Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lassan kezd nálam fárasztóvá válni hogy nem tudom milyen kiegészítõk vannak meg bizonyos játékokhoz csak ha bûvészkedek az egér kattintással😊
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
[merlinw.org]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Vagy külön progival elõ lehet csalni a dlck ikonjait is?
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
[merlinw.org]
. : Z E L L E R : .
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Van egy Portal Giftem, arc elcserélné War of the Roses: Kingmakerre. Két kérdésem lenne:
1. Szerintetek megéri-e?
2. Valaki tudja, hogy ezzel a kiegészítõvel már ki tudom farmolni a kártyákat?
A tájékoztatás (pl. könyvtári) elsõ köre, hogy megállapítjuk, hogy milyen jellegû, mélységû információt keres az alany - csak úgy tájékozódik, elõadást tart belõle középiskolában vagy a doktorijához gyûjti az anyagot 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Valószínûleg valamilyen bundle része volt, valamikor.
vagy csak nekem magas az ára?
De ez nem steam vagy origin probléma, hanem, hogy router mögött van a gép, és ha rádjoinolnak, akkor a belsõ hálózat ip-re próbálnak csatlakozni, nem a szolgáltató által adott ip-re.
A port nyitás is gond tud ilyenkor lenni. upnp pedig szintén játék függõ, és általában nem is mûködik jól, hanem manuálisan kell portokat nyitni.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
me3 legtöbbször nem mûködött, mikor haverokkal egymáshoz akartunk csatlakozni. még szebb, hogy legjobb barátomnak megvettem ajándékba, egy év alatt egyetlen egyszer sikerült közösen játszani (aztán nemrég rájöttünk, hogy ha csinálok egy lobby-t és megadom neki a keresési szûrõket, akkor megtalál, de egyébként originbõl a csatlakozás funkció vele totál nem mûködik)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
[merlinw.org]
[merlinw.org]
nem pénzt kértem érte mint egyes emberkék.
na mindegy téma lezárva.
"Nulla tenaci invia est via"
míg steammel simán megy minden
[merlinw.org]
90%-KAL OLCSÓBB Enclave
25%-KAL OLCSÓBB Volgarr the Viking
33%-KAL OLCSÓBB Foul Play
66%-KAL OLCSÓBB Divekick
50%-KAL OLCSÓBB Trine
75%-KAL OLCSÓBB Nikopol: Secrets of the Immortals
Ingyen elvihetõek!
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
"Nulla tenaci invia est via"