34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
RAMyMamy #28791 van valami ötletetek arra, hogy kolinettel miért nem megy a steam online módban? -
#28790 -
#28789 Jó lett, köszi. :) Gondolom ha be van pipálva, akkor ahogy görgetek le, úgy jeleníti meg az újabb tételeket... legalább is kéne neki. De miért nem működhet ez? Na de igazából mindegy, a lényeg, hogy így jó lett és tudok lapozni, köszi! :) -
#28788 Nekem is csinálta Chrome alatt. Innen szedd ki a pipát:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#28787 Chrome nálam is, igen. -
#28786 Most letöröltem, és újra felraktam, nem jó.
"az oldalhoz tartozó helyben tárolt tartalmakat kipucolni" - Pontosan mire gondolsz? Hol tudok ilyet csinálni?
Jó a steamgifts. -
#28785 Legfrissebb a bővítmény? Próbáld visszaállítani alapbeállításokra, esetleg az oldalhoz tartozó helyben tárolt tartalmakat kipucolni - lehet, hogy bennakadt valami. -
#28784 Akkor nem értem miért csinálja ezt nálam. Beállításokban nem is találtam olyan dolgot, amivel ezt meglehetne változtatni. Milyen böngészőt használsz? Nekem chrome van.
Steamgifts mindenkinél rossz. -
#28783 jepp szintén -
#28782 Hmm nálam még mindig halott a Steamgifts. -
#28781 Én használom az Enhanced Steam-et - a képen látható is lesz a sajátos, zöld kiemelés -, és nálam van vele lapozási lehetőség (kép):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ami jobban zavar ezzel az addonnal kapcsolatban az, hogy néhanapján egyszerűen kijelentkeztet a webes felületen. -
#28780 Aki használ Enhanced Steam-et, annak nincs olyan gondja, hogy keresésnél nem tud lapozni tovább? Baromi idegesítő, hogy csak 1 oldalt jelenít meg, de ha kikapcsolom bővítményt, vagy másik böngészőben nézem, ahol nincs ez a bővítmény, akkor tudok tovább lapozni. Nem lehet ezt valahogy beállítani, hogy tudjak lapozni?
Itt van képekkel is, hogy mire gondolok, ha valaki esetleg nem értené:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Enhanced Steam-mel:
Enhanced Steam nélkül:
Ha nem jelennének meg a képek, itt vannak linkként:
Enhanced Steam
Enhanced Steam nélkül
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2015.10.04. 08:58:36 -
#28779 Majd nézz rá később, valszeg ott lesz majd. -
Ironman2 #28778 Jó lenne,csak nem ad serialt a Bundle libraryban,pedig idáig sikerült nekem minden játéknál a serial
KÉP
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.10.03. 22:54:50 -
#28777 Anoxemia ingyen az indiegala-n! -
#28776 Nálam egész délután halott volt és még most sem megy az oldal (legalábbis nálam) -
#28775 A chat ablakot ha felhozod, akkor már nem az írja, hogy offline vagy. Hanem, hogy karbantartás után visszacsatlakozik.(Vagy lehet hogy ez beta dolog még?) -
#28774 Én sehol nem látok ilyet, de igazából mindegy is. Most valami karbantartás volt, de ettől függetlenül nincs olyan hét, hogy ne lenne többször is valami gubanc a steammel. -
#28773 mostantól kezdve minden alkalommal le fogom menteni a behalt csetablakomat az órával együtt és ki postolom a stean face oldalára meg az alkotásvitrinbe szívjanak :) kis negatív propaganda.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.10.03. 19:24:35 -
#28772 na akkor nem nekem kell posztolnom:)Írjunk nekik egy petíciót hogy be pereljük őket szerződés szegésért hiszen garantálniuk kell a szabad játék használatot:)
és nemcsak arra venni rá minket hogy a pénzünk költsük náluk.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.10.03. 19:20:20 -
#28771 Maintenance volt, még írja is... -
#28770 Szar itt minden ami steammel kapcsolatos úgy tűnik... valamit kezdhetne már a Valve, mert komolyan röhej, hogy állandóan valami gebasz van. -
ShaiHulud #28769 elszallt a steam... tok jo hogy project cars multihoz kell online steam es ilyenkro az sem megy...
-
RED BULL F #28768 Gondolom adatbázis hiba. Már megint. -
#28767 Én csináltam valamit szarul?vagy a steam kitalálta hogy senkinek se legyen látható a könyvtár tartalma?
-
Evoluti0N #28766 Nagyon annak tűnik. -
#28765 a steamgifts halott? vagy csak nálam. -
laikuss #28764 Megvan, köszi a gyors segítséget. -
laikuss #28763 Ok, köszi, megnézem, amúgy hol van, a steam beállításokban? -
Evoluti0N #28762 Van benne Steam felhő. Szóval megmarad minden. Azért ellenőrizd le, hogy be van-e nálad kapcsolva (alapból mondjuk be kéne).
Szerk: Jobb klikk játékra Steamen, majd Tulajdonságok, utána Frissítések fül. Legalul mutatja a Steam felhőt, ami ki kell, hogy legyen pipázva.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.10.03. 17:08:58 -
laikuss #28761 Sziasztok!
Steam-ben új vagyok és azt kérdezném, ha ujra húzom a gépem és ujratelepítem a steames játékot megmaradnak az addig elért eredményeim, Magic Duel Origins-ben? -
#28760 Mi az istenért mem tudok belépni mobilon a külön feltelepített steam kliensbe? Azt írja, hogy a bejelentkezés sikertelen. Amikor a mobil böngészőjében a weben keresztül beenged. -
#28759 Ez ütős lett. Gratula! -
Evoluti0N #28758 Lehet turbózni a dolgot (ahogy meg is tettem), hogy képernyővitrint és alkotásvitrint is kirakni egymás alá és akkor már 8 képed van összesen, nem csak négy. -
Lokker #28757 Nájsz, komoly meló lehetett -
#28756 gondolkodtam ezen a képen nekem is megvan na majd legközelebb:)
-
#28755 Na, itt volt értelme, jól néz ki! A játék meg amúgy is csillagos ötös! -
Evoluti0N #28754 Megcsináltam én is. Jó ötlet volt ezt felhozni. Láttam már régebben idegenek profiljainál, de eddig nem jutott eszembe, hogy megcsináljam. Ilyen lett. -
#28753 ja igaz de kiv voltam rá meg nekem ez a kép begyün tettszik:)
majd havonta váltok:))
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.10.02. 18:15:19 -
#28752 Csak ezzel a képpel kb. felesleges volt ezt megcsinálni, mert majdhogynem fekete az egész a bal oldalát eltekintve.