34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
ToMy_ #28708 Nem. A gyereknek van saját fiókja, arra akartam aktiválni, de nem engedte. -
Lokker #28707 Jól értem hogy arra a steam fiókra akarod beaktiválni amire már magadnak 1x beaktiváltál egy másikat és családi megosztásban van? Mert az nem fog menni. Regisztrálj a gyereknek is egy külön steam fiókot és arra már be tudod aktiválni és tudtok multizni. -
ToMy_ #28706 Sziasztok,
lenne egy kérdésem:
megvettem a Total War humblibundlit magamnak, és mivel jóárasított volt, még egy példányban a gyereknek is, hogy tudjunk multizni. Namegy 1 példányt az SG csoport tagjainak ajándéknak a Steamgifts-en, de ez nem ide tartozik :)
Magamnak beaktiváltam gond nélkül, viszont amikor a gyereknek próbáltam aktiválni, akkor azt mondja a Steam, hogy már rendelkezik a termékkel.
Családi megosztás érvényben van, az én játékaimat használhatja, gondolom hogy emiatt mondja, hogy már megvan. Viszont az a példány az enyém, tehát multizni nem fogunk tudni így.
Ilyenkor mit lehet tenni? Meg kell szüntetnem a családi megosztást, beaktiválni a gyereknél az ő példányát, aztán utána visszakapcsolni a családi megosztást? -
#28705 többször is végigtoltam de nem jött kulcs:(
bevált inaktívra a get gomb és ennyi mindenhol követek mindent.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.09.26. 23:08:17 -
#28704 Ott van a link 3 hsz-el alattad. Kitöltöd, követed az instrukciókat, e-mail-ben kapod a kulcsot. -
#28703 olyan super máriós feelinge van és azt szeretem:)
valahol hirdették hogy lehet szerválni de nem tudom hol és hogy
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.09.26. 22:23:56 -
#28702 Sehogy... azt már inkább meg sem kérdezem, hogy ez minek is kéne. -
#28701 ezt a 8BitBoy gamest hogy lehet ajándokba kiszedni?
-
#28700 Játszok. Azonkívül semmit. -
#28699 Mit csináltál/csinálsz, hogy ilyesmit kell alkalmazni? -
Ironman2 #28698 8 bit-boy free steam key -
#28697 originen free a red alert 2 + yuri.
hajrá hörcsögök! -
#28696 Nálam volt valami gond, de persze ez is olyan dolog ami sok embernél előfordulhat. Ezzel az egyszerű pár lépéssel könnyen meg is oldottam a gondot. :) -
#28695 Nálam nem volt semmi gond a héten. -
#28694 A steam kliens csak nálam van beszarva már 2. napja? Elindulni elindul, online is vagyok, de semmi netes tartalmat nem látok. Nem tudok az áruházba mászkálni, a raktáramba se, a kitűzőket se tudom megnézni, és igazából semmi mást, csak a könyvtáramat, ami offline is elérhető. De böngészőben megy rendesen minden. Kliensbe csak fekete képernyőt látok. Mi lehet ez? -
#28693 Ja, ezért már én is szidtam őket párszor. :D -
#28692 Pl. ha rámegyek egy ember profiljára steamgifts-en és olyan csoportnak ajánlott fel, amiben én nem vagyok benne (steam csoport). Régen volt link az adott steam csoportba. Még akkor is ha csak meghívóval lehetett bejutni. Meg tudtad nézni a steam-en, hogy milyen csoportról van szó. -
#28691 Én ezt a hozzászólást nem értem. Milyen csoport nevét nem látod? -
#28690 Milyen hülyeség már ez a steamgifts-en, hogy amióta megváltozott, nem látni a csoport nevét, hogy melyikhez kéne csatlakozni. Nagyon jól megcsinálták. -
#28689 Szerintem úgy értette, hogy neki már megvan és adhatnának belőle ilyenkor egy ajándék példányt. -
#28688 Tényleg ajándékba adják!
"Oddworld: Abe's Oddysee® indítása
Abe's Oddysee is free for 24 hours! Add it to your account now, and it's yours forever.
Offer ends September 24th at 10am Pacific" -
#28687 Hogy érted, hogy ajándékba? -
#28686 Azé' adhatnák tényleg ajándékba... -
Ironman2 #28685 yes! -
#28684 Ingyen Oddworld: Abe's Oddysee, szeptember 24, este 7-ig! -
#28683 Még külön vicces, ha egy + jelet illesztesz az e-mail címbe
Így könnyebben szűrhetőek a levelek, mert a [email protected] és a [email protected] is ugyanarra a címre fog beérkezni, de ezekre a címekre szűrve, vagy rájuk szabályokat beállítva lehet szoltírozni.
Pl ha valami +subscribes-re végződik, már mehet is a kukába -
#28682 istenem egyes szolgáltatók azt hiszik hogy über tudós emberkék ülnek a gépek előtt és mindent meg tudnak oldani El akartam kérni az Aion fiók hozzáférésemet a szolgáltatótól. Az oldalukon csak úgy tudsz bejelentkezni hogy küld egy kódot amit ezek szerint a szolgáltató se lát mert ISP fiókot akar velem készíttetni még videó alapján se jön össze az istennek se. -
#28681 Ezért linkeltem, hogy furcsa a működés, amit írtál - bármilyen bontásból meg kellene kapnod az emailcímedre... -
#28680 Ez okés de az indigala szerintem erre a szabályra szarik rája.
Na de mindegy reggeltem egy másik fiókot max a következő kártyás gamest oda reggelem be majd:)
a Kovacs.Janos@ kiküldött levelet a KovacsJanos@ címen nem találom meg akkor se.
Kellett volna még egy kulcs a 3. fiókomra ebből az utolsó játékból:)
Ez is szemét húzás
hiába aktiválod a fiókot 5 euróval és vásárolsz rajta játékot még így is kapsz egy fél hónap büntit a csere és piac elérésre.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.09.21. 11:26:57 -
#28679 gmailen elvileg minden pontozás és kis-nagybetű ugyanaz a levélcímet jelenti, tehát
kovacsjanos@ ugyanaz, mint Kovacs.Janos@ és Ko.vAcSja.noS@ -
#28678 Egy kis segítség kéne
Indigalan az egyik meglévő fiókom rossz mailcímre küldi ki a játék aktiváló leveleket
[email protected] os címem van amivel be tudok jelentkezni a játék kérő cím is ugyan ez.
De a levelet már egy [email protected] írja meg és nem tudom aktiválni a fiókomra a cuccott emiatt.
Hülye módon csináltam egy [email protected] címet, de nem tudok bejelentkezni és félő hogy, ha jelszóváltást kérek akkor azt az YX@gmail comon is megcsinálja.
Kaptam egy igazoló linket is hogy mind a két cím az enyém ami igaz is. -
#28677 hu de nagyon elrejtették :) -
#28676 Van egy Warhammer 40000: Dawn of War - Game of the Year Edition-om. Valaki cserélne érte valamit? -
#28675 Barát-aktivitás » Barát-aktivitás beállításai
Felajánlásokra: -
#28674 -
#28673 srácok van valami megoldás arra hogy a buborék értesítők amikre válaszolni is kell ne jelenjenek meg? a csoport értesítőkre gondolok.
esemény kezdődik meg hasonlók
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.09.20. 18:30:35 -
Egy kis apróság a csoportnak. -
#28671 tele a hócipő megint szar..... -
Sok sikert! -