Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi,megvan.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

SzirmosSzisza
Google: steam calculator.

Valami steam gauge az új cucc neve, ha jól rémlik.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Sziasztok!A könyvtáram értékét le lehet valahol csekkolni?

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

én a régit nem próbáltam coopban, az újban meg egyáltalán nem volt átvezetõ senkinél sem, azért kérdem, hogy most mi van
a régi ss részeknél csak az egyik fél látja az átvezetõt coopban

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

és azt hogy csináltátok?
genndy
Ugyanarra, mint a nyári kártyák. Ezekbõl is lehet kitûzõt kraftolni (fóliást is). Illetve most már kraftoláskor kupon helyett ilyet kapsz, gondolom a téli vásár végéig.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

bon
Itt is köszönöm a nyereményem 😊

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Mardel
Haverral jatszottam vegig a serious sam reszeket coopban. Voltak atvezeto videok is, bar neha nekem nem mindet adta be.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Serpa
Na vajon ezek mire lesznek jók?
Snow Globe

én simán végignyomtam már hard, sõt talán serious fokozaton is 😊 de coopban azért jobb, mert ott nincs game over, hacsak nem állítod úgy be, hogy legyen

@gszp: csak nyugodtan, steamen is ugyanaz a nickem, mint itt
fery02
Meg annyi negatívuma van még, hogy elkezded Normál szinten, majd néhány pálya után úgy be nehezedik, hogy végleg el tudja venni az ember kedvét a tovább játszástól.
Co-op-ban biztos jó amúgy (meg úgy könnyebb is), csak nem mindenki akarja úgy játszani.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Én is elvoltam vele, még egyedül is 😊 Persze mióta megvannak eredetiben azóta kipróbáltuk coopban is de havernak nem nagyon nyerte el a tetszését. Ezt a játékot tényleg csak fanatikusokkal lehet játszani 😄
Látod coopban mindjárt jobban érdekelne. Most éppen a Black Mesával játszom (elképesztõ, hogy még mindig mennyire jó), de lehet, hogy utána kipróbálom. Ha így döntök, feltétlenül megkereslek!<#vigyor2>
pedig tényleg marhajó, fõleg coopban hentelni a sok szörnyet. 😄 a hangulat meg a soundtrack nagyon ott van. és viszonylag rövid is, szerintem a TFE és a TSE együtt egy hétvége alatt simán lenyomható. egyetlen negatívuma az, hogy coopban nincsenek átvezetõk, még a fõellenség után sem mutatja a videót, pedig tök vicces. de azokat max megnézed youtube-on.
de én elvetemült serious sam fan vagyok, szóval nem kell hallgatnod rám 😄
Ne akarj rábeszélni.<#vigyor5> Egyszer talán majd kipróbálom, de pár hónap alatt így is annyi játékot vettem/harácsoltam össze, ami egy életre elég, pedig nagyon messze vagyok Tinmantõl.<#hehe> Még Genndy Skyrim felajánlását is kibírtam jelentkezés nélkül, pedig már egy jó ideje ki akarom próbálni valamelyik Elder Scrolls játékot.
IMYke2.0.0.0
Bocsánat a kaotikusnak tûnõ logocsere ügyében, mostanában egy kissé a hangulatom is ilyen - úgy tûnik, Maya marad egy ideig.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
Tegnap este 8-kor megjöttek a bónuszok a legutóbbi bundlihoz a BTA-t fizetõknek, igen.

narumon
Dejó a múltkor a ti ajánlásotokra is megvettem egy Humble Bundle packot ma meg jött az email, hogy újabb játékokat tölthetek le ingyen ugyanarra a packra... hát ez a nap is jól indul 😊

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

genndy
Na akkor ilyen szép formában is, hogy mindenkinek szúrja ki a szemét: <#vigyor0>

zsoltia felajánlása, SG.hu tagok részére, 0,01$ contri határ.
Köszönjük!

pedig baromi jók
Elsõ kettõ megvan, de azokkal sem hiszem, hogy sokat fogok játszani. Természetesen köszönjük!
Scooter
Köszi a felajánlást!!! Meghagyom másnak az esélyt a rémálmok elkerülése végett 😊
Sok sikert, és remélem most én nem járok ezzel , úgy mint kolléga. HAJRÁ!
TBTPumpa
Lara le lett cserélve Mayára. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

DarkSector
Még szebb lett. <#vigyor5>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Jim Morrison
mi lett a logóddal ? 😮 úgy megszoktam

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Igen, hülye voltam, mert lelkes kettõként elküldtem neki e-mailben a kódot, csak utána néztem, hogy ki ez, merre, meddig. Új nyertest csak nem kérhettem. Lehet, hogy azt kellett volna. Mindegy, nem pörgök rajta tovább.
Mardel
Attól az emailt még megkapja. 3-4 nap után meg be tud lépni steamgiftsre.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Hoppá! Valaki keményebb volt, mint én? Emberünk ki lett tiltva steamgiftsrõl. Mennyi az esélye annak, hogy sehova nem használta fel a kódot? Újrasorsoljam?
Persze, nyilván. Arra akartam kilyukadni, hogy bár megengedhetném magamnak, hogy valami értékesebbet berakjak. Nyilván nem a tetszelgés miatt. Nem vagyok túl aktív fórumozó, viszont az elmúlt bõ 10(?) évben (magával az olvasással) annyi segítséget kaptam ettõl a fórumtól, hogy össze sem tudom számolni. Sajnos nem voltam elég körültekintõ, kapkodtam, de hát ez van.

