34737
  • Scooter
    Talán érdekel valakit: DEADBREED ingyen!
  • akyyy
    úgy a fasza, farming simulátor mai akcióban 20 euró, miközbe máshol olcsobban is meg lehet venni :(
  • MoRT2195
    Én meg a Terrariát ingyen zsákoltam, valamint a Rayman újabb részét is. :) Amazonon minden nap van valami ingyenes android játék, most az ünnepekkor pedig kifejezetten jó játékokhoz jutottam hozzá. Név szerint ezekhez:
    Rayman Fiesta Run
    RPG Soul Historica
    Prince of Persia® The Shadow and the Flame
    Jewel Legends: Tree of Life (Full)
    Age of Zombies: Season 2
    Angry Birds Space (Ad-Free)
    Angry Birds Space HD (Fire Edition)
    Anomaly Warzone Earth HD
    Construction Simulator 2014
    Cut the Rope: Time Travel HD
    Farming Simulator 14
    Cogs
    Five Nights at Freddy's
    Worms 3
    Terraria
    TETRIS (Az EA féle)
    Sonic The Hedgehog 2

És ezt mind az elmúlt egy hétben szereztem. :) De régebbről ezeket a jobb játékokat is beszereztem:
    Rayman Jungle Run
    Jack Lumber
    Monument Valley
    és még van jó pár kisebb cím is, valamint rengeteg program.

Ma éppen ez ingyenes (amit természetesen már be is zsákoltam :D): Abyss: The Wraiths of Eden (Full)
  • Stief
    Nem, valóban én vagyok a hülye. Simán csak stief !
    Sziasztok téli kitűzőkből hiányzik egy kártyám. "Monte"
    Viszont vannak + kártyáim
    2 Blase
    2 Celmentine
    1 sparkle
    1 Rhombus
    2 Tender
    Steamen stief ként megtaláltok, esetleg ha gond van skpye Stief Csaba Tatabánya
  • Laza
    Annyira nincs semmi a mostani vásárban, hogy az elmúlt pár napban Google Play-en vásárolgattam, GTA Chinatowns, Rayman, Shadowrun, meg hasonlókat :)

Most is éppen a Terrariat zsákoltam (0.79 eur - kb 200 Ft) ... a Goat Sim is 0.79, de ez nem tudom kell e nekem :)
  • genndy
    Dehogyis neked, ha egyszer én bundáztam meg a sorsolást //(természetesen nem, azt sem tudom ki ő)

Egyébként pedig a sorsológép is csak akkor működik ha van felajánlás, az meg rajtad múlt
  • Rony94
    Azt hiszem nekem akartál válaszolni. Ne nekem köszönd, hanem a sorsológépnek. De amúgy használd egészséggel. :D
  • MoRT2195
    Steamgiften már 6 napja kértem új nyertest az egyik felajánlásomhoz, de még mindig semmi. Mikorra várható, hogy új nyertest sorsolnak?
  • drago14
    Köszönöm szépen!
  • TBTPumpa
    Tudnék olyan kártyát adni. Nekem Clementine kéne. Viszont a Steam nem talál téged stief83 néven.
  • Stief
    Sziasztok téli kitűzőkből hiányzik egy kártyám. "Monte"
    Viszont vannak + kártyáim
    2 Blase
    2 Celmentine
    1 sparkle
    1 Rhombus
    2 Tender
    Steamen stief83 ként megtaláltok, esetleg ha gond van skpye Stief Csaba Tatabánya
  • Rony94
    A Postal 2-t dragoka1 nyerte. Gratulálok neki! :)
  • genndy
    Vársz és majd eltűnik az a megoldás.
  • undY1ng #26213
    Nagyon jó .... Van egy pending trade offerem ami canceleződött és most bebugolt... folyamatosan ott van steamen a jobb felső sarokban az a zöld levél ikon és nem tudok vele mit csinálni, nem akar eltűnni!
    Ötlet? Neten sok mindenkinek ez a problémája és semmi megoldás nincs.
  • Troger911
    Én mindig sale alatt vettem játékot a bejáratott ruszki traderemtől :) Kinéztem az akciós árat, megnéztem náluk mennyi, és kb azt kellett fizetni érte. Így egy akcióban 10€-s játék kb. 5€-volt átlagban. Ő kb. eu2 alatt kapta 50-60%-al...
  • vegicsek
    A rubel mélyrepülése miatt rakták még a régiózárat. Egyébként nem csak olcsóbb régiókból van a traderek haszna, szimplán nagy tételben szereznek be játékokat nagyobb sale vagy jobb bundle idején, aztán később szórják/értékesebbre cserélik, marketet is botokkal figyelik, stb, ki van ez találva, és azért van benne munka
  • RelakS
    Ezt olvastam először:
    (...) library if they are in America, Azerbaijan, Belarus, Georgia, (...)

