Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

genndy
Eszem ágában sincs védeni őket. Lehetne. Mégis inkább munkaidőben csinálják.
Akkor is van 24 óra vásárolni meg akciókat nézni, nem tudom miért olyan kardinális minden nap pontban az az este 7 óra.

@Jim Morrison: hehe 😊 Ezt nálam tömörebben összefoglaltad.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2015.05.28. 08:06:02

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Jim Morrison
Lehetne.
De
Nem

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

IMYke2.0.0.0
Ezzel sem védted meg őket.
A szervizelést lehetne az Ő idejük alapján késő este is csinálni. Sőt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
Nem esti. Délelőtti. Ottani munkaidő. Nem hozzánk fogják igazítani hanem magukhoz.
A legrosszabb esetben is 24 óra van akciósan vásárolni, az azért elég.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Igen, és épp ezért kell az esti akciózás KÖZBEN csinálni - minden és - mindig a szervizelést? Te sem gondolhatod azt komolyan, hogy erre bólogatsz...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MoRT2195
Igen, pár éve. De gondolom, aki vesz/vett eredeti játékokat, az pontosan tudja. 😊

Én még a Call of Duty-k miatt keveredtem Steam-re. 😄 A Modern Warfare 2 volt az első játékom, aztán rá 1 évre jött a Black Ops, aztán megint rá évre a Modern Warfare 3. 😄 Utána kaptam 2 ingyen játékot, a Brink Complete Pack-ot és a GTA Complete Pack-ot, mert ez volt a fizetségem, hogy cikk író voltam egy kis ideig a Hungamer oldalon, és ezek után indult be jobban a steam-es karrierem, jelenleg 668 játékom van. És lol... most figyelem, hogy igazából azóta vásárolok ennyit, amióta jobban belefolytam ebbe a fórumba. Emlékszem, hogy még Imi ajánlotta a steamgifts oldalt, és kb. rögtön nyertem is egy L.A. Noire játékot ott. Aztán linkelgették ezeket a bundle oldalakat, aztán folyamatosan csak vásároltam minden vackot. 😄

SzirmosSzisza: Kb. minden. Nem nagyon találsz már dobozos játékot, amit nem kell aktiválni steam-en, vagy valahol máshol, de főként steam-en. 😊
3Error
Azt tedd hozzá, hogy pár éve. Régebben nem kellett aktiválni a dobozos játékokat. (tudom, mert van egy adag 😄 )

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
Jó, de azért ne vegyünk már akár 200 kis bundle-t egy kalap alá egy Mass Effect 3-mal, vagy tudom is én Dead Space 3-al. 😄
(ettől függetlenül utálom az EA-t...)
Jah még a Rockstar Social Clubbja is ott van.
No, de mindegy is, én a Steam-et szeretem.

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Jim Morrison
pont azért mert hatalmas.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

MerlinW
Scheduled Maintenance May 27th, 2015
May 27, 2015 @ 9:46am
Server Maintenance was scheduled to begin at 10:00 AM PDT (UTC-7).
Server Maintenance is scheduled to be complete before 2:00 PM PDT (UTC-7).

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Érthetetlen számomra, hogy tudja minden este 7-kor összeBOSHni magát ez a hatalmas rendszer...

B = F

Botond
Elég sok. Én is Civilization5 kötelező steam aktiválása miatt keveredtem oda 5 éve.
SzirmosSzisza
Skyrimen kívül mi volt még ilyen? Nekem nem nagyon rémlik más cím.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

MoRT2195
Na hát ők még 3 játékot se adnak ki évente. 😄 Engem kb. nem is érdekel semmi tőlük. Majd a Diablo 3 full csomagot esetleg 1000ft körüli áron megveszem, de többért nem.
mulli1986
Blizzard. Diablók, Wow-ok, stb 😊
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2015.05.27. 17:48:42

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

MoRT2195
A kérdőmondatom közepén van az a bizonyos "ezt" szó. Éppen a Shadow of Mordor-ról volt szó, EZT pedig nem fogja máshol aktiválni. A 98%-kal pedig nem túloztam. Origin-en EA játékokat tudsz aktiválni, Uplay-en meg Ubisoft játékokat. Ezekből van úgy évente 3-3, Steam-re meg - kisebb túlzással (?) - naponta jön 3 játék.
GOG - Számomra ez olyan, mint a warez, nem is használom, ott az életbe nem fogok elkölteni 1ft-ot sem.
BattleNet - ???
Maala
Köszi szépen itt is.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Jim Morrison
Pedig a gog drm free meg minden... Itt kapsz 1 vacbant nem éred el adhatod el a cuccaid ami reszben persze ertheto is, de megis mindig ott lapul a kisordog.