#21037: Azt közben én is láttam, mint ahogy azt is, hogy még a játékok még el sem voltak indítva. Nyilván az általam nyert Two Worlds 2 sem volt még elindítva, de nem is csoportból nyertem és nem is tizenpárat. Arty most futó felajánlása is érdekelne, de inkább nem nevezek be, mert ki tudja mikor kezdenék bele a játékba (ha megnyerném). Természetesen azért jár a köszönet!

Egy szó, mint száz, mindenkinek köszönöm a visszajelzéseket, legközelebb jobban odafigyelek! 😊
Scooter
Pont most vettem egy új router-t és én azt hittem, hogy valamit nem jól állítottam be. Akkor azért nem megy nekem se a steam 😊
Steam trading cards szintem helyén olyan van, hogy level up. Ez mi a rákmánytüdõ??

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

tutituti
dettó.most értem haza,belépnék de se elõre se hátra.FB-on meg egyéb közösségin is írják hogy "van kicsi problema"

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

ZTM
Én se tudok csatlakozni, de még a steampowered sem elérhetõ.

IMYke2.0.0.0
Próbáld a STEAM honlapot... nálam az sem akarja az igazságot...
Szerintem, a téli vásár készülõdik.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Délután eleje óta fenn vagyok - nem dobott le.
Most újra csatlakoztam:

w77d
hmmm... nem tudok csatlakozni a steam-hez connection error miatt... más is járt így?

Scooter
Nem a játék értéke és frissessége a lényeg, hanem a gesztus, hogy ajándékozol. Én ezt mindennél többre értékelem. Lehet az akár olcsó játék is, ha az adott személyt érdekli.
A másik dolog meg az, hogy egy minimális contributor értéket érdemes megszabni, hogy az "élõsködök" - akik még soha nem adtak a közösbe semmit - ne tudjanak rátenni. Már ha 0.01-et megszabsz, akkor se tud belépni. Bocs ha ezzel valakit sértek, de szerintem tökéletesen igazam van. Ennél az embernél is látszik, hogy még egyet se dobott be.
SenorGrande
A barátai között is van egy hex nevû, azonos angol várossal, és ott - 4 kivételével - megtalálhatóak a nyert játékok (persze ez lehet véletlen egybeesés); de az a profil már banolva van Steamgifts-en. Egyébként a bmcskiszi SG nick társítható hozzá szerintem.

ASUS PRIME B450M-A ° RYZEN 7 2700 ° HyperX Predator 16GB KIT DDR4 3333MHz ° Gigabyte GTX1050 Ti 4GB ° Kingston SSD A2000 500GB M.2 ° WD Blue 1 Tera ° FSP 450W HEXA 85+ ° BitFenix Ghost

Elküldtem neki. Utána néztem, akkor már mindegy volt. Remélem legalább visszajelzi az oldalon, ha nem, akkor megy a report. Sajnos nem voltam elég körültekintõ. Direkt nem a nagy közösbe raktam fel, hanem ide, erre <#szomoru1>. Még jó, hogy nem egy Saints Row IV, vagy egy Assassin's Creed, vagy ilyesmi volt. Bár remélem eljön az idõ, amikor ilyeneket is fogok tudni bedobni!
Scooter
A rosszabbik eset meg az, hogy pénzért eladta valakinek. Pedig kereskedni nem szabad vele.
Ahogy mondod, mert ha elcserélte volna arra ami neki kell akkor legalább annyi játékjának kéne lennie a steam-en.
A kódot amúgy elküldted neki? Gondolom igen, mert csak utólag vetted észre, vagy okos voltál és elõbb lecsekkoltad?
Biztos nem cserélgette, mert többet nyert, mint ahány játék van a profilján. <#fejvakaras>
Scooter
Ebben az a szomorú, hogy még az ilyeneknek van szerencséjük. Mondjuk kíváncsi lennék, hogy a megnyert játékokkal mit csinált?
Ó, most nézem, hogy de jóhiszemû vagyok. Ha a házigazda áldását adja rá, akkor belinkelem a profilját, érdemes megnézni, hogy miket nyert eddig, és ebbõl hány játék található meg a profilján...
MerlinW
2 egyszerû szabályunk van, hihetetlen, hogy képtelenek egyesek betartani.
Nem tudom mi hex77 (jelenlegi Steam neve "el ne hidd") SG-s neve, de érzékeny búcsút vettünk tõle.

[merlinw.org]

Gratulálok a nyertesnek!<#idiota>
Merlin, küldtem PM-t. Felajánlással kapcsolatban.
nameless1229
t-home internet és router mögül netezik

AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme