34737
  • Scooter
    Mechanic Escape ingyen!
  • genndy
  • MerlinW
  • Laza
    Szuper játék, köszönjük :)
  • RED BULL F
    Aaaaaaaaaaaaaaaaaaazigen! Köszönjük szépen!
  • csoli31
    Jó szórakozást majd a nyertesnek hozzá.
  • 3Error #26821
    Köszi szépen, ezt a plugin-t majd kipróbálom, érdekesnek tűnik, meg talán még hasznos is lesz. :)
  • Dzsini
    Sajnos a privát üzenet jelzés - pedig sokszor szóltunk miatta - nagyon rapszodikusan működik. :( (az a baj, hogy néha jelez, néha nem, még egy személynél is változó, és az ilyen hibákat a legnehezebb megtalálni)
    Egyik megoldásként használható a főoldali chat plugin (fejléc alján 2 link Chrome-ra és Firefoxra - ez magától "benéz" az üzenetek oldalra, és jelez, ha ott olvasatlan üzenetet lát), vagy az üzenet küldője részéről egy, a célszemély által olvasott topicba beírt "Figyelj XY írtam neked privát üzenetet!" tartalmú hozzászólás.
  • foxpal
    Valaki elarulna h kell megosztani a steam workshop feliratkozasokat, mert ugyanis van egy oldal ahol kivan listazva, de az urlt megosztva csak a sajat workshopjat hozza be es nem az enyemet, kerlek ez most LAN fontossagu
  • 3Error #26818
    Sg.hu exkluzív !

• 3Error #26817
  • 3Error #26816
    Őszinte leszek, most nekem sem jelezte a privát üzenetet... :D
    Ha nem írsz ide, akkor szvsz én is később nézem meg csak. :)
    Válaszoltam, de sajnos "nem nyertünk hangszórót"...
  • 3Error #26815
    Nagyon szívesen ! :)
  • popey8
    Küldtem privit. Nem tudom melyik jómadár találta ezt ki, de az új sg-n észrevehetetlen az új üzenet jelzés. Szinte még a baloldali menüsorban is. Amíg direktbe nem azt néztem, nekem sem tűnt fel. Ezért a picit kései válasz. Bocsi:)
  • zsoltia
    Megkaptam, működik. Köszönöm.
  • 3Error #26812
    Rendben és bocs a kései reagálásért a steamgift-en, de kezdő vagyok ott. :)
    Utoljára szerkesztette: 3Error, 2015.03.27. 00:56:42
  • zsoltia
    Én nyertem meg a Warhammer-t, de még nem voltam steam közelébe. Talán ma. A kulcsot láttom, amint aktiváltam vissza is jelzem rögtön.
  • 3Error #26810
    Értem-értem, köszönöm a részletes választ !
    Azt gondoltam, hogy ha már ajánlattételnél megadom a kódokat, akkor a rendszer automatán elvégzi, vagy legalább értesíti a nyerteseket. Még ilyen buta rendszert, majdnem olyan, mint én...

Köszönöm még egyszer Neked és a többieknek is, „mostmál ééltem” ! XDÉ
  • wantonly
    Ha nem küldöd el nekik, nem is fogják tudni átvenni soha... :)

A 'request new winner' mindig ott van, probléma esetére. Elküldöd e-mail-ben, steam-en, vagy hozzáadod a kulcsot az oldalon az 'add key' oszlopban - mindegy, de utána az "unsent - send key"-re kell kattintani. Pipa. Mert ha ezt nem teszed meg a steamgifts úgy értékeli, hogy még nem küldtél el semmit. Innentől eltűnik a figyelmeztetést és mindaddig "'awaiting feedback" lesz a "received" oszlopban amíg a nyertes át nem vette a nyereményt és nem igazolta vissza. Nincs más dolgod, mint várni. A lebonyolításra van 7 nap, de gyorsan szokott ez zajlani.
  • 3Error #26808
    Köszi a tanácsokat, végül egy harmadik megoldás lett, mivel azt írta, hogy „unsent - awaiting feedback”, gondoltam, hogy a nyertesek nem reagálnak, aztán megtaláltam, hogy az „unsent”-re kattintva (majd ismét), hogy elküldi. :D
    Én voltam a hülye ugye? Mert a nevek mellett ott volt a „Request new winner” is. (ebből és away. feedback-ből gondoltam, hogy talán nem jelentkeznek értük...)
  • MerlinW
    Oh szuper. Rég használtam:)
  • MoRT2195
    Már Steamgifts-en is van olyan, hogy amikor felajánlod a játékot, akkor be tudod írni előre a cd kulcsot, így amikor megnyerte, akkor csak a send feliratra kattintasz, és a kulcs megjelenik a nyertesnél itt: http://www.steamgifts.com/giveaways/won
  • MerlinW
    Asszem egy hét a türelmi idő, aztán a rendszer dobja a dolgot (pontos infót a steamgifts oldal FAQ-jában találsz). Ha nem gift-ről van szó, akkor nem kell reagálnia, elküldöd mail-ben a kulcsot és annyi.
  • 3Error #26804
    Urak !

