Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoboKutya78
Lehet zavaros lenne ha látható volna a dlc ikonja az igaz, de megoldható lenne egy külön fülel ha azt is szeretnénk látni nem tudom mért nem csinálják meg így is
Lassan kezd nálam fárasztóvá válni hogy nem tudom milyen kiegészítõk vannak meg bizonyos játékokhoz csak ha bûvészkedek az egér kattintással😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

MerlinW
Értelemszerûen csak az indítható alkalmazások vannak a listában. Egy lópáncél dlc nem indítható önmagában, Missing Link pedig igen.

[merlinw.org]

genndy
DLC-tõl függ. Deus Ex DLC-je pl. külön játékként jelenik meg, külön indítható, azért látod. Más meg beépül a játékba, nem is indítható anélkül, azért nem.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

RoboKutya78
a steam grafikus felületén, ha beállítom hogy minden játék látható legyen akkor mért van az hogy csal bizonyos DLC-k ikonjai kint vannak másoké meg nem Pl deus ex, fear2 kiegjeit megmutatja.
Vagy külön progival elõ lehet csalni a dlck ikonjait is?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Maak
Multkori ajanlatomra tudok dobni egy pidet.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Scooter
A Fear és a Fear 2 között "vagy" van természetesen.
Scooter
Giana sisters: Twisted dreams-et cserélnék, FEAR, FEAR 2: Project Origin-re. Privátban meghallgatok minden ajánlatot, ami a kívánságlistámon van: http://steamcommunity.com/profiles/76561197989961531/wishlist
MerlinW
Ha azt nézzük, hogy 3 hónapig mindenkinek tök ingyen volt a Portal Steam-en, akkor megéri😊

[merlinw.org]

Zeller01
Nem porosodik valakinek egy Trine2 steam kulcs, amit szívesen elajándékozna? Barátnõmmel végigjátszanánk 😊

. : Z E L L E R : .

Tárgytalan, közben már jót mutat a library. Sorry!
Dzsini
Menj be a profilodba, és a bundle-nél ott lesz minden, ami azóta megjelent benne, és ránézésre neked jár.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Most, hogy bõvítve lett a Humble WB Games Bundle akkor megint meg kell venni (átlag felett fizetni), hogy megkapjam amivel bõvítve lett? Mert nem kaptam semmi levelet mikor múlthéten átlag felett fizettem, hogy ezeket megkapnám. Lehet kicsit kuszán fogalmaztam de remélem érthetõ.
Srácok!

Van egy Portal Giftem, arc elcserélné War of the Roses: Kingmakerre. Két kérdésem lenne:

1. Szerintetek megéri-e?
2. Valaki tudja, hogy ezzel a kiegészítõvel már ki tudom farmolni a kártyákat?
RoboKutya78
na végre mükszik a steamgift + om😊

Dzsini
No, akkor sikerült megtalálni azt a részletességet, amilyen válaszra vártál. Elsõre fölé lõttem, másodjára alá. 😊

A tájékoztatás (pl. könyvtári) elsõ köre, hogy megállapítjuk, hogy milyen jellegû, mélységû információt keres az alany - csak úgy tájékozódik, elõadást tart belõle középiskolában vagy a doktorijához gyûjti az anyagot 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
Elég lett volna mondjuk hogy a Fed miatt, és nem a hazai politikusok okozták.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dzsini
akkor az a válasz is elegendõ, hogy "gazdaság"? 😊

IMYke2.0.0.0
Csak hogy ilyeneket amúgy nem olvasgatok, mert csak felidegesítem magam - érdeklõdtem, és nem szakmai mélységeket vártam 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dzsini
hírek vannak az interneten is, nem csak a tévében

IMYke2.0.0.0
Rohadtul drágul az euro - mi történt, hogy így meglódult?

Maak
Mindenesetre ha valakinek kellene, 1 db meg van nalam, ma du jar le. 4 euro megsem 40, sem 10. 😊

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

wantonly
Kuponnal 4 euro, még azt is sokallom.
RoboKutya78
hopi 😊 akkor értem😊 na továbbra is bökdösöm régen nyertem már hátha begyün. A képek alapján egész jó cucc.

IMYke2.0.0.0
No igen, a legegyszerûbb és kézenfekvõbb megoldás nem jutott eszembe 😊)))

Maak
Van hozza 90%-os kupon.

IMYke2.0.0.0
A legolcsóbb helyen is 37 euro.
Valószínûleg valamilyen bundle része volt, valamikor.

RoboKutya78
hol osztogatják olcsóbban a steamhez képest ezt a játékot elég sok van fent belõle Iron Sky: Invasion
vagy csak nekem magas az ára?

kifli
Otthoni szerver legtöbbször steamnél sem megy. pl nemtudok így elég sokszor l4d2, portal, kf, cs:s, cs:go vagy akármilyen szerverre csatlakozni. Vagy haverok rámcsatlakozni csak úgy. Szerver keresõben megtalálják, vagy ip alapján, de a rám joinolni nem lehet.

