Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Lol. És tényleg. Nem is tudom, honnét jött ez a Silent Hill. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

nem silent hill, hanem silent hunter!
TBTPumpa
Sajnos a Silent Hill-es dolog még mindig nem mûködik... <#szomoru1>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Valóban, tegnap este még mûködött, de most már 'Pay with bank account' van a helyén.
IMYke2.0.0.0
Átkozott euró... megint 300+ Ft lesz decemberre 😞(

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Maak
Reggel mar nem volt ott pedig, nezd meg nalad van-e de meglepodnek.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Valakinek nincs egy felesleges Batman: Arkham City GOTY? A Scribblenauts Unlimited nem érdekel, és egy játék miatt nem akarok majd +1000 ft-ot fizetni..

MarkBlade
Kössziii!!! Most én is mobilról nyomom munkában..
én azzal fizettem
Scooter
Egy FEAR 2-õt szívesen vennék, ha valakinek nincs rá szüksége. Elõre is köszi!
#20658 neked is, ha mástól nem kapsz addig 😊

gépemen egy txt-ben van 2 fölös kód, csak most nem tudom elküldeni, mert nem otthon vagyok
MarkBlade
Valalaki meg tud szánni egy SH5 kóddal? Az istennek sem jön össze..köszönet elõre is a megmentõnek
grebber
FEAR 2 ingyen vihetõ!

Next PC upgrade: 2022

én véletlenül 3x kértem kulcsot sh5-bõl, ha továbbra sem ad, akkor este fele küldök egyet pm-ben
Szabi
SH5 nem akar kódot adni, de a PoP-ot elfogadta, köszi! 😊

"Nulla tenaci invia est via"

Maak
Amugy miota nem lehet google walettal fizetni humblebundle-n? <#szomoru1>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
Humblebundlebol keresek lotr-t, pm pls ha maradt valakinek es megegyezunk.

Elkelt már egy ideje, csak eddig elfelejtettem beírni. Bocsi azoktól, akik feleslegesen jelentkeztek rá. <#zavart1>
SzirmosSzisza
Gmail :p

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

De jó, már megint nem kapom meg a kódot a steam guard-hoz hogy be tudjak lépni aktiválni a humblis játékokat. Néha eljátsza, hogy 2-3 nap után kapom csak meg.
otisz111
Kuponok:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

90%-KAL OLCSÓBB Dream Pinball 3D
50%-KAL OLCSÓBB Twin Sector
90%-KAL OLCSÓBB Two Worlds II Castle Defense
75%-KAL OLCSÓBB Nikopol: Secrets of the Immortals
50%-KAL OLCSÓBB Trine
66%-KAL OLCSÓBB Divekick
50%-KAL OLCSÓBB Deadlight

Ingyen elvihetõk!
RoboKutya78
na ná már lehalásztam a sajátomat😊
az a baj hogy a forumon van pár másik de azok már lejártak sajna

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Több kódot is ad. :-)
Köszi,mûködik.<#worship>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

RoboKutya78
http://www.gamestar.de/keys/silent-hunter-5/
http://www.gamestar.de/keys/prince-of-persia-vergessene-zeit/

Uplayes kodok😊))

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

genndy
Aha, igazad lehet. Kulcsot a HB megkerülése nélkül is lehetett adogatni, így viszont vagy a linket küldi vagy rögtön a giftet. Szóval valahogy belekeveredik a HB. Igen, hihetõ hogy ez az ok <#eljen>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

szerintem, akinek van egy kis sütnivalója, miután megkapta a linket a játékhoz, az megnézi, hogy mi is ez a humble bundle és látni fogja, hogy átverték... onnastól kezdve pedig a kedves eladó megbízhatósága igencsak megkérdõjelezhetõ lesz
aki meg hülye... az így járt 😞
genndy
Tudom, de akkor semmi nem akadályozza meg, hogy pénzért gifteljem... pedig pont ezt akarták elkerülni.

Van olyan opció, hogy külön elgiftelni õket.
otisz111
Visszavonom, nem kód jár hozzá.
otisz111
Én is ezen csodálkozom, hogy külön kód jár minden egyes játékhoz.
genndy
Akkor így most megint lehet pénzért kereskedni a felesleggel, nem pont ennek megakadályozása volt a cél a Wormsös bundle megoldásával?

