34737
  • RiCSi1234
    Valaki meglephetne egy GTA 4-el.. :P
  • Laza
    SteamGiften fenn van 100 db Van Helsing 2, developer felajánlás.
  • mulli1986
    Ja bocsi, most látom hogy megmaradt az adás vétel gomb is.
  • bardocz
    Sale elejére gondoltam. A topikról nem tudtam, de legközelebb ott kérdezek akkor ilyeneket. Köszi!
  • genndy
    Tévedés, én rövid határozott válaszokat szoktam adni A válasz: "igen".

@bardocz: nem biztos hogy jól jársz vele. Én eladom ahogy esik. Mostanra például le is csúszott az áruk, esetleg a sale előtti pár napon jártál volna jól, de a hátterek meg emoticonok jobb áron mentek (több gemet lehetett belőlük kitörni olcsóbban).
    ha akarod folytatni, akkor inkább legyen a kártyás topik, mert jön MerlinW és dádá.
  • bardocz
    Akkor adom el, köszi. Legközelebb nem fogom év közben eladni, hanem megvárom vele az ilyen akciókat. Tényleg, badge-ket gyártani van értelme?
  • Scooter
    Akinek megvan az alap Sykrim az beléphet? Gondolom azt fogod mondani, hogy "ahogy érzed, a te döntésed"
  • vegicsek
    A valve csinált egy új valutát, ami kiváltja a tf2 kulcs és társait. (Jött is egy update, most már a tf2 itemeket 1 hétig nem lehet tradelni, akárhonnan szerezted) A gemeket emote-ok, kártyák, hátterek bezúzásával lehet elkészíteni. Egy pre-karácsonyi event keretében ezekkel licitálni is lehetett játékokra. Jelenleg booster packokat is lehet kraftolni belőle, egy packot jellemzően 600-1000 gemért.
  • genndy
    Eladhatod ugyanúgy pénzért ahogy eddig, vagy összetörheted és akkor drágakő (gem) lesz belőle, abból booster pakkot lehet gyártani. Sale előtt pár nappal játékokra lehetett licitálni ezekkel de annak vége. Ha csak pár darab kártyád vagy háttered van, akkor nem érdemes, valami 700 gem a legolcsóbb booster is.
    Ja, meg lehet 1000 darabonként bezsákolni, és akkor az is piacon eladható.

@bardocz: rögtön eladod 1 centtel az aktuális ára alatt.
    Utoljára szerkesztette: genndy, 2014.12.21. 22:33:48
  • genndy
    Előkari. Hajrá.

Steam gift, SG.hu tagoknak. Szerda este 8-ig (befér a fa alá). Sok szerencsét!

Steam gift, SG.hu tagoknak. Szerda este 8-ig (befér a fa alá). Sok szerencsét!
  • bardocz
    Van egy darab empire total war kártyám. Ez az első, még eshet kettő(?). Hogyan tudnám a legtöbb pénzt csinálni vele így az ünnepeken, gyémánt és hasonló dolgokból?
  • mulli1986
    Pár hónap kimaradt nekem a steam-ből. Valaki meg tudja röviden mondani vagy adni egy HSZ-számot ahol már leírtátok, hogy mi a tököm ez a gyémánt? Már nem pénzért lehet a kártyákat eladni??
  • MoRT2195
    Még holnap 17-18 óráig lehet jelentkezni! :)

• simonl #26133
    Annyi fejlemény azért történt, hogy magától elkezdte tölteni a játékot a net -ről, órák kérdése és játszható is lesz:)
  • simonl #26132
    Köszönöm gyors választ, win 8.1 em van, megcsináltam amit írtál értelemszerűen, de nem akar működni.
    C re van telepítve a steam és E A dvd meghajtó. passz
  • RED BULL F
    19:00-től másnap 19:00-ig. De alul írja is a számláló. Vagy ha dátumra értetted, akkor a Winter Sale végéig minden nap 1.
  • IMYke2.0.0.0
    Windows 7 esetében:

Start - Futtatásba beírod:
    "<meghajtód_neve>:\<STEAM_pontos_útvonala>\Steam.exe" -install <BD/DVD_olvasód_betűjele>:"

Értelemszerűen: idézőjelek nélkül...
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.12.21. 09:22:06
  • simonl #26129
    Sziasztok miért nem tudok játékot telepíteni lemezről, berakom a lemezt, elindítom, kiírja, hogy "telepítés lemezről" de hosszú percek óta meg se nyikkan. Nem kezdi el.

