34737
  • Evoluti0N
    Támogatom a lvl 2-t.
  • MerlinW
    lvl1-re már $0,01 után lép mindenki. Az nem megoldás. Vagy lvl2 lesz a limit, vagy megválunk az 1.2 alatti emberektől. Hallgatom a véleményeket, demokrácia van:)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.04.06. 22:05:15
  • RAMyMamy
    értem én, de ha szigorítasz a lvl2-es contrival, akkor a potyások eleve kiesnek a pikszisből
  • Botond #26904
    Engem a steamgifts része nem érint a dolognak, szóval tartózkodok. De remélem a javaslatod közelebb visz hozzá, hogy a steam csoport ne csak szarkák gyülekezete legyen. :)
  • RatBaG #26903
    +
  • MerlinW
    322 tagunk van. Valahogy szűrni kell a szarkákat. Sokszor elmondtam már, hogy a megköszönős szabály elsősorban nem udvariasság miatt van - hiszen ennek természetesnek kellene lennie - hanem a potyások ellen. Továbbá a rendszer miatt. Szabályok nélkül nincs rendszer, rendszer nélkül meg felesleges egy csoport. Ha az ajándékozós részét tekintjük kis közösségünknek, akkor célunk, hogy többnyire olyanokhoz jusson el az ajándékunk, akiknek szükségük van rá, és ismerjük / tudjuk ki az. Idegeneknek csoporton kívül is tudunk felajánlani.
    Megvannak az eszközeim a nagytakarításhoz, nyár elején ismét rendet rakok. Értelemszerűen az itt levőknek, a fórumban és/vagy csoportban aktív tagoknak nincs mitől tartania.
  • genndy
    Ha rámész a szintedre és ott tartod az egeret írja a pontos számot. A FAQ-ban meg írja a szinteket (valami duplázós az összefüggés).
  • MerlinW
    Itt
  • Jim Morrison
    szintek

magyarázat
  • Evoluti0N
    BTW azt hol írja, hogy hányas szinthez mennyit kell elajándékozni? Azt látom, hogy 6-os szintű vagyok, de nem látom, hogy mennyi kell egy-egy szint eléréséhez.
  • Béluska74
    +1 De szerintem elég lenne Level 1+-ra belőni.
  • RAMyMamy
    +

de szvsz akkor viszont nem kellene ennyire szigorúan venni, ha valaki véletlen nem köszönt meg egy felajánlást és úgy nyerte meg, hiszen aki már 2-es szintű, az valószínűleg nem csak az "ingyen játék" miatt tagja a csoportnak. de ettől függetlenül illik odafigyelni és megköszönni még a jelentkezés ELŐTT.
  • Fpocok
    +
  • genndy
    -1
  • Troger911
    +
  • Rony94
    Én még csak lvl 1-es vagyok sajna, de legyen: +
  • Lokker
    +
  • MerlinW
    Szabállyá tehetem, hogy az SG csoportnak tett felajánlásokat kötelező legyen minimum lvl2-re belőni.

Indulhat a +/- szavazás!
  • genndy

Jelentkezem is, ha már az első kettő megvan.
  • Troger911
    Ide is:

Boldog nyulat!
  • totyak
    Hálás köszönet itt is a felajánlásért, úgy tűnik engem dobott a gép szerencsés nyertesnek :D
  • RED BULL F
    Köszi! Szép felajánlások!
  • 3Error #26885
    Én is "húsvétnyulazok" kicsit :)

(utóbbi cont. +1-es)
    Utoljára szerkesztette: 3Error, 2015.04.06. 02:14:56
  • 3Error #26884
    Így igaz. :) Olyan jó látni, hogy sok "idegen" köszöngeti az ajánlást, de a nyertes meg tesz rá. Annyit blacklistre dobni képtelenség... :(
  • chris0000
    thx a helpet.
  • genndy
    Semmit. A helyi mentést és beállításokat fogja használni. Amúgy is azokat szinkronizálja a felhővel.
  • chris0000
    ezt most mit jelent,mit fog esetleg elcseszni a háttérben?

thx.
    üdv.
  • Botond #26880
    Gyász, hogy a steam csoport valójában portyázók steamgifts csoportja.
  • lalakov
    Mivel az új belépők a Steamgifts miatt akarnak bekerülni(ahogy írod is), nem lehetne egy olyan plusz feltétel, hogy legalább első szintűnek kell lennie a jelentkezőnek? Így ki lehetne szűrni a potyázókat és aki már egyszer is ajánlott fel játékot, az pontosan tudja milyen jólesik egy rövid "köszi" is.
  • MerlinW
    Vannak jelentkezők rendszeresen, de többnyire a gift-ek miatt akarnak bekerülni, illetve a legtöbben még a csoport oldalára írt pár mondatot sem olvassák el, így képesek profil link nélkül, pár napos accounttal jelentkezni. Sőt, vannak akik 1 játékkos steamprofillal próbálkoznak (alregek?). Értelemszerűen őket válaszra sem méltatom. Vannak, akik megfelelnek a követelményeknek, de utólag derül ki, hogy mégsem olvasta el a "szabályzatot", meg vannak akik tojnak rá. No stressz, hirtelen halál van és béke:) Aki odafigyel - roppant nagy kihívás:) - annak nincs mitől tartani.

Szóval dolgozom lelkiismeretesen a háttérben:)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.04.05. 15:48:41
  • RatBaG #26877
    erről csak merlinw tudna igazán nyilatkozni, hogy hány jelentkezést kap pm-ben.
  • Jim Morrison
    én olvasgatom a topikot meg minden, de nem nagyon látok új tagokat.
  • Fpocok
    Nem lehet eltávolítani. Csak a sima JC2 van, de azt nem engedi.
  • RatBaG #26874
    btw mi a franc van mostanában, hogy folyton gond van a szabályok betartásával?
    korábban alig akadt ilyen eset. sok új tag van, vagy mi?
  • Evoluti0N
    Akkor kapcsold be.
  • IMYke2.0.0.0
  • wantonly
    Itten azt írják, hogy:

- Először távolítsd el a játékot a fiókodról: https://store.steampowered.com/account/
    - Utána elindítasz pár játékot, amíg eltűnik a quick launch listából.

Végezetül imádkozol és reméled, hogy nem fog többet megjelenni.
  • tegla
    Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

• Fpocok
    Nem vagyok béta :D
  • wantonly
    Kapcsold ki a steam-ben a béta részvételt. Ha ez nem segít rakd újra.