Nem lenne az annyira jó. Így is túl nagy részét uralják a piacnak és kb. azt csinálnak, amit akarnak. Az sose jó, ha egy cégnek nincs konkurenciája.
Sheltem
És hogy törték fel hajnali fél 2 kor? Honnan tudod hogy pontosan akkor, éppen játszottál vagy akkor írt rád valaki?
Szóval engem az érdekelne, hogy hogy tudták egyáltalán feltörni ?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

3Error
Köszönjük szépen ! <#worship>

3Error
Osszuk el kicsit jobban... 😄 Steam/Origin/Uplay/GOG/BattleNet/egyéb... Én magam lennék a legboldogabb, ha csak a Steam lenne. 😊

MoRT2195
De ez amúgy egyértelmű. Valahol aktiválni kell a játékot, és ezt hol máshol aktiválnád, mint Steam-en? 😊 A dobozos játékok 98%-át steam-en kötelező aktiválni, ha játszani akarsz velük.
ja igen..ott virít a logó a sarokban,köszi 😊
Tudni 100%-ra nem tudom, de ha a CDGalaxis oldalán a játékok dobozáról készített kép van, akkor igen. Alul: Internet kapcsolat és ingyenes STEAM-fiók szükséges az aktiváláshoz.
Utoljára szerkesztette: Gary, 2015.05.27. 00:12:04

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Srácok,azt tudja-e valaki,hogy az itthon kapható dobozos Shadow of Mordor GOTY steam-re beregisztrálható-e vagy sem?
Scooter
Maala nyerte az Earth 2140-et! Gratula! Igazold vissza, ha megkaptad! Köszi.
MoRT2195
Most jutott eszembe, hogy el is felejtettem kitenni ide a felajánlott játékokat. Na, de most itt vannak, és azt hiszem vasárnapig lehet rájuk jelentkezni. 😊

PetruZ
A nyerteseknek elküldtem a gift url-eket a mailcímekre, jelezzetek majd vissza.
Scooter
Egy kis apróság! Remélem örülni fog neki aki megnyeri! Hajrá!

vegicsek
A jövőre nézve azt tudom ajánlani, hogy gmail fiókhoz is kérj SMS verifikációt. Netbank, vatera, steam, fb, akármilyen account, egy e-mail jelszóval bármibe könnyen bele lehet nyúlni. Persze ez sem jelent 100%-os védelmet, de én nagyobb biztonságban érzem magam.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

MerlinW
Steamguard-on átjutottak? Akkor az email fiókos jelszavát is tudják, azt is változtasd meg első sorban. Aztán mehet a supporttal való harc, bár nem tudom, hogy lehet ezt bizonyítani. Talán ha az elkövető IP-je nem magyar.

[merlinw.org]

Scooter
Végre megjött a raktárba ;-)
Scooter
Még mindig feldolgozás alatt van... Remélem csak megjön egyszer.
vegicsek
Én mindig a raktárba vásárolok magamnak, sose volt belőle probléma

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Scooter
Az ajándék vásárlást a steam mindig ilyen nehezen dolgozza fel? A raktárba venném, hogy később felajánlhassam itt.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2015.05.23. 23:31:39
Scooter
hát nem lehet, hogy amikor először próbálom, akkor a "kosárba" van. Utána meg ha visszamegyek a játék adatlapjára, akkor már a "kosárban"
Mindegy.
PetruZ
Többször nyomod meg az "Add to cart" gombot. 😊
Scooter
Egy kérdés. Steam-en 1 vásárlásnál nem lehet darabszámot megadni egy játékból, hogy pl. egyszerre 2-őt akarok venni? Nem látok darabszám rublikát.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2015.05.23. 22:17:46
Kr0m3
Inden csgo cuccom oda 300 euro értékben de az nem érdekel már csak az accomról vegyék ezt le...

Kr0m3
Nem el ák csak feltörték..hajnali fél 2kor

wantonly
Szerintem mi ebben itt nem tudunk segíteni, csak a support. Ha ellopták, hogy szerezted vissza?
Scooter
<#eljen><#eljen><#eljen>
Kr0m3

tessék.

3Error
Semmi gond. 😉

Arra a "bizonyos" képre én is kíváncsi lennék.

IMYke2.0.0.0
"STEAM TÁMOGATÁSI"

Többedszer írod ezt, de fel nem foghatom, miről is van szó... Kép, esetleg?

Kr0m3
Sziasztok. Írtam a supportnak ez ügyben hogy el lopták az accountom és loptak vele. STEAM TÁMOGATÁSI tiltás van az accon. Több mint 300 játék van rajta. A support már 3 hónapja csak annyit írt hogy megtettek minden intézkedést az ügyben és folyamatosan bezárják a ticketeim. Ipt nem adnak ki és azt írják ha többször előfordul e. Az acc lopás amit az én el lopott accommal csináltak továbbítják a hatóságnak. Valami ötlet?

bon
Köszi!

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

IMYke2.0.0.0
Akkor elnézésedet kérem a bizalmatlanság miatt 😞(

PetruZ
A kliensben jobb felül van az egyenleged (az account nevedtől balra, a boríték ikontól jobbra), kattints arra és ott leszel az eddigi tranzakcióid oldalán. Itt a jobb oldali dobozban ott van, milyen fizetési módokat használtál eddig, ott van a hozzáadás/törlés is.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2015.05.23. 08:57:17