34737
  • wantonly
    Mint mondtam eddig így volt, de már szigorítottak. Két hete volt egy felajánlásom. Az újrasorsoláshoz support ticket-et kellett nyitni, és az jött vissza válasznak, hogy képernyőmentéssel bizonyítsam a csoport log-ban, hogy az illető a sorsolás lejárta előtt elhagyta a csoportot vagy ki lett rúgva, ellenkező esetben nem kérhetek új nyertest.
  • Fpocok
    Má megint a just cause 2 multipalyer mod került legfelülre wtf?
  • MoRT2195
    Teljesen egyszerű folyamat az egész. A felajánló szól Merlinnek, hogy megszegte a szabályt, ő kirúgja, majd új nyertest kérsz, és az indokok közül kiválasztod, hogy már nem a csoport tagja. Vársz, és hamarosan új nyertes lesz.

Én magam azt mondom, hogy aki nem tudja megköszönni, az ne is kapja meg a nyereményt... mert ugye ez az egyetlen szabály, és ezt ugye egy kirúgás is követi. DE! Ha olyan tagról van szó, aki már jó pár játékot felajánlott a sg.hu csoportnak, és mellesleg ezelőtt az összes felajánlást megköszönte, akkor el lehet tekinteni ez elől (mint most). Szóval ha egy "törzstag" egyszer elfelejti megköszönni, azt még el lehet nézni, de ez persze csak az én véleményem. :)
  • Troger911
    A csoport szabály szerint jelentkezéskor kell megköszönni!
  • xido
    az oké,hogy lezárul,de ha nincs ott a gép előtt még órákig,hogy visszaigazolja,hogy nyerte/vitte,akkor nem is tudja megköszönni a lejártakor rögtön...
  • Rony94
    Jól van, most köszönte meg az úriember 15 perce. Elküldtem neki a FEAR 3 CD kulcsot, de ha még egyszer ilyen lesz hogy jóval a giveaway lejárta után köszöni meg, akkor le fogom szarni és ki fogom könyörögni az újrasorsolást.
    Utoljára szerkesztette: Rony94, 2015.04.04. 23:06:50
  • lalakov
    "MerlinW: Ki lesz zárva. Hogy odaadod-e neki a játékot, vagy újrasorsoltatod az rajtad múlik. Utóbbi esetben kérek egy nevet, az újrasolsolás indoka pedig az hogy a nyertes már nem a csoport tagja."
  • zotya10002
    Sziasztok!

Valakinek esetleg felesleges Dirt 3 kód vagy....?

Írjon mennyi lenne!

Köszönöm a választ!

Szép estét!
  • wantonly
    Arra készülj fel, hogy sajnos nem olyan egyszerű már újrasorsolást kérni.
  • Rony94
    Oké, szarok bele, újrasorsolást csináltatok. Annak a gyereknek meg gratulálok hogy még annyit se tud leírni hogy "ty".
  • TBTPumpa
    És az a szomorú, hogy egy ilyen egyszerű szabályt sem tudnak egyesek betartani...
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.04.04. 20:21:37
  • Rony94
    Hát de látod, egyesek képtelenek rá.
  • Gyuszopapa
    A szabályt be kell tartani.Pedig nagyon egyszerű a dolog.
    Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.04.04. 20:10:02
  • Rony94
    Na szóval:

A FEAR 2-t Zsozark nyerte, küldtem is a CD kulcsot, remélem hamar megkapja.

Viszont a FEAR 3-nál nem köszönte meg az, aki megnyerte, úgyhogy dilemmában vagyok. Várok pár órát, ha addig nem köszöni meg, újat sorsolok.
  • Rony94
    Wow, szép kis játék pack. :)
  • MoRT2195
    Ismét itt van pár felesleg. :) Mindegyik 1-es szinthez van kötve, kivéve a Van Helsing DLC, az contributor nélkül van. Jelentkezni jövőhét vasárnapig lehet mindre az sg.hu csoport tagjainak.

