34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#27027 Köszi a játékokat ! -
#27026 Gratulálok! -
#27025 Köszöntem a nyereményt! -
#27024 Igazán nagylelkű vagy, le a kalappal ! :)
(ellenben meghagyom a többieknek a lehetőséget, lévén, hogy a DN: Forever az egyetlen, ami nincs meg és "érdekelt" :D ) -
#27023 köszke csekkoltam:) -
#27022 Lejárt pár felajánlásom, a nyertesek steamgiftsen megtalálják a kulcsokat! Gratulálok! -
#27021 Nekem már mind megvan, de köszönet. :) -
#27020 Azta BDSKRVSTNT neki!!
Nekem csak 2 gamma van meg belőle, és még sokkal szeretnék közülük játszani, szóval én bejelentkezek rá! Köszönöm a lehetőséget!
(BTW eddig úgy is csak egyszer nyertem, kíváncsi vagyok az is véletlen volt-e :D ) -
#27019 G2A-t én is tudom ajánlani, sok kulcsom van onnan és még sose volt gondom. De amiket olvastam, hogy volt is gond, vagy térítettek vagy küldtek új kulcsot, nagyon korrekt banda! -
#27018 Kicsit macerás, mert Decemberben szabi volt, ugye a két ünnep között. Aztán nem is nagyon volt időm játszani, mert ugye egy i3-as lapossal játszogattam. Pénteken viszont vettem egy 8 Magos AMD-t Flex editionos HD 7870-el. Szóval most elkezdek mindent felpakolni rá, de kajak nem lesz időm játszani mindennel ami eddig kimaradt, de már a 8-órás alvásról szoktatom magam vissza 6 órára, hogy annyival több időm legyen a sport és meló mellett kockulni :D -
#27017 Aztamindenitbele!
Viszont mivel nekem is sok megvan belőle, ami pedig nem az nem is érdekel, ezért nem pofátlankodok bele.
-
#27016 hajjajj, gyorsan el kell érnem a lvl2 t :)
-
#27015 Senki sem lesz kirúgva emiatt. Jelenleg úgy áll a szabálymódosítás terve, hogy a Steamgifts-en nem csillagozott (azaz nem bundle) játékokat minimum lvl2-es korlátozással kell felajánlani, míg a csillagozottakat (azaz bundle) minimum lvl1-el. Hogy legyen-e értékhez is kötve az még nem találtam ki, nem akarom túlbonyolítani a dolgot.
A felajánlásra meg nagy
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.04.12. 13:56:16 -
#27014 WOW. Azonnal jelentkeztem rá.
Aztán néztem, hogy ebből egy pár már megvan, a többi nagy része meg nem érdekel, szóval inkább lejelentkeztem. De akkor is szép felajánlás. -
#27013 -
Lokker #27012 -
#27011 Köszi ezt a nagyon szép felajánlást! -
#27010 Ide is bekopizom:
"Hálásan köszönöm a rendkívüli és nemes felajánlást, de a csomagból csak a következők hiányoznak:
--- Spec Ops: The Line (végigjátszva);
--- Bioshock 1 (végigjátszva) (dobozos);
--- Bioshock 2 (végigjátszva);
--- Sid Meier's: Ace Patrol;
--- Sid Meier's: Ace Patrol;
--- Sid Meier's: Ace Patrol Pacific Skies;
--- Sid Meier's: Pirates;
--- Sid Meier's: Railroads.
--------------------- Viszont, sok sikert a többi jelentkezőnek :)" -
csoli31 #27009 Őszinte leszek. Én csak is a Steamgifts miatt csatlakoztam a csoportba. Azért mert ez egy zártkörű csoport, ahol biztosra vehetem, hogy csak magyarok vannak (mivel sokszor inkább honfitársnak akarnék kedvezni). Én eltudom dönteni magam, hogy szinthez kötöm-e a felajánlást vagy sem.
