Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
4xx játéknál ez eltartana egy db-ig!

Marad így nem görcsölök ,SSD-t meg kölcsön adom havernak használja!

Mondjuk a nyomorult valvenak nem nem steam os-t kéne meg minden szart csinálnia hanem ennyi év alatt igazán beletehettek volna egy automatice felismerõ cuccot ami lecsekkolja gépet észleli a game-eket és egybõl "aktivvá" teszi õket a Game Libary-ba!
De ilyen nem lesz mert ezért nem tudják pénzre lehúzni a népeket

Next PC upgrade: 2022

wantonly
A steam kliens hova van telepítve? Hol vannak a játékfájlok? Ezt kell tisztázni.

Nálam a steam a "D" partíción van, minden oda van telepítve, ergo Windows újratelepítés esetén semmit sem kell csinálnom, még a klienst sem szoktam újrarakni.
genndy
Mielõtt elindítod a Steamet, stimmeljenek a meghajtó-betûjelek. Ez a lényeg.
Tehát ha a Steam könyvtárad a D:-n volt, akkor továbbra is legyen a D:-n (vagy tedd át arra, ami újonnan D: lett). Ami E: volt, az vagy maradjon továbbra is E:, vagy tedd át róla a cuccot arra, amibõl E: lett.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

grebber
Aztakurva rohaggyak meg mint fizika órán.Én kretén állat fingom nincs mirõl beszélsz 😞

Csak a rendszer vinyó lesz kiszedve (bár ha ilyen macerás marad bent és ssd megy a fiók mélyére) és SSD lesz a helyére rakva.

Semmiféle mappát nem fogok másolni mivel az SSD 120GB-os a steamps mamma meg majd 1.3TB-os

Milyen libary-ba hol görgetek mit?

DarkSector
nem, csak a most kimentett mappákat majd rakd vissza oda ahová a steam-et rakod.

"Nekem 3 HDD-re vannak telepítve a steam játékok a helyhiány miatt."

Ezesetben ha visszarakod a steam-et, mondjuk c-re, és a resident 6 a d meghajtón volt.
Akkor bemész library, ott legörditesz d-re, vagyis hogy ugyanaz az utvonal legyen, és azt fogja látni hogy ott vannak a fájlok.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Akkor ugyanoda kell telepítenem a steam-et a friss rendszeren mint ahol most van?

Nekem 3 HDD-re vannak telepítve a steam játékok a helyhiány miatt.
Most akkor hogy is oldható meg hogy egyiket se kelljen majd újra leszedni?
Nagyon nem tiszta az egész nekem 😞

MerlinW
Megjegyzem ez is benne van az egyébként tök felesleges (hiszen a kutya sem olvassa) FAQ-ban, amiért hónapokig ment sírás-rívás😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
A következõt kell tenned (19404-es hozzászólásom):

0. STEAM kikapcs
1. Új HDD-den létrehozod a STEAM könyvtárad.
2. A régi HDD-rõl a STEAM könyvtáradból csak ezeket másolod az új STEAM könyvtáradba: Steamapps könyvtár és a Steam.exe, majd szépen átnevezed a régi STEAM könyvtárad, és törlöd a gyökerében lévõ összes fájlt, hogy ne onnan induljon el a STEAM.
3. Elindítod a STEAM klienst parancsikonnal, vagy közvetlenül az új HDD-rõl
4. Lefrissíti magát és kész.

Öröm és bódottá.

Kiegészítve persze MerlinW írásával.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Dark a steamapps könyvtárra gondolt. Ha a képernyõmentéseid, beállításaid is kellenek akkor az userdata-t is mentsd.

[merlinw.org]

DarkSector
"common" mappát szedd ki.

itt vannak a játékok fáljai.
Majd uninstall, installl.....

Ezután. Visszarakod a "common" mappát a helyére.

És minden játékra a steam-en indits rá, és felismeri majd a fájlokat....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Vettem SSD-t. Klónoznám a rendszert de ha nem jön össze akkor friss lesz az egész.

Mi kell ahhoz csinálnom hogy a már több helyre feltelepített steam-es cuccokat ne rakja majd fel újra csak "felismerje" és lehessen is egybõl inditani?

SzirmosSzisza
Remélem lesz valami event féleség is. Sajnos 1-2 év alatt megvettem mindent ami kell / fut a gépemen (és szerintem egyikkel se játszottam még 😄), szóval annyira a leárazások nem hoznak lázba.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ergó 1 egész hónapon keresztül brutális leárazások várhatóak.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

otisz111
Igen, kb. ennyit ér. <#taps>
RatBaG
tessék.

Per Aspera Ad Inferi.

