Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nulla tenaci invia est via"
(amúgy ezt az ágat erõsíti az is, hogy ha valami egyszer volt Bundleben akkor steamgifts-en örökre csillagozott marad)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A játékkulcs viszont nem romlandó, és ha egy akcióban tömegesen szórták õket 1$-ért, akkor nem lesz ember (feltéve hogy tudott az akcióról) aki többet adna érte a minimálárnál.
Tehát nem annyi az értéke, de nagy szerencse kell hozzá hogy olyan vevõt találsz aki hajlandó többet adni érte (mondjuk el is szaporodnak ilyenkor a könnyû prédára vágyó nyerészkedõ haszonlesõk...<#duhos2>#duhos2>)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Azt akarjátok mondani hogy, ha egy kiló sajt akciósan 1000Ft volt tegnap a tescoban, akkor onnantól a sajtnak annyi az értéke? Vagy hogy, ha az OTP részvény 2008-ban 3000Ft volt, akkor annak ma is annyi az értéke?
Most megkapod a lenti játékokat 1 dollárért? Nem, tehát nem 1 dollár az értékük.
Ne legyetek már buták...
[merlinw.org]
"Nulla tenaci invia est via"
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
"Timeo Danaos et dona ferentes."
1 játék 1 kulcs szerintetek reális ár?
Dead Space ---> Origin Key
Burnout Paradise: The Ultimate Box ---> Origin Key
Crysis 2 Maximum Edition ---> Origin Key
Dead Space ---> Steam Key
LIMBO ---> Steam Key
Trainz Simulator 12 ---> Steam Key
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Skacok hol lehet ezt a dlcct olcóbban kispejzolni?
Akkor ha nem lesz megfelelõ ajánlat, bedobom a közösbe.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
The 39 steps
Bang Bang Racing
Lucius
Hasonló kis indie cuccért cserébe vihetõek!
Next PC upgrade: 2022
Serious Sam HD: The First Encounter -75%
Stike Suit Infinity -50%
SpeedRunners -66%
Zeno Clash -33%
Ingyen vihetõek!
[merlinw.org]
Ezt írta neki: "it says the items are not available for purchase in this country"
PC-GURU-ban volt, de általában nem szokott régiózáras lenni. Európához tartozik. Nem is értem, hogy ott miért nem mûködik.
- Journey of a Roach
- The Dark Eye - Chains of Satinav
Adnék érte:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Dead Space
- Burnout Paradise: The Ultimate Box
- Medal of Honor
- Game of Thrones - The RPG STEAM GIFT
- Far Cry 3: Blood Dragon - UPLAY
- Prince of Persia: The Forgotten Sands UPLAY
- Silent Hunter 5 GOLD - UPLAY
- Limbo
- Crysis 2 Maximum Edition
- Greed Corp
- Mirror's Edge
- Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising
- FTL
- Mark of the Ninja
- Trine 2 Complete
- Batman: Arkham Asylum GOTY
- F.E.A.R. 2😛roject Origin
- F.E.A.R. 3
- Lord of the Rings:War in the North
- Alan Wake's American Nightmare
- Deatj to Spies GOLD (alap + Moment of Truth)
- Greed Corp
- And Yet It Moves
- Atom Zombie Smasher
- Cogs
- Crayon Physix Deluxe
- Steelstorm
- VVVVVV
- Hammerfight
- Ignite
- Red Orchestra: Ostfront 41-45
- Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad - GOTY
- Men of War: Assault Squad - GOTY (+5 dlc)
- Men of War: Red Tide
- Reign: Conflict of Nations
- The Showdown Effect
- King's Bounty: Legend
- PID
- Men of War: Condemned Heroes
- AirBuccaneers
- Numen: Contest of Heroes
- Sword of the Stars II: Ench. Ed.
- Edna & Harvey: Harvey's New Eyes
- Crusader Kings: Complete
- Serious Sam HD: The First Encounter
- Serious Sam HD: The Second Encounter
- Galactic Civilizations I: Ultimate Ed.
- Uplink
- The Ship (gift)
- Lucius
- Star Wolves 3: Civil War
- The 39 Steps
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ráadásul a steam 278 játékot ír a profilomnál a jobb oldali sávban, miközben csak 129 van összesen.
gszp: köszi! <#eljen>#eljen>
Egyéb: aki megvette HB-n a Nordic Bundlet, az nézzen rá a linkjére, mert Steam kódot kapott a Neighbours From Hell Compilation.
http://www.indiegala.com/?igdirt
Lenne egy egyszerû felajánlásom, viszont nem tudom, hogy kell a képpel együtt beilleszteni. Segítene valaki?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ha a teljes csomagot akarod elajándékozni, akkor kell elõtte a giftelést választani.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Elfelejtettem vásárlás végén a giftes sorra pipát rakni?
És akkor ezáltal nem is tudom másnak feldobni a maradék kódot?
mert akkor elbtam...😊
Mount and Blade kod mar nincs,de a tobbi megvan.Nekem nincs rajuk szuksegem.
Akinek kell jelezze és holnap elküldöm õket!
Next PC upgrade: 2022