34737
  • RAMyMamy
    van valami ötletetek arra, hogy kolinettel miért nem megy a steam online módban?
  • Troger911
  • MoRT2195
    Jó lett, köszi. :) Gondolom ha be van pipálva, akkor ahogy görgetek le, úgy jeleníti meg az újabb tételeket... legalább is kéne neki. De miért nem működhet ez? Na de igazából mindegy, a lényeg, hogy így jó lett és tudok lapozni, köszi! :)
  • Troger911
    Nekem is csinálta Chrome alatt. Innen szedd ki a pipát:
  • IMYke2.0.0.0
    Chrome nálam is, igen.
  • MoRT2195
    Most letöröltem, és újra felraktam, nem jó.
    "az oldalhoz tartozó helyben tárolt tartalmakat kipucolni" - Pontosan mire gondolsz? Hol tudok ilyet csinálni?

Jó a steamgifts.
  • Dzsini
    Legfrissebb a bővítmény? Próbáld visszaállítani alapbeállításokra, esetleg az oldalhoz tartozó helyben tárolt tartalmakat kipucolni - lehet, hogy bennakadt valami.
  • MoRT2195
    Akkor nem értem miért csinálja ezt nálam. Beállításokban nem is találtam olyan dolgot, amivel ezt meglehetne változtatni. Milyen böngészőt használsz? Nekem chrome van.

Steamgifts mindenkinél rossz.
  • RoboKutya78
    jepp szintén
  • kigyi
    Hmm nálam még mindig halott a Steamgifts.
  • IMYke2.0.0.0
    Én használom az Enhanced Steam-et - a képen látható is lesz a sajátos, zöld kiemelés -, és nálam van vele lapozási lehetőség (kép):

Ami jobban zavar ezzel az addonnal kapcsolatban az, hogy néhanapján egyszerűen kijelentkeztet a webes felületen.
  • MoRT2195
    Aki használ Enhanced Steam-et, annak nincs olyan gondja, hogy keresésnél nem tud lapozni tovább? Baromi idegesítő, hogy csak 1 oldalt jelenít meg, de ha kikapcsolom bővítményt, vagy másik böngészőben nézem, ahol nincs ez a bővítmény, akkor tudok tovább lapozni. Nem lehet ezt valahogy beállítani, hogy tudjak lapozni?

Itt van képekkel is, hogy mire gondolok, ha valaki esetleg nem értené:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Enhanced Steam-mel:

Enhanced Steam nélkül:

Ha nem jelennének meg a képek, itt vannak linkként:
    Enhanced Steam
    Enhanced Steam nélkül

Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2015.10.04. 08:58:36
  • MoRT2195
    Majd nézz rá később, valszeg ott lesz majd.
  • Ironman2
    Jó lenne,csak nem ad serialt a Bundle libraryban,pedig idáig sikerült nekem minden játéknál a serial

KÉP
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.10.03. 22:54:50
  • Scooter
    Anoxemia ingyen az indiegala-n!
  • kigyi
    Nálam egész délután halott volt és még most sem megy az oldal (legalábbis nálam)
  • Panzeradler #28775
    A chat ablakot ha felhozod, akkor már nem az írja, hogy offline vagy. Hanem, hogy karbantartás után visszacsatlakozik.(Vagy lehet hogy ez beta dolog még?)
  • MoRT2195
    Én sehol nem látok ilyet, de igazából mindegy is. Most valami karbantartás volt, de ettől függetlenül nincs olyan hét, hogy ne lenne többször is valami gubanc a steammel.
  • RoboKutya78
    mostantól kezdve minden alkalommal le fogom menteni a behalt csetablakomat az órával együtt és ki postolom a stean face oldalára meg az alkotásvitrinbe szívjanak :) kis negatív propaganda.

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.10.03. 19:24:35
  • RoboKutya78
    na akkor nem nekem kell posztolnom:)Írjunk nekik egy petíciót hogy be pereljük őket szerződés szegésért hiszen garantálniuk kell a szabad játék használatot:)
    és nemcsak arra venni rá minket hogy a pénzünk költsük náluk.
    Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.10.03. 19:20:20
  • Panzeradler #28771
    Maintenance volt, még írja is...
  • MoRT2195
    Szar itt minden ami steammel kapcsolatos úgy tűnik... valamit kezdhetne már a Valve, mert komolyan röhej, hogy állandóan valami gebasz van.
  • ShaiHulud
    elszallt a steam... tok jo hogy project cars multihoz kell online steam es ilyenkro az sem megy...
  • RED BULL F
    Gondolom adatbázis hiba. Már megint.
  • RoboKutya78
    Én csináltam valamit szarul?vagy a steam kitalálta hogy senkinek se legyen látható a könyvtár tartalma?
  • Evoluti0N
    Nagyon annak tűnik.
  • RatBaG #28765
    a steamgifts halott? vagy csak nálam.
  • laikuss
    Megvan, köszi a gyors segítséget.
  • laikuss
    Ok, köszi, megnézem, amúgy hol van, a steam beállításokban?
  • Evoluti0N
    Van benne Steam felhő. Szóval megmarad minden. Azért ellenőrizd le, hogy be van-e nálad kapcsolva (alapból mondjuk be kéne).
    Szerk: Jobb klikk játékra Steamen, majd Tulajdonságok, utána Frissítések fül. Legalul mutatja a Steam felhőt, ami ki kell, hogy legyen pipázva.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.10.03. 17:08:58
  • laikuss
    Sziasztok!
    Steam-ben új vagyok és azt kérdezném, ha ujra húzom a gépem és ujratelepítem a steames játékot megmaradnak az addig elért eredményeim, Magic Duel Origins-ben?
  • Scooter
    Mi az istenért mem tudok belépni mobilon a külön feltelepített steam kliensbe? Azt írja, hogy a bejelentkezés sikertelen. Amikor a mobil böngészőjében a weben keresztül beenged.
  • Scooter
    Ez ütős lett. Gratula!
  • Evoluti0N
    Lehet turbózni a dolgot (ahogy meg is tettem), hogy képernyővitrint és alkotásvitrint is kirakni egymás alá és akkor már 8 képed van összesen, nem csak négy.
  • Lokker
    Nájsz, komoly meló lehetett
  • RoboKutya78
    gondolkodtam ezen a képen nekem is megvan na majd legközelebb:)
  • Troger911
    Na, itt volt értelme, jól néz ki! A játék meg amúgy is csillagos ötös!
  • Evoluti0N
    Megcsináltam én is. Jó ötlet volt ezt felhozni. Láttam már régebben idegenek profiljainál, de eddig nem jutott eszembe, hogy megcsináljam. Ilyen lett.
  • RoboKutya78
    ja igaz de kiv voltam rá meg nekem ez a kép begyün tettszik:)
    majd havonta váltok:))
    Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.10.02. 18:15:19
  • MoRT2195
    Csak ezzel a képpel kb. felesleges volt ezt megcsinálni, mert majdhogynem fekete az egész a bal oldalát eltekintve.