34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#26226 Talán érdekel valakit: DEADBREED ingyen! -
#26225 úgy a fasza, farming simulátor mai akcióban 20 euró, miközbe máshol olcsobban is meg lehet venni :( -
#26224 Én meg a Terrariát ingyen zsákoltam, valamint a Rayman újabb részét is. :) Amazonon minden nap van valami ingyenes android játék, most az ünnepekkor pedig kifejezetten jó játékokhoz jutottam hozzá. Név szerint ezekhez:
Rayman Fiesta Run
RPG Soul Historica
Prince of Persia® The Shadow and the Flame
Jewel Legends: Tree of Life (Full)
Age of Zombies: Season 2
Angry Birds Space (Ad-Free)
Angry Birds Space HD (Fire Edition)
Anomaly Warzone Earth HD
Construction Simulator 2014
Cut the Rope: Time Travel HD
Farming Simulator 14
Cogs
Five Nights at Freddy's
Worms 3
Terraria
TETRIS (Az EA féle)
Sonic The Hedgehog 2
És ezt mind az elmúlt egy hétben szereztem. :) De régebbről ezeket a jobb játékokat is beszereztem:
Rayman Jungle Run
Jack Lumber
Monument Valley
és még van jó pár kisebb cím is, valamint rengeteg program.
Ma éppen ez ingyenes (amit természetesen már be is zsákoltam :D): Abyss: The Wraiths of Eden (Full) -
Stief #26223 Nem, valóban én vagyok a hülye. Simán csak stief !
Sziasztok téli kitűzőkből hiányzik egy kártyám. "Monte"
Viszont vannak + kártyáim
2 Blase
2 Celmentine
1 sparkle
1 Rhombus
2 Tender
Steamen stief ként megtaláltok, esetleg ha gond van skpye Stief Csaba Tatabánya -
#26222 Annyira nincs semmi a mostani vásárban, hogy az elmúlt pár napban Google Play-en vásárolgattam, GTA Chinatowns, Rayman, Shadowrun, meg hasonlókat :)
Most is éppen a Terrariat zsákoltam (0.79 eur - kb 200 Ft) ... a Goat Sim is 0.79, de ez nem tudom kell e nekem :) -
#26221 Dehogyis neked, ha egyszer én bundáztam meg a sorsolást //(természetesen nem, azt sem tudom ki ő)
Egyébként pedig a sorsológép is csak akkor működik ha van felajánlás, az meg rajtad múlt -
Rony94 #26220 Azt hiszem nekem akartál válaszolni. Ne nekem köszönd, hanem a sorsológépnek. De amúgy használd egészséggel. :D -
#26219 Steamgiften már 6 napja kértem új nyertest az egyik felajánlásomhoz, de még mindig semmi. Mikorra várható, hogy új nyertest sorsolnak? -
drago14 #26218 Köszönöm szépen! -
#26217 Tudnék olyan kártyát adni. Nekem Clementine kéne. Viszont a Steam nem talál téged stief83 néven. -
Stief #26216 Sziasztok téli kitűzőkből hiányzik egy kártyám. "Monte"
Viszont vannak + kártyáim
2 Blase
2 Celmentine
1 sparkle
1 Rhombus
2 Tender
Steamen stief83 ként megtaláltok, esetleg ha gond van skpye Stief Csaba Tatabánya -
Rony94 #26215 A Postal 2-t dragoka1 nyerte. Gratulálok neki! :) -
#26214 Vársz és majd eltűnik az a megoldás. -
undY1ng #26213 Nagyon jó .... Van egy pending trade offerem ami canceleződött és most bebugolt... folyamatosan ott van steamen a jobb felső sarokban az a zöld levél ikon és nem tudok vele mit csinálni, nem akar eltűnni!
Ötlet? Neten sok mindenkinek ez a problémája és semmi megoldás nincs. -
#26212 Én mindig sale alatt vettem játékot a bejáratott ruszki traderemtől :) Kinéztem az akciós árat, megnéztem náluk mennyi, és kb azt kellett fizetni érte. Így egy akcióban 10€-s játék kb. 5€-volt átlagban. Ő kb. eu2 alatt kapta 50-60%-al... -
#26211 A rubel mélyrepülése miatt rakták még a régiózárat. Egyébként nem csak olcsóbb régiókból van a traderek haszna, szimplán nagy tételben szereznek be játékokat nagyobb sale vagy jobb bundle idején, aztán később szórják/értékesebbre cserélik, marketet is botokkal figyelik, stb, ki van ez találva, és azért van benne munka -
#26210 Ezt olvastam először:
(...) library if they are in America, Azerbaijan, Belarus, Georgia, (...)
-
Alkenon #26209 Tehát a cdkey oldalakról vásárolt dolgok sem működnek? -
#26208 Igen, itt gyakorlatilag az orosz és ukrán tradereket csinálták ki elsősorban :( -
RAMyMamy #26207 mi nagyon nem az olcsóbb régióban vagyunk, ha te vetted közvetlen steam áruházból, akkor de
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#26206 Én kódot át tudtam adni.
Értsd: kóddal megy a steamgifts-ezés.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.12.28. 12:10:24 -
#26205 Szóval ha a Steamgifts-en felajánlok egy játékot, nem biztos, hogy át tudom küldeni a nyertesnek? -
#26204 Olcsóbb régióból már nem lehet ajándékozni drágább felé. A karácsonyi sale előtt jött be, hogy minden újonnan vásárolt cuccon van régiózár. -
Gyuszopapa #26203 Mert mi történt? -
#26202 Sajnos már nem lehet, így mi se juthatunk tradertől jó áron gamehez... :( -
Gyuszopapa #26201 A traderek jó része olcsón vásárol olyan régióban ahol jóval kevesebb az ára a játékoknak.Ebből van pénz. -
#26200 Üdv a csoportban :) Jó is ez, de én most nem jelentkeznék még az első részre sem vettem rá magam, hogy újra toljam így kár lenne a hörcsögömbe :D -
#26199 Pedig azt hittem a sok tradernek ez az egyik fő fegyverténye:D -
#26198 Nem, egy accounton egy játékból csak egyszer dobál ki kártyákat. -
#26197 Ha giftbe többször megveszek egy játékot akkor azokért is ad kidobható kártya lapokat az adott játékra?
-
#26196 minden kirakott kitüzőhöz ját egy kép egy emot és dec 2 áig egy holiday kártya illetve szavazz az oldalon minden nap és szintén kapsz egy holiday kártyát
-
#26195 Háttérkép, emoticon + nekem pottyant egy foil kártya. -
#26194 Ha kirakok egy Holiday Sale 2014 kártyaszettet, akkor azért mit kapok? Van valami extra benne? -
#26193 ...hát nekem ingyen se kéne -
Rony94 #26192 Szinte ingyen beszerezhető most Steam-en. Ezért nem olyan nagy valami. -
#26191 Hát nem szende kis játék az tuti. :D -
#26190 Még hogy nem nagy felajánlás az egyik legjobb legbetegebb legszadistább játék ever ! XD -
Rony94 #26189 Oh, vaksi vagyok, de nagyon!
Tessék!
Tudom, nem nagy felajánlás, de ez az első ilyenem. Legközelebb valami értékesebb lesz. :)
-
Rony94 #26188 Hogyan tudom olyan szépen belinkelni a Steamgifts-es felajánlásomat?
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.12.27. 18:06:11 -
#26187 Szavazásért és 10 dolláronként is jár kártya.