Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Marad így nem görcsölök ,SSD-t meg kölcsön adom havernak használja!
Mondjuk a nyomorult valvenak nem nem steam os-t kéne meg minden szart csinálnia hanem ennyi év alatt igazán beletehettek volna egy automatice felismerõ cuccot ami lecsekkolja gépet észleli a game-eket és egybõl "aktivvá" teszi õket a Game Libary-ba!
De ilyen nem lesz mert ezért nem tudják pénzre lehúzni a népeket
Next PC upgrade: 2022
Nálam a steam a "D" partíción van, minden oda van telepítve, ergo Windows újratelepítés esetén semmit sem kell csinálnom, még a klienst sem szoktam újrarakni.
Tehát ha a Steam könyvtárad a D:-n volt, akkor továbbra is legyen a D:-n (vagy tedd át arra, ami újonnan D: lett). Ami E: volt, az vagy maradjon továbbra is E:, vagy tedd át róla a cuccot arra, amibõl E: lett.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Csak a rendszer vinyó lesz kiszedve (bár ha ilyen macerás marad bent és ssd megy a fiók mélyére) és SSD lesz a helyére rakva.
Semmiféle mappát nem fogok másolni mivel az SSD 120GB-os a steamps mamma meg majd 1.3TB-os
Milyen libary-ba hol görgetek mit?
"Nekem 3 HDD-re vannak telepítve a steam játékok a helyhiány miatt."
Ezesetben ha visszarakod a steam-et, mondjuk c-re, és a resident 6 a d meghajtón volt.
Akkor bemész library, ott legörditesz d-re, vagyis hogy ugyanaz az utvonal legyen, és azt fogja látni hogy ott vannak a fájlok.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nekem 3 HDD-re vannak telepítve a steam játékok a helyhiány miatt.
Most akkor hogy is oldható meg hogy egyiket se kelljen majd újra leszedni?
Nagyon nem tiszta az egész nekem 😞
[merlinw.org]
0. STEAM kikapcs
1. Új HDD-den létrehozod a STEAM könyvtárad.
2. A régi HDD-rõl a STEAM könyvtáradból csak ezeket másolod az új STEAM könyvtáradba: Steamapps könyvtár és a Steam.exe, majd szépen átnevezed a régi STEAM könyvtárad, és törlöd a gyökerében lévõ összes fájlt, hogy ne onnan induljon el a STEAM.
3. Elindítod a STEAM klienst parancsikonnal, vagy közvetlenül az új HDD-rõl
4. Lefrissíti magát és kész.
Öröm és bódottá.
Kiegészítve persze MerlinW írásával.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[merlinw.org]
itt vannak a játékok fáljai.
Majd uninstall, installl.....
Ezután. Visszarakod a "common" mappát a helyére.
És minden játékra a steam-en indits rá, és felismeri majd a fájlokat....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mi kell ahhoz csinálnom hogy a már több helyre feltelepített steam-es cuccokat ne rakja majd fel újra csak "felismerje" és lehessen is egybõl inditani?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Support oldalon ez is le van írva. Plusz példányok
"Timeo Danaos et dona ferentes."
[merlinw.org]
Csak elõtte töröld a vásárlási adataidat a fióknál!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[merlinw.org]
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
[merlinw.org]
-66% Awesomenauts (Hat.: Nov. 11.)
-50% Twin Sector (Hat.: Nov. 11.)
-50% Garry's Mod (Hat.: Nov. 12.)
-90% Iron Sky Invasion (Hat.: Nov. 15.)
Profilom: http://steamcommunity.com/id/krysael/
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
imho nem olyan nagy cucc, legalábbis usereknek megkímél kb 5 kattintást, nekik nem tudom könnyebb-e így.
Steam 29.99 Euro
GMG - 29.99 Euro
GG - 29.95 Euro
Amazon - 19.95 dollár
Szóval, mi a baj?
Miért nem írsz a fenti nagy digitális terjesztõknek, hogy miért adják ilyen drágán a játékot, amikor pár napig volt ingyen is?
Gyerekek... kapitalizmus van. Én nemmel szavaztam rá, amikor lehetett. Ez van, fogadjátok el, hogy szabadáras minden!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.