34737
  • MooneyR
    Srácok, segítene valaki, azt hiszem lenyúlták a steam fiókomat... az e-mail jelszómat sem fogadja el, a jelszó emlékeztetőre ez jön be kérdésként Как я вас надул????? ..hát ugye valami köcsög orosz.. utána néztem a steam-et is és persze jelszót kér amit nem fogad el. Lehet valami tenni ilyen esetben? Köszönöm..
  • 3Error #28107
    Azért a Valve sem hülye...
  • 3Error #28106
    Ha a pénzed nem ment el, azaz semmi tranzakció nem fejeződött be, akkor szvsz egy új fiók regisztrálása a megoldás. OR nemtom.
    (de érdemes kigyi és Szabi írását is fontolóra venni, elolvasni)
  • Szabi #28105
    elméletileg nem egyedi eset link
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.07.02. 14:52:35
  • kigyi
    Kis Kínai válasz van erre: OTP-be besétál vagy felhív és megkérdez mi történt. Ugyanis ebben az esetben valószínűleg a bank korlátozta a dolgot és nem engedélyezte a tranzakciót. Ennek az okát pedig csak te kérdezheted meg a saját bankodnál.
  • unrealnoise
    Nem tudom. :D bonyolult, mert elmondom mi van:
    1. Az OTPDirect nem is jelzi, hogy bármiféle tranzakció történt volna. Se vásárlás, se visszautalás.
    2. A Steam lehet visszautalt a wallett-ba, de hogy, ha az jelenleg is 0 EUR-en áll, és egyébként a Raceroomba belépve a játék még mindig úgy látja, hogy én tartalmakat vettem tőlük, azaz tudom használni.

Most az van, hogy van egy pár Raceroom csomagom, amiért mintha nem fizettem volna, de a Steam valamiért kibaszott velem, mert visszautalta és korlátozott. Hogy miért azt nem tudom.
  • 3Error #28102
    Kb. én is ennyit tudok tanácsolni. Meg hogy ne mobilról készítsd az újat.

Őőő, a visszatérítés wallet-be ment, vagy kártyára?
  • MerlinW
    Elvileg visszakaptad a pénzedet, játék nincs az account-odon, így nincs gond. Szerintem csak csinálj új Steam fiókot.
  • unrealnoise
    nah srácok van egy kis problémám.
    Vettem egy új PC-t, csináltam még mobilról régebben egy steam fiókot. Ott egy hete megvettem egy 50,39 EUR-es Raceroom pakkot. Megjött a PC, fel is telepítettem a steamet, de korlátozva vagyok benne. Piros háttérben az acc mellett ez áll?

"Értesítést kaptál a Steam támogatástól"

Ha rákattintok, ez jön be: http://1drv.ms/1IQlnqO

Az történt, hogy a Raceroomon keresztül vásároltam volna, (pályák, csomagok, 50,39 EUR értékben), ez átirányított steamre, ahol feltöltöttem a pénztárcám, majd fizettem a tartalomért. Ezt térítették vissza, de nem tudom miért, mert fedezet volt a pénzre. Ez 200%.

Azóta, hogy korlátozva vagyok, jóformán semmit nem tudok steamen csinálni. Nem tudom, ki mit hibázott, de nem én voltam az biztos.
    1: Nem trükköztem
    2: Nem trükköztem

Itt egy másik kép:
    steam gond

Xboxon majd két év alatt szereztem 23.000 acsit xbox live acc, jópár premierjátékom volt, nem szarakodok csalásokkal, satöbbi, csak játszani szeretnék végre PC-n, amelybe valahol, valamiért most valami porszem került.

