34737
  • Troger911
    A level 2 a bundleszökevény felajánlásoknál elég erősnek tűnik :) Eddig három jelentkezésem van összesen a 4 játékra... Máskor még a szemétre is 15-20 van...

Szerk.: Mondjuk azt a három embert legalább talán érdekli a játék...
    Utoljára szerkesztette: Troger911, 2015.04.09. 17:00:04
  • Fpocok
    SZÓVAL TE VOLTÁL! :D
  • Maak
    Nekem fel van teve, bar elinditva meg nem volt, ja es megosztva pocoknal a steamem, viszont nalam meg a serious sam 2 hd az elso es nincs feltelepitve se meg semmi.Aszem meg sincs.
  • RoboKutya78
    milyen háttér lemaradtam:)
  • 3Error #26983
    Az a nem mindegy :D
    A háttérrel kapcsolatban nem jeleztél vissza.
  • RoboKutya78
    Dirt 3 kártyás lett kapásból dobott egy 50 centes fóliást :)
  • 3Error #26981
  • Troger911
    Egyébként kíváncsi leszek, hogy lesz-e jelentkező :) Ez tesztnek jó, mert bár támogatom, de lehet, hogy a level kettes tagok közül már nem nagyon repülnek rá a bundle szökevényekre!
  • PeeTeR
    tamogatom, bar eddig se portyaztam.. inkabb csak par emberke miatt kertem a felvetelt a csoportba - bar gondolom errol mar lekestem, ahogy lattam mar most vannak LV2 felajanlasok de mindegy akkor is leirtam \o/

:imsohappy:
  • MerlinW
  • ToMy_
    Köszönöm itt is!
  • Troger911
    Pár apróságot kiszórok, sok szerencsét! (Level 2)

• MerlinW
    Erre most mit mondjak. Felajánlhatsz bármit csoporton kívül is.
  • mulli1986
    Köszönöm szépen Zsoltinak (Heyarnodl) a Darkness 2-őt :)
  • bon
    Köszi a felajánlást!
  • Dj Tommy
    Szerintem tudja, kártyát ad, akkor már jó lesz.
  • genndy
    Valami haverod nem játszik vele Family Sharingben és azért jelenik meg? Másra nem tudok gondolni.
  • Fpocok
    Gyorsindítóban legfrissebb a Just Cause 2 Multiplayer.
  • Jim Morrison
    ?
    Nem értem.
  • Evoluti0N
    Szép felajánlás. Nekem már megvan és nagyon jó. Nagyon, nagyon jó. Nagyon, nagyon, nagyon jó. Mondtam már, hogy jó?
    Köszi a többiek nevében is.
  • Fpocok
    MEGŐRÜLÖK! A Steam arra játszik, hogy bedilizzek. Minden indításnál ott van.

Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2015.04.08. 11:54:31
  • IMYke2.0.0.0
    Maximálisan egyetértek.
  • RAMyMamy
    ha nem szereztem volna be még a megjelenéskor, most jelentkeznék :)

istenkirály játék, és még csak az ep2-nél tartunk...
  • Lokker
  • Troger911
  • IMYke2.0.0.0

Reméljük, értékelni fogja az, aki megnyeri. Sőt, egyáltalán tudja, hogy milyen játékért indul
  • mike369
    egy kis apróság...

• MoRT2195
    Itt van még 1 felajánlás a többi mellé(#26852). Vasárnapig lehet rájuk jelentkezni, még 1-es szinthez kötve.

• w77d
    gyerekek az mitől lehet, hogy nem tudok pénzt tölteni a wallet-be? Állandóan ezt kapom: An unexpected error has occurred. Your purchase has not been completed.
    Please contact Steam Support.

