Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Valami steam gauge az új cucc neve, ha jól rémlik.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Snow Globe
@gszp: csak nyugodtan, steamen is ugyanaz a nickem, mint itt
Co-op-ban biztos jó amúgy (meg úgy könnyebb is), csak nem mindenki akarja úgy játszani.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
de én elvetemült serious sam fan vagyok, szóval nem kell hallgatnod rám 😄
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Timeo Danaos et dona ferentes."
#21037: Azt közben én is láttam, mint ahogy azt is, hogy még a játékok még el sem voltak indítva. Nyilván az általam nyert Two Worlds 2 sem volt még elindítva, de nem is csoportból nyertem és nem is tizenpárat. Arty most futó felajánlása is érdekelne, de inkább nem nevezek be, mert ki tudja mikor kezdenék bele a játékba (ha megnyerném). Természetesen azért jár a köszönet!
Egy szó, mint száz, mindenkinek köszönöm a visszajelzéseket, legközelebb jobban odafigyelek! 😊
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Szerintem, a téli vásár készülõdik.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Most újra csatlakoztam:

A másik dolog meg az, hogy egy minimális contributor értéket érdemes megszabni, hogy az "élõsködök" - akik még soha nem adtak a közösbe semmit - ne tudjanak rátenni. Már ha 0.01-et megszabsz, akkor se tud belépni. Bocs ha ezzel valakit sértek, de szerintem tökéletesen igazam van. Ennél az embernél is látszik, hogy még egyet se dobott be.
ASUS PRIME B450M-A ° RYZEN 7 2700 ° HyperX Predator 16GB KIT DDR4 3333MHz ° Gigabyte GTX1050 Ti 4GB ° Kingston SSD A2000 500GB M.2 ° WD Blue 1 Tera ° FSP 450W HEXA 85+ ° BitFenix Ghost
Ahogy mondod, mert ha elcserélte volna arra ami neki kell akkor legalább annyi játékjának kéne lennie a steam-en.
A kódot amúgy elküldted neki? Gondolom igen, mert csak utólag vetted észre, vagy okos voltál és elõbb lecsekkoltad?
Nem tudom mi hex77 (jelenlegi Steam neve "el ne hidd") SG-s neve, de érzékeny búcsút vettünk tõle.
[merlinw.org]
AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme