Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wantonly
Nálam minden rendben.
Én 9 óta bevagyok jelentkezve.
Viszont nagyon lassan tölt (100kb/s)

Voltan
Nálam sem.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Sheltem
Csak nálam nem megy a steam? (login)

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

grebber
Egyébként stemagifts szabályzatba van valami,hogy kötelezõ reportolni az usert aki nem adja oda a játékot?
(Mert én nem reportoltam)

Next PC upgrade: 2022

grebber
Nem történt semmi legalábbis a srác profilján semmit nem látok.

IMYke2.0.0.0
Ahogy privát üzenetben írtam, bizonyítanám, hogy a fiókok az én tulajdonomat képezik.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kigyi
Most nézem private a profilod így megnézni sem lehet, hogy éppen online-e vagy sem...

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

kigyi
Nézted már, hogy nem játszik-e valaki a játékaiddal? Nem online-e az acc-od? Mert lehet valaki trombitának nézte...

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

soo277
Sziasztok
nem tudjátok mi lehet?
2napja nem tudok belápni szteam acc re,azt irja hibás jelszó,e mailt nem küld stb..

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

HeadHunter86
Ez mehetne jó nagyba bannerba is, mert rohadt jó kieg!

Rakd fel ezt a Chrome/FF kiegészítõt.
Én így látom át ezeket a dolgokat, elõtte én is vakartam a fejem😊 Nagyon sok mindent tud, de ami ebben a témában a legfontosabb, az az, hogy meg tudod neki mondani, hogy pl zöld színnel emelje ki azokat a játékokat, amik már neked megvannak -> a DLC-kkel is ezt teszi, ezáltal rámész mondjuk egy Borderlands 2-re és a DLC-k listájában az összes ki lesz jelölve zölddel, ami neked már megvan.😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Mardel
Zelda az kimaradt nálam, max pár mario rész, más snes játékkal játszottma anno meg sok c64 sé és TV-s fal labda. 😄

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Tinman
Oh, egy mûértõ :-)

Melyik Zelda a kedvenc részed, ha már Link-et emlegeted?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Mardel

Mardel
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"meghallgatok bármit"

Tinman
Ha valakinek van kedve csereberélni, ne tartsa magában, meghallgatok bármit :-)

- Blades of Time Limited Ed. (alap+DLC)
- Hydrophobia
- Dead Space
- Burnout Paradise: Ultimate Box
- Medal of Honor
- Game of Thrones - The RPG STEAM GIFT
- Far Cry 3: Blood Dragon UPLAY
- Prince of Persia: The Forgotten Sands UPLAY
- Silent Hunter 5 GOLD - UPLAY
- Limbo
- Crysis 2 Maximum Edition
- Greed Corp
- Mirror's Edge
- Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising
- FTL
- Mark of the Ninja
- Trine 2 Complete
- Alan Wake's American Nightmare
- Deatj to Spies GOLD (alap + Moment of Truth)
- And Yet It Moves
- Atom Zombie Smasher
- Cogs
- Crayon Physix Deluxe
- Steelstorm
- VVVVVV
- Hammerfight
- Ignite
- Red Orchestra: Ostfront 41-45
- Men of War: Assault Squad - GOTY (+5 dlc)
- Men of War: Red Tide
- Reign: Conflict of Nations
- The Showdown Effect
- King's Bounty: Legend
- PID
- Men of War: Condemned Heroes
- AirBuccaneers
- Numen: Contest of Heroes
- Sword of the Stars II: Ench. Ed.
- Edna & Harvey: Harvey's New Eyes
- Crusader Kings: Complete
- Serious Sam HD: The First Encounter
- Serious Sam HD: The Second Encounter
- Galactic Civilizations I: Ultimate Ed.
- Uplink
- The Ship (gift)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Én nem akarom hogy kitiltsák mert 1$ bundle cucc.
De legalább ne hazudozzon hogy többször is elküldte,mert azt nagyon nem szeretem!

Mardel
Es a piros suspended ott van meg a neve mellett?
Az hogy nem lepett be, nem jelent semmit.

De de.
Például az én droidom is így járt.Nem kaptam tõle meg ment a report azóta nem volt benn a SG-n több mint egy éve.
A csóka.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Mardel
Csak par napra felfuggesztik, eddig meg nem lattam senkit, akit veglegesen tiltottak volna.

Nem,õt kirugják ennyi.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

grebber
Letelt az 1 hét és a srác nem küldte a játékot steamgiftsen! Bejelöltem hogy nem kaptam meg!
Ennyi ezzel kész is?Fog engem bárki zaklatni ezügyben?

bon
Problémát megoldottam egy cd-rõl bootolható xp-vel. Úgy láttam a f.e.a.r. szóval volt gond, mert miután sikerült átnevezni már törölhetõ, lett. Szerintem a szó végi pont okozott valami problémát.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Találkozott e már valaki a következõ problémával: steam játék biztonsági mentés funkciójával készítettem egy mentés a f.e.a.r játékról, de a létrejött könyvtár nem nyítható meg, nem szerkeszthetõ nem törölhetõ, de a hagyoményos mappáktól eltérõen a jobb gomb menü is nagyon eltér. A következõ funkció jellenek meg: másol, átnevez mozgat, parancsikon készítése, töröl, adatlap. Törölni szeretném de nem lehetsége.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Hát, annyiért meg csúnya a borítója...