25% os shadow warrior kupon... ad érte valaki jelképesen 1 kártyát?
SzirmosSzisza
Õszi és karácsonyi vásár idõpontok

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Mardel
Nagyon kevés játéknál kapsz másodpéldányt steam rendszerén belül.
Support oldalon ez is le van írva. Plusz példányok

"Timeo Danaos et dona ferentes."

kifli
szerintem messze idegesítõbb, hogy pl megvettem kf bundle-t, ami tartalmazz az összes dlc-t, bár nekem megvolt az alapjáték, és egy rakás dlc eddig is. Erre fogja magát, amik nem voltak mg dlc-k azokat megkaptam mást nem. Ez az idegesítõ inkább. Support szerint ez normális. Bár nekem úgy rémlik, hiába volt meg a hl2, mikor megvettem orange boxot, kaptam egy hl2 giftet. Szerintem ez így normális...
MerlinW
A csillagos játékok bundle játékok, az értékük max 20(?)%-át érik. Van erre matek a SteamGifts fórum egyik topkijában.

[merlinw.org]

Scooter
Nem arra gondoltam. Azt tudom. Arra, hogy pl. egy csillagos játék valóban mennyit ér, mert nem annyit, mint a steam ára.
MerlinW
Ott van minden játék valódi értéke az adatlapján, jobb alul.

[merlinw.org]

Scooter
Tud valaki olyan linket ami a steamgifts-en lévõ játékokat leírja, hogy valósan melyik játék mennyit ér?
IMYke2.0.0.0
Átadni - minden szükséges adattal - persze át tudod.
Csak elõtte töröld a vásárlási adataidat a fióknál!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nem eladni akarom, hanem egy ismerõsnek (átadom) a fiókot :-) Én nem használom, kár lenne érte: CSGO, HL2, stb..

papi08
Most írtad.. hivatalosan.. 😊

13 éve itt. Szép idő.

hivatalosan nem lehet eladni a fiókodat, azthiszem a terms&agreementsben van.

Kösz, én is így gondoltam... Akkor átadom a fiókomat :-)

IMYke2.0.0.0
Nem tudod elajándékozni, eladni - a fiókodra van(nak a játékaid) regisztrálva, örökre.

Sziaszok! Az a kérdésem, hogy a fiókomhoz vettem pár játékot, amit anno játszottam is, fel is van telepítve.PL: HL2 vagy counter strike source Ezeket el tudom adni, vagy ajándékozni? Hogy mûködik, ha el akarom adni/ajándékozni? HELP

SzirmosSzisza

Mardel
Nem jogát, használati engedélyt.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

MerlinW
Ha kíváncsi vagy visszaellenõrizheted a pénz útját az alapítványok folyószámlájára érkezõket a Hubmle irányából. ($20 körül van azt hiszem a szolgáltatás az irs.gov-on).

[merlinw.org]

otisz111
Azért megnézném azt a pénzt hová jut valójában. Jótékonykodás, adományok, mi? <#nevetes1> Az.
penge96
Értem. Elfogadom.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

bon
Tudtommal a szoftver használatának a jogát veszed meg és nem a tulajdonjogát. Amúgy én se tartom jó megoldásnak ez az "újítást"

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Botond
Sokan árulták a kulcsokat, várható volt, hogy szankció lesz. Ok-okozat.
penge96
Jogos. De én azért szívesen odaadnám azt másnak, ami nekem nem kell.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

penge96
A Humble jól elcseszte ezzel. Amit megveszek, az az enyém, nem? Akkor miért nem kapom meg a kulcsot? Valaki magyarázza már el...

MerlinW
wantonly
Én vittem, köszönöm! <#worship>
Iron Sky Kilõve!

Elajándékozásra vár:
-66% Awesomenauts (Hat.: Nov. 11.)
-50% Twin Sector (Hat.: Nov. 11.)
-50% Garry's Mod (Hat.: Nov. 12.)
-90% Iron Sky Invasion (Hat.: Nov. 15.)

Profilom: http://steamcommunity.com/id/krysael/

bon
Most játékoknként van. Csak most már nem ad kulcsot, hanem rögtön hozzá rendeli az account-hoz, ha nincs meg a játék.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Botond
A heti eddig is két kulcsot adott, az egy dollárost és a hat dollárost, csak a sima bundlik adtak játékonként.
bon
Ritka rossz megoldás lett, mert így dobhatom ki azokat a játékokat amik megvannak. Pedig én inkább elajándékoznám.

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
http://blog.humblebundle.com/post/65643651960/now-its-easier-to-add-games-to-your-steam-library

imho nem olyan nagy cucc, legalábbis usereknek megkímél kb 5 kattintást, nekik nem tudom könnyebb-e így.

Tinman
Elõre leszögezem SEMMI közöm az ügyhöz!

Steam 29.99 Euro

GMG - 29.99 Euro

GG - 29.95 Euro

Amazon - 19.95 dollár

Szóval, mi a baj?

Miért nem írsz a fenti nagy digitális terjesztõknek, hogy miért adják ilyen drágán a játékot, amikor pár napig volt ingyen is?

Gyerekek... kapitalizmus van. Én nemmel szavaztam rá, amikor lehetett. Ez van, fogadjátok el, hogy szabadáras minden!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.