Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon jó a példád. Valamikor a 2000-es években az Electro World nyitása környékén voltak brutál akciók a mûszaki áruházakban, 1-1 napig 5- 10000 Ft-ért adtak csomó mindent, pl. TV-ket is. Gondolom azóta senki nem vett ennél drágábban TV-t...
Szabi
akinek 1 dolcsit se ért meg a brutálcsomag, az szerinted utána elcserélni másfél eurós cuccra a csomag egy részét ? 😄

"Nulla tenaci invia est via"

SzirmosSzisza
Szóval, ha mondjuk 100 000 Ft egy TV, le van árazva 10 Ft-ra és rengetegen bespájzoltak maguknak, de te lemaradtál róla, akkor akció után te simán megveszed Vaterán 100 000 Ft-ért?

(amúgy ezt az ágat erõsíti az is, hogy ha valami egyszer volt Bundleben akkor steamgifts-en örökre csillagozott marad)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

genndy
Nem jók a példáid. A sajt megromlik, a részvényárfolyam folyamatosan mozog.
A játékkulcs viszont nem romlandó, és ha egy akcióban tömegesen szórták õket 1$-ért, akkor nem lesz ember (feltéve hogy tudott az akcióról) aki többet adna érte a minimálárnál.
Tehát nem annyi az értéke, de nagy szerencse kell hozzá hogy olyan vevõt találsz aki hajlandó többet adni érte (mondjuk el is szaporodnak ilyenkor a könnyû prédára vágyó nyerészkedõ haszonlesõk...<#duhos2>)

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

MerlinW
Már ne is haragudj, de ez nettó fa**ság...

Azt akarjátok mondani hogy, ha egy kiló sajt akciósan 1000Ft volt tegnap a tescoban, akkor onnantól a sajtnak annyi az értéke? Vagy hogy, ha az OTP részvény 2008-ban 3000Ft volt, akkor annak ma is annyi az értéke?

Most megkapod a lenti játékokat 1 dollárért? Nem, tehát nem 1 dollár az értékük.

Ne legyetek már buták...

[merlinw.org]

Szabi
tökmindegy mennyit adtál érte, ha ezer dollárért vetted meg, attól még 1dollárért is megvehetõ (volt nemrég), tehát az-az értéke! 😄

"Nulla tenaci invia est via"

RoboKutya78
1 dolláros bundle??? tévedéd 6 dollár azé nem mindegy.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Mardel
*1,7-1,8 euro (Szar az sg rendszere, ha már euro jelet sem lehet kiírni)

"Timeo Danaos et dona ferentes."

RoboKutya78
Na most már odáig süllyedtem hogy Tf2 kulcsért is odaadom eme játékokat.
1 játék 1 kulcs szerintetek reális ár?
Dead Space ---> Origin Key

Burnout Paradise: The Ultimate Box ---> Origin Key

Crysis 2 Maximum Edition ---> Origin Key

Dead Space ---> Steam Key

LIMBO ---> Steam Key

Trainz Simulator 12 ---> Steam Key

Mardel
Lehet, hogy csak Magyarországból aktiválható. link

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Gratulálok a nyertesnek, R4tB4G-nek, kód elküldve, jó szórakozást hozzá!
RoboKutya78
Euro Truck Simulator 2 - Halloween Paint Jobs DLC
Skacok hol lehet ezt a dlcct olcóbban kispejzolni?

Scooter
Giana Sisters: Twisted Dreams-et cserélnék árban megegyezõ értékû játékra.
Akkor ha nem lesz megfelelõ ajánlat, bedobom a közösbe.
Nincs valakinek Portal 2 kuponja? <#idiota>
Maak
Ha valakit erdekel esetleg, van egy 25%-os kuponom a Shadow warriorhoz ami a mostani 33%-al 12,55eurora modositja a SW arat. pm vagy steamen irj ha kell. November 16-is jo a kupon.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

grebber
Star Wolves 3
The 39 steps
Bang Bang Racing
Lucius

Hasonló kis indie cuccért cserébe vihetõek!

Next PC upgrade: 2022

BoneDragon
Frozen Synapse -75%
Serious Sam HD: The First Encounter -75%
Stike Suit Infinity -50%
SpeedRunners -66%
Zeno Clash -33%

Ingyen vihetõek!

MerlinW
A helyes kérdés hogy mely országokban mûködik😊 Ha régiózáras akkor cseh, szlovák, ukrán, lengyel országokban aktiválható, máshol nem.

