Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maak
Ott a pont, friendlistemen van egy csoka, o pl vegig irogatta, hogy hajtsak meg a pontszerzest mert nyerni akar. ~2400 pontot csinalt a sale alatt es o "csak" 102-es szinten mozog, ha jol tudom valamilyen jatekfejleszto a pali.

Aztan o meg hol van Palmdesert-tol, aki meg sportot uz a kituzo keszitesbol, azert a 3333-as szintu SSA 2014-es kituzo mar nem kispalya...o pl kozel 35k pontot csinalt.

Persze ettol meg leteznek loveval tomott kolykok akiknek semmi nem draga, de ellenpelda is akad boven.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Törölt felhasználó
Hát ha csak kiindulok a vérpistikékbõl egy játékba, akkor igazán nem lepõdnék meg, ha a 10-18 éves korosztály 50%-ra igaz lenne az elméletem. Vagy legalább a 10-16.
vegicsek
Nem kell egybõl azért így leírni a steam társadalmat 😊
Valóban létezõ jelenség amit leírtál, de a badge gyûjtögetés olyan mint akármilyen másik hobbi. Aki komolyan veszi annak bõven kell rá pénzt áldoznia, de ha ebben leli örömét akkor egészségére.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Törölt felhasználó
A földön élõ sok hülye általában türelmetlen tizenéves, akinek apu anyu havi 80e körüli zsebpénzt ad. Komolyan, nekem szomszédomban a srácok egy hónapra fejenként 100e-et kapnak és 3an vannak fiúk. Nem nem milliomosak, hóóóól?! És csodálkoznak, hogy a fiúcska gondol egyet, beül az RX-8-ba, aztán leugrik olaszba venni egy sálat. Na az ilyeneket kislapáttal verném agyon amúgy...
Aztán az ilyenek 1-10 eurókat nem tekintenek pénznek. Mi az? egy szám. elsõ osztályba ennyit tanul meg 1,2...10. Szarik rá. Szórják a pénzt, mert türelmetlenek, meg mert lusták gondolkodni. Na az ilyenektõl szerezzük be a pénzt. Szerintem teljesen jó dolog az ilyen.
Scareface
<#worship>

lalakov
Akkor adjunk hálát azért, hogy a földön élõ rengeteg hülye, végre egyszer hasznot termel nekünk. ;-)
Laza
"Mondjuk ehhez valóban kellenek azok a hülék, akik megveszik Tõled meg Tõlem a cuccokat 😄"

Értem azokat, akik nem adtak el semmit, hanem saját pénzen tették ezt 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Mondjuk ehhez valóban kellenek azok a hülék, akik megveszik Tõled meg Tõlem a cuccokat 😄
Azért azt kizártnak tartom, hogy mindenki mindent csinál és pozitívan jön ki, fõleg a fee mellett ... valakiknek csúnyán bele kell tennie ezeket a mozgótõkéket, amikbõl mi leharapjuk a részünket ... nem a semmibõl teremtettek 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

MerlinW
Mert reméltem, hogy nyerek játékot a kívánságlistámról. Miért lottóznak milliók? A szelvény árából kenyeret is vehetne😊 Arról nem is beszélve, hogy a sok sima kitûzõ gyártásakor 3 fóliás kártya is esett, amelyekkel majdnem 10€-t kerestem. Az SS kártyák is csak hasznot hoztak. Szerintem a játékvásárlásokkal, mindennel együtt is pozitívan jöttem ki a vásárból😊

[merlinw.org]

Törölt felhasználó
Én pld ha rakok ki, akkor max abból ,hogy ha lemennek a kártya árak 3 centre
ha nem akkor nem lesz kitûzõm oszt kész 😊
Laza
Aki boltból rakja össze, annak valóban az 😊 simán össze lehetett tenni rendszeres szavazással sokkal kevesebbért is.
Én pl valetbõl áldozok csak ezen baromságokra, és most is van 4.78 euróm, pedig csak 2.5-el kezdtem a vásárt, és 2-es szintû badgem van, meg kiraktam pár játékét is pontgyûjtés gyanánt ... meg ajándékba is adtam nyári kártyát. Na meg közben kiszedtem egy rakat játékból a kártyát, 80 volt még bent, azóta már csak 36 van, eladogattam vagy összeraktam õket.
Egy kis szórakozás, ingyen ... sõt, pluszban vagyok 😊

