Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Sõt, a Dokumentumokat is tedd valahová külön (és ennek a vinyónak a betûjele legyen mindkét oprendszeren ugyanaz), és mindkét oprendszerben azt add meg alapértelmezett Dokumentumok mappának (meg fõleg a My Games legyen ugyanaz).
Nekem is most pont így van, új SSD miatt felpakoltam a Win8.1-t, de megvan a régi Win7 rendszer is, de mindkettõ ugyanoda dolgozik. Steam meg külön meghajtóra (aminek a betûjele mindkét oprendszeren ugyanaz) és kész.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
fent van 2 külön vinyón a windows 7 és a windows 8
megoldható az valahogy, hogy mindkét oprendszer ugyanabból a mappából olvassa a telepített játékokat? nem szeretnék mindent kétszer letölteni/feltelepíteni feleslegesen
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
steamgiften bökdösöm a forumot mert ráérek..
olvasom a nevét Are there any ninjas?
Na mondom belesek mi lehet Counter-Strike: Global Offensive
áá 17 en vannak bökök rá ebbe a pillanatban villog a winner felirat ehh mondom szép😊
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gog:
Steamre:
Dishonored GOTY 13,59€
Castlevania: Lords of Shadow Ultimate Edition $16.99 BRL (~5,22€😉
Remember Me $29.99 BRL (~9,23€😉
Lost Planet 3 £4.99
Prey 6,99€
Bulletstorm 4,99€
Aarklash Legacy + Rise of the Triad ~10€
Én eddig csak a CS: GO-t vettem meg.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Nah de meghúzom a nadrágszíjat. 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Én ennél a résznél néztem: "Csomag részletei"
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Én csak ebbõl indultam ki. Itt nem írnak magyar feliratot, de lehet itt csak a teljes nyelvi lokalizációt említik.
Persze érdekes, hogy a feliratozás nincs megemlítve. Több más játéknál azt is kiírják.
Ha azt tervezed, hogy külföldre utazol és kell a magyar felirat is, akkor csak a magyar steam store-ból vásárolt jöhet szóba.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Most lestem 22 es szintû 31 kitûzõvel és tudok hátteret váltani
"Friends, it sometimes happens that a result of over 1,5 years of hard work with almost no day offs could be killed with just one push of a button.
It seems that Steam doesn't like when someone provides a great service. Maybe they got jealous, or maybe they don't like the fact that because of GameMiner a huge amount of people in RU/CIS territories learned about Steam and began to use a legal digital game distribution service. I don't know.
The fact is: today Steam has locked all our accounts. Gift receiving account, gift sending account, account for all those gifts from crates (where most of our profits went). They locked even my personal account.
At the moment we have stopped accepting gifts. Of course we immediately wrote to every possible addresses, trying to reach Valve people including Gaben. We will wait for their response.
But if this is a witch hunt – sadly GameMiner as you know and love it will cease to exist. Next several days will show us what to expect.
It pains us the most that we've already had so much great plans (and we've already invested our profits in them).
Our huge re-design update should have raised our content and usability to an out-of-reach level. Also, we have planned to help indie devs to promote their games or to help them pass greenlight. All this free of charge.
Also we’ve been working with some key stores so they would give away hot releases for you in exchange for some ad space. And so on.
It will be a pity if all our efforts just disappear."
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
"Nulla tenaci invia est via"