34737
  • MoRT2195
    Innen. :)
  • 3Error #28147
    Csillagos? Úgy érted, hogy szinthez kötött?
  • Scooter
    Azt honnan lehet tudni steamgifts-en, hogy melyik játék csillagos? A régi rendszerben lehetett látni, de most nem igazán.
  • 3Error #28145
    Jogos, nem mindig "mi" hibázunk, a Steam sem tökéletes. (messze nem)
  • vegicsek
    Köszi, de tényleg nem tartom valószínűleg, hogy az a ludas, évek óta gmailem van. Egyébként így picit alaposabban utánanézve, elég általános probléma, és folyamatosan mennek róla threadek.. Ugyanaz a panasz, random hogy mikor működik és mikor nem, a steam pedig mindig a felhasználókra mutogat, mert az ő szervereik szerint elmentek a levelek.
  • 3Error #28143
  • IMYke2.0.0.0
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A felsoroltakból sok-sok folytatást elviselnék - és még akad pár cím. Természetesen, Elfen Lied 2 szerepel a kívánságlistám élén :)
  • 3Error #28141
    Én csak az itthoni AA-n vagyok, nálam 10-es és kedvenc.
    Hehe, Angel Beats!, Wonderful Days, GITS, Appleseed, Claymore, Canaan, Candy Boy, stb., nálad is hasonló helyeken van, mint nálam.
    Utoljára szerkesztette: 3Error, 2015.07.07. 19:28:42
  • IMYke2.0.0.0
    Lesd csak meg, nálam mennyit kapott :)
  • 3Error #28139
  • IMYke2.0.0.0
    Jól sejtem?: Black☆Rock Shooter
    Jó kis pad :)
  • 3Error #28137
    MerlinW-től majd mindjárt kapunk 1-1 szép, jól megtermett ban-t, hogy szétoffoljuk itt a topikot... NEMÉNVÓTAM' MERLINW, IMI VETT RÁ !!!
  • 3Error #28136
    Elfen Lied fanart mi?
    Vicces, nálam is "hasonló" a helyzet, notebook-on Black Rock Shooter (kicsit módosítva), PC-n pedig talán az EVE Online-ból való világűr/űrhajóflotta... Egyébként jómagam sem cserélem sűrűn a háttereimet. (telón már 2 éve a nyitókép egy teljesen egyedi BLRS, háttér pedig egy szintén teljesen átdolgozott Claymore)
    Ez a két téma ami tetszik háttérként, a világűr és az anime... Jah, egérpadom :

Utoljára szerkesztette: 3Error, 2015.07.07. 18:47:43
  • IMYke2.0.0.0
    Bár, én ezt használom otthon full HD-ben, immáron 5. éve, és nem tervezem még a cseréjét:

Itt, a könyvtárban jelenleg ez:
  • IMYke2.0.0.0
    Nem rossz, nem rossz :))))
  • 3Error #28133
    Inkább nézegessetek aranyos csajokat, mint ezek, akiket Imi-nek szántam háttér gyanánt :

Utoljára szerkesztette: 3Error, 2015.07.07. 17:42:03
  • 3Error #28132
    Igen, hasznos kis cucc. :)
  • 3Error #28131
    vegicsek, RatBaG:
    Ne bántsátok egymást, meleg van, mindenki feszűtt'... Píszláv van !

RatBaG kicsit nyersen fogalmazott, de igaza van, sok helyen freemail-t, citromail-t el sem fogadnak regisztrációnál. Javaslom én is egy komoly mail szolgáltató használatát. Tapasztalattal is alátámasztom, mivel 6db mail címet használok.
    (arra viszont figyelj vegicsek, hogy e-mail csere esetén a Steam-en 5(?) napig zárolt lesz a piac)

Most tessék engem is bántani. (bár nincs klímám!)
  • papi08
    Jó dolog ez az idlemaster.. ma végre befejezi a 160 kártyát..:D
  • 3Error #28129
    Igen.
  • 3Error #28128
    A SAM is működik, de jobban jársz az IdleMasterrel.
  • vegicsek
    Be volt kapcsolva a számítógépem és volt internetelérésem. Részemről ezennel lezártnak tekintem a témát, a közeljövőben nem kell miattam koptatnod a billentyűzeted, azt hiszem életben tudok maradni az internet világában a nívós segítséged nélkül.
  • RatBaG #28126
    vagy akár kezdhetted volna azzal, hogy a témához kapcsolódó legalapvetőbb információt egyből leírod, hogy segíteni tudjunk.
    esetleg a supportnak is mi írjuk meg a levelet?
  • vegicsek
    Meg lehetett volna éértelmesen is erdeklődni az email szolgáltatót, nem pedig tényként leírni, hogy a közismerten legszarabbat használom.
  • IMYke2.0.0.0
    Igen. Több mint valószínű.
  • darkling
    Kaptam egy mailt steam-től, h. az alábbi kóddal resetelhetem a jelszavamat, de én nem is kértem resetelést. Valószínűleg bepróbálkozott valaki?
  • IMYke2.0.0.0
    Lesz az még bundliban is, ne félj.
  • Loál János #28121
    Páran de jól jártak a 5€-s Orival.
    Én nem. :-C
  • genndy
    Szerintem működik az, csak a kártyadobási idő lett jóval hosszabb (minimum két óra/első kártya de a tapasztalatok alapján inkább több, illetve a többi kártya még ennél is lassabban jön).
  • Maak
    SAM nem mukodik mar? Legalabbis ket jateknal is probaltam kartyat kiszedni ahogy eddig es nem akar pottyanni egyikbol sem. :s
  • RatBaG #28118
    én kérek elnézést, hogy próbálunk segíteni.
  • vegicsek
    Köszönöm, hogy hülyének nézel.
  • Lokker
    Citromail egy rakás hulladék. A levelek zöme el se jut a fiókra vagy csak hetes késéssel. Ami fontos regisztráció azt mind vittem át gmail-re, oda megérkezik minden egyből.
  • RatBaG #28115
    lehet a citromail a gond...
  • vegicsek
    Ó, akkor írok a supportnak, hátha tudnak vele valamit kezdeni, mert amúgy hasznos funkciónak tartom. Köszi.
  • lalakov
    Nekem ez a fajta levél azonnal megjön, sale alatt is.
  • vegicsek
    Még a sale alatt tapasztaltam, hogy kb 1 nap volt, amíg megérkezik egy trade offer confirmation levél a steamtől. Akkor a terhelt szervereknek tudtam be, de most is fél órája nem jött a levél. Gondoltam kikapcsolom a funkciót (szeretek veszélyesen élni meg minden), de a kikapcsoláshoz is kell egy megerősítő levél, ami szintén nem jön meg. Nem igazán értem, mi a franc ez az egész, amikor pl. a marketes levelek rögtön megérkeznek.
  • RoboKutya78
    Srácok az indigala felhagyott az ajándék játékok kiadásával? Már hetek óta nem láttam új ajándékot náluk.
    Utoljára a bloop volt értelmes cucc náluk
  • 3Error #28110
    Én is annyit tudok mondani, mint MerlinW.
    Egyébként nem verted át vagy ilyesmi? (a szöveget lehet így is értelmezni - mármint az oroszt)
  • MerlinW
    Steam-en regisztrálsz a support oldalra, nyitsz egy ticket-et, leírod a problémádat, csatolva elektronikus vagy fotózott számlákkal.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.07.03. 20:21:35