34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#28751 Hm Na így már kezd tetszeni ez a buli.
kell még vagy 10 szint hogy ne essen ki a képvitrinem:)
http://steamcommunity.com/id/robokutya/ -
#28750 sejtettem hogy van valami applikáció rá csak nem tudtam hogy keressem:)
Köszi !!
kipróbálom :)
Na remélem ez egy eléggé steames kérdésözön volt:)
Na ilyeneket is be lehetne linkelni a fejlécbe:)
-
csoli31 #28749 -
#28748 Tessék, van link is "toolhoz" a leírásban. -
csoli31 #28747 Azt is könnyen meg lehet oldani. Beállítod a profilodnál, hogy a képeket mutassa. Ezután kimented a kijelző képét (prt sc). Majd beilleszted a képszerkesztőbe, és kivágsz a nagyobbik és kisebbik képből egyet-egyet (és már meg is tudtad mekkora a felbontásuk, mert a képszerkesztő kiírja). Bár igaz így utólag nem tudom, hogy ugyan akkora-e a felbontásuk más-más kijelző méretnél. De egy próbát attól függetlenül megér.
Utoljára szerkesztette: csoli31, 2015.10.02. 13:09:03 -
#28746 Ja de ehhez kéne majd tudni mekkora a felbontása azoknak a képeknek amik a vitrinben előnézetbe mutogat.
Vagy egymásra vetítem a két képet és kivágom az átfedést persze eredeti felbontásban.
kéne majd még egy 10 szint hogy ne vesszen el a vitrin fel tudjam használni még egyszer.
Na majd meglátom kiszuszakolom. -
csoli31 #28745 Egyszerű, csak hosszadalmas pepecselős munka. Sok türelem kell hozzá, meg egy képszerkesztő program (nagy tudást nem igényel). Lementeni a gépre a kívánt hátérképet. Ebből kivágva és felnagyítva az adott képrészt, kell elmenteni a gépen. Majd a játékban készült képek helyére betenni (végül feltölteni a felhőbe). A többit a Steamen belül kell beállítani, hogy melyik kép hol legyen.
Utoljára szerkesztette: csoli31, 2015.10.02. 02:52:52 -
#28744 Például ilyenre gondolok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#28743 Srácok azt hogy csinálja meg egyes steam profil tulaj hogy a hátterét belefotózza a képernyő vitrin és az alkotások vitrinébe és a háttér pontosan ugyan azon részlete látszik bennük mint a háttéren?Ha látok profilt megmutatom mire gondolok.
Ezek az ablakok állandó méretűek és mindig egy helyen vannak? monitor felbontástól függetlenek vajh?
ehhez elég csak sacra kivágni azt a területet amit kitakar a vitrin és ennyi vagy van rá valami csaló progi? -
#28742 -
#28741 Tőled kaptam a tippet. -
#28740 van pár egy eus hátterem de azokat nem áldozom fel inkább az egyetlen drága 1,3 centes csgo stukimat adom el inkább. muszály feltornásznom magam 50 esre:) -
#28739 Én is használom. Tényleg jó cucc. -
#28738 Vagy ez. Hasznos kis cucc.
(Chrome plug-in) -
#28737 köszi -
#28736 Nyilvános inventory és mondjuk az első találat gugliban a steam inventory value kulcsszóra.
Utoljára szerkesztette: vegicsek, 2015.09.30. 00:19:30 -
#28735 -
Lokker #28734 van steam kártyás topik is... -
#28733 Srácok hol tudok egy gyorslistát készíteni a meglevő kártyáimról hogy gyorsan át tudjam futni hogy melyik mennyit ér?
remélem ez eléggé Steames kérdés.És nem az hogy ki honnan írogat.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.09.29. 23:19:20 -
#28732 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bocs, de én a vonal itteni oldalán vagyok! Budapest-ről. Nem is voltam és nem is leszek sose a vonal túloldalán! -
#28731 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem én vagyok vajdasági, hanem egy másik fórumtársunk, csak azt hittem, hogy ketten is vannak onnan. :) -
#28730 Egyik haverom bannoltak cheatert(developer bann), sas2, a srac soha nem csítelelt codos volt a gyerek, kapott csét, beletanult és tegnap 14-10nel kidobta, most mi a retket lehet ezzel csinalni? sok low nezi az overwatchot, azt se tudjak h ts-zunk és az infora rámondja h csít... Supportok nemertenek ehhez? -
#28729 Urak ! Van egy fölös ilyenem. Ha érdekel valakit írjon PÜ-t.
