, hogy a steam hol tárolja a kulcsokat? HDD csere lesz hiba miatt és ha nem tudom backupolni a játékokat akkor újra le kell szednem õket, de azt gondolom csak a kulcs ismételt megadásával lehetséges. Vagy van ennek valami más módja is?

Steam: [HUN]Feriggno

DarkSector
Jól emlékszel.

Mardel
Alan Wake volt bundle-ban American Nightmare-el egyutt, ha jol emlekszem 1$ volt osszesen a 2.

A Brütal megér ennyit PC-n? Boxon megvan eredetiben de pc-n a warez nem volt valami meggyõzõ...
penge96
Értem, köszi srácok.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

DarkSector
Alan Wake + Alan Wake AN -> Remedy Budle-ja

MerlinW
Alan Wake is volt valamelyik bundle-ban. Azokat pedig nem számolja. Ez van.

[merlinw.org]

penge96
Srácok, az miért van, hogy unokatesóm steam accján 120 dollár értékû játékok vannak, mégis csak 20-at számol neki a Steamgifts? Oké, hogy bundlebõl van neki Mirror's Edge meg Dead Space, és azokat ingyenesnek veszi, viszont az Alan Wake és Alan Wake's American Nightmare-t is ingyenesnek veszi, amit nekem beleszámol (60 dollár). Ugyanúgy vettük a két játékot, szóval nem értem. Ötlet?

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

penge96
Elkelt "chris1997" részére.

Szabi
win 8.1-em van és tökéletesen megy a steam

"Nulla tenaci invia est via"

Faire Solitaire, Fortix 1, Defense Grid és egyéb kisebb kártyás játékokat keresek csere alapon. Felajánlani még pár megmaradt bundle kulcsot tudnék:

Alien Shooter
Alien Shooter 2: Reloaded
Alien Shooter 2: Conscription
Zombie Shooter
Zombie Shooter 2.
King's Bounty: The Legend
King's Bounty: Armored Princess
Men of War
Men of War: Red Tide
Numen: Contest of Heroes
Genesis Rising
Pacific Storm
Painkiller Redemption
Aura: Fate of the Ages
Sacraboar
Hydrophobia: Prophecy

Továbbá keresek CS:GO Skineket, vagy ládát, egyéb kártyákat
penge96
Tudom, hogy már nem aktuális, de akinek kell a "Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key" az írjon egy privátot. Az elsõnek fogom odaadni.

Öcsémnek lefagy a gépe, mióta Steamet felraktam rá. mi oka lehet? Win8-as oprendszere van. Azért fura, mert régebben simán ment rajta a Steam.

penge96
Na, még a vége elõtt sikerült beruháznom az Origin bundle-ra. Hát tényleg elég jó üzlet volt, srácok. 😄

Mardel
Elmesz USA-ba es megveszed az ottani steam shopbol, vagy keresel egy amerikai tradert.
A steam vegfelhasznaloi szerzodese tiltja a trukkozest, hogy mas regiobol vasarolj toluk, mint a sajatod, konnyen kitiltathatod magad.

Köv. kérdésem:

A Steamprices.com-on ugyebár csak össze lehet mérni a játékok árát €-ról $-ra, stb. Szeretnék egy játékot 4.99€ helyett 4.99$-ért, hogy tudom megoldani, hogy dollárban fizessek, ne euróban?