34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#28308 Igen, megmarad, ilyenkor nem aktiválja. Ha aktiválódik az elég egyértelmű, meg utána jön a telepítős kérdés is.
Asszem háromféle üzenet van:
- ha neked már megvan és emiatt nem aktiválja
- ha másnál már aktiválva van (ilyenkor lehet kérni a fiókfelderítést)
- ha érvénytelen a kulcs -
#28307 Hülye kérdés de felteszem
Ha egy játék kulcsát beírom a telepítőbe és a válasza az hogy a játék már megvan a könyvtáramban a kulcs ettől még másnak használható marad?
Nem akarok emiatt senkit se megrövidíteni ha bedobom a közösbe a kulcsokat. -
#28306 Ááá, csak nincs kreativitása... -
srácok ezt magyarázzátok meg?
Ez az igazi BOT.
-
joe38 #28304 Köszi,sejtettem hogy nem lehet,csak nem annyira vagyok járatos a Steam rendszerében,de az fura hogy miért csak a mai mentések száltak el a többi meg jó. -
#28303 Nem, nem létezik. Olyan igen, hogy korrupt lesz és nem tudja betölteni a játék, de ahhoz a Steamnek semmi köze. Szívás. A legutolsó működőtől tudod folytatni. -
joe38 #28302 sziasztok,létezhet olyan hogy a steam elhagyja egy játék mentését? Mert szerintem ez történt velem a TwoWorlds 2-vel,ugyanis a legutóbbi mentések közül,gondolom napra vonatkozóan,nem tud visszatölteni mentést ,kilép,de egy olyant ami másik napon volt igen.Ilyenkor mi van??
Utoljára szerkesztette: joe38, 2015.08.02. 15:17:55 -
#28301 -
csoli31 #28300 Nem alakítja át. Hanem a játék linkjét (amin a kulcs van) tudod vele a kiszemelt illetőnek elküldeni. Így közvetlenül ő tudja kinyerni belőle a kulcsot, és így beaktiválni. -
#28299 giftre gondoltam hogy átalakítja e a fiókodba, de már lényegtelen kiosztottam magamnak a cuccot.
-
#28298 wtf is the steamgift kulcs???? -
#28297 de -
#28296 srácok Indigálás vásárlás után ha a giftet jelöltem be hozzá opciónak
megkaptam a linkeket és ott ahol a kulcsot kérem ki van mellette egy ajándék doboz ha arra rákattanok tudok steamgift kulcsot csinálni a fiókomba?
Am meg kiderítettem hogy lezárta az indi fiókomat mert pct váltottam. -
#28295 srácok gondoltam 4 dodoért megveszem a mysteri packot
Ez volt a paypal válasza
405 Method Not Allowed
The method POST is not allowed for this resource.
mért nem engedi a vásárlást karbantartás van?
-
#28294 hopi igaz és akkor ezt a 0,5 órát nem adja hozzá a kártyafarm időhöz?
mentségere nem szoktam használni ezt a fiókot csak kártya farmra
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.08.01. 19:14:59 -
#28293 Esetleg nem vagy offline módban? -
#28292 Miért nem mutatja a steam hogy mivel játszom éppen? főleg hogy kártyás a játék
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.08.01. 18:49:21 -
#28291 most pasztáztam.
