34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#27067 Arigatou gozaimasu ! -
#27066 Megoldódott a probléma nálam is -
#27065 Néha átvált angolra a fele. A Felső menüsor magyar marad, de a többi angol. Egy steam-ből kilépés és steam újraindítás mindig megoldja a problémát. -
#27064 -
RED BULL F #27063 Nem értem, mi is volt pontosan a problémád, habár tegnap nekem is angol volt a weboldal egyes részei egy kicsi ideig. Furcsálltam is, de hamar visszaállt. -
#27062 Tegnap frissült az androidos (meg talán ios) alkalmazás, bekerült a steamguard. -
#27061 -
#27060 -
Lokker #27059 Szerintem egy Velvet Assassin-ért cserébe nem fognak zaklatni.
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.04.15. 23:53:36 -
#27058 -
#27057 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#27056 ehh most állt vissza pedig be akartam bizonyítani fotóval hogy a kiensben magyar a név és az oldalsó menüm meg egyéb más is angol.
LÉNYEG JÓ most már
MINTA olyan sok problémám lenne kezd a zaklatásodból elég lenni
Vigyázz 2 év börtön..
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.04.15. 22:12:08 -
Lokker #27055 Én mindig jókat nevetek mikor "problémái" vannak. :) -
#27054 Ha átállítod valamire akkor ahelyett megjelenik a magyar. 1mp volt kipróbálni... És mivel nincs minden lefordítva magyarra, mindig is ilyen volt.
Ráadásul a kép csak böngészőben néz ki így, az meg hogy abban mit állítgatsz halál független a klienstől. Tök fölöslegesen kukáztad a játékaidat. Mindegy, nem nekem fáj. -
#27053 :) -
#27052 Zsidaj vagy-e? :D -
#27051 Talán a Héber :) -
#27050 És a felsorolt ~25 nyelv közül nincs egy se, main megértenéd? -
#27049 Mindent letöröltél csak emiatt? mikor kb egyértelmű hogy nem a te oldaladon volt a hiba, és nem is a 130GB nyi játék hibája?
valszeg lett egy kis gebasz az űrben... ha meg steam reinstallt akarsz akkor meg telepítsd fel még egyszer steamet a meglévő mappájába (talán telepítőjében van repair menüpont is). -
#27048 :))
Na most steam uninstall 130 gb anyag kikukázva töltetek mindent újra lefele.
Ennek ellenére még mindig englis
Tanuljanak meg ők magyarul.
-
#27047 Szerintem valamit elb@sztak, mert félig angol, félig magyar...
Ha tévedek, akkor rohadjon meg az EA-val együtt a Valve is. -
#27046 Én meg az Origin-en Dead Space 1-2-3 (+DLC-k), Mass Effect 1-2-3 (+DLC-k), Dragon Age 1-2 /háromra várom a honosítást/ (+DLC-k) elköltöttem egy fél számítógép árát... Jó, igaz, hogy az ME sorozat gyűjtői kiadásban van meg dobozosan, meg a többi is dobozos, de a DLC-k nagy részét "újra" kellett vásárolni... EA. Kabbe. -
#27045 "mit lehet tenni..."?
Meg kell tanulni angolul -
#27044 Skacok segítség!
Attól függetlenül hogy mindent magyar nyelvre állítottam be valami ok folytán ragaszkodik az angolhoz mit lehet tenni hogy visszakerüljön magyarba?
őőőő most lesem hova tűnt a magyar nyelv??Diszkriminálva lettünk??
-
#27043 -
#27042 Még a múltkori leárazásból maradt, de nem lett se kedvem se időm hozzá.
LvL1-től.
-
#27041 Köszi a válaszokat. Sejtettem, hogy semmi extra... -
RAMyMamy #27040 azért szóltam :)
én egy éve vettem meg originen a ME2 alapjátékot 3 euróért és automatikusan megkaptam hozzá a cerberusos cuccokat (még soundtrack is járt hozzá), nem is kellett a bioware oldalán beregelni a kulcsot meg semmi -
Evoluti0N #27039 Jaaaaa. Ezt nem tudtam. -
RAMyMamy #27038 a cerberus networkös tartalmak már pár hónapja ingyenesek, szóval gyakorlatilag ingyen dlc-t ad "ajándékba" -
#27037 -
#27036 Meg 3 item (Firewalker, Cerb Villámszóró és Cerb páncél/fegyver)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.04.15. 09:24:41 -
Evoluti0N #27035 Ha van hozzá DLC, akkor szerintem az a 2 van hozzá, ami egyébként is jár(t) azoknak, akik nem használtan veszik meg a játékot. Ezek a Normandy Crash site és a Zaeed (új csapattárs). -
Aki megvette a bundlet és beaktiválta a kulcsokat, azt nem tudja esetleg, hogy a mass effecthez tartozik dlc? Másik fórumon azt olvastam van hozzá 2. Kíváncsi lennék melyik az a 2, ha tényleg van... -
#27033 Úgy döntöttem, nekem elég lesz Originre a Mass Effect 2, ezért elajándékozom a Steames verziót, mivel tudtommal ez még nem volt ingyenes.
Olvastam valahol, hogy Level 2-esnek kellenének a felajánlásoknak lenniük, de nem találtam sehol sem a szabályzatban, így maradt a Level 1. (mostanában sok meló volt, nem nagyon olvastam fórumot)
-
#27032 Szép darab :)
De honnan szedted? Csak nem vetted meg 300+ eur-ért? :D -
#27031 Ha van esetleg valakinek egy felesleges MEDAL OF HONOR ALLIED ASSAULT™ WAR CHEST csomija a mostani humbiból szóljon nékem:) -
#27030 Kösz! -
#27029 Srácok, a G2A-val kapcsolatban csak annyit nyögnék be, hogy ha vásároltok és telefonszámot kér az oldal - egyeztetés céljából -, hagyjátok a fenébe, csak várjatok kb. 8-10 percet és kidobja "hagyományos" módon a linket/kulcsot. (még ha jóindulatú is a telefonos egyeztetés, külföldről jönne a hívás, amit ugye mindkét félnek fizetnie kell, szal' nem előnyös :) ) -
#27028 Gratula !