• Fpocok
    Isaac és Skyrimmal játszom. Nem értem, miért kerül fel oda.
  • 3Error #26850
    Mivel ingyenes, lehet, hogy azért dobja oda, főleg, ha multiplayer játékokkal játszol. Bár ettől még "értelmetlen"...
    Frissített a Steam?
  • Fpocok
    SEGÍTSETEK PLS! Komoly fejvakarásban vagyok.
    Ugye jobb alul a kis steam ikonon ha jobb klikkelsz, akkor felül vannak a gyors játék indítók, legfelül az, amivel legutóbb játszottunk. NA. Kb egy hete figyelem, hogy már legalább ötödik alkalommal látom legfelül a Just Cause 2 Multiplayer mod-ot. Hogy kerül oda? Ma reggel is bekapcsoltam a gépet és ott volt. Nincs felrakva, nem játszottam vele és még az oldalára se kattintottam. Ha rámegyek, akkor elkezdené letölteni a 30 megát.

Valaki meg tudja magyarázni ezt az anomáliát?
  • Rony94
    Tessék, csak tessék! :)

• 3Error #26847
    Az előzőt eltoltam... újra. :)

• genndy
  • 3Error #26845
    Ha felveszel barátnak, neked adom azt a hátteret. :)
  • 3Error #26844
  • KiruHoshino
    Sziasztok! Egy csere ajánlattal jöttem. Keresem a legújabb Humble Indie Bundle 14 Outlast-os változatát.Tudok érte ajánlani egy Don’t Starve Together steamgift-et.

Akit érdekel az dobjon egy p.ü.-t.

Szép napot.
  • RoboKutya78
    Én se adtam pénzt a hátterekért csgo doboz meg hasonló befektetésekből jött össze Talán amióta bejött a kártya buli kb 10 eurót dobtam a pénztárcámba azzal a céllal hogy hátteret meg kártyát vegyek.ez is csak azelőtt volt hogy megkaptam a csgot.
    az alkalmi 25 40 centes dobozok megoldják a háttér kívánságomat:) bár csgoból most ki kéne termelnem az új kitűzőt hogy megkapjam a drágább ládákat.

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.04.01. 15:26:45
  • Scooter
    Én egy fillért nem adnék háttérért. A játékaimból kihúzom ami kell és ha nem az jön össze ami kéne, akkor így jártam. Puff. Így is 46 hátterem van. Több mint elég. Annyi kedvenc van, hogy nem is tudom váltogatni. Mindig az van, amit a legjobban szeretek.
  • kigyi
    És a matricákra is, bár azokat még kevésbé értem miért veszik az emberek :D
  • NoZoli
    Mivel kevés eladó darab van ebből a háttérből, már csak a drágák maradtak. Amiből több az eladó példány, ott az ár is alacsonyabb. De ez igaz hátterekre, kártyákra, ikonokra... És mivel már csak a drága darabok maradtak, így a kereskedés sem nagyon pörög az adott terméknél.
  • RoboKutya78
    Most megint elvertem vagy 35 centet hátterekre kíváncsi leszek mennyit fognak érni pár hónap múlva.
    A gyémántozásnál én inkább kitettem piacra jó drágán a csgo meg teamforest háttereket vitték is gyorsban.Ha tudtam volna erről a buliról korábban felvásárlok belőlük rengeteget 5 centért.
    A gyémánt megjelenése óta talán ha kiszedtem magamnak egy zsáknyit nem sok értelmét láttam a dolognak.
    Azt látom hogy pl az Eve online hátterek brutál drágák szinte semmit nem mozdul az áruk.

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.03.31. 16:28:10
  • Dzsini
    Télen a kristályos mókánál milliószámra darálták be a háttereket, emotikonokat, mindent (és teszik azóta is). Ha elég régi a játék, akkor már kevesek szednek ki belőle kártyákat (csak az új vásárlók), így kevesen váltják be a készletet, és azok közül se mindenki kapja pont ezt a hátteret. Ez mind feljebb veri az árát.

Plusz jól is néz ki.
  • RoboKutya78
    Az mennyire valószínű hogy egy hátteret amit 5-6 centért vettem meg most 50 centért kaphatnám meg? vagy ez képtelenség és rosszul emlékszem az árára.
    Erre gondolok Bár ahogy látom március környékén a béka segge alatt volt az ára a háttérnek?
    Tényleg ezeket az árakat hogy tudják így szabályozni valaki egy rakatot össze gyűjt és tömegével tesz fel de ekkora méretű növekedéshez iszonyat sok háttér kellene nem?

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.03.31. 16:05:09
  • RED BULL F
    Ezért is jár a pacsi!
  • Scooter
    Igen, nekem is tetszik!
  • tegla
  • 3Error #26832
  • 3Error #26831
  • 3Error #26830
    Köszi szépen !
  • bon
    Köszi a felajánlást!