Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönet mindenkinek a fantasztikus karácsonyi felajánlásokért, melyeket jelenleg nem látok. 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Nulla tenaci invia est via"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"To claim your L4D2 gift, all you need to do is install it.
If you don,t install, it goes back to its regular price and you miss out!"
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
1. Ha a saját gépemen töltöm le ismerõsöm accountjával a Left 4 Dead 2-t, akkor ugyanúgy véglegesen benne fog maradni a játékkönyvtárban?
2.Miért nem tudok belépni a giveawayekbe, amikor már hónapok óta a csoport tagja vagyok és eddig nem volt semmi problémája a Steamgiftsnek? (Mindig megköszöntem a felajánlásokat, és párszor dobtam már be a közösbe) Most meg pofázik: "Oops, this giveaway is only viewable to members of the SG.hu Steam group. If you're a member of this group and still receiving this message, please force your account to resync by clicking here."
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Left 4 Dead 2 - FREE Today Only!
Product Release - Valve
Left 4 Dead 2 is FREE today only on Steam!*
Free Zombies!
To celebrate the holidays in a special way this year, Left 4 Dead 2 will be free until 10AM PST on 12/26.
It will be free as in, grab it now, pay no money, and it is yours to keep forever – FOR FREE!
To claim your L4D2 gift, all you need to do is install it.
If you don’t install, it goes back to its regular price and you miss out! The zombie apocalypse is more fun with friends so make sure to tell all your mates to install it as well.
Happy Holidays!
Valve
*Offer ends December 26th at 10AM Pacific Time.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Párszor benézték már és a complete volt belõle 3 font 😄
Next PC upgrade: 2022
[merlinw.org]
Hol kellene ezt beírni?
"Timeo Danaos et dona ferentes."
A MP 3-at feltettem, de azt írja, hogy a Csatlakozás a kulcsszerverhez sikertelen...Ez mit szeretne jelenteni? <#hehe>#hehe>
Elõre is kösz, üdv: kisokka.
www.smart-bus.hu
Pár napja volt -75% a complete pack gamersgate-en ami szintén steames.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
A Sniper Elite V2 volt már 50%-nál nagyobb akcióban amióta tart a holiday sale?
www.smart-bus.hu
Egy Dead Island Riptide és egy Prison Architect.
Tudok adni a Steam Summer Getaway-hez 1 Reus-t, 1 Tomb Raider-t, 1 Torchlight II.
Örülnék, ha lenne valakinek. Keress meg itt vagy a steam-en, imperium2 néven vagyok (The Thing a profilképem).
http://img40.imageshack.us/img40/866/53fy.jpg
Spoiler (katt a megjelenítéshez)