• Alkenon
    Tehát a cdkey oldalakról vásárolt dolgok sem működnek?
  • Troger911
    Igen, itt gyakorlatilag az orosz és ukrán tradereket csinálták ki elsősorban :(
  • RAMyMamy
    mi nagyon nem az olcsóbb régióban vagyunk, ha te vetted közvetlen steam áruházból, akkor de

• IMYke2.0.0.0
    Én kódot át tudtam adni.

Értsd: kóddal megy a steamgifts-ezés.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.12.28. 12:10:24
  • RelakS
    Szóval ha a Steamgifts-en felajánlok egy játékot, nem biztos, hogy át tudom küldeni a nyertesnek?
  • Troger911
    Olcsóbb régióból már nem lehet ajándékozni drágább felé. A karácsonyi sale előtt jött be, hogy minden újonnan vásárolt cuccon van régiózár.
  • Gyuszopapa
    Mert mi történt?
  • Troger911
    Sajnos már nem lehet, így mi se juthatunk tradertől jó áron gamehez... :(
  • Gyuszopapa
    A traderek jó része olcsón vásárol olyan régióban ahol jóval kevesebb az ára a játékoknak.Ebből van pénz.
  • kigyi
    Üdv a csoportban :) Jó is ez, de én most nem jelentkeznék még az első részre sem vettem rá magam, hogy újra toljam így kár lenne a hörcsögömbe :D
  • DasIsFuck
    Pedig azt hittem a sok tradernek ez az egyik fő fegyverténye:D
  • Dzsini
    Nem, egy accounton egy játékból csak egyszer dobál ki kártyákat.
  • DasIsFuck
    Ha giftbe többször megveszek egy játékot akkor azokért is ad kidobható kártya lapokat az adott játékra?

• RoboKutya78
    minden kirakott kitüzőhöz ját egy kép egy emot és dec 2 áig egy holiday kártya illetve szavazz az oldalon minden nap és szintén kapsz egy holiday kártyát
  • wantonly
    Háttérkép, emoticon + nekem pottyant egy foil kártya.
  • MoRT2195
    Ha kirakok egy Holiday Sale 2014 kártyaszettet, akkor azért mit kapok? Van valami extra benne?
  • Scooter
    ...hát nekem ingyen se kéne
  • Rony94
    Szinte ingyen beszerezhető most Steam-en. Ezért nem olyan nagy valami.
  • RiCSi1234
    Hát nem szende kis játék az tuti. :D
  • wesker24
    Még hogy nem nagy felajánlás az egyik legjobb legbetegebb legszadistább játék ever ! XD
  • Rony94
    Oh, vaksi vagyok, de nagyon!

Tessék!
    Tudom, nem nagy felajánlás, de ez az első ilyenem. Legközelebb valami értékesebb lesz. :)

• Rony94
    Hogyan tudom olyan szépen belinkelni a Steamgifts-es felajánlásomat?
    Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.12.27. 18:06:11
  • IMYke2.0.0.0
    Szavazásért és 10 dolláronként is jár kártya.