34737
  • ToMy_
    Nem. A gyereknek van saját fiókja, arra akartam aktiválni, de nem engedte.
  • Lokker
    Jól értem hogy arra a steam fiókra akarod beaktiválni amire már magadnak 1x beaktiváltál egy másikat és családi megosztásban van? Mert az nem fog menni. Regisztrálj a gyereknek is egy külön steam fiókot és arra már be tudod aktiválni és tudtok multizni.
  • ToMy_
    Sziasztok,
    lenne egy kérdésem:
    megvettem a Total War humblibundlit magamnak, és mivel jóárasított volt, még egy példányban a gyereknek is, hogy tudjunk multizni. Namegy 1 példányt az SG csoport tagjainak ajándéknak a Steamgifts-en, de ez nem ide tartozik :)
    Magamnak beaktiváltam gond nélkül, viszont amikor a gyereknek próbáltam aktiválni, akkor azt mondja a Steam, hogy már rendelkezik a termékkel.
    Családi megosztás érvényben van, az én játékaimat használhatja, gondolom hogy emiatt mondja, hogy már megvan. Viszont az a példány az enyém, tehát multizni nem fogunk tudni így.
    Ilyenkor mit lehet tenni? Meg kell szüntetnem a családi megosztást, beaktiválni a gyereknél az ő példányát, aztán utána visszakapcsolni a családi megosztást?
  • RoboKutya78
    többször is végigtoltam de nem jött kulcs:(
    bevált inaktívra a get gomb és ennyi mindenhol követek mindent.

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.09.26. 23:08:17
  • MerlinW
    Ott van a link 3 hsz-el alattad. Kitöltöd, követed az instrukciókat, e-mail-ben kapod a kulcsot.
  • RoboKutya78
    olyan super máriós feelinge van és azt szeretem:)
    valahol hirdették hogy lehet szerválni de nem tudom hol és hogy
    Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.09.26. 22:23:56
  • MoRT2195
    Sehogy... azt már inkább meg sem kérdezem, hogy ez minek is kéne.
  • RoboKutya78
    ezt a 8BitBoy gamest hogy lehet ajándokba kiszedni?
  • MoRT2195
    Játszok. Azonkívül semmit.
  • 3Error #28699
    Mit csináltál/csinálsz, hogy ilyesmit kell alkalmazni?
  • Ironman2
    8 bit-boy free steam key
  • RatBaG #28697
    originen free a red alert 2 + yuri.
    hajrá hörcsögök!
  • MoRT2195
    Nálam volt valami gond, de persze ez is olyan dolog ami sok embernél előfordulhat. Ezzel az egyszerű pár lépéssel könnyen meg is oldottam a gondot. :)
  • MerlinW
    Nálam nem volt semmi gond a héten.
  • MoRT2195
    A steam kliens csak nálam van beszarva már 2. napja? Elindulni elindul, online is vagyok, de semmi netes tartalmat nem látok. Nem tudok az áruházba mászkálni, a raktáramba se, a kitűzőket se tudom megnézni, és igazából semmi mást, csak a könyvtáramat, ami offline is elérhető. De böngészőben megy rendesen minden. Kliensbe csak fekete képernyőt látok. Mi lehet ez?
  • MoRT2195
    Ja, ezért már én is szidtam őket párszor. :D
  • Scooter
    Pl. ha rámegyek egy ember profiljára steamgifts-en és olyan csoportnak ajánlott fel, amiben én nem vagyok benne (steam csoport). Régen volt link az adott steam csoportba. Még akkor is ha csak meghívóval lehetett bejutni. Meg tudtad nézni a steam-en, hogy milyen csoportról van szó.
  • vegicsek
    Én ezt a hozzászólást nem értem. Milyen csoport nevét nem látod?
  • Scooter
    Milyen hülyeség már ez a steamgifts-en, hogy amióta megváltozott, nem látni a csoport nevét, hogy melyikhez kéne csatlakozni. Nagyon jól megcsinálták.
  • Scooter
    Szerintem úgy értette, hogy neki már megvan és adhatnának belőle ilyenkor egy ajándék példányt.
  • Maala
    Tényleg ajándékba adják!