Bárki aki tud segíteni, két jó sörre a vendégem. :)
  • kigyi
    Jó ez a kártyás dolog amikor az összes kártya az adott játékból ugyanaz :D Direkt szivat a steam szerintem :D
  • bardocz
    Amint elérik a 10000 tagot, bannolják mindet.
  • 3Error #28097
    Semmi sem biztonságos, ha olyan ember használja aki nem körültekintő.
  • Loál János #28096
    Van groupja a Steamen, több, mint 7000 taggal.
  • RoboKutya78
    Ez a bizbasz biztonságos cucc??
    Mert úgy látom maala nem olvas privit:)
    Aztán jöttök itt sírni hogy feltörtek.
  • 3Error #28094
  • kigyi
    Nálam napi 5-8 kártya esik ki igaz csak munkaidőben megy itt a céges gépen. Otthon nincs fenn, mert úgy is élesben játszok valamivel, ha ráérek :) Azért látszik, hogy tolom neki, mert 99.9 óra van az elmúlt 2 heti játékidőnél :) 2.8-5.6 óráig minden van a sorban a kártyák kipotyogásának idejénél.... Ehh kész ráfizetés :D
    Utoljára szerkesztette: kigyi, 2015.07.01. 16:02:52
  • Maala
    Jó ez az Idle Master, ma (reggel 8 óta) kiejtett vagy 15 kártyát. :)
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.06.30. 21:34:58
  • 3Error #28091
  • Firerock
    Megoldottam a support nélkül. Viszont hányinger amit művelnek...
  • Firerock
    Továbbra sincs semmi reakció... Van bármi remény is hogy ezek a férgek válaszoljanak?
  • Scooter
    Köszi a nyereményt!
  • Firerock
    Irtam nekik. Basznak válaszolni... mondjuk Android Mobile témában irtam, Mert ilyen steam guard nincs
  • Lokker
    Ez ilyen blizz szerű autentikátor cucc? Mert akkor support.
  • Firerock
    Sziasztok!
    Az Androidos telefonom csináltam egy Factory Resetet,azaz minden törlődött róla. Ezzel letörlődött a Steam is. Úgy van beállítva hogy ez az alkalmazás generálja a minden belépéshez szükséges kódot. Kijelentkezett valamiért a steam is a gépről, a telefonos alkalmazásba a bejelentkezéshez szükség van arra a kódra amit a bejelentkezett alkalmazás generál. Valami R-betűvel kezdődő biztonsági kódot kér,csak úgy lehet megszüntetni ezt az eljárást. Ezt viszont én nem tudom,elvileg ki kellet volna nyomtatnom,nem történt meg. A telefonom is be van állítva,e-mail cím is,de ezek nem opciók.
    Valaki tud valami megoldást? Iszonyatosan szétvet az ideg....
  • papi08
    Bocsánat, nem jelez az sg :/
  • Jim Morrison
    nézzél privátot :(
  • papi08
    & wantonly #28081: óóóófck... köszönöm :/ :D
  • wantonly
    Mert tényleg az, már egy éve.

Teljesen mindegy hol veszel x játékot, ha volt már akárhol bundle csomagban, akkor úgy számolja.
  • Dzsini
    De volt már bundleban. Az őket nem érdekli, hogy te nem ott vetted.
  • papi08
    Valami azért nem teljesen jó, anno megvettem a Pressured nevű játékot, és a SteamGift azt mondja hogy csak 0,45 dollár, mert bundle gém.. Pedig nem is onnan van :/
    Utoljára szerkesztette: papi08, 2015.06.28. 14:01:08
  • 3Error #28078
    Holt ügy, ha csalt, ha nem, egyik sem bizonyítható (könnyen), a Valve pedig nem fog ezzel foglalkozni.
  • genndy
    Supportot megkérdezheted, de tök mindegy mert soha nem fogják levenni.
  • nomiss
    nagyon köszi

esetleg arról infó hogy vac ban vagy mi lett a gyerek accján team fortress 2 miatt , ezt meg tudom kérdezni hogy miért ? vagy hogy tudom-e valami úton módon oldani ?
  • papi08
    & PetruZ #28074: Köszönöm Srácok! :)
  • PetruZ
    A napi Steam árat nézi. Ha vársz vele, míg véget ér az akció, a teljes árat fogja beszámítani. A 'gifts nem tudja, mennyiért vetted, nem is tudhatja.
  • IMYke2.0.0.0
    http://store.steampowered.com/steam_refunds/ - itt van minden infó, előtte ezt olvasd el. A link is benne van, ami kell az egészhez.
  • nomiss
    sziasztok ! Szeretném megkérdezni tudjátok-e hogy kell visszakérni egy játék árát amivel nem játszottam 2 órát ? Ezt olvastam hogy lehet ilyet de nem találom hogy hol...

köszi
  • genndy
    Mivel fogalma sincs róla hogy te mit honnan veszel, ezért a teljes árat számolja. Kivétel bundlis játékok.
  • papi08
    KicsitOFF: Ha én valamit akciósan vettem, akkor a steamgift a játék teljes árát, vagy az akciós értéket fogja számolni? Köszi! :)
  • szabii98
    Egyik játékban sincs magyar szabadságharcos rész, az Empire TWben és a Napoleonban Ausztria része vagyunk, de van hozzá magyar mód, azonban az sem a szabadságharcról szól :) és ahogy többen már leírták, körökre osztott játék valós idejű csatákkal. (Mint ilyesféle stratégiai játékot, az Europa Universalis sorozatot jobban kedvelem, de ugye abban nincs levezényelhető csata)