Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
FEARka-nak üzenem, hogy az e-mailcímem működik 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Játékokat eléri.

MerlinW
Addig használj TOR-t vagy Magyar/régiónkbeli VPN-t😊

[merlinw.org]

FZoleee
Meg tudom erősíteni, a Tarr szolgáltatónál van csak blokkolva, nálam is 😊
Hmmm:

http://index.hu/tech/2014/08/06/navsteam/

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

grebber
De nekem a kártyapénz olcsó szarokra kell steam-en nem másra.Ennyi.
De mivel 11-éig van az akció így addigra lesz pénze és megveszi magának .Szóval gond egy szál se!

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
"Pénzért nem vásárlok steam-en.Kártyapénz az "ingyen van" feltölteni meg nem fogok.Akkor megírom neki ezt bukta."

De... gondolkodjunk már😊 A kártyapénz nem pénz, hanem "Steam kredit". Viszont ha a pajtásnak veszel belőle cuccot, ő meg kifizeti neked, így lesz az ingyen pénz valódi ingyen pénz. Amit elkölthetsz bármire nem csak játékra. Ha ebbe belekötsz, komolyan nem vagy komplett 😊)

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Akkor ősrégi TFT. Értem.
Nekem is volt LG 1915S-em, ami 1280*1024-es volt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DasIsFuck
Nem

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

vegicsek
Én sem igazán értem se a problémádat, se a magyarázatodat.
A steam wallet az valójában nem egy pénztárca a pénzeddel, mert onnan te már nem tudod pénz formájában visszaszerezni, kapni kellene az ilyen alkalmakon.

szerk: természetesen grebber #24834 -re

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Dzsini
Fizetéskor itt kiválasztod:

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

grebber
Akkor akár meg is oszthatnád hogyan!

Troger911
Én simán át tudtam állítani, hogy a Walletet hagyja békén.
MerlinW
Nincs, de a helyedben én örülnék neki, hiszen így tiszta pénzhez jutsz.

[merlinw.org]

grebber
Haver megkért vegyek neki egy game-et mert nincs zsetonja.

Ez a foshalmaz minden áron a waletemet is bele akarja vonni.

Semmi lehetőség ezt elkerülni?

MerlinW: Pénzért nem vásárlok steam-en.Kártyapénz az "ingyen van" feltölteni meg nem fogok.Akkor megírom neki ezt bukta.

MoRT2195
Humble Bundle-ból ez az egy kimaradt, hátha még nincs meg valakinek.😄

IMYke2.0.0.0
CRT monitor?

DasIsFuck
1280x1024 a maximális felbontás és ahogy átállítottam 75 hertzre megjavult a kép.

Scooter
#24828: Tök mindegy, hogy hány Hz-en van, nem attól függ, hogy kitölti-e. A felbontástól, hogy 4:3, 16:9 vagy 16:10-es a monitor. Nekem attól nem változik semmi, hogy 60 vagy 75 Hz.
IMYke2.0.0.0
Az enyém itt csak 60 Hz-t támogat, és alaphelyzetben is kitöltötte.
Akkor, ezek szerint, nálad nem az ajánlott értéken volt a monitor frissítési értéke(?).

DasIsFuck
átálítottam a monitort 75 herzes képfrissítési arányra és így már nekem is kitölti.

IMYke2.0.0.0
Ahogy írtam, 16:10 és teljesen kitölti.

MoRT2195
Sokan csak úgy kiszoktak rakni néha 1-2 cd kulcsot. Erre érti. 😊 Pl valamelyik nap kirakott egy srác itt 2 adag komplett Square Enix bundlet, ami ugye elég sok játékból áll, de csupán úgy 5 ember köszönte meg. A többi nyilván olyan, aki nem is jár ide.
genndy
Ha valaki kulcsot vagy humble linket dob csak be úgy.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Laza
Milyen felajánlásokra? Azok ált csak SG csoport tagoknak vannak meghirdetve ... ráadásul a csoport felajánlásokat még le is lehet filterezni SteGi-n, azaz ahhoz meg nem kell látni a fórumot 😊
Akkor most mit kell elrejteni? 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

DasIsFuck
Talán nem is a széthúzza a legjobb kifejezés rá, hanem a képernyő egy része lemarad és egy fekete csík van benne.

