34737
  • MoRT2195
    Lassan nem tudom eldönteni melyik a rosszabb, a steam, vagy a steamgifts...
  • kigyi
    Igen bocsánat a kérdőjel valóban lemaradt a végéről.

Köszönöm a választ.
  • genndy
    Gondolom csak a kérdőjel maradt le, de nem, nem csak nálad döglött.
  • kigyi
    Steamgifts csak nálam halt le megint (tegnap este felraktam a win10-et azóta nem jön be az oldal előtte még megnéztem arra emlékszem és bejött 1 órával később már az új oprendszerről semmi).
    Utoljára szerkesztette: kigyi, 2015.10.17. 11:42:09
  • Scooter
    Mi az isten van már megint ezzel a steam-el? Nem megy a trade.
  • priluki
    ooo már megoldotott köszi
  • IMYke2.0.0.0
    "Bár választ nem kaptam, csak automatát..."

Én is az orosz.szerveres.vákkbanra
  • 3Error #28824
    Nálam még 3-5 napja ment... De biztos kavargatás megy náluk, mert el van törve kicsit mostanában (tom' mindig ) a Steam...
    Bár választ nem kaptam, csak automatát...

@MoRT2195 :
  • priluki
    üdv, nálatok se müködik a steam support? "An error occurred while processing your request.

Reference #97.a36a1db8.1444857613.1e20e8b4 " egész este ezt irja
  • MoRT2195
  • 3Error #28821
    A Steam-en is téma, de nincs rá még megoldás. Max. lépj ki a csoportokból és a követett játékokról húzd ki a pipát. Talán...
  • 3Error #28820
  • mooo
    Dino D-Day: BMTWB-ZCMWA-MPK2J
    Knights and Merchants Historical Version: AGFCP-C3WXR-F8TK4
    Frozen Synapse Prime: AJI02-08GPF-FLTYC

.
  • MoRT2195
    Plusz itt van még egy Frozen Synapse Prime felajánlás, ezt most kaptam a könyvtáramba giftként, nem tudom miért, de hát jól van. Akkor lehet erre is szerdáig jelentkezni. :)
  • MoRT2195
    Jövőhét szerdáig lehet jelentkezni az alábbi 4 felajánlásra. (Ez alatti 6 felajánlásomra pedig még kb. 2 órátok van jelentkezni.)

• RoboKutya78
    Srácok valakinek sikerült már teljesen kikapcsolnia a csoportok által küldözgetett buborék jelzéseket?
    Valaki annó azt javasolta hogy itt takarítsak ki » Barát-aktivitás » Barát-aktivitás beállításai ez nem jött be. Ezzel csak azt értem el hogy a barát aktivitásomban csappant meg a belinkelt információ az ott engem nem zavar. Csak ezek a buborék infók amik orrba szájba bukkannak fel ezt akarom megszüntetni. Most a beállítások panelt bütykölöm ahol az értesítések vannak de ezek megint csak az ismerősök dolgait csupaszítja meg a csoportokra való információ áradatról sehol se találok semmit amit szabályozni lehetne. Most kikapcsoltam az értesítések megjelenítését de szerintem ez se a csoportra vonatkozik.
  • MoRT2195
  • 3Error #28814
    Hotspot-ot egy USB Wifi stick-kel már tudsz csinálni. (bár nekem a wifin keresztüli kép érdekesen hangzik...)
  • akyyy
    kábel helyett elvileg elég lenne egy wifis hotspot vagy hogy hivják, és akkor már a windows ki tudja rakni a képet a tv-re.
    nem tudom telefon alkalmas -e erre. csak ugye volt rége nszó hogy már maga a steam is támogatja ezt, legalább isa közbetítést. majd minjdárt kipróbálom, melyik jobb megoldás.
  • RoboKutya78
    Tévedtem elvileg ez az eszköz alkalmas lehet a problémádra.
    Google Chromecast
  • RoboKutya78
    Szerintem ehhez mindenképp kábel kell sajna:(
    Én mostanában azzal szívok hogy hogyan tudok megosztani két nyomoronc könyvtár tartalmát a tv-n keresztül.
    A tv a mappákat már látja csak a bennük levő tartalmat nem tudom az istennek előhívni rajta
    Egyszer már megoldottam csak akkor az volt a gond hogy az egész meghajtót megosztottam az meg nem volt kóser a számomra.
  • akyyy
    Hogyan tudnám pcn játszott játékom képét hdmi kábel nélkül kitenni tvre úgy hogy a tv wifit viszont a pcn csak vezetékes net van. Gépen 8.1 van. Van viszont laptop amin win 10 valamint arra meg oldható a hdmi kábel is
  • MoRT2195
  • MerlinW
    Azt látod nem tudom, az utolsó 2 patch előtt kukáztam, azóta nem telepítettem fel. Valszeg már nem is fogom:)
  • RED BULL F
    Az azóta megjelent patch-ek sem javítottak a helyzeten?
  • MoRT2195
  • MerlinW
    A grafikán kívül számomra semmi újat nem nyújtott. Viszont bugos, optimalizálatlan port.
  • IMYke2.0.0.0
    Annyira rossz lenne?
    Én azt olvastam, hogy a durva kivégzések miatt magasztalják, a bugok miatt meg szidják.
  • MerlinW
    Én is 12€-ért vettem megjelenés napján. (meg is bántam)
  • Szabi #28802
    ezért nem akar 10 euros játékokat elfogadni érte..
  • MoRT2195
    Nem azért mondom, hogy rontsam az üzletet, de G2A-n 8 euróért megkapni a játékot, szóval... gondolom érted.
  • vegicsek
    Teljesen felesleges lépés lenne, a torrentet inkább szűrik, mint azt, ki mit csinál a szabadidejében az interneten
  • Terawatt
    Érdekelne valakit Mortal Kombat X csere? Steames és jó lenne valami más helyette. Privátba írjatok bátran :) Annyi kérésem lenne, hogy azért ne 10 ojrós gameket írjatok. Jó játékot :)
  • RAMyMamy
    köszi, megpróbálom majd a proxyzást
  • RED BULL F
    Központilag vannak tiltva, sok mindent nem tudsz ellene tenni. Esetleg egy router közbeiktatásával megkerülhető, hallottam ilyenről de nem tudom a gyakorlatban tényleg így működik-e vagy kell-e valami extra varázslat mellé. Mondom, Proxy-val 100% működni fog, de stabil kapcsolatra ne számíts. Olyan pinget veret hogy élvezhetetlenné teszi az online játékot.

VAGY: VPN. De azért meg fizetni is kell, ha normálisan is használni szeretnéd.
    Utoljára szerkesztette: RED BULL F, 2015.10.04. 19:49:29
  • RAMyMamy
    múltkor csináltam páromnak steam fiókot, kapott egy csomó játékot tőlem, de így nem tudunk együtt játszani, mert nála nem megy a kliens :(

találtam egy ilyet, ezek közül melyek a legfontosabbak, amik csak a klienshez és a közös játékhoz kellenek, és vajon mik használhatják még őket, ami miatt tiltva vannak?
    Utoljára szerkesztette: RAMyMamy, 2015.10.04. 19:45:00
  • RED BULL F
    Proxy-val meg tudod kerülni. Jó szórakozást.
  • Maala
    Nem hinném, hogy véletlenül van egy kollégiumban pont az a port letiltva, amit a steam használ. :)
  • vegicsek
    Egen, valószínűleg valami port lesz a ludas. Lesz egy pár köröd a kolis rendszergazdához :)
  • RED BULL F
    Tiltva van a port (?)