Nem vagyok tisztában még igazán, hogy milyen „etikett” alapján megy ez az egész ajándékosdi, ezért kérdeznélek benneteket, hogy ha megvan a nyertes és nem reagál, nem viszi a nyereményt, akkor mennyi ideig illik várni?
    Köszi előre is ! :)
  • RED BULL F
    Jó, akkor nem ebben a csoportban nyertem. Tekintsd tárgytalannak. Köszönöm még egyszer, hogy készségesen utánajártál!
    Utoljára szerkesztette: RED BULL F, 2015.03.24. 19:05:03
  • Evoluti0N
    Most néztem utána és ezt találtam. Steam gift Twisted Bundle.

Mindezt egy KiruHoshinonak küldtem (aki gondolom, hogy te vagy). Valamikor tavaly március folyamán, mivel március 5-én vettem.

Szóval nem értem, hogy miről beszélnek.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.03.24. 18:44:16
  • RED BULL F
    Okés, köszi. Nem mint ha belehalnék ebbe a 4 nap tiltásba, csak szeretném tisztázni, végül is ki nézte el a dolgot.
  • Evoluti0N
    Estefelé utánanézek, miután hazaértem, hogy mi is a helyzet.
  • RED BULL F
    Visszakeresve igazából a Te felajánlásodat találtam meg. Nem akartam belinkelni, mert az sem biztos, hogy ebben a csoportban nyertem, csak emlékeim szerint mint ha itt ajánlotta volna fel valaki. Lényeg a lényeg, körmömre csapott egy moderátor, mert állítólag nem aktiváltam be a játékhoz tartozó DLC-t, de én csak az alapjátékot nyertem meg. Ha emlékeim nem csalnak, talán Gift formájában kaptam meg a játékot és úgy aktiváltam. A tiltás miatt sajnos nem tudom megnézni a felajánlást, hogy pontosan melyik csoportban is kaptam, ezért tapogatózom a sötétben. Most harcolok az igazamért, mert nem emlékszem rá, hogy DLC is járt volna.
  • Evoluti0N
    Mennyivel régebben? Én felajánlottam egyet, de az már egy éve volt. :D
  • RED BULL F
    Nem emlékszem már pontosan, de véletlenül nem ebben a csoportban ajánlott fel valaki egy Giana Sisters: Twisted Bundle-t még régebben? Ha valaki emlékszik rá szóljon már, elég fontos lenne.
  • 3Error #26796
    Köszönjük !
  • Mor3llo
    megkaptam, nagy köszönet!!!
  • IMYke2.0.0.0
  • tegla
  • MoRT2195
    Én akkor vettem észre, amikor az én felajánlásomat nem köszönte meg... akkor már rég megkapta a Skyrim-ot. De bocsánat, hogy élek, mért nem jössz el ide hozzám, és fejezel le, amiért nem ellenőrzök mindenkit minden nap, és jelentem a szabályt megszegőket?
    Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2015.03.23. 03:40:47
  • Gyuszopapa
    Azonnal szólni kellett volna és már azt se kapta volna meg.Ha ilyet láttok azonnal szóljatok ne tartsátok magatokban.
  • Rony94
    Szép! :)
  • 3Error #26789
    Csak nektek :

• Scooter
    Ja, oké