Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont nagyon lassan tölt (100kb/s)
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
(Mert én nem reportoltam)
Next PC upgrade: 2022
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
nem tudjátok mi lehet?
2napja nem tudok belápni szteam acc re,azt irja hibás jelszó,e mailt nem küld stb..
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
Én így látom át ezeket a dolgokat, elõtte én is vakartam a fejem😊 Nagyon sok mindent tud, de ami ebben a témában a legfontosabb, az az, hogy meg tudod neki mondani, hogy pl zöld színnel emelje ki azokat a játékokat, amik már neked megvannak -> a DLC-kkel is ezt teszi, ezáltal rámész mondjuk egy Borderlands 2-re és a DLC-k listájában az összes ki lesz jelölve zölddel, ami neked már megvan.😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Melyik Zelda a kedvenc részed, ha már Link-et emlegeted?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Blades of Time Limited Ed. (alap+DLC)
- Hydrophobia
- Dead Space
- Burnout Paradise: Ultimate Box
- Medal of Honor
- Game of Thrones - The RPG STEAM GIFT
- Far Cry 3: Blood Dragon UPLAY
- Prince of Persia: The Forgotten Sands UPLAY
- Silent Hunter 5 GOLD - UPLAY
- Limbo
- Crysis 2 Maximum Edition
- Greed Corp
- Mirror's Edge
- Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising
- FTL
- Mark of the Ninja
- Trine 2 Complete
- Alan Wake's American Nightmare
- Deatj to Spies GOLD (alap + Moment of Truth)
- And Yet It Moves
- Atom Zombie Smasher
- Cogs
- Crayon Physix Deluxe
- Steelstorm
- VVVVVV
- Hammerfight
- Ignite
- Red Orchestra: Ostfront 41-45
- Men of War: Assault Squad - GOTY (+5 dlc)
- Men of War: Red Tide
- Reign: Conflict of Nations
- The Showdown Effect
- King's Bounty: Legend
- PID
- Men of War: Condemned Heroes
- AirBuccaneers
- Numen: Contest of Heroes
- Sword of the Stars II: Ench. Ed.
- Edna & Harvey: Harvey's New Eyes
- Crusader Kings: Complete
- Serious Sam HD: The First Encounter
- Serious Sam HD: The Second Encounter
- Galactic Civilizations I: Ultimate Ed.
- Uplink
- The Ship (gift)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De legalább ne hazudozzon hogy többször is elküldte,mert azt nagyon nem szeretem!
Az hogy nem lepett be, nem jelent semmit.
Például az én droidom is így járt.Nem kaptam tõle meg ment a report azóta nem volt benn a SG-n több mint egy éve.
A csóka.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Ennyi ezzel kész is?Fog engem bárki zaklatni ezügyben?
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Köszi!
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
A gyerek azt állítja ,hogy már kétszer is elküldte nekem. Gmailem van 5 különbözõ helyrõl is küldtem magamnak mail mindenféle címrõl és megkapom szóval úgy gondolom ez nem lehet hiba.
Írtam neki,hogy vegyen fel ,erre visszaír nem vesz fel minden jött ment embert.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
U.I.: Tudom, hogy a Civ V nem RTS. 😄
Színezi, hogy megvan-e a játék, kívánságlistán van-e, metascrore adatok, userek mennyi idõ alatt játszották végig, steamdb link, kitûzök keresése egy kattintás, éppen hányan játszanak vele, wiki oldal, és ami a legfontosabb, éppen van-e valahol akcióban a játék.
Minden STEAM usernak kötelezõ kiegészítõ!
(... amúgy miért is Real Time Stratégia szegény Civ sorozat? 😊 )
Lost Planet szeria, tetszik kivulrol a videokat nezve. Viszont az elso resz perpill nem tudom jatszhato-e, ugye live-os, es a live meg fog szunni, nem tudjuk mi lesz a mostani live-os gamakkal.A masodikrol csak szart hallottam, de a videok alapjan nekem bejon(ne), ez is live-os...a 3 meg meg draga, pedig kaptam egy olyan ajanlatot hogy ihajj...Max Payne 3 es Iron Sky-ert odaadtak volna...szal, tapasztalat a jatekokrol?
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Így nyomon tudom követni azt is, hogy mi van meg, és mi hiányzik, vagy mit szeretnék megvásárolni:
KÉP - részlet a listámból:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

[merlinw.org]