Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

genndy
Jobbkatt rajta Intézõben, Tulajdoságok - Hely.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

és a dokumentumok mappa áthelyezését hogy tudom megoldani?
genndy
Ahogy kigyi írja.
Sõt, a Dokumentumokat is tedd valahová külön (és ennek a vinyónak a betûjele legyen mindkét oprendszeren ugyanaz), és mindkét oprendszerben azt add meg alapértelmezett Dokumentumok mappának (meg fõleg a My Games legyen ugyanaz).
Nekem is most pont így van, új SSD miatt felpakoltam a Win8.1-t, de megvan a régi Win7 rendszer is, de mindkettõ ugyanoda dolgozik. Steam meg külön meghajtóra (aminek a betûjele mindkét oprendszeren ugyanaz) és kész.

kigyi
Persze telepített mappának mindkettõ esetén ugyanazt add meg.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

kéne egy kis help

fent van 2 külön vinyón a windows 7 és a windows 8
megoldható az valahogy, hogy mindkét oprendszer ugyanabból a mappából olvassa a telepített játékokat? nem szeretnék mindent kétszer letölteni/feltelepíteni feleslegesen
Ezeket már nem fogod tudni utólag megszerezni..

Köszi! <#worship>
Mardel

"Timeo Danaos et dona ferentes."

IMYke2.0.0.0
www.computerandvideogames.com - a díj neve pedig: Golden Joystick Awards

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

SzirmosSzisza
Régen volt az az ingyen Mafia 2 akció, de rohadt lassú volt az oldal ezért nem nagyon jött meg a játék, de szavazni szavaztam, így utólag van esély, hogy lesz ott Steam kulcs? Ha igen akkor mi is volt az oldal neve ?😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Honnan szereztél Prey-t? Évek óta nem lehet kapni a Steam-en.
penge96
Most látom, hogy lehagytam az "éve" szót. Szóval 3-4 éve, és tényleg nem minden játék támogatott még.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Köszönöm a válaszokat! 😊

SzirmosSzisza
Elég sok játéknál nincs támogatva, tényleg szerencséd volt 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

genndy
Szerencséd is volt, mert azért messze nem mindegyik játéknál van cloud.

penge96
Igen, ez a Cloud-technológia. Már vagy 3-4 jelen van.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

A steam most már menti a játékállásokat hogy véletlenül se vesszen el semmi? Csak mert már jó ideje nem volt a gép újrarakva és úgy gondoltam megcsinálom. Full "szûz" lett, sehol nem maradt semmi, felraktam azokat a játékokat amikkel játszottam újrarakás elõtt és az összesnél megmaradt a játékállás, ez most véletlen vagy végre megcsinálták hogy minden játékot lement vagy megjegyezi valahogy hogy hol jártam vagy mi van? Kicsit meglepett, de legalább nem kell elölrõl kezdenem õket. 😄

IMYke2.0.0.0
Gratulálok! 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RoboKutya78
skacok ekkora mázlíít....
steamgiften bökdösöm a forumot mert ráérek..
olvasom a nevét Are there any ninjas?
Na mondom belesek mi lehet Counter-Strike: Global Offensive
áá 17 en vannak bökök rá ebbe a pillanatban villog a winner felirat ehh mondom szép😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Scooter
Köszi a nyereményt! <#worship><#taps>
papi08
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Már egy jó ideje..

13 éve itt. Szép idő.

Mardel
SG fórumának meg gondja akad az euro jel megjelenítésével...

Mardel
Ebbe benne van az is, amit gog-ra vettem (dec. 18-21).

Gog:
Volt ez. link (Bár ebbõl megvolt a Carmageddon 1 meg a 2 Blood így, csak 8,96$ volt)

Akkor a 2 Rise of the triad. link

Steamre:

Dishonored GOTY 13,59€
Castlevania: Lords of Shadow Ultimate Edition $16.99 BRL (~5,22€😉
Remember Me $29.99 BRL (~9,23€😉
Lost Planet 3 £4.99
Prey 6,99€
Bulletstorm 4,99€
Aarklash Legacy + Rise of the Triad ~10€

Dj Tommy
Az igen, és miket vettél eddig? <#wow2>(ha meg lehet kérdezni)
Én eddig csak a CS: GO-t vettem meg.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Ryder62
<#wow3>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Mardel
Én is 2 nap alatt kb. 25 ezer Ft-ot költöttem.
Nah de meghúzom a nadrágszíjat. 😄

Jim Morrison
Kellett feltöltenem a walletom... sorra jönnek a thank you for your purchase emailek :/ van még pár vizsgám, nem szabadott volna >.<

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

TBTPumpa
Tényleg!
Én ennél a résznél néztem: "Csomag részletei"

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

genndy
Dehogynem írnak. A "Dishonored - Game of the Year Edition vásárlása" felirat alatt 😊

TBTPumpa
Akkor bocsi.
Én csak ebbõl indultam ki. Itt nem írnak magyar feliratot, de lehet itt csak a teljes nyelvi lokalizációt említik.

