34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#28268 Most egy olcsóbb, de működő 450 500 wattos táp kéne valami olcsó megoldásban hogy működőképessé tegyem az asztali gépem.
De írok Grebernek azt megdumálom vele hogy fizessek neki.
-
#28267 Ez a Velvet Assassin ügy valszeg örökre rajtad fog már maradni... :D
A Mysteries Bundle full csomagot kb. 0.90 dollárért be tudja szerezni grebber, szerintem írj rá, ennyit bőven megér, de ha ennyit is sajnálsz érte, akkor én viszont nem tudlak sajnálni téged. :) Mindenesetre én biztos felteszek egy párat belőle steamgiftsre majd, mert már megvan néhány, de 0.90 dollárt egyetlen egy darab játék is megérne szerintem, szóval ennyiért alap vétel a full csomag. -
#28266 he he szerintem lehet leszállni nálam a Velvet assasin megjegyzések közzétételével:) Anno amikor a téli akció volt összeszedtem kártyából 2 eurót majd megvettem a játékot 90 centért így ingyenbe került a cucc. Közben rám jött a hülyeség és el akartam cserélni ekkor kezdtetek cikizni vele. Sokat vártam a dologra, de végül valaki elcserélte nekem egy lifeless planet játékra. Mostanáig üldöztem steamgiften és egyéb gift nyerő oldalakon a velvetet SIKERREL csütörtökön leesett egy steam giften. Szerintem akkor is jól jártam ha továbbra is cikiztek vele:)
A mostani projektem a mysteries bundle darabjainak beszerzése lesz ha esetleg van valakinek:) -
#28265 Dolgozik errefelé. :) -
Lokker #28264 Úgy néz ki megoldották. -
#28263 Kliensbe be vagyok lépve, ha ide-oda mászkálok, megy minden. -
#28262 Detto
Mindezt főidőben.
Faxa.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.07.30. 19:13:10 -
Ironman2 #28261 Szintén -
jocking #28260 Mi van a steammel? A honlapra be tudok lépni, de a kliensbe nem... -
#28259 Nálam nem volt gond, ill. nem tűnt fel... Szenved sokat a Steam, így ha gebasz van, első körben várok picit. (nálam 2 gépen is "fut", plusz van egy családi harmadik is, amit sokat használnak reggeltől-estig, ill. a gépek/alkatrészek/netkapcsolat igen-igen felülvizsgált tehát föltűnik, ha itthon van gix) -
#28258 Lehet, mert én nem is voltam Beta-s és nem vettem észre semmi akadást a rendszerben megy a letöltés is. -
#28257 Lehet hogy a bétából kijelentkezés megoldja, volt ilyen hsz. Egy próbát megér. -
#28256 99%-ban nem nálunk van a hiba, hanem odaát, Valve-land szerverparkjában. Tehát nyugalom, mielőtt felborítjátok az asztalt, vegyétek le a monitort. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#28255 Nálam sem jó :(
Új játék letöltésénél megakad a "Preparing XY files for install", updateknél meg egyszerűen csak 0 kbyte-tal tölt. -
HUN BECSEHELY #28254 Nálam már jó -
foxxi #28253 Hát nem jó, de akkor jó... azt hittem nálam van a hiba... kezdtem nagyon ideges lenni.. -
HUN BECSEHELY #28252 Én is így vagyok most vele. -
foxxi #28251 Vettem két játékot és elkezdtem feltelepíteni. Viszont a letöltés nem indul el mert csak "várakozik" és semmit sem tölt le.. ha váltani illetve a telepítést leállítani akarom, akkor meg a telepítés leállítása kiírás közben lefagy a steam.... 20 perc semmi baja nem volt. Mi a teendő? Köszi -
#28250 Bazzzz, kemény. -
#28249 Nemáár :D
-
#28248 Na neeeeee... -
#28247 Köszi szépen! -
#28246 Nem semmi Steam biztonsági hiba... -
#28245 A jobb felső sarokban lehet megnézni a kurzor pár másodpercig tartó, a "Contributor level x.y / Z" részből a Z felett tartásával. -
#28244 Nem lehet visszanézni. Én csak azért tudom, mert könnyű észrevenni a profilnál, ha 1 pöttyel kevesebbet, vagy többet látsz... :D Megláttam, hogy 4-es vagyok, aztán odahúztam az egeret, kíváncsi voltam mennyi pontom van pontosan. Aztán láttam 4.01. Tegnap visszaestem 3-asra és kíváncsiságból megnéztem a pontos adatot. Ma meg azért néztem meg, mert Scooter írta, hogy visszaesett, gondoltam ránézek én is megint.
Szóval a lényeg, hogy ha nem nézed minden nap, akkor nem fogod tudni. :D -
Evoluti0N #28243 Ezt most, hogy mennyi voltatok tegnap, arra emlékeztet csupán, vagy meg is lehet nézni valahol? Kíváncsi vagyok, hogy én vesztettem-e pontokat. Azt tudom, hogy eddig is 6-os voltam, meg most is az vagyok, de azt nem, hogy pontosan mennyin álltam. -
#28242 Hát jó nagy köcsögök. Mellesleg érdekes tegnapelőtt már 4-es voltam, tegnap pedig visszaestem 3-ra... -
#28241 Én is maradtam 3.74... Még. -
#28240 Akkor olvassátok el még egyszer a FAQ-ot, mert ott van feketén fehéren, hogy ami később lesz bundle, annak az árát a szintedben bundlesítják.
De az elért szinted megmarad, más kérdés, hogy ha visszaestél érték szerint 3.73-ról 2.45-ra, akkor 4.0-hoz jól többet kell majd felajánlanod. -
#28239 Szerintem is úgy működik a rendszer, hogy amikor felajánlottad és még nem volt bundle, hanem teljes áru, akkor az alapján számol. Azért van szerintem a bunle játékok mellett napra pontosan kiírva a FAQ-ban.
Baszki, most meg visszamentem LVL 3+-ra. F*sz se érti :-) -
#28238 Én nekem is szépen csúszik lefelé. Tegnapelőtt már 4.01-es voltam, aztán tegnap 3.96-os, ma meg már 3.85-ös.
Szerk.: Amúgy szerintem ha mondjuk felajánlottál hetekkel, hónapokkal ezelőtt egy játékot, ami mondjuk ma került bundle-ba, akkor nem hiszem, levonná a felajánlás értékét, elvégre egyértelmű, hogy hónapokkal ezelőtt nem tudta fillérekért megvenni az illető.
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2015.07.25. 08:53:31 -
#28237 Nem értem én se, hogy miért este vissza. Ami bundle-s volt, az már régebben lett az. A jobb szélén ki is van írva a dátuma. -
#28236 Megijesztettél, ezért ránéztem - de nálam nincs változás a Level 4-ben. [megkönnyebbült sóhajtás] -
#28235 Valaki meg tudja mondani, hogy a profilom alapján miért estem vissza LVL3+-ról, LVL2+-ra?
Én nem láttam, hogy azok között amiket kiosztottam, valamelyik most került volna bundle-be. Megnéztem a FAQ-ban a listát. -
#28234 Amennyi hülye és tehetős (...szülőkkel rendelkező) gyerek van (főleg az usában), tuti, hogy volt már aki bedőlt ilyennek... -
#28233 -
#28232 Ekkora barmot, vajon volt már aki bedőlt ilyennek? :D -
Lokker #28231 Nem hiszem el hogy ez igazi, tuti fotóbolt. Ilyen nincs! :D -
#28230 És ez komolyan bejön? Mondjuk ez alapján a beszélgetés alapján simán bannolnám a parasztot, ha lenne hozzá jogom... -