Köszönöm a türelmes válaszokat.
  • RoboKutya78
    Skacok azt lehet tudni meddig van szavazás a főoldalon?
  • AnuluWork #26127
    Végre jó.
  • xido
    az tuti,hogy a akciózás párszor le fogja akasztani este 7 körül :)
  • AnuluWork #26125
    Eláraztak pár játékot? :)
  • Deluxe22
    Valami komoly gond van náluk :)
  • IMYke2.0.0.0
    STEAM elfüstölt:

• AnuluWork #26122
    Remélem nem Észak-Korea nyomul már megint ... :D
  • AnuluWork #26121
    Ok. Már megijedtem ...
  • xido
    se kliens se honlap
  • AnuluWork #26119
    Ti be tudtok jelentkezni a steambe?
  • RelakS

Let the BLOODbath begin!

Gondoltam, itt is keltem a feszültséget :)
  • xido
    jó,hogy figyelmeztettél,totál felszínesen néztem,pedig megszokhattam volna,hogy az egyéb részeket is odarakják a lapra ,kösz :)
  • Evoluti0N
    Az Originsből nincs GOTY. A második az Arkham City GOTY, a harmadik meg az Arkham Asylum GOTY.
  • xido
    srácok,tudnátok nekem értelmezni a batman arkham origins lapját?
    az,hogy van egy olyan,hogy goty edition...meg külön egy goty + all dlc..tehát végre benne lesz a 2.5d játék is meg minden?

http://store.steampowered.com/app/209000/
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönjük a reflinket.
  • SweeneyTodd
    Jó ,de ezt leszámítva azért nem mondható el rossz vételnek, én speciel örültem a Lara Croft játéknak is , egyből neki vágtunk coopban egyik cimborámmal... jól el lehet vele szórakozni :)

Azt bánom ,hogy a lego bundelt nem vettem bundelstaron annó, rákaptunk a coopra , pár doboz sör mellet tök jól el lehet lenni velük. How to surviveal is nagy buli úgy.
  • RED BULL F
    Hmmm, hát ezekért annyira nem is kár, legalábbis nekem. Thief - The Master Thief Edition pedig potom 700 forintért megvehető volt ma reggel ezen az oldalon. Igaz nem sokáig élt az "akció", nekem szerencsére még sikerült belenyúlni :D
    Utoljára szerkesztette: RED BULL F, 2014.12.19. 11:18:39
  • genndy
  • SweeneyTodd
    square-enix christmas surprise box tartalma

Thief - The Master Thief Edition
    The Last Remnant
    Murdered: Soul Suspect
    Lara Croft and the Guardian of Light
    Deus Ex - The Fall
    Nosgoth Founders - Warlord Pack

és

FINAL FANTASY XIII-2 - 50% kupon
    Lara Croft and the Temple of Osiris with Season Pass - 33% kupon
    FINAL FANTASY III - 50% kupon
  • RED BULL F
    Tényleg, mi volt a Square Enixes pakkban végül?
  • MoRT2195
    Én is megvettem a Square Enix csomagot, mondjuk abból csak 2 játék volt amit nem volt meg, szóval annyira nem jártam jól, bár még így is áron alul jutottam hozzájuk. :) A maradék 4 játékot az SG.hu csoportnak ajánlom fel:

• Dzsini
    Első szavazásért rögtön fóliás kártyát kaptam, azonnal megvették 50 centért (bedarálhattam volna 200 kristályért). :)

Nem bonyolították nagyon túl ezt a téli vásár dolgot, a napi 1 szavazás viszont kényelmesebb, nem kell annyira figyelni a váltásokat, hogy ne maradjak le egy-egy nyolc órás szakaszról.