Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lalakov
Mi a legolcsóbb játék Steamen? Haveromnak eddig én vettem a játékokat, de kapott kártyákat és a Steam nem engedi neki eladni, míg nem vett játékot. 😞
JaSoN HuNTeR
ja én is ezen gondolkoztam h a net szolgáltatom kaka. Vicc az egész.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Mardel
Egyebkent attol is lagolhat ha nehezen elerheto a szerverig vezeto egyil ugropont, vagy a szolgaltato atjaroja sz@r.
Ezek ellen viszont nem lehet tenni mast csak szolgaltatot valtani.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Mardel
Miota van a routerekben upnp azota nem kellett nekem routeren portokat nyitogatni (de ezt a programnak is tamogatnia kell, steam ilyen).

"Timeo Danaos et dona ferentes."

penge96
Hát ha routeren keresztül netezen akkor abból lehetnek problémák. Érdemes lenne ránézni a nyitott portokra, hátha nem tetszik valami a Steamnek. Csak ötletelek, mivel nem tudom hova tenni, hogy míg a BF3 lagg mentesen fut addig a Steames dolgok nem. :/

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

JaSoN HuNTeR
Azokkal megy. De hogy érted pontosan?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

penge96
Mondtad, hogy BF3-mal jó, de azért megkérdezem, router vagy modem?

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

JaSoN HuNTeR
Nem javult a dolog. Ausztriára volt állítva. Átraktam Magyarra és ugyan úgy ugrál a pingem.

http://www.getloadedgo.com/?indiekings

Egy kis akció!
penge96
Ez csak tipp, de a Steam beállításokon belül a "Letöltések" fül alatt próbálj meg variálgatni. Régió, ping beállítás stb., hátha.

JaSoN HuNTeR
Megvásároltam steamen a CS:GO-t és L4D2-t de van velük problémám, össze vissza ugrál pingem és élvezhetetlen a játék. Több szervert is kipróbáltam és ott is ezt tapasztaltam. Steamen minden online játéknál magas és össze vissza ugrál a pingem pedig 12 megás nettem van és semmit nem töltök a háttérbe, valaki tud megoldást erre a problémára?

Originen BF3-on nincs nagy pingem.

Van egy ilyen kuponom ha valakinek kell.
Ingyen adom.

50%-KAL OLCSÓBB Duke Nukem 3D: Megaton Edition

Steam
Kupon
50% kedvezmény a(z) Duke Nukem 3D: Megaton Edition játékra.
Nem alkalmazható más kedvezményekkel együtt.

(Érvényesség vége: Wed Jan 01 2014 08:59:00 GMT+0100 (Közép-európai téli idõ ).)

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Dobtam egy pm-et, írj vissza ha még kell 😊

Óóó.. már le is maradtam a populous-ról. Ha esetleg még valakinek van és megosztaná akkor csoportos giveaway-re mehetne, hátha nyerek. 😊
ha van rá igény, akkor a C&C3-as cumóra indítanék egy csoportos giveaway-t steamgifsten
meglett a hiányzó betû de dupet írt 😊
MerlinW
Nem biztos, nincs minden karakter a helyén a kulcsokban😊 Keresd az aláhúzásokat.

[merlinw.org]

én sem vagyok oda értük
én egy dead space 2-t szerettem volna hozzá, ez a másik kettõ nem igazán érdekel, utálom a stratégiai játékokat
ha kell egy originesvan még nekem is...
azt hittem más alesz a bundlen a ráadás ... Egy bulletstormnak örültem volna...
penge96
Ha valakinek esetleg van még egy felesleges Thomas Was Alone kulcsa, 100 évnyi szolgaságomat tudom felajánli neki! (Tényleg bocsi, hogy úgymond kunyizok, de ma lementem PayPalt igényelni, viszont még legalább fél évig nem csinálják meg, szóval tényleg nem tudom megvenni... :/)

Uprising steam kulcsot már ninjázta valaki, hogy törne el a keze...
MerlinW
Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Origin Key
CYA2-6_7T-HV9A-2XVB-JTDV

Populous Origin Key
HW2A-753W-49VB-53_W-4PVW

Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Steam Key
5LA_H-XAVKW-JFLK4

[merlinw.org]

SzirmosSzisza
Azt tudod, hogy eladod õket, veszel belõle kulcsot, aztán azokat eladod PayPalon keresztül, csak így nagyon sokat vesztesz közben + lehet átvágnak 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

