Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Mikor az ember néha valahol várna segítséget azt vagy kuss van vagy okoskodás hogy de balfasz vagy.
Bezzeg mikor szapulni meg kiutálni kell embereket mint a kibaszott kínaiak annyian odagyülnek, olyanok is akik most aktíváltak ezért egy accountot.
Vicc néha az sg-s társadalom, biztos ez máshol is jelen van, de sok helyen igenis ez jogos panasz, most itt steam-es topikban nem biztos, de máshol ez sajna így van nagyszámban!
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Csak most néztem meg RAMy által linkelt képet - a reakcióm a rajta olvashatókra: <#banplz>#banplz>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Imádom, mikor az IQ bajnokok oktatják ki a népet ... ezért is elnézést 😄
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Utoljára szerkesztette: RED BULL F, 2015.02.12. 10:51:30
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

szerintem ne neked álljon már feljebb
Utoljára szerkesztette: RAMyMamy, 2015.02.12. 10:22:02
am nem tudom mi a baj a puffogásommal tudtommal azé van stemgift csoport, esetleg előferdült hogy becsekkoltam ide én is a felajánlásom, de azt azé meglestem ne nyomjak le mások által feltett "fontosabb" segélykéréseket.
kösz még egyszer.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
[merlinw.org]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Segítőszándék egyik ötökbe sincs azt látom
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.02.11. 15:12:01
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Feltettem első kísérleti műhelyelememet egy gondom van vele hogy a megjelenítő képet nem tudom hol beállítani
Hogy tudok a kérdőjel helyére képet csempészni?

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Szerk.: <#worship>#worship><#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.02.08. 08:59:07
De amúgy kártyákat inkább az újabb játékokhoz adnak, régiekhez már nem nagyon készítenek.
Köszi😊
böngészőből működik rendesen.
van erre valami megoldás?
köszi!
!Forza Ferrari!
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Gyűjtöm az autós és space jellegű háttereket baráti vagy cserebere módon való megegyezéssel.felesleges dupla képeket szívesen átvennék😊
trade ablakom.