Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lalakov
Ha egy raktárban lévő játékon nincsen piros felkiáltójel, akkor az nem régiózáras, ugye?
írd meg privátban, hogy mit adnál érte, lehet kelleni fog
Laza
Ezért a gépért az a 189.000Ft vicc, vagy csak Én nem látom a Joly Jokert? 😄
Ennyiért már ütős gépet rakok össze mai, garanciális alkatrészekből is ... sőt 😊
Tuti nem látom a sorok között az aranyrudat vagy valamit 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Engem a Cities in Motion 2 érdekelne de ahogy látom az én szűkös keretemből már mind megvan neked. 😊
valakit esetleg érdekelne valami a listámról csereberére?
Lehetséges, konkrétan ennek én nem jártam utána, de ha te mondod elhiszem <#smile>

darki81
4-5 hónapja változtattam meg a steamben az emailt, szerintem most is meg lehetne 😊

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Max úgy tudod eladni, ha a hozzá tartozó email címet is odaadod az illetőnek. Ami ha a mindennapokban használt mail címed, az elég nagy bukó, főleg neked. Habár a te dolgod, csak ennyit mindenképpen hozzá szerettem volna fűzni a dologhoz (nem sértésképp)

darki81
#24993 hsz-ben a mosoly alatt ott a link 😊
nem Quakeztem soha 😊
bf2 meg nazi zombi és l4d2 ami nekem sokat ment

IMYke2.0.0.0
Pusztán csak érdeklődés szintjén, privátban megírhatod, hogy mit kérnél a fiókért, milyen géped van és azért mit kérnél.
Nem vagyok tisztában a manapság divatos használt cuccokért kért árakkal.

//Jól sejtem, hogy nem te vagy az a darki, akivel sokat Quake 2-ztem?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darki81
33 vagyok, 20 év játék szerintem elég már nekem!
Ezért adom el a gépet is, olcsón... 😊
Ám köszi az infót, akkor majd elajándékozom rokonnak vagy havernak a steamem!

IMYke2.0.0.0
A DayZ és a CoD-ok miatt csábító lehet egyeseknek, és ha jó árat szabsz meg titokban, nem itt a topikban, s valóban nem akarod később visszaszerezni a STEAM által, akkor jó üzlet lehet.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
Amit akarsz, de árulni tilos.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Rokonnak elajándékozhatod.
Hardveraprón, és itt tényleg nem nagyon komálják az ilyen üzleti ajánlatokat, mert túl sokszor éltek vissza vele az eladók.

<"Jajj má' valaki ellopta a STEAM-fiókomat tisztelt sztímes bácsik, adják vissza nekem, mer' itt vannak a számláim...' S vissza is kapja. A vásárló meg csak néz, mint a sült hal.>

darki81
de én már nem játszom mit csináljak vele? 😄

IMYke2.0.0.0
Többieknek: ráadásul rohadt mód vissza lehet ezzel élni. Senkinek sem ajánlott így vásárolni.
Még sógor-koma-jó barát is átverhet.

genndy
Accountot nem árulunk!
Ajánlatokat privátban SE!
Köszönöm!

IMYke2.0.0.0
Szívesen - én meg a felajánlásodat köszönöm <#eljen>

genndy
<#eljen>

dartonite
<#eljen>

koszontem Onnek is uram.
Az ezutan kovetkezok mar ilyen formaban kerulnek a forumra.
tugyiti
<#eljen> köszi itt is
dartonite

Lol koszi akkor az orokkevalosagig keresgelhettem volna 😄
IMYke2.0.0.0

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.08.21. 10:34:55

genndy
Ja, nem itt a fórumban van <#vigyor>
A felajánlásodnál. FF alatt is van, nyugi.

dartonite
Szia,koszi.
Nagyon laminak erzem magam,de dogoljek meg nem talalok ilyet.
Megmutatod ezen a kepen hogy hol van ez a menu?
Vagy ff alatt ne is keressem?