(egyben adom csak!) -
#28728 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Há' Ő is magyar, csak a "vonal" másik oldalán. -
ToMy_ #28727 Nah, kiderült. A gyerek gyorsabb volt, mint én. Már beaktiválta, miután megjött neki az email-re a humblitól a levél. -
ricsa008 #28724 detto -
#28722 Az "is" akart lenni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!No. Magyar. -
#28721 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!i mint és? Te is vajdasági vagy? :) -
#28720 Akkor ha megszerezted a játékot, akkor a playfire-ön is regelve vagy. Nincs semmi dolgod. Én visszakaptam az árát.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2015.09.28. 16:25:10 -
#28719 ahm azon még nem vagyok túl:) még csak most telepedik a games:)
bár azt nem tudom Playfire-én keresztül kell kommunikálnia a steamnek vagy hogy a túróba?
A Playfire is meg kell adni a játékhoz a hozzáférést?
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.09.28. 15:48:04 -
#28718 Jah a Bioshock: Infinite az 1£! Azt jó csináltad akkor. Én most az ingyen kreditről beszéltem, amit utána vásároltam le az Infinite-en felül. Amikor visszautalta az Infinite-el játszott idő után.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2015.09.28. 15:43:50 -
#28717 Na mindegy letojom majd kiderül a beborul.
Bioshock Infinite (GJA) - PC £1.00
Payment type: PayPal
Savings: -£19.00
Total £1.00 -
#28716 Szerintem valamit rosszul csinálhattál. Nekem a szavazás után, amint beléptem az e-mail-embe, rögtön ott volt minden. -
#28715 azt a kódot használtam amit a mailben kaptam meg semmi mást:)
Számlánál a fizetendő összeg 0 volt de így is lecsekkolt 450 jó magyar forintot
Baromi lassan ért ide ez a claim code is :)legalább 2 hete várom tuti:)
na nem baj megkísérlem a játékot futtatni a notimon max ha nem megy akkor bevetem az Imastert:)
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.09.28. 15:21:21 -
#28714 Úgy ahogy én. Beléptem a fiókomra, betettem a kosárba az L.A. Noire: DLC bundle-t és a fizetés előtt beírtam az adott rublikába a 2.50-et. Az adott DLC akkor éppen 2.24 font volt. Utána a jobb szélén a fizetésnél figyelembe vette a 2.50 credit-et és 0 fontot fizettem érte.
Szóval azon az oldalon kell babrálni ahová a voucher code-ot is kell írni, csak 1x-erre mind a kettővel nem lehet élni. Tehát vagy credit vagy voucher code. -
#28713 ahm:)
Másik kérdés
Ha jól látom két hely van ahol a cerditeket írja ki egy zöld és egy sárga credit számláló jelenleg a zöld creditben van 1 font pénzem amit 2 részletben kaptam meg 0.50 fontonként Ezt hogy tudom majd elkölteni?
-
darkling #28712 El kell indítani, hagyni futni egy kicsit, aztán elvileg 1-2 nap alatt jóváíródik az 1 font. -
#28711 sikerült végre kiváltanom a bioshock gamest green man-on
Kérdés a játék árát hogy kapom vissza??
Mindenképp játszani kell rajta egy kis időt??
Illetve kérdés
az oldal megjegyzi valahol a pay adataimat?? Nem adtam meg rajta kártya adatokat egyenest Payen keresztül toltam le.
Illetve érdemes itt is egy erős jelszót adni ha már vásároltam rajta?
-
Lokker #28710 Bocs, elnéztem. Akkor viszont lehet a megosztás kavillál. :) -
#28709 Akkor próbáld meg úgy amit utoljára írtál, valószínűleg tényleg a megosztás kavar be.