Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

genndy
Ajánljon valaki egy Full HD-ban jól használható skint légyszi.
Tehát ami szépen kitölti szélességben a képet, nagyok a betûk, stb. Elég gagyi az alap "sok üres hely+pirinyó betûk".

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

plu604
Nézegettem a steam holiday sale-t, jól értem/látom hogy idén csak ingame itemeket lehet szerezni (és nem játékokat, mint tavaly)? 😞

Amit én vettem több mint 1 éve azt uplay-n kellet beregisztrálnom. Akkor ezek szerint van több változata is.
Botond
DVDs settlers7 a games for windowsos.
Elvileg a Sims3 origin--es a Settles7 meg uplay.
Attól még nem jelenti azt. Ha nem alapból Steames a játék (értsd: nem igényel a megjelenés óta Steam regisztrációt, hanem csak utólag került fel valamikor Steamre), akkor valószínûleg nem lehet. Külön dolog a DVD-s verzió és a Steames.
Shep

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

narumon
Ugyanígy jártam a Sims3-al is 😞

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Ha van egy játékom eredeti DVD-s, és az a játék egyébként Steamen is kapható, attól még ez nem jelenti azt, hogy a DVD kódot be tudom regisztrálni Steam-re? Jelesül a Settlers 7-rõl van szó, de a kódot beírva azt írja, hogy nem valid kód.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Sziasztok. Egy olyan problémám van, hogy amikor eladnék cuccokat, beírom az árat, elfogadok mindent. Elvileg kirakja a piacra a cuccot, az aktív piaci ajánlatokban jelzi is, hogy fent van cucc, de amikor rákattintok(hogy megnézzem a többi ajánlatot), ott nem jelzi ki az én ajánlatomat. Ez a második cucc ma, amivel ez van. Vettem már cuccot, azzal nem lehet baj. Van valakinek ötlete?

Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14

A Uplay-en 2.5 euro a Fallout 3 GOTY.
Ha valakit érdekel.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Erre meg tökéletesen illik a "You can say that again".

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

SzirmosSzisza
Úha mi van itt!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Metal Gear Rising. O.o
Na ez a tipikus "that came out of fuking nowhere"

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Csak gift van,kulcs nincs.Az nem jó.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

just cause 1 kulcs nincs valakinek csereberélõsbe?
SzirmosSzisza
Eléggé valószínû, fõleg, hogy az elsõ kezdete is bejött 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

MerlinW
Rumor = pletyka

[merlinw.org]

Tinman
Kellemes húsvétot és nyaralást!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

óóóó, én lemaradtam, pedig jó kis játéknak néz ki
otisz111
Köszi! <#eljen><#nevetes1>
MerlinW
Minden évben máskor kezdõdött, de tavaly 19.-én indult, igen.

[merlinw.org]

holnap akkor kezdõdik a sale jól emlékszem?

mooo
otisz111
Nekem, ha nem jelentkezek be akkor dollárt mutat.
Az miért van, hogy a programban euroért, a böngészõben pedig fontért vannak a játékok? Valamit elállíthattam, vagy másnál is ilyen?

mooo
Boldog vagyok,hogy azután raktak bele achikat,hogy júliusban végigjátszottam.
SzirmosSzisza
Postal 2 acsik tök jók lettek 😄

genndy
EA. Nem tudod megvenni se.

narumon
Nah magától is kiderült, be akartam rakni a kosárba és azt írta, hogy ez not available in my region... 😞

genndy
Megbízható, de elég sok a régiózáras játék (pl. EA kiadványok mind azok).

narumon
Ezzel szemezek egyébként de már csak 45 perc van hátra. Valaki?
http://www.nuuvem.com.br/produto/1140-simcity-2013

narumon
Hali!
Nuuvem oldalt ismeritek? Is there any dealrõl jutottam oda át, csak én abszolút nem ismerem. Megbízható? Lehet onnan vásárolni? Vagy csak braziloknak?

Nem. Természetesen ott gyûlik és porosodik az idõk végezetéig...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

genndy
Szeegény... Komolyan mindjárt megsajnállak hogy csak a walletedet duzzasztod játék helyett. Amibõl persze csak újabb játékokat fogsz venni... nemde?
<#bohoc>

Vérrel és verítékkel lecsökkentettem a steames kártyáim számát 24 db-ra.... Kezdek belefáradni az utóbbi hetek nonstop kártyázásába. Most már játszani is kéne kicsit...XD

MerlinW
Sima Debian Linux és Steam Big Picture.

[merlinw.org]

KiruHoshino
Tölthetõ a SteamOS Bétája.

http://store.steampowered.com/steamos/download/?ver=default

- Gépigény:
Processzor: 64 bites Intel vagy AMD processzor
Memória: 4 GB RAM
Videokártya: NVIDIA grafikus kártya (Ati és Intel támogatás hamarosan)
Merevlemez: 500 GB HDD
Egyéb: UEFI boot támogatás és USB port a telepítéshez

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

gee az már játékidõ

Nem nyílik meg a kosaram se kliensbõl, se böngészõbõl, nagy fehérség van helyette. Valakinek van esetleg ötlete?

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Botond
Tinman acca mintha 9000 dodó fölött lenne, szerintem õ a rekorder, de ez a majdnem 9 se gyenge.
Fõ hörcsög! 😄
otisz111
Ez oszt igen!
mooo
<#zavart1> Over the last 9 years, you've spent 4563.2 hours playing this selection, which includes 785 items, is valued at $8877.6, and requires 2395.2 GB
Scooter
Miért van az, hogy Gala-n nem tudok kilépni egy gifts-bõl? Amikor bejön az adott játék oldala, egy pillanatra látni a "leave GA" ikont és utána bejön elé egy hirdetés. Mit lehet ilyenkor tenni? Másnak is van ilyen?
Steamgifts-en bejött egy nyeremény és ott ki akarok belõle lépni, nehogy megnyerjem mégegyszer.
IMYke2.0.0.0
Hörcsögöknek áll a világ.
Amíg világ a világ hörcsögök lesznek.
😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Látom, sok itt a hörcsög. <#zavart1>
Botond
Ó, az én accom nem ér semmit szinte.

Over the last 3 years, you've spent 1566.1 hours playing this selection, which includes 204 items, is valued at $3050.22, and requires 1045 GB