Merre van ez a menu?
genndy
Comments - Entries - Stats - Signature

dartonite
Es az hol talalhato?
En nem latok signiture fulet.
genndy
<#eljen>

Egyébként pedig a "Signature" fülnél a kódot illeszd be ide változtatás nélkül.

vegicsek
Yo.
Nem tudom hogy kell ilyen szép csicsásan belinkelni fórumba, de azért egy sima link

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Scooter
Szerintem arra tuti van igény! Mivel collectors <#eljen>
vegicsek
Van igény Tropico 4: collectors bundle giveawayre, vagy mindenki megvette huszonakárhány centért? Van egy fölös példányom 😊
Utoljára szerkesztette: vegicsek, 2014.08.20. 22:12:58

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

tugyiti
Okés köszi ^^akkor free weekend van ,csak elkerülte a figyelmem 😊
lalakov
20-24-ig játszható mindenki számára.
tugyiti
Borderlands 2 steam free-be van ? Vagy nem értem mert néztem a 2K bundle-be erre kidobja ,hogy nekem már megvan o.O sose vettem meg sehonnan még 😄
genndy
Gratula! A Metro Last Light Complete-ket Chungee (ffxi) és Vasbeton (Troger911) nyerte. Az ajándékokat emailben elküldtem.
Hm, ezek szerint mindkettő EJ-taghoz került... 😊

tugyiti
Nickeden felnyerítettem XDDDD
Berakom ide is. Nyomkodjatok szépen <#integet2>

Positive Mental Attitude

MoRT2195
Jó lesz az pár nap (vagy talán pár óra) múlva, én már sokszor jártam így.
Scooter
A steam fiókomban a játék nincsen meg, de a steam-en ha az áruházban rákeresek a játékra, ott azt írja, hogy már megvan neked <#idiota> Pl. ha örökre megvan, akkor sose tudok tenni rá. Bár lehet, hogy egy következő steam frissítésnél helyreáll.
grebber
Én ugyanígy vagyok az Insurgency -vel azt hiszi megvan. 😞

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Nem csak nálad:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Scooter
Érdekes, hogy már a Sanctum 2-nél nincs free weekend és hiába syncronizálom, akkor is megvan nekem. Eddig ilyen még nem volt, amikor elmúlt a hétvége.
Maak
Az mekkora mar, hogy az alienware-nel adnak 75%-os kupont a Metro LL-hoz, ami 22-en jar le, erre steamen is annyi pentekig, tudnak szervezni. 😄

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Laza
Brutal Humble megint.

1$ -ért a tiétek lehet többek között a magyar fejlesztésű The Incredible Adventures of Van Helsing Complete Pack.

De van itt még ...

1$:
The Incredible Adventures of Van Helsing Complete Pack
Deadlight
Galactic Civilizations II: Ultimate Edition

~$5.51:
A fentiek +
Crusader Kings II + 3 DLC
THE KING OF FIGHTERS XIII STEAM EDITION
Terraria

$15:
A fentiek +
Age of Empires Legacy Bundle (benne az AoE 2 HD + DLC, AoE 3 Complete)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

genndy
Hát még ha megtudod, hogy van egy külön az EJ-nek is <#smile> (csak azt ide nem linkeltem)

MerlinW
<#taps>

[merlinw.org]

genndy
Augusztus 20., új kenyér ünnepe, meg hasonlók <#vigyor>:

SG.hu tagoknak, 10$ contri. Steam gift. Szerda este 8-ig (hogy ha aki nem nyert, de meg akarja venni, csütörtökig még megtehesse). Sok szerencsét!

papi08
Köszi!

13 éve itt. Szép idő.

Bocsi srácok, sajnos már elajándékoztam mind a kettőt. Nem sokkal ahogy kitettem a hírt ide már a kulcsok is elfogytak :\ SteamGifts-en érdemes még próbálkoznotok, biztos kint van jó pár darab belőle.