Persze érdekes, hogy a feliratozás nincs megemlítve. Több más játéknál azt is kiírják.

Jim Morrison
Elsõ giveawayem 😊 Hajrá!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Mardel
A dobozos is steames... kep

genndy
Csakhogy a dobozos is Steames... bárhonnan veszed, az, úgyhogy Mardel kiegészítése bizony pluszinfó volt <#wink>

mivel steam topikban vagyunk, így a steames verzióra irányult a kérdésem. de megkaptam a választ, köszi!
Mardel
Elvileg a dobozos is magyar, de az régiókorlátos tehát RHCP régión kívûl nem lehet elindítani steambõl.
Ha azt tervezed, hogy külföldre utazol és kell a magyar felirat is, akkor csak a magyar steam store-ból vásárolt jöhet szóba.

genndy
A közvetlenül a Steamrõl vásároltban igen, magyar az egész, máshonnan nem, és nehéz is magyarrá varázsolni állítólag.

TBTPumpa
Nincs benne magyar felirat.

tudja valaki, hogy a dishonored goty-ban van-e magyar nyelv?
RoboKutya78
ahm akkor lehet ez volt az a jelenség amit láttam😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

genndy
Steamben a raktáradban lévõ hátterek közül választhatsz, Enh.Steamben pedig bármit berakhatsz, de azt csak az fogja látni a profilodon, böngészõben, akinek szintén megvan az Enh.Steam kieg.

RoboKutya78
az okés hogy az ott van azzal semmi gondom de a beállítások alatt volt nekem egy rövid idõre egy minden hátteret tartalmazó menü ahonnan tudtam választani de most eltûnt tuti ez a enhanced steam kliens szórakozott mert csináltam kitûzõt és mutatta ezt a lehetõséget most meg nincs ottan

MerlinW
Amióta van a kártyás rendszer.

[merlinw.org]

Mardel
Mióta a káryákat bevezették. Kb nyár eleje.

RoboKutya78
Vagy ez az enhanced steam kliens csinálja mert másnak meg mást mutat a háttér??

RoboKutya78
Skacok mióta van lehetõség a profilban hátteret cserélgetni??
Most lestem 22 es szintû 31 kitûzõvel és tudok hátteret váltani

Lehet, h. bezár a Gameminer:

"Friends, it sometimes happens that a result of over 1,5 years of hard work with almost no day offs could be killed with just one push of a button.

It seems that Steam doesn't like when someone provides a great service. Maybe they got jealous, or maybe they don't like the fact that because of GameMiner a huge amount of people in RU/CIS territories learned about Steam and began to use a legal digital game distribution service. I don't know.

The fact is: today Steam has locked all our accounts. Gift receiving account, gift sending account, account for all those gifts from crates (where most of our profits went). They locked even my personal account.

At the moment we have stopped accepting gifts. Of course we immediately wrote to every possible addresses, trying to reach Valve people including Gaben. We will wait for their response.

But if this is a witch hunt – sadly GameMiner as you know and love it will cease to exist. Next several days will show us what to expect.

It pains us the most that we've already had so much great plans (and we've already invested our profits in them).

Our huge re-design update should have raised our content and usability to an out-of-reach level. Also, we have planned to help indie devs to promote their games or to help them pass greenlight. All this free of charge.
Also we’ve been working with some key stores so they would give away hot releases for you in exchange for some ad space. And so on.

It will be a pity if all our efforts just disappear."

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Szabi
na basszus, a múltkori steam guard kikapcsolásért tényleg kár volt... mire újra eladhatok elértéktelenednek teljesen a kártyák.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

ha ez kérdés akart lenni: de, jó a gift is
MerlinW
Settlers 7 Uplay játék, nem Steam-es. szóval max ott fogod tudni regisztrálni.

[merlinw.org]