Ha valakinek nem lenne zséje rá esetleg, akkor küldje el priviben a Steam accjához tartozó email címét és megdobom egy Batman AA-val.
bon
Megvéve!

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

BoneDragon
Megjött az új humble és elég durca:

Batman: Arkham Asylum
FEAR 2 Project Origin
FEAR 3
Lord of the Rings: War in the North
BTA
Batman: Arkham City
Scribblenauts Unlimited

Szabi
nincs

"Nulla tenaci invia est via"

Scooter
Már akartam kérdezni. Gameminer-en nincs olyan, hogy egy giveaway-ból visszalép az ember? Nem találtam olyat. Steamgifts-en vissza lehet.
grebber
Tippeket kérnék!
Risen 2 játékba beleraktam anno 13 órát, semmi baj nem volt vele!
Minap játszottam volna tovább és a logo után fekete képernyõ majd visszadob az asztalra mindenféle hibaüzenet nélkül.
Kb 20x eltávolítottam már, feltettem újból több helyre is hátha az a gond , frissítettem dx-et physx-et vcredistet mindent amit csak lehet,de semmi.
Helyi fájlok ellenõrzésekor érdekes módon minden egyes vizsgálatnál valamit leszed.
Mi a szar lehet a gond ,hogy nem akar indulni amivel már 13 órát játszottam és semmi nem változott??

Maak
A csillagosokbol max 30 dollarnyi contributor pontot kapsz, amugy minden jatek mellett annyi pontot latsz (nevezesi dij ugye) amennyi a steamen a jatek erteke. Szal edesmindegy mennyibe kerul egy csillagos jatek, (1 dollaros bundlek ugye) akkor is megkapon az erteket utana ha felajanlod, 30 dollarig bezarolag...ha meg jelentkezel ra akkor meg nem szamit, hogy csillagos vagy nem.

genndy
Hírek a SteamBoxról, képekkel.

genndy
Gondolom a FAQ-jukban is benne van, az meg kiemelt topik.

Scooter
Véletlenül nem tudod a nevét a topic-nak? Nincs kedvem végignyálazni az egészet :-)
MerlinW
Ha ugyanazon a meghajtón marad, akkor még másolni sem kell, csak átnevezni és mozgatni, ami 1 mp.

[merlinw.org]

DarkSector
SSD-n meg mégennyisem. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
~20 percrõl beszélünk ám. Ennyi idõ alatt végez a másolással.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RoboKutya78
Csere készletem a következõ ajánlatokat várom:

Dead Space Origin Key
Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key
Crysis 2 Maximum Edition Origin Key
Dead Space Steam Key
LIMBO Steam Key
Trainz Simulator 12
Rig 'n' Roll

MerlinW
Természetesen neked van igazad.

[merlinw.org]

grebber
Szinte biztos voltam ,hogy egybõl mondani fogod ezt a szart.

Az egy dolog hogy én nem akarok szopni sok sok percet,de attól még a valve ugyanúgy nem képes megírni kb egy 3 perces kódot a fosukhoz.Hogy ne kelljen másolgatni semmit se!

MerlinW
Látom magam elõtt, ahogy próbálod fordítva bedugni a kulcsodat a zárba, majd a második próbálkozás után eldöntöd, hogy kint alszol az utcán, mert a nyomorult Elzet nem tud zárat gyártani, csak lehúzza a népeket.

Add kölcsön az SSD-t, mert igazad van. A Valve nyomorult, Steam meg szar, a te hozzáállásod, problémamegoldó képességed és logikád pedig makulátlan. Igazad van.

Feltelepíted a k**va Steam-et az új helyére, bemásolod az stamapps és userdata könyvtárat, elindítod és örülsz. Ennyi. Ha ugyanaz a betûjele a többi partíciónak akkor azt is látni fogja automatikusan. Ha nem, akkor kézzel beállítod a beállításokban, ahogy korábban is tetted.
Nem szívesen

[merlinw.org]