Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Kis érdekesség, steam kontroller prototípusok.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
gépemen egy txt-ben van 2 fölös kód, csak most nem tudom elküldeni, mert nem otthon vagyok
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
90%-KAL OLCSÓBB Dream Pinball 3D
50%-KAL OLCSÓBB Twin Sector
90%-KAL OLCSÓBB Two Worlds II Castle Defense
75%-KAL OLCSÓBB Nikopol: Secrets of the Immortals
50%-KAL OLCSÓBB Trine
66%-KAL OLCSÓBB Divekick
50%-KAL OLCSÓBB Deadlight
Ingyen elvihetõk!
az a baj hogy a forumon van pár másik de azok már lejártak sajna
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
http://www.gamestar.de/keys/prince-of-persia-vergessene-zeit/
Uplayes kodok😊))
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
aki meg hülye... az így járt 😞
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Batman: Arkham Asylum
FEAR 2 Project Origin
FEAR 3
Lord of the Rings: War in the North
BTA
Batman: Arkham City
Scribblenauts Unlimited
Risen 2 játékba beleraktam anno 13 órát, semmi baj nem volt vele!
Minap játszottam volna tovább és a logo után fekete képernyõ majd visszadob az asztalra mindenféle hibaüzenet nélkül.
Kb 20x eltávolítottam már, feltettem újból több helyre is hátha az a gond , frissítettem dx-et physx-et vcredistet mindent amit csak lehet,de semmi.
Helyi fájlok ellenõrzésekor érdekes módon minden egyes vizsgálatnál valamit leszed.
Mi a szar lehet a gond ,hogy nem akar indulni amivel már 13 órát játszottam és semmi nem változott??
Next PC upgrade: 2022
[merlinw.org]
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Dead Space Origin Key
Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key
Crysis 2 Maximum Edition Origin Key
Dead Space Steam Key
LIMBO Steam Key
Trainz Simulator 12
Rig 'n' Roll
Az egy dolog hogy én nem akarok szopni sok sok percet,de attól még a valve ugyanúgy nem képes megírni kb egy 3 perces kódot a fosukhoz.Hogy ne kelljen másolgatni semmit se!
Next PC upgrade: 2022
Add kölcsön az SSD-t, mert igazad van. A Valve nyomorult, Steam meg szar, a te hozzáállásod, problémamegoldó képességed és logikád pedig makulátlan. Igazad van.
Feltelepíted a k**va Steam-et az új helyére, bemásolod az stamapps és userdata könyvtárat, elindítod és örülsz. Ennyi. Ha ugyanaz a betûjele a többi partíciónak akkor azt is látni fogja automatikusan. Ha nem, akkor kézzel beállítod a beállításokban, ahogy korábban is tetted.
Nem szívesen
[merlinw.org]