34737
  • RoboKutya78
    Hm Na így már kezd tetszeni ez a buli.
    kell még vagy 10 szint hogy ne essen ki a képvitrinem:)
    http://steamcommunity.com/id/robokutya/
  • RoboKutya78
    sejtettem hogy van valami applikáció rá csak nem tudtam hogy keressem:)
    Köszi !!
    kipróbálom :)
    Na remélem ez egy eléggé steames kérdésözön volt:)
    Na ilyeneket is be lehetne linkelni a fejlécbe:)

• csoli31
  • Panzeradler #28748
    Tessék, van link is "toolhoz" a leírásban.
  • csoli31
    Azt is könnyen meg lehet oldani. Beállítod a profilodnál, hogy a képeket mutassa. Ezután kimented a kijelző képét (prt sc). Majd beilleszted a képszerkesztőbe, és kivágsz a nagyobbik és kisebbik képből egyet-egyet (és már meg is tudtad mekkora a felbontásuk, mert a képszerkesztő kiírja). Bár igaz így utólag nem tudom, hogy ugyan akkora-e a felbontásuk más-más kijelző méretnél. De egy próbát attól függetlenül megér.
    Utoljára szerkesztette: csoli31, 2015.10.02. 13:09:03
  • RoboKutya78
    Ja de ehhez kéne majd tudni mekkora a felbontása azoknak a képeknek amik a vitrinben előnézetbe mutogat.
    Vagy egymásra vetítem a két képet és kivágom az átfedést persze eredeti felbontásban.
    kéne majd még egy 10 szint hogy ne vesszen el a vitrin fel tudjam használni még egyszer.
    Na majd meglátom kiszuszakolom.
  • csoli31
    Egyszerű, csak hosszadalmas pepecselős munka. Sok türelem kell hozzá, meg egy képszerkesztő program (nagy tudást nem igényel). Lementeni a gépre a kívánt hátérképet. Ebből kivágva és felnagyítva az adott képrészt, kell elmenteni a gépen. Majd a játékban készült képek helyére betenni (végül feltölteni a felhőbe). A többit a Steamen belül kell beállítani, hogy melyik kép hol legyen.
    Utoljára szerkesztette: csoli31, 2015.10.02. 02:52:52
  • RoboKutya78
    Például ilyenre gondolok.
  • RoboKutya78
    Srácok azt hogy csinálja meg egyes steam profil tulaj hogy a hátterét belefotózza a képernyő vitrin és az alkotások vitrinébe és a háttér pontosan ugyan azon részlete látszik bennük mint a háttéren?Ha látok profilt megmutatom mire gondolok.
    Ezek az ablakok állandó méretűek és mindig egy helyen vannak? monitor felbontástól függetlenek vajh?
    ehhez elég csak sacra kivágni azt a területet amit kitakar a vitrin és ennyi vagy van rá valami csaló progi?
  • IMYke2.0.0.0
  • 3Error #28741
    Tőled kaptam a tippet.
  • RoboKutya78
    van pár egy eus hátterem de azokat nem áldozom fel inkább az egyetlen drága 1,3 centes csgo stukimat adom el inkább. muszály feltornásznom magam 50 esre:)
  • IMYke2.0.0.0
    Én is használom. Tényleg jó cucc.
  • 3Error #28738
    Vagy ez. Hasznos kis cucc.
    (Chrome plug-in)
  • RoboKutya78
    köszi
  • vegicsek
    Nyilvános inventory és mondjuk az első találat gugliban a steam inventory value kulcsszóra.
    Utoljára szerkesztette: vegicsek, 2015.09.30. 00:19:30
  • RoboKutya78
  • Lokker
    van steam kártyás topik is...
  • RoboKutya78
    Srácok hol tudok egy gyorslistát készíteni a meglevő kártyáimról hogy gyorsan át tudjam futni hogy melyik mennyit ér?
    remélem ez eléggé Steames kérdés.És nem az hogy ki honnan írogat.
    Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.09.29. 23:19:20
  • Scooter
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bocs, de én a vonal itteni oldalán vagyok! Budapest-ről. Nem is voltam és nem is leszek sose a vonal túloldalán!
  • Botond #28731
    Nem én vagyok vajdasági, hanem egy másik fórumtársunk, csak azt hittem, hogy ketten is vannak onnan. :)
  • foxpal
    Egyik haverom bannoltak cheatert(developer bann), sas2, a srac soha nem csítelelt codos volt a gyerek, kapott csét, beletanult és tegnap 14-10nel kidobta, most mi a retket lehet ezzel csinalni? sok low nezi az overwatchot, azt se tudjak h ts-zunk és az infora rámondja h csít... Supportok nemertenek ehhez?
  • 3Error #28729
    Urak ! Van egy fölös ilyenem. Ha érdekel valakit írjon PÜ-t.
    (egyben adom csak!)
  • 3Error #28728
    Há' Ő is magyar, csak a "vonal" másik oldalán.
  • ToMy_
    Nah, kiderült. A gyerek gyorsabb volt, mint én. Már beaktiválta, miután megjött neki az email-re a humblitól a levél.
  • ricsa008
    detto
  • Scooter
    Az "is" akart lenni.
  • Botond #28721
    i mint és? Te is vajdasági vagy? :)
  • Scooter
    Akkor ha megszerezted a játékot, akkor a playfire-ön is regelve vagy. Nincs semmi dolgod. Én visszakaptam az árát.
    Utoljára szerkesztette: Scooter, 2015.09.28. 16:25:10
  • RoboKutya78
    ahm azon még nem vagyok túl:) még csak most telepedik a games:)
    bár azt nem tudom Playfire-én keresztül kell kommunikálnia a steamnek vagy hogy a túróba?
    A Playfire is meg kell adni a játékhoz a hozzáférést?