Köszi!
wantonly
Biztos, hogy nem.
Nem tudja valaki, hogy a PlayON-os Legjobb Választás Jade Empire-t be lehet aktiválni valahová?
wantonly
Szerintem is kamu. Ezerféle módon el lehet küldeni manapság egy giftet vagy kódot. Várd meg amíg letelik a határidõ (7 nap), utána mehet a negatív értékelés, legközelebb majd meggondolja.
KiruHoshino
Egyértelmûen kamuzik szerintem. Ha addig nehezére esik bejelölni téged barátnak míg egy linket elküld neked chatben akkor ott gondok vannak.

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

grebber
Ha nem kapom meg a steamgiftsen nyert cucc mi a dolog menete,hogy senkit ne hurcoljanak meg?

A gyerek azt állítja ,hogy már kétszer is elküldte nekem. Gmailem van 5 különbözõ helyrõl is küldtem magamnak mail mindenféle címrõl és megkapom szóval úgy gondolom ez nem lehet hiba.
Írtam neki,hogy vegyen fel ,erre visszaír nem vesz fel minden jött ment embert.

Prince23

Devv
Sziasztok! Tudna valaki segíteni? A Hammert nem tudom elindítani, mert rosszul van konfigurálva az ep2. Itt a hibaüzi:

RoboKutya78
Gratula a nyertesnek ment a kód😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Dzsini
Azért kérdeztem, hogy miért RTS néven fut, mert kiváncsi voltam az indokra. Írtad, hogy neked így tetszik, ezt láttamoztam. Pont azt írtam, hogy ezzel nincs vitatkozni/véleményeznivaló, mert az ízlés szubjektív. Nem volt szándékomban, hogy bármilyen negatív felhangot érezz mögötte, ha így lett volna, elnézést kérek.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
Miért kell valakinek a véleményét, szokását, érzését véleményezni?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dzsini
Nálam "Stratégia" a neve 😊 de a "nem tetszik" az az érv, amivel nem lehet vitatkozni, az így van és kész.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
Jó kérdés - zsigerbõl ez áll kézre.

MerlinW
És az RTS miért tetszik?😊

[merlinw.org]

RoboKutya78
Ajándok😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

IMYke2.0.0.0
Mert a TBS-rövidítés nem tetszik.

Mert ha Marathont játszik benne az ember, akkor az tényleg olyan hosszú mintha 4-5000 évig játszaná. <#idiota>

U.I.: Tudom, hogy a Civ V nem RTS. 😄

HeadHunter86
Aki nem ismerné: http://www.enhancedsteam.com/

HeadHunter86
Vagy Enhanced Steam kiegészítõ. Nagyon hasznos. Jó lenne ha a STEAM kliensbe is belekerülnének ezek a dolgok.
Színezi, hogy megvan-e a játék, kívánságlistán van-e, metascrore adatok, userek mennyi idõ alatt játszották végig, steamdb link, kitûzök keresése egy kattintás, éppen hányan játszanak vele, wiki oldal, és ami a legfontosabb, éppen van-e valahol akcióban a játék.

Minden STEAM usernak kötelezõ kiegészítõ!

Dzsini
Én kb. két hete egy akcióban a gmg-rõl 10 euroért megvettem a Brave New Worldot, igen kellemes 😊
(... amúgy miért is Real Time Stratégia szegény Civ sorozat? 😊 )

Maak
Nah...tanacs kene,

Lost Planet szeria, tetszik kivulrol a videokat nezve. Viszont az elso resz perpill nem tudom jatszhato-e, ugye live-os, es a live meg fog szunni, nem tudjuk mi lesz a mostani live-os gamakkal.A masodikrol csak szart hallottam, de a videok alapjan nekem bejon(ne), ez is live-os...a 3 meg meg draga, pedig kaptam egy olyan ajanlatot hogy ihajj...Max Payne 3 es Iron Sky-ert odaadtak volna...szal, tapasztalat a jatekokrol?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
Ez jo 😄 es milyen igaz.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

IMYke2.0.0.0
Én minden vásárláskor felviszem az összes megvásárolt tételt az Excel táblázatomba.
Így nyomon tudom követni azt is, hogy mi van meg, és mi hiányzik, vagy mit szeretnék megvásárolni:

KÉP - részlet a listámból:

MerlinW
A jobb klikk, letölthetõ tartalmak megtekintése menü azért nem nevezhetõ bûvészkedésnek😊

[merlinw.org]

genndy
Bûvészkedsz a kattintással, aztán fölírod szépen. Ilyen egyszerû <#wow3>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.