34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
MooneyR #28108 Srácok, segítene valaki, azt hiszem lenyúlták a steam fiókomat... az e-mail jelszómat sem fogadja el, a jelszó emlékeztetőre ez jön be kérdésként Как я вас надул????? ..hát ugye valami köcsög orosz.. utána néztem a steam-et is és persze jelszót kér amit nem fogad el. Lehet valami tenni ilyen esetben? Köszönöm.. -
#28107 Azért a Valve sem hülye... -
#28106 Ha a pénzed nem ment el, azaz semmi tranzakció nem fejeződött be, akkor szvsz egy új fiók regisztrálása a megoldás. OR nemtom.
(de érdemes kigyi és Szabi írását is fontolóra venni, elolvasni) -
#28105 elméletileg nem egyedi eset link
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.07.02. 14:52:35 -
#28104 Kis Kínai válasz van erre: OTP-be besétál vagy felhív és megkérdez mi történt. Ugyanis ebben az esetben valószínűleg a bank korlátozta a dolgot és nem engedélyezte a tranzakciót. Ennek az okát pedig csak te kérdezheted meg a saját bankodnál. -
unrealnoise #28103 Nem tudom. :D bonyolult, mert elmondom mi van:
1. Az OTPDirect nem is jelzi, hogy bármiféle tranzakció történt volna. Se vásárlás, se visszautalás.
2. A Steam lehet visszautalt a wallett-ba, de hogy, ha az jelenleg is 0 EUR-en áll, és egyébként a Raceroomba belépve a játék még mindig úgy látja, hogy én tartalmakat vettem tőlük, azaz tudom használni.
Most az van, hogy van egy pár Raceroom csomagom, amiért mintha nem fizettem volna, de a Steam valamiért kibaszott velem, mert visszautalta és korlátozott. Hogy miért azt nem tudom. -
#28102 Kb. én is ennyit tudok tanácsolni. Meg hogy ne mobilról készítsd az újat.
Őőő, a visszatérítés wallet-be ment, vagy kártyára? -
#28101 Elvileg visszakaptad a pénzedet, játék nincs az account-odon, így nincs gond. Szerintem csak csinálj új Steam fiókot. -
unrealnoise #28100 nah srácok van egy kis problémám.
Vettem egy új PC-t, csináltam még mobilról régebben egy steam fiókot. Ott egy hete megvettem egy 50,39 EUR-es Raceroom pakkot. Megjött a PC, fel is telepítettem a steamet, de korlátozva vagyok benne. Piros háttérben az acc mellett ez áll?
"Értesítést kaptál a Steam támogatástól"
Ha rákattintok, ez jön be: http://1drv.ms/1IQlnqO
Az történt, hogy a Raceroomon keresztül vásároltam volna, (pályák, csomagok, 50,39 EUR értékben), ez átirányított steamre, ahol feltöltöttem a pénztárcám, majd fizettem a tartalomért. Ezt térítették vissza, de nem tudom miért, mert fedezet volt a pénzre. Ez 200%.
Azóta, hogy korlátozva vagyok, jóformán semmit nem tudok steamen csinálni. Nem tudom, ki mit hibázott, de nem én voltam az biztos.
1: Nem trükköztem
2: Nem trükköztem
Itt egy másik kép:
steam gond
Xboxon majd két év alatt szereztem 23.000 acsit xbox live acc, jópár premierjátékom volt, nem szarakodok csalásokkal, satöbbi, csak játszani szeretnék végre PC-n, amelybe valahol, valamiért most valami porszem került.
Bárki aki tud segíteni, két jó sörre a vendégem. :) -
#28099 Jó ez a kártyás dolog amikor az összes kártya az adott játékból ugyanaz :D Direkt szivat a steam szerintem :D -
#28098 Amint elérik a 10000 tagot, bannolják mindet. -
#28097 Semmi sem biztonságos, ha olyan ember használja aki nem körültekintő. -
#28096 Van groupja a Steamen, több, mint 7000 taggal. -
#28095 Ez a bizbasz biztonságos cucc??
Mert úgy látom maala nem olvas privit:)
Aztán jöttök itt sírni hogy feltörtek.