RAZOR27
hm hát jobb mint a semmi, legalább lesz mivel játszani 😄 köszi a válaszokat 😊

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

IMYke2.0.0.0
Csak STEAM-en tudod felhasználni az összeget - átadni, levenni nem tudod.
Nem bankszámlaként mûködik.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

lostprophet
Csak berakni lehet rá, legalább 5 eurót.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

RAZOR27
a steam walletból lehet pénzt kivenni? vagy csak feltenni lehet rá? csak mert van egy raklap cuccom amit marketen eltudnék adni ^^

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Kinek mit 😊 Egy kártyáért akkor sem adnám oda, akkor inkább megtartom 😊
SzirmosSzisza
Pedig a Metro kulcs kb annyit ér ;D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Cserélném az alábbi játékaim más játékra, ill. mostantól CS:GO cuccokra, skinekre, ládákra vagy más kártyákra is 😊 Komolytalan ajánlatokat nem kérek (pl. 1 kártya/játék, kivéve desura kulcsok)

Steam kulcsok:

1x Sacred Gold
1x Zombie Shooter
1x Alien Shooter
2x Alien Shooter 2: Reloaded
2x Alien Shooter 2: Conscription
2x King's Bounty: Armored Princess
3x King's Bounty: The Legend
1x Risen 2, Sacred 2 Gold, Saints Row 2, Saints Row: The Third
1x Metro 2033, Risen, Sacred Citadel
2x Men of War
2x Men of War: Red Tide
1x Men of War: Assault Squad GOTY
1x Pacific Storm
1x Aura: Fate of the Ages
1x Sacraboar
1x Painkiller: Redemption
1x Hydrophobia: Prophecy
1x Pid
1x Numen: Contest of Heroes
1x Genesis Rising
1x Medal of Honor Steam key
1x Mirror's Edge Steam key
1x Burnout Paradise Steam key
1x Dead Space Steam key
1x Crysis 2 Maximum Edition Steam key

Desura:

1x Oniken
1x Miner Warfare
1x Doom and Destiny
lostprophet
Darksiders 2 Steam kulcsa van még valakinek abból a THQ bundle-bõl? Szívesen adnék érte mást, pl.:

Burnout Paradise: The Ultimate Box,
Crysis 2 Maximum Edition,
Medal of Honor,
Mirror's Edge,
Battlefield 3

Dead Space
Crysis 2 Maximum Edition

Superfly Indie Bundlebõl bármelyiket, kivéve a Galaxy on Fire 2 Full HD-t vagy az Afterfallt, mert azt már beaktiváltam.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

már kaptam egyet, de köszi 😊
genndy
Nekem van, kéred még?

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

bon
Múlt héten még megvolt nekem, nulla jelentkezõ volt rá az sg.hu steamgifts csoportban, így kiraktam publikus csoportba és elajándékoztam.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

van valakinek az origines bundlebõl egy fölös mirror's edge steam kulcsa? <#zavart1>
Egyem is a lelkület ezért! 😊
IMYke2.0.0.0
A MoH 2010 benne van a packban.
A MoH Warfighter nincs.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szabi
MEDAL OF HONOR AIRBORNE most 1.50 € Originen.. szóval legalább azt még odaadhatnák 😄D
DEAD SPACE 2 meg 6 €, viszont hülyén néz ki hogy odaadták az elsõt és harmadikat.. illene a másodikat is.. 😊

"Nulla tenaci invia est via"

IMYke2.0.0.0
Én örülnék a legjobban, ha egyszerre 5 pluszt adnának...
De, szerintem, nem lesz így.

SzirmosSzisza
Lehetnek csak.

papi08
Ilyened Neked honnan van? 😮

13 éve itt. Szép idő.

FrostBite
Kösz!
Akkor beraktározok egy ME3-at illeve egy DA Ultimate Editiont.

Rowlend
IMYke2.0.0.0
Durva leárazások is vannak, de többnyire az "E... E... EA Style"-os "brutális árból engedünk egy keveset".
A durva árazások közé azért beszorult:
* Mass Effect 1-2-3
* Dragon Age
* Kingdoms of Amalur
* Alice: Madness Returns

Szabi
gamescom akció + új origin shop promo.. sok játék féláron, néhány 70%-on 😄

"Nulla tenaci invia est via"

papi08
Eddig is ébren voltam, csupán megjegyeztem hogy minek örülnék 😊

13 éve itt. Szép idő.

FrostBite
Most leárazások vannak originen ? (Nekem se jön be az oldal)