De ez nem steam vagy origin probléma, hanem, hogy router mögött van a gép, és ha rádjoinolnak, akkor a belsõ hálózat ip-re próbálnak csatlakozni, nem a szolgáltató által adott ip-re.

A port nyitás is gond tud ilyenkor lenni. upnp pedig szintén játék függõ, és általában nem is mûködik jól, hanem manuálisan kell portokat nyitni.
tutituti
just cause 3 euró!

hátha valaki lecsúszott anno róla.elég jó ár szerintem

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

akkor neked szerencséd van

me3 legtöbbször nem mûködött, mikor haverokkal egymáshoz akartunk csatlakozni. még szebb, hogy legjobb barátomnak megvettem ajándékba, egy év alatt egyetlen egyszer sikerült közösen játszani (aztán nemrég rájöttünk, hogy ha csinálok egy lobby-t és megadom neki a keresési szûrõket, akkor megtalál, de egyébként originbõl a csatlakozás funkció vele totál nem mûködik)
SzirmosSzisza
Eladás és a csere között mi a különbség az Õ szempontjukból? Itt szépen össze van foglalva.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

MerlinW
Megszokhattad, hogy bármit is írsz itt minimum az elítélés amire számíthatsz😊 Jót ember is nem tehet, igaza sosem lehet és mindenki más okosabb mint a témát felvetõ😊 Ez az Internet három alapszabálya😊

[merlinw.org]

MerlinW
Nekem sosem volt gondom sem AC multival sem ME3 multival, pedig mindkettõbe beleraktam 100+ órát :/

[merlinw.org]

RoboKutya78
nem eladásról van itt szó csereberérõl.valamit valamiért.
nem pénzt kértem érte mint egyes emberkék.
na mindegy téma lezárva.

Szabi
úgy írod mintha 10percig tartott volna az akció és szupertitkos lett volna... 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Maak
Ez erdekes mondjuk, nalam ilyen hiba meg nem volt, se mass effect 3-nal sem a hawx-nal...persze jobban orulnek ha nem lenne lassan mindenkinek kulon kliense, de egyutt tudok elni vele azert.

ja, csak amikor sem originen, sem uplayen nem tudok multiplayerben játszani a barátaimmal a megvásárolt, jogtiszta játékaimmal (pont mass effect meg assassin's creed), az elég idegesítõ tud lenni
míg steammel simán megy minden
MerlinW
Ez is egy felfogás, én mondjuk pont lesz*rom milyen klienst használ egy olyan játék ami érdekel. Uplay is gáz, mégis minden Assassin's creed-et, Prince of Persia-t megvettem. Ahogy a Mass Effect sorozatot is Orginien. Szóval nem értem a problémázást. Fos vagy nem fos, a játékot le lehet tölteni, el lehet indítani velük, ennyi. Ez a lényeg.

[merlinw.org]

otisz111
66%-KAL OLCSÓBB Age of EmpiresŸ III: Complete Collection
90%-KAL OLCSÓBB Enclave
25%-KAL OLCSÓBB Volgarr the Viking
33%-KAL OLCSÓBB Foul Play
66%-KAL OLCSÓBB Divekick
50%-KAL OLCSÓBB Trine
75%-KAL OLCSÓBB Nikopol: Secrets of the Immortals

Ingyen elvihetõek!
MerlinW
Nem mindenki tölt ám heti hét napot, napi 24 órát gép elõtt😊

[merlinw.org]

nem maga a játék értéktelen, hanem a rendszer, amin van, azaz origin egy kalap fos, ezért nem kell senkinek
Mardel
Fõleg hogy ma is láttam pár embert aki ingyen dobálja az origin bundle kulcsait, nem cseréli semmire ezek alapján tényleg értéktelenek.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

lac coo
De eladni nem tudod olcsó kulcs néven 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

tototto
de mi a különbség hogy eddig kulcsot küldtek, most meg egy linket? a végeredményben ugyanúgy tovább lehet adni a játékokat, nem?

genndy
Igen, direkt lett ilyen, hogy megakadályozzák a kulcsokkal seftelést.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

A mostani F.E.A.R-os bundle nekem nem is adott kulcsot.Csak ajcsiként lehetett elküldeni v. egybõl berakta a Humblen keresztül a fiókba.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Tudom, ez nem a kuncsorgó topik, de Half-Life 2 90% kuponja nincs valakinek? Állítólag létezik ilyen.
Szabi
kezdjük az alapoknál, a kulcsot és a játékhasználat jogát TE kapod, hogy TE használd, nincs jogod eladni..

RoboKutya78
A bundlis akciok se tartanak örökké azaz ha 1 dodoért felvásárlok x kulcsot és megszûnik az akció akkor már nem egy dodo az ára a cucnak neem?

Szabi
ennek így megint nincs sok értelme, mert nem minden játék volt 1dolcsis csomagban és nem minden tv volt akkor akciós.. 😄