Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor is van 24 óra vásárolni meg akciókat nézni, nem tudom miért olyan kardinális minden nap pontban az az este 7 óra.
@Jim Morrison: hehe 😊 Ezt nálam tömörebben összefoglaltad.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2015.05.28. 08:06:02
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
De
Nem
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A szervizelést lehetne az Ő idejük alapján késő este is csinálni. Sőt.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A legrosszabb esetben is 24 óra van akciósan vásárolni, az azért elég.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én még a Call of Duty-k miatt keveredtem Steam-re. 😄 A Modern Warfare 2 volt az első játékom, aztán rá 1 évre jött a Black Ops, aztán megint rá évre a Modern Warfare 3. 😄 Utána kaptam 2 ingyen játékot, a Brink Complete Pack-ot és a GTA Complete Pack-ot, mert ez volt a fizetségem, hogy cikk író voltam egy kis ideig a Hungamer oldalon, és ezek után indult be jobban a steam-es karrierem, jelenleg 668 játékom van. És lol... most figyelem, hogy igazából azóta vásárolok ennyit, amióta jobban belefolytam ebbe a fórumba. Emlékszem, hogy még Imi ajánlotta a steamgifts oldalt, és kb. rögtön nyertem is egy L.A. Noire játékot ott. Aztán linkelgették ezeket a bundle oldalakat, aztán folyamatosan csak vásároltam minden vackot. 😄
SzirmosSzisza: Kb. minden. Nem nagyon találsz már dobozos játékot, amit nem kell aktiválni steam-en, vagy valahol máshol, de főként steam-en. 😊
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
(ettől függetlenül utálom az EA-t...)
Jah még a Rockstar Social Clubbja is ott van.
No, de mindegy is, én a Steam-et szeretem.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
May 27, 2015 @ 9:46am
Server Maintenance was scheduled to begin at 10:00 AM PDT (UTC-7).
Server Maintenance is scheduled to be complete before 2:00 PM PDT (UTC-7).
[merlinw.org]
B = F
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2015.05.27. 17:48:42
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
GOG - Számomra ez olyan, mint a warez, nem is használom, ott az életbe nem fogok elkölteni 1ft-ot sem.
BattleNet - ???
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Szóval engem az érdekelne, hogy hogy tudták egyáltalán feltörni ?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Utoljára szerkesztette: Gary, 2015.05.27. 00:12:04
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
[merlinw.org]
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2015.05.23. 23:31:39
Mindegy.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2015.05.23. 22:17:46
Arra a "bizonyos" képre én is kíváncsi lennék.
Többedszer írod ezt, de fel nem foghatom, miről is van szó... Kép, esetleg?
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2015.05.23. 08:57:17