Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
<#eljen>

[merlinw.org]

Scooter
<#eljen> Úgy lehet rá jelentkezni, hogy nekem csak a DLC-k hiányoznak, vagy hagyjam meg másnak az esélyt?
Hajrá!!! 😊

bon
Köszi a felajánlást!

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Laza
Köszönjük, szép darab 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

genndy
<#eljen>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Scooter
<#eljen><#eljen><#eljen>
SweeneyTodd
Köszönjük szépen ! 😊

Jut eszembe nekem is el kéne kezdenem a triológiát.

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Ez nem semmi! <#eljen>
dartonite

Sg.hu-soknak.
Sose tudhatod, mikor fog éppen jól jönni <#vigyor>

Háméhánem? Dee! <#banplz>
MerlinW
pfff <#zavart1>

[merlinw.org]

Kitűzőt készíteni pont jó, vagy lassan csepegtetni a centeket a walletbe.
MerlinW
6 év alatti gyerekeknek jó játék.

[merlinw.org]

A Blink Bundle oldalán tegnap vagy tegnapelőtt osztogattak ingyen Zero Gear kódokat. Ha elérik a FaceBook oldalukon a 35 ezer likeot, újabb kódokat adnak. Hamarosan ez meg is fog történni, gondoltam szólok nektek, illetve ha megkérhetlek titeket, segítsetek ti is bepörgetni a számlálót. <#wink>

Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
Troger911
Ráadásul ha elaltatod a gépet, akkor az ébresztés idejétől számolja az offline időt az embereknél (ez valami bug nálam).
MoRT2195
dartonite
Talan attol is lehet hogy melohelyrol pl a webes kliensbe en is be tudok jelentkezni(steamgiften online ir),de a normal steam kliensbe nem,szoval ott pedig offline.
Ha online van valaki most, de az elérhetőségét átkattintja offlinera, akkor a kliens azt az időt mutatja, amikor legutóbb kilépett (ez általában a ~20 óra), lehet, hogy a böngészővel pont azelőtt nyitottad le, hogy ezt átkattintotta.

Szászke

IMYke2.0.0.0
//Én inkább a kliensnek szoktam hinni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Az miért van hogy a böngészőben a "legutóbb online" mást mutat mint a steam kliensen?
most valakire rákerestem a böngészőben online van, a kliensen meg 20 órája volt legutóbb fent..

Scooter
Sajnos már nem él. 20 perccel ezelőtt néztem és már akkor se jött be.
Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Dzsini
Az US árakhoz képest átlag 40%-al olcsóbb az orosz régió, tehát hozzánk képest nagyjából féláron vannak a dolgok.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Panzeradler
Ez egyéni lesz, éppen most töltöm a Contagiont. maxon jön.
Szabi
behalt nálam a letöltés, először a mai CS:GO frissítést nem tudta leszedni, majd töröltem a játékot és most azt se tudja letölteni, ehh 😄

már váltottam szervert is, de ugyanaz :/

"Nulla tenaci invia est via"

lalakov
Akkor meg főleg ne tedd, olyan nagy eltérés ott már nem lehet. ;-)
Nem,, én traderektől szoktam szerezni, csak úgy eszembe jutott és rákérdeztem..

lalakov
Próbáld ki és írd meg. Megéri kockáztatni?
Szerintetek mi történne ha vps-en keresztül orosz ip címmel vásárolnék játékot egy másik steam profilon keresztül, és giftként átküldeném az igazi profilomba?
Utoljára szerkesztette: Anonymusx, 2014.08.29. 14:55:39

orichalcos

My streams: https://beam.pro/oriic

Laza
Akkor lehet régi, én csak most néztem ezt a beállításokban, hogy Merlin mondta 😊
Nem szoktam korlátozni, csak a bizonyos feltöltéseket ... amúgy jöhet ami a csövön kifér 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Dzsini
Nem, lesz olyan játék, ami kétszer lesz kártyás 😉

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Vajon egyszer minden játék kártyás lesz?
lalakov
Kártyás lett a Zero Gear.
SzirmosSzisza
Az az volt? Én mindig azt hittem csak valami felmérés 😊

Melóban csodálkoztam is, hogy miért tölt ilyen nagyon lassan, lehet amiatt volt.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Sir Quno Jedi
Háde eddig is volt korlátozás, ahol beállíthattad egész 50mbitig, hogy neked milyen neted vanik. Csak éppen afelett meg ők korlátoztak.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

MerlinW
Jah, nekem 6MB/s a max (50Mbites net)

[merlinw.org]

MerlinW
Mikor egy háztartásban többen használják a netet (nálam pl hárman is), nem jó dolog, mikor a Steam megeszi a egészet. Tehát hasznos dolog.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Á, értem - én arra gondotlam, amit Sir Quno Jedi is írt, hogy hiába van 120-200 megabites net, ha csak 6 MB/s enged a STEAM.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

SzirmosSzisza
Mondjuk én ha negyed sávszéllel is töltök már használhatatlanul lassú lesz a számítógép 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

MoRT2195
Sávszélesség korlátozás már régóta van, én sokszor használtam/om.
Laza
Nem szolgáltató szintű korlátozásról van szó, hanem beállíthatod, hogy a Steam milyen sebességgel tölthessen le. Ez arra lehet jó, ha nem szeretnéd hogy a teljes sávszélt elvigye, mert mondjuk más alkalmazásnak vagy valaminek is szeretnél megfelelő sebességet biztosítani.

Ennek már rég illett volna benne lennie eddig is 😊
Utoljára szerkesztette: Laza, 2014.08.28. 10:12:56

IMYke2.0.0.0
"Továbbá van sávszél korlátozás"

Ennek a giganetesek bizonyára szívrepesve örülnek.

//Sejtem, hogy miért van ez bevezetve, de ettől még nekik, a nagyon gyors neteseknek ez nem jelent vigaszt.

mulli1986
<#eljen>

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

MerlinW
Az új beta már egyszerre több dolgot tud letölteni. Végre nincs sorbaállás. Továbbá van sávszél korlátozás, és letöltési ütemezés is (milyen időpontokban töltsön le, pl csak éjszaka, stb).
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.28. 01:53:21

[merlinw.org]

RoboKutya78
De ha odaadtad a kódot ki írja hogy használatban van és le is kérdezheted elvileg hogy kinek adtad
De viszont, ha nem akarod a játékot és nincs is meg a játék és pont nem az aktivált kódot írod be és okézod le nem rémlik hogy megkérdené a kulcs aktíválló hogy be akarod éé aktiválni vagy se.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

genndy
Egyszerű: adj neki egyet, ha tudja aktiválni, oké, egy pipa. Ha nem, akkor adod a következőt. És akkor már kettőről is tudod hogy felhasználták.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.