-
#28094 -
#28093 Nálam napi 5-8 kártya esik ki igaz csak munkaidőben megy itt a céges gépen. Otthon nincs fenn, mert úgy is élesben játszok valamivel, ha ráérek :) Azért látszik, hogy tolom neki, mert 99.9 óra van az elmúlt 2 heti játékidőnél :) 2.8-5.6 óráig minden van a sorban a kártyák kipotyogásának idejénél.... Ehh kész ráfizetés :D
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2015.07.01. 16:02:52 -
#28092 Jó ez az Idle Master, ma (reggel 8 óta) kiejtett vagy 15 kártyát. :)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.06.30. 21:34:58 -
#28091 -
#28090 Megoldottam a support nélkül. Viszont hányinger amit művelnek... -
#28089 Továbbra sincs semmi reakció... Van bármi remény is hogy ezek a férgek válaszoljanak? -
#28088 Köszi a nyereményt! -
#28087 Irtam nekik. Basznak válaszolni... mondjuk Android Mobile témában irtam, Mert ilyen steam guard nincs -
Lokker #28086 Ez ilyen blizz szerű autentikátor cucc? Mert akkor support. -
#28085 Sziasztok!
Az Androidos telefonom csináltam egy Factory Resetet,azaz minden törlődött róla. Ezzel letörlődött a Steam is. Úgy van beállítva hogy ez az alkalmazás generálja a minden belépéshez szükséges kódot. Kijelentkezett valamiért a steam is a gépről, a telefonos alkalmazásba a bejelentkezéshez szükség van arra a kódra amit a bejelentkezett alkalmazás generál. Valami R-betűvel kezdődő biztonsági kódot kér,csak úgy lehet megszüntetni ezt az eljárást. Ezt viszont én nem tudom,elvileg ki kellet volna nyomtatnom,nem történt meg. A telefonom is be van állítva,e-mail cím is,de ezek nem opciók.
Valaki tud valami megoldást? Iszonyatosan szétvet az ideg.... -
#28084 Bocsánat, nem jelez az sg :/ -
#28083 nézzél privátot :( -
#28082 & wantonly #28081: óóóófck... köszönöm :/ :D -
#28081 Mert tényleg az, már egy éve.
Teljesen mindegy hol veszel x játékot, ha volt már akárhol bundle csomagban, akkor úgy számolja. -
#28080 De volt már bundleban. Az őket nem érdekli, hogy te nem ott vetted. -
#28079 Valami azért nem teljesen jó, anno megvettem a Pressured nevű játékot, és a SteamGift azt mondja hogy csak 0,45 dollár, mert bundle gém.. Pedig nem is onnan van :/
Utoljára szerkesztette: papi08, 2015.06.28. 14:01:08 -
#28078 Holt ügy, ha csalt, ha nem, egyik sem bizonyítható (könnyen), a Valve pedig nem fog ezzel foglalkozni. -
#28077 Supportot megkérdezheted, de tök mindegy mert soha nem fogják levenni. -
nomiss #28076 nagyon köszi
esetleg arról infó hogy vac ban vagy mi lett a gyerek accján team fortress 2 miatt , ezt meg tudom kérdezni hogy miért ? vagy hogy tudom-e valami úton módon oldani ? -
#28075 & PetruZ #28074: Köszönöm Srácok! :) -
#28074 A napi Steam árat nézi. Ha vársz vele, míg véget ér az akció, a teljes árat fogja beszámítani. A 'gifts nem tudja, mennyiért vetted, nem is tudhatja. -
#28073 http://store.steampowered.com/steam_refunds/ - itt van minden infó, előtte ezt olvasd el. A link is benne van, ami kell az egészhez. -
nomiss #28072 sziasztok ! Szeretném megkérdezni tudjátok-e hogy kell visszakérni egy játék árát amivel nem játszottam 2 órát ? Ezt olvastam hogy lehet ilyet de nem találom hogy hol...
köszi -
#28071 Mivel fogalma sincs róla hogy te mit honnan veszel, ezért a teljes árat számolja. Kivétel bundlis játékok. -
#28070 KicsitOFF: Ha én valamit akciósan vettem, akkor a steamgift a játék teljes árát, vagy az akciós értéket fogja számolni? Köszi! :) -
#28069 Egyik játékban sincs magyar szabadságharcos rész, az Empire TWben és a Napoleonban Ausztria része vagyunk, de van hozzá magyar mód, azonban az sem a szabadságharcról szól :) és ahogy többen már leírták, körökre osztott játék valós idejű csatákkal. (Mint ilyesféle stratégiai játékot, az Europa Universalis sorozatot jobban kedvelem, de ugye abban nincs levezényelhető csata)