34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#26186 Nekem a szavazásnál azt írja adott valami kártyát, de sehol semmi. -
#26185 Vásárlásér jár kártya? Nekem érdekes módon nem adott... -
#26184 Ticketet megnéztem, és engemet ez érint
Nem írta a bankot hogy azzal lenne gond.
Váratlan hiba lépett fel. A vásárlás nem fejeződött be. Fordulj a Steam Támogatáshoz.
Ez a hiba akkor fordulhat elő, mikor a rendszerünk problémába ütközött az általad megkísérelt tranzakció során.
Próbálkozz még egyszer-kétszer, meggyőződve arról, hogy helyes számlázási információkat adsz meg. Sikertelen vásárlási kísérleteket ne ismételgess néhánynál többször.
Ha továbbra is ebbe a hibába ütközöl, vedd fel a kapcsolatot a Steam Számlázással és Támogatással, megadva Steam fiókod bejelentkezési nevét, és további segítséget fogunk adni. -
#26183 Bankodnál érdeklődj, ott a bibi. -
#26182 Már azt is néztem, perpill kártyáról sem enged. -
#26181 Akkor a vásárláskor nézd meg, hogy mi van beállítva, miről vegye le a pénzt... -
#26180 Nem hinném. Ez velem tegnap úgy trtént, hogy az eladott kártyákból sorba vettem meg fele az 1 euró alatti értékű játékokat, és egyszer csak a Nation Red-nél beadta a törölközőt. És innentől kezdve nem tudok semmit sem venni. -
#26179 Távol álljon tőlem farkast kiáltani, de nem lehet, hogy "benyeltél" valami kórokozót, már ami a PC-det illeti? -
#26178 Nálam van a hiba tuti, ilyenkor hogy kell nekik írni?
Greenmagon is próbáltam, és nem sikerül ott sem, ott is ezt a szöveget dobja fel. Mintha a Valve-é lenne a gmg is.
Originen, G2a-n működik rendesen a fizetés. -
#26177 Fél perce fejeztem be egy sikeres vásárlást.
Szerk.: Íme, az érte járó STEAM Winter Holiday 2014 kártyám:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.12.27. 14:19:45 -
#26176 Nekem most sem működik.
Váratlan hiba lépett fel. A vásárlás nem fejeződött be.
Fordulj a Steam Támogatáshoz. -
#26175 Szerver-túlterhelés.
Ilyenkor kicsit várj, és ismételd meg újra a vásárlás véglegesítését! -
Fizetésnél ez fogad a Steamnél:
Úgy tűnik, hiba történt a tranzakció előkészítése során. Várj egy percet, és próbálkozz újra, vagy kérj segítséget a támogatástól.
Mi lehet a gond? -
#26173 Mindkét gépen be kell jelentkezni mind a két fiókkal és engedélyezni kell a számítógépet és a másik fiókot is (miután bejelentkeztél a másik fiókba meg fog jelenni és lehet engedélyezni). Ki kell legyen pipálva a négyzet.
Ha minden engedélyezve van és mégsem működik, akkor újra el kell venni és meg kell adni a jogokat. Nálam így működött. -
experto11 #26172 Steam family sharingbe hogy kell mással megosztani a fiókot?
Beállítások családnál engedélyeztem a számítógépet de alatta a négyzetbe semmi sincs és hol kell megadni annak a nevét akinek oda akarom adni a profilom?
Vagy meg kell adnom a jelszavamat és a felhasználómat annak a személynek?
Utoljára szerkesztette: experto11, 2014.12.26. 18:58:33 -
#26171 Itsy és Sage karácsonyi kártyákat cserélnék mindenre ami nem Itsy, Sage,Clementine,Monte,Sparkles. -
#26170 Itt is köszönöm szépen! -
#26169 Nagyon szépen köszönöm -
#26168 Grat Jimmorisonnak, csigusznak meg a vágott arcúnak az ajándékokhoz! E-mailban elmentek a kódok :) -
Alkenon #26167 Gyenge túlterhelés lehet mindenki ráér :P -
#26166 Nekem hol logol, hol nem :) -
Alkenon #26165 Másnak is halott a steam vagy csak nekem nem logol be? -
RED BULL F #26164 Mitulátijá hozza (már akinek) Indiegala-n ingyen Racer 8! -
ToMy_ #26163 Jézuska hozta, Two Worlds Epic Edition ingyé' a DLH.NET-en. -
#26162 Nem mondod, hogy kinyomtattad? :-P -
062020 #26161 Huh, nagyon szépen köszönöm a Shadow Warriort Kellemes ünnepeket kívánok Neked és a topikban mindenkinek -
#26160 Nagyon szépen köszönöm :) tényleg elfért a fa alatt -
#26159 Megvannak a nyertesek:
Shadow Warrior: kdavid91
The Elder Scrolls V: Skyrim - Legendary Edition: tugyiti
Gratula mindenkinek! Ajándékokat emailben elküldtem. -
RED BULL F #26158 Ezzel a problémával lehet itt kellene érdeklődnöd inkább. -
Janicsillagasz #26157 Sziasztok!
Egy különleges kérdéssel fordulnék hozzátok, interneten SEHOL nem találok rá megoldást. Friss gépre telepítettem a Steam-et, letöltöttem a most ingyenes Dizzel-t, de indításkor ezt írja ki: "Működés leállt: nProtect Game Monitor Rev 2090"
Ez mitől lehet, illetve hogy tudnám orvosolni? Please help! -
#26156 csak nálam halott? -
ToMy_ #26155 Affene, 1$ hiányzik a felajánlásaimhoz, és akkor beszállhatnék én is... -
#26154 Akik az alábbi felajánlásra jelentkeztek, azok még kicsi izgulhatnak, mert aki megnyerte, az nem tett eleget az egyetlen (roppant egyszerű) szabálynak, és ki lett dobva a csoportból, szóval hamarosan újrasorsolás. :)
-
pimpi001 #26153 afterfall ha kell valakinek -
NoZoli #26152 "Miért, mire számítottál?"
Kicsit több "fantáziára"! :D -
Meridius #26151 "Gyakorlatilag, az elmúlt 2 év akcióit rakták újra, pár eltéréssel."
fix'd
Steam sale már csak ilyen.
Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.12.23. 11:15:27 -
#26150 Még szép hogy lehet.
"Gyakorlatilag, a "Fekete Péntek" akcióit rakták újra, pár eltéréssel."
Miért, mire számítottál? -
NoZoli #26149 Üdv! Az ünnepek alatt lehet még számítani leárazásokra a szavazásos engedményeken kívül? Gyakorlatilag, a "Fekete Péntek" akcióit rakták újra, pár eltéréssel. -
#26148 Annyi pénz maradt a kártyámon, amennyi a kell a számla fenntartásához.. :P Mikorra kéne.. Pedig megfogadtam hogy amíg ilyen rossz a forint nem vásárolok. De nem is tudok. :) -
RED BULL F #26147 Nem olyan drága azért a fullos GTA pakk, hogy ne tudnád meglepni magad vele