[merlinw.org]

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Scooter
Pech-em van, hogy pont õ nyerte. Még milyen országokban nem mûködhet?
genndy
Pedig de, UK-t sokszor külön kezelik, emiatt simán beleszaladhatsz (vagy ottani lakos) régiózárba... Úgy látszik ez is pont ilyen 😞

Scooter
Most beégtem, sajnos. A Giana Sisters: Twisted Dreams-et dobtam fel steamgifts-re és megnyerte egy Great Britain srác, de nem tudta aktiválni.
Ezt írta neki: "it says the items are not available for purchase in this country"
PC-GURU-ban volt, de általában nem szokott régiózáras lenni. Európához tartozik. Nem is értem, hogy ott miért nem mûködik.
Unknow
Nagyon szívesen!
Scooter
Köszi mégegyszer <#worship>
Unknow
Ha engem kérdezel akkor semmit. Egy privátot,hogy: "Nekem kell..." 😄
Scooter
Mit szeretnél érte?
Unknow
Kell valakinek egy The Whispered World?
lalakov
Köszi. <#vigyor2>
Tinman
Szeretném:

- Journey of a Roach
- The Dark Eye - Chains of Satinav

Adnék érte:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

- Dead Space
- Burnout Paradise: The Ultimate Box
- Medal of Honor
- Game of Thrones - The RPG STEAM GIFT
- Far Cry 3: Blood Dragon - UPLAY
- Prince of Persia: The Forgotten Sands UPLAY
- Silent Hunter 5 GOLD - UPLAY
- Limbo
- Crysis 2 Maximum Edition
- Greed Corp
- Mirror's Edge
- Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising
- FTL
- Mark of the Ninja
- Trine 2 Complete
- Batman: Arkham Asylum GOTY
- F.E.A.R. 2😛roject Origin
- F.E.A.R. 3
- Lord of the Rings:War in the North
- Alan Wake's American Nightmare
- Deatj to Spies GOLD (alap + Moment of Truth)
- Greed Corp
- And Yet It Moves
- Atom Zombie Smasher
- Cogs
- Crayon Physix Deluxe
- Steelstorm
- VVVVVV
- Hammerfight
- Ignite
- Red Orchestra: Ostfront 41-45
- Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad - GOTY
- Men of War: Assault Squad - GOTY (+5 dlc)
- Men of War: Red Tide
- Reign: Conflict of Nations
- The Showdown Effect
- King's Bounty: Legend
- PID
- Men of War: Condemned Heroes
- AirBuccaneers
- Numen: Contest of Heroes
- Sword of the Stars II: Ench. Ed.
- Edna & Harvey: Harvey's New Eyes
- Crusader Kings: Complete
- Serious Sam HD: The First Encounter
- Serious Sam HD: The Second Encounter
- Galactic Civilizations I: Ultimate Ed.
- Uplink
- The Ship (gift)
- Lucius
- Star Wolves 3: Civil War
- The 39 Steps

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nem szoktam kraftolni, játékot nem vettem mostanában, a regisztrációm meg 05.22 -kor volt, ha jól írja a steamrep.
Ráadásul a steam 278 játékot ír a profilomnál a jobb oldali sávban, miközben csak 129 van összesen.

genndy
Kraftoltál kitûzõt; vettél játékot és pont átlépted a határt; regisztrációs évfordulód volt.

gszp: köszi! <#eljen>

Egyéb: aki megvette HB-n a Nordic Bundlet, az nézzen rá a linkjére, mert Steam kódot kapott a Neighbours From Hell Compilation.

dartonite
Elfogytak a kodok,hasznaljatok egeszseggel.
A steamen látom hogy kaptam egy Half-life 2 bónuszcsomagot, ki lehetett bontani, és kaptam 3 Hl 2 kártyát. És elértem a 10. szintet, pedig nem is csináltam semmit. Ez vajon mitõl lehet?

Ebbõl a bundleból csak a Hard Reset érdekelne, ha valakinek lenne feleslegbe akkor elcserélném valamire..

http://www.indiegala.com/?igdirt

Köszi, meg nem találtam volna.
wantonly
A felajánlásod oldalán van egy "signature" fül, azon belül van egy URL cím, amit be kell másolni ide.
Sziasztok!

Lenne egy egyszerû felajánlásom, viszont nem tudom, hogy kell a képpel együtt beilleszteni. Segítene valaki?
Dzsini
Az egy ajándékos doboz szeretne lenni 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

RoboKutya78
az a kis szürke izé a sor végén?

wantonly
Amíg nem aktiválod ott lesz egy gift ikon, azzal bármikor el tudod ajándékozni az adott játékot (játékonként).

Ha a teljes csomagot akarod elajándékozni, akkor kell elõtte a giftelést választani.
Maak
Bemine x bundle bta-t keresek, adok erte Hitman Absolution kulcsot. PM ha erdekel.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Gubberx
Kaptam ma egy 40%-KAL OLCSÓBB Company of Heroes 2 kupont, ha valaki szeretné átadom, dec. 4-ig érvényes.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

RoboKutya78
hopi két kártyás játék is van benne😊

RoboKutya78
Skacok a Humble WB Games Bundle csomiban mért közvetlen linkkel dobálja a kódokat?
Elfelejtettem vásárlás végén a giftes sorra pipát rakni?
És akkor ezáltal nem is tudom másnak feldobni a maradék kódot?
mert akkor elbtam...😊

dartonite
Akit erdekel a The Majestic Indie Bundle -bol akarmelyik jatek,kuldjon pm-et.
Mount and Blade kod mar nincs,de a tobbi megvan.Nekem nincs rajuk szuksegem.
grebber
Meloba szereztem silent hunter és prince serialt is csak bentfelejtettem a cetlin.

Akinek kell jelezze és holnap elküldöm õket!

Next PC upgrade: 2022

Köszönöm a meghívást!
😄DD