De minek veszel márkás cipõt/ruhát, ha a hideg ellen véd a kínai is 😄

Jim Morrison
nekem úgy droppolt, hogy nincs 1 fajta kártyám, de mivel dobott 1 foilt, meg 3 ugyanolyat, 3 eladott kártyából kaptam kb 1,30-at, most azon vettem 0,09 ért 1 kártyát. Hogy miért? Nemtom, talán azért, mert már csak 1 kellett.. 😄 elõnyöm lesz ettõl. Mondjuk ennél rosszabb csgo-ban a skinek, vagy a sticker capsulák amik még rondák is és drágák...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

FZoleee
Lehet hülye kérdés, de mégis miért rak ki valaki summer sale badget? Gyakorlatilag vettél egy kis képet min. 1,2 euróért 😄 Ennyiért majdnem játékot lehet kapni.
Jim Morrison
Milyen mákom van, hogy elsõ nap craftoltam egyet 😄 szép ez a badge :c

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Nem feltétlenül fogja letölteni azt a sok-sok gigát. Ugyanúgy kiírja az elsõ lépésnél, hogy márpedig õ most tölteni fog, de utána elkezdni átnézni és ellenõrizni, aztán csak azt tölti le, ami frissült.
Én az egész steam könyvtárat raktam át másik meghajtóra (csak a fájlokat) és amikor a steam kliensben új helyet adtam meg a telepítési könyvtárnak, akkor ugyanígy kiírta, hogy márpedig õ most le fog tölteni ezercsillió gigabyte-ot, aztán végül csak átellenõrizte, és kész.
Szóval szerintem engedd rá nyugodtan, ráérsz akkor lelõni a folyamatot, ha tényleg elkezd töltögetni a netrõl.
Laza
Próbáltad indítani az exe-vel?

popey8
A helyi fájlok menüben egyik gombra se lehet klikkelni<#szomoru1> "Lemezhasználat: nincs" - ez van kiírva. A fájlok pedig tuti meg vannak, meg is tudom mutatni:

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Scooter
Jobb klikk a játékon, aztán tulajdonságok, utána helyi fájlok és játékfájlok épségének ellenõrzése. Akkor ha tényleg megvan a gépen, csak a hiányzó fájlokat szedi le.
popey8
Sziasztok!

Egy kis segítség kellene. Telepítve van a gépemre (eredeti DVD-rõl) a Shogun 2. Nagyon rég játszottam már vele, sztem több is van, mint 1 éve. Most kedvem támadt újra elõvenni, azonban meglepõdve tapasztaltam, h a Steam szerint nincs telepítve és le kellene töltenem vmi 23,5 gigát (tuti, h nem uninstalláltam a játékot pont emiatt). 2 megás netem van itt átmenetileg, ezzel kb. 1 élet mire lejön. Fõleg mert nem tölthetek folyamatosan. Más is használj a netet. Megnéztem a steamapps mappát és tényleg ott vannak a fájlok. Programok közt is látszik, h telepítve van. Mi a fene lehet a Steammel? Miért nem érzékeli, h telepítve van a program? Tudok ezzel a dologgal vmit kezdeni, h ne kelljen letölteni azt a 23,5 gigát?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

MerlinW
63 pont 😊

[merlinw.org]

Laza
30GB-os szed le a PD2 ... mi a fene van ebben? 😊

RoboKutya78
ennél már az elsõ szimulátor nem tudom hogy hívják az a bizonyos lépcsõrõl lehajított pálcikaember volt a legértelmesebb talán😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Laza
Megnéztem, hogy a napi nyertesek milyen játékokat kaptak a kívánságlistájukról ....... háát, nem tudom mi a szörnyûbb ... hogy ilyen játékokra pazarolták a nyerési esélyeiket, vagy hogy ilyen játékok voltak az elsõ három helyen 😊

Laza
Tonnányi nevetségesebbnél nevetségesebb, játéknak is alig nevezhetõ alkotás van ... elfér köztük 😊 ha van olyan hülye aki megveszi, akkor egy jó ötlet volt 😊

RoboKutya78
Ez már aztán tényleg nevetséges túlzásba viszik a szimulátorokat mostanság.
rock simulator 2014

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Törölt felhasználó
Ja de akkor nem lenne sok pontom 😄
lalakov
Köszi.