IMYke2.0.0.0
"Syberia" - nálam (spoiler-free képek):

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Syberia II" - nálam (spoiler-free képek):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Teljesen kitölti a képernyőt <1680*1050>, és nincs torzulás.

Scooter
Mit értesz azon, hogy széthúzza a képet? Nekem semmi ilyen nem gond nem volt vele, pedig 16:9-es monitoron nézem 1920x1080-ban. Az ALT-TAB-os kilépést nem szereti a játék, mert utána Kate-nek nincs szája, csak egy fekete luk 😊
DasIsFuck
Sziasztok, megvettem a syberia bundlet, de a játék nem akar megfelelően futni, széthúzza nagyon a képet, kerestem rá "megoldás" de az meg nem működik valamiért.
Tud valaki segíteni benne, hogy hogy fusson normálisan?

mulli1986
Ja külsősök elől el lett tüntetve a fórum, hogy felajánlásokra csak helyi Ninják menjenek 😊

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Scooter
#24817: Én is rázoomolok, mert 1920x1080-ban nézem és alapban csak egy nadrágszíj.
IMYke2.0.0.0
Jogos.
Normál állapotban meg mikronnyi az egész topik és olvashatatlan 50 cm-nél távolabbról... 😞

MoRT2195
Nálam is jó, szerintem ránagyítottál egyet az oldalra, úgy valóban csak a fele látszódik.
Troger911
Nálam jó!
IMYke2.0.0.0
MerlinW: az euro árfolyam meg van feleződve horizontálisan - kettőbe vágja a szöveget a dizájn.

Scooter
#24810: Igazán nincs mit. Sokan rárepültek, azért lassú.
genndy
Tényleg nem látszik bejelentkezés nélkül. Tök jó, van hova beszórni kulcsokat, ha valaki nem akarja hogy névtelen ninja vigye, de nem teszi föl SGiftsre (vagy nem tudja, vagy nem lehet).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

MoRT2195
Ja, elég lassan sikerül behoznia (ha sikerül). 😄 De lehet azért, mert sokan rárepültek sokan.

Látom itt meg változott az oldal kinézete, nagyon jó lett. 😊 A színvilág a régi, de nagyon jól mutat. Le is töltöm, és beállítom mindenhova. 😄

Szerk.: Valóban nem látszódik bejelentkezés nélkül a fórum, de én ennek örülök.
Úúúúú de mocskosul lassú ez az oldal! Mindenesetre köszi, hogy szóltál!

orichalcos
Itt is köszi: 😊

My streams: https://beam.pro/oriic

SweeneyTodd
Lehet csak regisztrált felhasználók részére elérhető , olyan mint a steamgifters topik.

Jah és az ajándék kiküldve a nyertesnek !

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

penge96
Srácok, az normális, hogy nem jön be a fórum bejelentkezés nélkül?

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Scooter

East India Company Gold ingyen a DLH.NET-től!

Amikor belépsz, van fönt egy Profile/Keys és ott lesz.
Steam fiókon keresztül lövi be a kódot, mint pl. az Indiegala.
SweeneyTodd

Elbújt a sok email között, sok szerencsét hozzá !

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Evin
Az! Mások azt írják, mi meg hogy illegális. Győzzön a jobb!

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Eszem ágában sincs vitatkozni,pláne nem veled

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ebből a stílusból vegyél vissza légyszives!

Panzeradler
Köszönöm, imádok azzal játszani amikor itt vagyok<#idiota>
MerlinW
A keretben távoli tartalom van saját szerverről, így azt külön kell frissíteni.

[merlinw.org]

MerlinW
Tettem bele neked egy kicsit😊

[merlinw.org]