és vagy nyolcvanszor rángattam meg hogy tutti a helyén van a cucc. a paszta is simán cuppan a prockó tetején. -
#28290 Valszeg cpu hűtő elengedett, vagy újra kéne pasztázni, fekve valszeg jobban rásimul, hűt, ezért megy, lehet ez a gond -
#28289 Van ennek ám topikja. -
Lokker #28288 Nem vágom minek erőlteted. Ennyire nehéz félrerakni a játékot? A nagy melegben nekem se ment szinte semmi a laposomon mert túlmelegedett és inkább hagytam a francba mielőtt olyan kárt csinálok hogy kiugrok a 3-ról. -
#28287 Nem számokból indulok ki, hanem abból, hogy közepes járaton már a szünmentes nyavajog. (és nem a táp hibájából) :)
Hidd el elég sok gépet pakoltam már össze és mindig túlméretezem a tápot. A TDP, nem mindig mérvadó, az csak egy hozzávetőleges adat, hogy mire számíts kb. Ellenben nem árt bekalkulálni, a rengeteg pluszt sem, vinyók, hangkártyák, tisztességes hűtés, stb. (a hűtésem magában ~45-50 watt, plusz az USB-s kütyük 10-30 watt, etc... :D
A jelenlegi táp alapjáraton alig fogyaszt és ventijét minimumon használja. Lényeg a lényeg, minőségi táp kell. Ebben egyetértünk szerintem. :) -
#28286 Az a proci meg vga nem eszik 300W-ot összesen, nézd meg a max tdp-ket. Nekem is le kellett cserélnem egy 400W-s tápot, mert túlmelegedett folyton, de teljesítménye elég volt a 970 meg i5 2500k mellé. Pedig vagy 5 éves volt már. -
#28285 Nézd, nálam FX8320 van és már egy Hexa 500-as ciripelt (pedig anno, csak GTX560 DC2OC volt FSP Boosterrel kiegészítve), tehát kellett egy jobb, minőségibb táp, főleg a GTX970 mellé. Ezért vettem be Quite! Dark Power Pro 10 650-et :) Ezt nem kell lecserélni egy darabig. (a processzorok pedig fogyasztanak többet 100W-attnál, a nagyobb táp nem melegszik jobban, csak ha gagyi és nem vesz fel többet, mint egy 500-as. A hatásfoka párhuzamos a leadott teljesítménnyel -> 80+, stb. )
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2015.08.01. 14:03:01 -
#28284 Na ezzel nem értek egyet, 650W egy sli rendszert is kiszolgál, ha minőségi, a processzorok nem fogyasztanak többet 100W-nál, a vga-k meg 300 környékén megállnak. Ráadásul a nagyobb táp rosszabb hatásfokon fog emiatt működni, ami miatt jobban melegszik, de ez már eléggé off itt :) -
#28283 egyenlőre ezt szeretném működni látni, de valami még mindig nem kóser vele fekvő állapotban elindult, de felállítva újra indítja magát -
#28282 Lehet, hogy egy jó széria, nem vitatom. :) Ellenben, ha robokutya tervez gépfejlesztést, akkor 650W alatti tápot már nem vennék, hiszen az talán még elég lesz az új gépébe is, az 530-as már nem biztos. -
#28281 Ezt az egyet mindenhol nagyon ajánlják. sg, prohardverre gondolok. -
#28280 TT-t inkább ne... Nekem füstölt már el egy belőle... Ha Seasonic (esetleg FSP) bele van akkor nyertél.
Egy lista az elektronikákról: http://www.realhardtechx.com/index_archivos/PSUReviewDatabase.html -
#28279 Thermaltake hamburg 530W -
#28278 A recept ismerős - 2008-as gépembe vettem nem egészen 1 éve egy 500-as FSP-t, és erősen minimálbér alatti összegből összekuporgatva. -
#28277 Nem ezért mondom csak azért mert eléggé régi a gépem és amúgy is jó lenne kidobni ezt a 10 éves masinát.bDe ehhez egy nem 3 hónapig tartó munkaviszonyt kéne kerítenem magamnak és nem alapbéres meló kéne hozzá. -
Meglehetősen rosszul matekozol.
Inkább most kéne venned egy 10-20 ezer Ft-os tápot, és megúsznád a kár utáni 300 ezret.
-
#28275 Na nem baj majd meglátom hogy bírja a hajszát a tápom azt egyszer csak végleg eltűnök mindaddig míg nem lesz 300 ropim az újra kezdéshez.
-
#28274 Ha a felhőbe is rakja, a gépeden akkor is mindig megvan. Dokumentumok\The Witcher\saves\ -
#28273 The wither mentéseit hova rakja a steam? A felhőbe? Megyek haza és a laposon elfutna a gamma, de nem találom a mentéseket és nagyon nem szeretném elölről kezdeni :) -
#28272 Olcsó táp = nagy esély a rövid időn belüli drága gépcserére. Nem ajánlott. Ahogy szokás mondani, a legolcsóbb táp 20e-től indul. -
#28271 +1 (sajna ez így megy, ha nem akarnak szívni ilyen-olyan félmegoldásokkal)
@robokutya, nem okoskodni akarok, de olcsó tápot szegény embernek tilos venni ! Nekem sem véletlenül van olyan amilyen. (és nem az első... ) -
#28270 Hát ha eredetivel akartok játszani, akkor egyértelműen meg kell neki is venned a játékot. Egy steam fiókot egyszerre csak egy gépen lehet használni. -
Samurai84 #28269 Hali!
Ha barátnőmmel akarok Left4Dead 2-zni mondjuk coopban, és van itthon egy wifi routerünk, azt össze lehet hozni? Kell neki is steam fiók, ill. neki is meg kell hogy legyen a játék?