34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#28148 Innen. :) -
#28147 Csillagos? Úgy érted, hogy szinthez kötött? -
#28146 Azt honnan lehet tudni steamgifts-en, hogy melyik játék csillagos? A régi rendszerben lehetett látni, de most nem igazán. -
#28145 Jogos, nem mindig "mi" hibázunk, a Steam sem tökéletes. (messze nem) -
#28144 Köszi, de tényleg nem tartom valószínűleg, hogy az a ludas, évek óta gmailem van. Egyébként így picit alaposabban utánanézve, elég általános probléma, és folyamatosan mennek róla threadek.. Ugyanaz a panasz, random hogy mikor működik és mikor nem, a steam pedig mindig a felhasználókra mutogat, mert az ő szervereik szerint elmentek a levelek. -
#28143 -
#28142 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A felsoroltakból sok-sok folytatást elviselnék - és még akad pár cím. Természetesen, Elfen Lied 2 szerepel a kívánságlistám élén :) -
#28141 Én csak az itthoni AA-n vagyok, nálam 10-es és kedvenc.
Hehe, Angel Beats!, Wonderful Days, GITS, Appleseed, Claymore, Canaan, Candy Boy, stb., nálad is hasonló helyeken van, mint nálam.
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2015.07.07. 19:28:42 -
#28140 Lesd csak meg, nálam mennyit kapott :) -
#28139 -
#28138 Jól sejtem?: Black☆Rock Shooter
Jó kis pad :) -
#28137 MerlinW-től majd mindjárt kapunk 1-1 szép, jól megtermett ban-t, hogy szétoffoljuk itt a topikot... NEMÉNVÓTAM' MERLINW, IMI VETT RÁ !!! -
#28136 Elfen Lied fanart mi?
Vicces, nálam is "hasonló" a helyzet, notebook-on Black Rock Shooter (kicsit módosítva), PC-n pedig talán az EVE Online-ból való világűr/űrhajóflotta... Egyébként jómagam sem cserélem sűrűn a háttereimet. (telón már 2 éve a nyitókép egy teljesen egyedi BLRS, háttér pedig egy szintén teljesen átdolgozott Claymore)
Ez a két téma ami tetszik háttérként, a világűr és az anime... Jah, egérpadom :SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2015.07.07. 18:47:43 -
#28135 Bár, én ezt használom otthon full HD-ben, immáron 5. éve, és nem tervezem még a cseréjét:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Itt, a könyvtárban jelenleg ez:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#28134 Nem rossz, nem rossz :)))) -
#28133 Inkább nézegessetek aranyos csajokat, mint ezek, akiket Imi-nek szántam háttér gyanánt :
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2015.07.07. 17:42:03 -
#28132 Igen, hasznos kis cucc. :) -
#28131 vegicsek, RatBaG:
Ne bántsátok egymást, meleg van, mindenki feszűtt'... Píszláv van !
RatBaG kicsit nyersen fogalmazott, de igaza van, sok helyen freemail-t, citromail-t el sem fogadnak regisztrációnál. Javaslom én is egy komoly mail szolgáltató használatát. Tapasztalattal is alátámasztom, mivel 6db mail címet használok.
(arra viszont figyelj vegicsek, hogy e-mail csere esetén a Steam-en 5(?) napig zárolt lesz a piac)
Most tessék engem is bántani. (bár nincs klímám!) -
#28130 Jó dolog ez az idlemaster.. ma végre befejezi a 160 kártyát..:D -
#28129 Igen. -
#28128 A SAM is működik, de jobban jársz az IdleMasterrel. -
#28127 Be volt kapcsolva a számítógépem és volt internetelérésem. Részemről ezennel lezártnak tekintem a témát, a közeljövőben nem kell miattam koptatnod a billentyűzeted, azt hiszem életben tudok maradni az internet világában a nívós segítséged nélkül. -
#28126 vagy akár kezdhetted volna azzal, hogy a témához kapcsolódó legalapvetőbb információt egyből leírod, hogy segíteni tudjunk.
esetleg a supportnak is mi írjuk meg a levelet? -
#28125 Meg lehetett volna éértelmesen is erdeklődni az email szolgáltatót, nem pedig tényként leírni, hogy a közismerten legszarabbat használom. -
#28124 Igen. Több mint valószínű. -
darkling #28123 Kaptam egy mailt steam-től, h. az alábbi kóddal resetelhetem a jelszavamat, de én nem is kértem resetelést. Valószínűleg bepróbálkozott valaki? -
#28122 Lesz az még bundliban is, ne félj. -
#28121 Páran de jól jártak a 5€-s Orival.
Én nem. :-C -
#28120 Szerintem működik az, csak a kártyadobási idő lett jóval hosszabb (minimum két óra/első kártya de a tapasztalatok alapján inkább több, illetve a többi kártya még ennél is lassabban jön). -
#28119 SAM nem mukodik mar? Legalabbis ket jateknal is probaltam kartyat kiszedni ahogy eddig es nem akar pottyanni egyikbol sem. :s -
#28118 én kérek elnézést, hogy próbálunk segíteni. -
#28117 Köszönöm, hogy hülyének nézel. -
Lokker #28116 Citromail egy rakás hulladék. A levelek zöme el se jut a fiókra vagy csak hetes késéssel. Ami fontos regisztráció azt mind vittem át gmail-re, oda megérkezik minden egyből. -
#28115 lehet a citromail a gond... -
#28114 Ó, akkor írok a supportnak, hátha tudnak vele valamit kezdeni, mert amúgy hasznos funkciónak tartom. Köszi. -
#28113 Nekem ez a fajta levél azonnal megjön, sale alatt is. -
#28112 Még a sale alatt tapasztaltam, hogy kb 1 nap volt, amíg megérkezik egy trade offer confirmation levél a steamtől. Akkor a terhelt szervereknek tudtam be, de most is fél órája nem jött a levél. Gondoltam kikapcsolom a funkciót (szeretek veszélyesen élni meg minden), de a kikapcsoláshoz is kell egy megerősítő levél, ami szintén nem jön meg. Nem igazán értem, mi a franc ez az egész, amikor pl. a marketes levelek rögtön megérkeznek. -
#28111 Srácok az indigala felhagyott az ajándék játékok kiadásával? Már hetek óta nem láttam új ajándékot náluk.
Utoljára a bloop volt értelmes cucc náluk -
#28110 Én is annyit tudok mondani, mint MerlinW.
Egyébként nem verted át vagy ilyesmi? (a szöveget lehet így is értelmezni - mármint az oroszt) -
#28109 Steam-en regisztrálsz a support oldalra, nyitsz egy ticket-et, leírod a problémádat, csatolva elektronikus vagy fotózott számlákkal.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.07.03. 20:21:35