Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Volt valamelyik bundliban, lemaradtam valamiről?
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Steam ID alapján azonosítanak a szerverek ?
Nem vagyok IT-szakember, és épp ezért kissé paranoiás, ha ilyesmi felmerül bennem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Köszi a lelki támaszt <#eljen>#eljen>
Köszönöm, akkor kissé megnyugodtam.
Ahogy látható, internetem van. Ennek ellenére:
Elkezdett egy kis harang erősen zajongani a fejemben. A "Retry..."-nál kérné a jelszavam ugyanis.
//Félreértések elkerülése végett: megjegyeztettem már vele, az elmúlt 4 évben folyamatosan működött is.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.05.04. 14:43:25
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Kis segitséget kérnék! vettema fiamnak egy cs global offenzivet 2013 decemberében amit ajándék ként átküldtem neki az ö stemjére.
Gond az hogy elfelejtette a steamos jelszavát meg mindent igy most nincs cs!
Nem e lehetséges valahogyan visszaszereznem meg van rólla a számlám!
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.04.30. 23:14:06
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Választ előre is köszi!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Ez azért korrekt.
[merlinw.org]
Van most egy ilyen "oszd meg 25-ször és kapsz $50-os kupont" oldal. Ez most mennyire kamu? Mondjuk az egy kicsit fura, hogy mindenkinek ugyan az az egyedi kódja. Linknek az eleje: http://steam-gift-cards.com/?user=. A másik részét csak kérésre adom, mert ne az legyen, hogy egy tök új arc csak klikkekért ír ide. De ha kell, akkor szívesen kattintgatok mások linkjére is.
Utoljára szerkesztette: Nohab, 2015.04.27. 20:04:54
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
[merlinw.org]
Így még nevetségesebb a rendszer ........ 75% 'adó' .....
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Online repülések, infók, leírások, minden, ami a DCS Wolrd_el kapcsolatos!
Digital Combat Simulator World MAGYAR Felhasználók Csoportja a Google+ ON is! DCS World MAGYAROK YouTube Csatornája!
Üdv - HUNter