"Oddworld: Abe's Oddysee® indítása
    Abe's Oddysee is free for 24 hours! Add it to your account now, and it's yours forever.
    Offer ends September 24th at 10am Pacific"
  • MoRT2195
    Hogy érted, hogy ajándékba?
  • 3Error #28686
    Azé' adhatnák tényleg ajándékba...
  • Ironman2
    yes!
  • Scooter
    Ingyen Oddworld: Abe's Oddysee, szeptember 24, este 7-ig!
  • RelakS
    Még külön vicces, ha egy + jelet illesztesz az e-mail címbe

Így könnyebben szűrhetőek a levelek, mert a [email protected] és a [email protected] is ugyanarra a címre fog beérkezni, de ezekre a címekre szűrve, vagy rájuk szabályokat beállítva lehet szoltírozni.
    Pl ha valami +subscribes-re végződik, már mehet is a kukába
  • RoboKutya78
    istenem egyes szolgáltatók azt hiszik hogy über tudós emberkék ülnek a gépek előtt és mindent meg tudnak oldani El akartam kérni az Aion fiók hozzáférésemet a szolgáltatótól. Az oldalukon csak úgy tudsz bejelentkezni hogy küld egy kódot amit ezek szerint a szolgáltató se lát mert ISP fiókot akar velem készíttetni még videó alapján se jön össze az istennek se.
  • Dzsini
    Ezért linkeltem, hogy furcsa a működés, amit írtál - bármilyen bontásból meg kellene kapnod az emailcímedre...
  • RoboKutya78
    Ez okés de az indigala szerintem erre a szabályra szarik rája.
    Na de mindegy reggeltem egy másik fiókot max a következő kártyás gamest oda reggelem be majd:)
    a Kovacs.Janos@ kiküldött levelet a KovacsJanos@ címen nem találom meg akkor se.

Kellett volna még egy kulcs a 3. fiókomra ebből az utolsó játékból:)
    Ez is szemét húzás
    hiába aktiválod a fiókot 5 euróval és vásárolsz rajta játékot még így is kapsz egy fél hónap büntit a csere és piac elérésre.
    Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.09.21. 11:26:57
  • Dzsini
    gmailen elvileg minden pontozás és kis-nagybetű ugyanaz a levélcímet jelenti, tehát
    kovacsjanos@ ugyanaz, mint Kovacs.Janos@ és Ko.vAcSja.noS@
  • RoboKutya78
    Egy kis segítség kéne
    Indigalan az egyik meglévő fiókom rossz mailcímre küldi ki a játék aktiváló leveleket
    [email protected] os címem van amivel be tudok jelentkezni a játék kérő cím is ugyan ez.
    De a levelet már egy [email protected] írja meg és nem tudom aktiválni a fiókomra a cuccott emiatt.
    Hülye módon csináltam egy [email protected] címet, de nem tudok bejelentkezni és félő hogy, ha jelszóváltást kérek akkor azt az YX@gmail comon is megcsinálja.
    Kaptam egy igazoló linket is hogy mind a két cím az enyém ami igaz is.
  • RoboKutya78
    hu de nagyon elrejtették :)
  • Scooter
    Van egy Warhammer 40000: Dawn of War - Game of the Year Edition-om. Valaki cserélne érte valamit?
  • genndy
    Barát-aktivitás » Barát-aktivitás beállításai

Felajánlásokra:
  • 3Error #28674
  • RoboKutya78
    srácok van valami megoldás arra hogy a buborék értesítők amikre válaszolni is kell ne jelenjenek meg? a csoport értesítőkre gondolok.
    esemény kezdődik meg hasonlók
    Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.09.20. 18:30:35
  • FrostBite

Egy kis apróság a csoportnak.
  • RoboKutya78
    tele a hócipő megint szar.....
  • otisz111

Sok sikert!
  • RoboKutya78