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.09.28. 15:48:04
  • Scooter
    Jah a Bioshock: Infinite az 1£! Azt jó csináltad akkor. Én most az ingyen kreditről beszéltem, amit utána vásároltam le az Infinite-en felül. Amikor visszautalta az Infinite-el játszott idő után.
    Utoljára szerkesztette: Scooter, 2015.09.28. 15:43:50
  • RoboKutya78
    Na mindegy letojom majd kiderül a beborul.
    Bioshock Infinite (GJA) - PC £1.00
    Payment type: PayPal
    Savings: -£19.00
    Total £1.00
  • Scooter
    Szerintem valamit rosszul csinálhattál. Nekem a szavazás után, amint beléptem az e-mail-embe, rögtön ott volt minden.
  • RoboKutya78
    azt a kódot használtam amit a mailben kaptam meg semmi mást:)
    Számlánál a fizetendő összeg 0 volt de így is lecsekkolt 450 jó magyar forintot
    Baromi lassan ért ide ez a claim code is :)legalább 2 hete várom tuti:)
    na nem baj megkísérlem a játékot futtatni a notimon max ha nem megy akkor bevetem az Imastert:)

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.09.28. 15:21:21
  • Scooter
    Úgy ahogy én. Beléptem a fiókomra, betettem a kosárba az L.A. Noire: DLC bundle-t és a fizetés előtt beírtam az adott rublikába a 2.50-et. Az adott DLC akkor éppen 2.24 font volt. Utána a jobb szélén a fizetésnél figyelembe vette a 2.50 credit-et és 0 fontot fizettem érte.
    Szóval azon az oldalon kell babrálni ahová a voucher code-ot is kell írni, csak 1x-erre mind a kettővel nem lehet élni. Tehát vagy credit vagy voucher code.
  • RoboKutya78
    ahm:)
    Másik kérdés
    Ha jól látom két hely van ahol a cerditeket írja ki egy zöld és egy sárga credit számláló jelenleg a zöld creditben van 1 font pénzem amit 2 részletben kaptam meg 0.50 fontonként Ezt hogy tudom majd elkölteni?
  • darkling
    El kell indítani, hagyni futni egy kicsit, aztán elvileg 1-2 nap alatt jóváíródik az 1 font.
  • RoboKutya78
    sikerült végre kiváltanom a bioshock gamest green man-on
    Kérdés a játék árát hogy kapom vissza??
    Mindenképp játszani kell rajta egy kis időt??

Illetve kérdés
    az oldal megjegyzi valahol a pay adataimat?? Nem adtam meg rajta kártya adatokat egyenest Payen keresztül toltam le.
    Illetve érdemes itt is egy erős jelszót adni ha már vásároltam rajta?
  • Lokker
    Bocs, elnéztem. Akkor viszont lehet a megosztás kavillál. :)
  • genndy
    Akkor próbáld meg úgy amit utoljára írtál, valószínűleg tényleg a megosztás kavar be.