Igazságosabb lett volna, ha a pontszerzés alapján adná a TP-t.
Dzsini
Steam Summer Adventure 2014 - Purple Team
100 XP
Unlocked: 29 Jun @ 7:00pm
Scored 15 points for the Purple Team during the Steam Summer Adventure 2014.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

genndy
Az mindegy. Ha piros voltál akkor 150XP-t ér a kitûzõ, ha másik csapat tagja akkor 100 XP-t.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Nekem 1 pont, 100 TP, vagyis nem.
lalakov
Pont kérdezni akartam, hogy mindenki ugyanannyi tapasztalati pontot kapott-e. Én 7 pontot "lõttem" és szintén 150 TP-t kaptam.
Törölt felhasználó
El se tudom mondani mennyire büszke vagyok! Ezért inkább kirakom profilra <#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Törölt felhasználó
Na megvettem az SS trial, mert alig kellett a vásárlásos SS kártyák kinyeréséhez még. Erre kaptam 2-õt XD
De már azok is kint vannak a piacon. Ha leesne az áruk a kártyáknak max nálam marad és kirakom.
Am a steam-be a programba nem tudok bejelentkezni szal most neten tevékenykedem...
Helyes-helyes. 3 centért bárkit megszabadítok a kártyáitól szívesen....XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Serpa
Nekem is írja, hogy még két kártya kinyerhetõ, de hogy hogy, passz.

DarkSector
Igen elég egyet csekkolni a Steamgifts-re ott is fagyott sz oldal, álltalában párhuzamossan kihatássla vannak egymásra vagy nem tudom...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Kép:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ja, és igen - F5 smashing ellenére is ez a látvány.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Törölt felhasználó
Azt írta a steam, hogy most hogy lement a nagy csata, mindenki aki bedobott pontot fog kapni kitûzõt. Mondjuk ezt én így nem értem, de biztos így van. Valaki kapott már bármit is? Mert nálam sehol semmi. Csak annyit ír az SS kártyákhoz a steam, hogy 1 kártya nyerhetõ még ki. De hogy hogy a tökömbe, azt nem tudom, mert "régen" szavazni kellett ehhez.
IMYke2.0.0.0
Szokás szerint, SEMMI sem megy rendesen a STEAM-nél:

Törölt felhasználó
Szerintem azért nyertek a pirosak mert az õ figurájuk hasonlít a legjobban egy élõ emberhez. Ki látott már karika, vagy Gúla fejû embert??? <#idiota>

BTW elkezdtek lemenni szép lassan a kártyaárak. Ahhoz képest hogy fél órája még drágábbak voltak.
IMYke2.0.0.0
Kék csapatban voltam.
Mi szívtuk.

Troger911
+1
TBTPumpa
A zöld csapatba tartoztam, mi voltunk a lopósok. Nem kicsit rasszista ez a Valve! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
Ezen meglepõdött valaki?:

Igen, support site-ra.
@komorszabi : Köszönöm, ez megnyugdtató!

Hello, Since.
Most láttam, hogy ellopták az accodat, én is pont így jártam (csak én tudom hogy miért) nekem is csak ennyi volt az email-ben, és a link pedig átirányított a steam support-ra. Én annyit csináltam, hogy írtam a sup.-nak majd, rá 2. nap végén válaszoltak, és vissza is kaptam az accot arra az email címre, amirõl írtam nekik. Szóval szerintem vissza fogják adni, csak ki kell várni azt a 2 napot.
Fabio Capello
rendesen a steam support site-ra vitt a link?

Nem, semmi... Annyi volt benne hogy :
"This email message confirms that your Steam account contact email address has been successfully changed.
We are sending this notice to ensure the privacy and security of your Steam account. If you authorized this change, no further action is necessary. If you did not authorize this change, or if you need additional help with your account, please follow this link to the Steam Support site and submit a request for assistance:..."

Nem volt a levélben valami ilyen, hogy ha nem te voltál aki az emailt megváltoztatta, akkor kattints ide?

steam, origin: ACE_hun