De mivel egyre többen vannak akik csak is a Steamgifts miatt akarnak belépni a csoportba, mert így több esélyük van nyerni (na meg még harácsolni is szeretnek), így támogatom az ötletet. Viszont nem kellene azokat kirúgni akik mínuszban vannak. Hátha ezzel is ösztönöznénk őket, hogy ők is felajánljanak játékokat. Egyedül a bundle játékokat hagynám ki a kötelező szintekből. Azoknál hagy döntse el a felajánló. Az eddigi szabály meg jó úgy ahogy van. Ne mondja már senki, hogy nem tud leírni (bemásolni) egy egyszerű köszönöm szócskát. Ami sok helyzetben elvárható lenne az emberektől.
Egy jó darabig megint nem fogok felajánlani semmit. Addig is sok sikert ehhez a csomaghoz (2-es szint kötelező hozzá). Mindenki döntse el maga (a lelkiismeretére bízom), hogy jelentkezik-e rá.
-
xido #27008 jaja..steamguard szerint az usából pofátlankodtak belém és jelszót változtattak :) -
xido #27007 naa..végre beletartozom abba a táborba,akinek - tippem szerint - kóstolgatják a fiókját a hackerek :)
éjfél körül vagy 6 olyan email fogadott,hogy elfelejtett jelszó,meg más gépre jelentkezéshez ez a kód..stb.. :)
egész nap steam közelben se voltam,akkor most belépek,lássuk mizu :) -
#27006 Még egy pár apróság level 1-hez kötve (azért nem lvl2, mert a nyakamon maradt pár az előzőnél)
-
#27005 Köszönjük ! :) -
#27004 Igen, de csak 1-2 alkalommal. Mostanában már eleve a G2A wallet-be teszem a pénzt és akkor nincs plusz tarifa sem, ill. van shield. Ha jól rémlik. :) -
#27003 Még 1 napig tudtok jelentkezni az alábbi 11 felajánlásra:
----- #26852 -----
----- #26960 ----- -
#27002 -
#27001 -
#27000 -
#26999 shieldért fizettél vagy anélkül? -
#26998 Nekem is van vagy 20 játékom onnan és sosem volt gondom. -
#26997 A G2A-t én spec. ajánlom, mert épp most volt egy kis gubanc, de visszatérítették a zsozsót, pedig az eladó nem akarta. (aktivált gift volt, ráadásul amerikai eladó...) Persze igazán csak a Steam a hiteles. :) -
#26996 Jaaa, azt hittem neked kellene profilháttérnek. :) -
RAMyMamy #26995 gyanúsan olcsó kulcsos oldalakról nem érdemes vásárolni (g2a, kinguin, g2play), mert itt harmadik felek árulnak és van rá példa, hogy lopott bankkártyával vett játékot sóznak rád
http://isthereanydeal.com - ezen az oldalon asszem csak hivatalos steam viszonteladóktól vannak fent ajánlatok, szóval ezeken biztosan megkapod, amiért fizettél és később sem fog csak úgy eltűnni a fiókodról -
#26994 Remelem nem leszek nagyon off, az erdekelne, hogy nezelodtama neten es itt is nalatok a linkeknel, vennek egy gammat (arma 3) es a hivatalos arnal olcsobb variaciokat talaltam sokfele, erdekelne, hogy van e ezeknek az olcsobb key -eknek valami rizikofaktora a hivatalos steam store vel ellentetben ? -
#26993 -
#26992 Jaa azt a képet sikerült eladnom 50 c ért úgy hogy lehet te is jobban jársz ha kiteszed piacra.
Már csak 39 cent úgy látszik sokan rátaláltak hogy drága lett:)
Abból meg csak nekem lenne hasznom ha te odaadod a képet és kiteszem piacra:)
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.04.10. 10:04:09 -
#26991 Mintha én mondtam volna. :D -
#26990 Lentebb (jóval :D) téma volt a profilháttér, meg az árak és betettél egy linket, ami drága volt, nekem pedig van belőle 2db, így neked adnám, ha felvennél barátnak a Steam-en. :) -
#26989 d3 kifujt nalad? Nem lattalak fent kabe miota megvetted. -
#26988 Én csak azokra jelentkezek, amik érdekelnek :) Ha nem megy el, dobd be közös steamgiftre :)