Ami érdekes, hogy amúgy vásárolni tudok, csak a wallet feltöltést nem engedi.
  • MoRT2195
    Ez nem azért van, hogy téged (vagy más felajánlót) baszogasson, hanem azért, hogy kevesebb legyen az olyan ember, aki nem ajánl fel semmit, csak mindenre jelentkezik, ami az útjába kerül.
    Persze esetedben ez eltekinthető (ezt Merlin helyébe zárójelben be is írnám a szabályzatba, hogy amíg valaki nem éri el a kettes szintet, addig 1-es szinten is ajánlhat fel dolgokat, persze így más felajánlására addig nem tud jelentkezni, de ez így van jól).
  • vegicsek
  • vegicsek
    Én ezt az egész koncepciót teljesen abszurdnak tartom, valaki ingyen felajánl valamit, és akkor még baszogatjuk, pedig szerintem mindenkinek egyéni joga eldönteni, hogy milyen széles körben akarja sorsoltatni az ajándékát
    Utoljára szerkesztette: vegicsek, 2015.04.08. 03:18:30
  • Dj Tommy
    Ha már szóba jött az SG.hu steam csoport + a Steamgifts.
    Elolvastam a hozzászólásokat, mindenkinek igaza van valamilyen szinten, leírom én is a hozzáfűzni valómat.
    Ha jól emlékszem, még akkor lettem az SG.hu steam csoport tagja, amikor még a steamgiftses felajánlások nem voltak népszerűek annyira.
    Aztán kicsivel később beindul a játék felajánlás ezen a csoport belül is, jelentkeztem is jó párra ezt nem tagadom.
    A lényeg, hogy miután elkezdtek a játék felajánlás posztok megjelenni, akkor akartak többen csatlakozni a csoporthoz, mert ha őszintén bevalljuk: az ingyen játék és a nagyobb esély a nyerésére "vonzóvá" tette ezt a csoportot is.

Végszóra a megköszönéshez is:
    Itt a felajánlott játék értéke most nem lényeg, hanem az, ha valaki ad nekem valamit, akkor én megköszönöm, mert úgy illik szerintem.

• Troger911
    Remélem itt elfér, van pár bundle szökevényem cserére, ha nem kell senkinek, megy sg-re :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Avencast: Rise of the Mage
    The Great Jitters: Pudding Panic
    Power Up
    Huntsman: The Orphanage
    Kingdom Elemental
    Half Minute Hero: Super Mega Neo Climax Ultimate Boy
    Steel&Steam
    C-Rush
    Into the Dark: Ultimate Trash Edition
    Penguins Arena: Sedna's World
    RIP - Trilogy
    The Cameron Files: The Secret at Loch Ness
    Third Eye Crime
    Marine Sharp Shooter II Jungle Warfare
  • totyak
    Bocs a dupláért.

Nem szóltam semmit, sztornó az egész, látom sg-n a kulcsot. Tegnap nem mutatta.

Köszönöm.
  • totyak
    Bejelölöm, nem felejtettem el, csak még nem kaptam meg. Persze, ha Steam-en keresztül küldöd, nem e-mailben jön, akkor nem csoda, hisz ott még nem beszéltünk.
  • kigyi
    Látom megy a diskurzus a csoportról, én ugyan nincs másfél éve, hogy csoport tag vagyok, de azért hozzászólok.
    Az LVL2 tényleg korrekt ötlet, bele gondolva először némi engedményen gondolkodtam azoknak akik ennek hatására akarnak szintet húzni, de nincs nagyon korrekt megoldás erre. Talán a visszatérő többször bundle-ben megfordult játékokra lehetne esetleg LVL engedmény, mert ugye az nagy valószínűséggel azok nagyrészénél akik meg akarták szerezni már aktivált játékként meg van és csak páran maradnak potenciális jelentkezők azok között akik még pályáznak rá ez a következő pár hónapban problémásnak tűnik. Esetleges DLC tartalmakra szintén mivel ahhoz úgy is az alapjáték megléte szükséges.

Jelzem engem nem érint a dolog csak átmeneti kedvezményként gondoltam 1-2 hónapra amíg beáll a rendszer és igazodik mindenki hozzá aki aktív tag.

Másik gondolat ami talán jobbnak is tűnik, hogy a szabályváltozásra (a következő időszakban szintén 1-2 hónap) felhívhatnák a figyelmet azok akik felajánlanak valamit. Ez azoknak lenne jó akik nem olvassák a fórumot nagyon mostanában így megtudnák miről is van szó, ha látjék a felajánlás mellett, hogy változás van.

Köszönöm a szót.
  • MerlinW
    Rendben akkor a lvl2-es dolog lesz bevezetve. A héten beiktatom a csoport oldalára és ide is kiírom nagy villogó betűkkel. Amennyiben a felajánlók nem tartják be a szabályt, strigulázni fogom és az 5. után mélyen elbeszélgetek velük:)
  • Scooter
    A 2-es szint egyáltalán nem magas szint! Simán el lehet érni, csak fel kell ajánlani pár játékot. Nekem az a véleményem, hogy aki nem akar felajánlani valamit, az nyerni se akarjon. Valamit valamiért.
  • Lokker
    Te valamit nagyon félreértesz vagy csak nem látod át miről is van szó.