Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Konkrétan nem csak az SG csapatra értettem, hanem általánosságban elsősorban, csak rosszul fogalmaztam.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Tudnál példát mutatni? Csak mert nekem nem tűnt fel...
Bakker, ezt ne vedd magadra, de ha én annyi idősen, mint Te, ennyit kötözködtem volna (most inkább a régebbi "vitákra, hsz-ekre" gondolok másokkal), nem értem volna meg a jelenlegi koromat. Vagy mindenki utálna/halott lenne. <#vigyor>#vigyor>
Csak itt vagy ilyen vagy a valós életben is?
Ezt pedig végképp nem neked szánom, hanem mindenkinek :
Nem túl rég vagyok ebben a csapatban, de az tűnt fel, hogy az itteni emberek (is) nagy százalékban olyan kib*szott negatív, borúlátó, mittomén' gondolkodásúak, hogy elképesztő. Sok fórumon vagyok jelen, máshol is tapaszhalható, de nem tudom hova tenni...
Ez "kisebbségi komplexus", "magyar mentalitás", "belefáradás" vagy mi a fene? Nekem is rengeteg bajom/problémám van, de legalább a "virtuális közösségekben" próbálok "jókedvűnek" tűnni, hogy a többieknek ne rontsam a kedvét. (ha lesz*rják, ha nem)
Vagy nomen est omen és bennem van a hiba? <#zavart1>#zavart1>
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
UI: Ez a "misztikus kártyák" fordításod enyhén téves, de felőlem hívhatjuk őket bárhogy. 😊
Más. Gyünnek a "Misztikus kártyák". Kíváncsi vagyok mi lesz. 😊
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2015.06.03. 19:00:08
(szórni meg szóróm a fake acc-okat...)
a 0 ást eddig is kiszórtam.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Eddig tartott Gabben határozott fellépése a bot felhasználók ellen
Most nekünk rendes felhasználóknak kell baromira ráfigyelni a dologra hogy kit hogyan veszünk fel ismerősbe.
A héten vagy 3 ismeretlen egyén talált meg főleg orosz lengyel nemzetiségűek akik barátfelvételt kértek tőlem. 3 as 4 es szinttel Lee7 nyelven írt nevekkel vagy rejtett adatlappal.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
You will receive the refund in Steam Wallet funds or through the same payment method you used to make the purchase.
Nálunk pl. csak a WebMoney-jel fizetve kapod vissza Walletbe a pénzt, a többi mind az eredetire jön vissza.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.06.03. 00:24:33
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ha gáz van, visszakérheted a játék árát (csak wallet-be), bármilyen okból kifolyólag, 2 héten és 2 óra játékidőn belül.
Részletek
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.06.02. 23:38:14
[merlinw.org]
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
https://bitbucket.org/HellGate/steam-download-watcher/downloads
Szerk.: Hopp, Evoluti0N is ezt ajánlotta, sorry. <#zavart2>#zavart2>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2015.06.02. 17:17:58
Steam Helper volt. Bocsi.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.06.02. 17:11:14
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A karácsonyi nagy leértékelés mellett a Steam nagy nyári akcióját várják a játékosok leginkább, ha arról van szó, hogy rengeteg kiváló játékot lehet bezsebelni olcsón. Nos, a Valve okosan a májusi fizetések megérkezése utánra időzítette a mostani akciót, a Steam Summer Sale ugyanis június 11-én kezdődik, és június 20-ig tart. Ez egyben azt is jelenti, hogy az akció végig megy majd az E3 alatt, ami szintén egy okos döntés lehet a Valve részéről."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
#27329: Természetesen vissza lesz jelezve. Majd 😊
13 éve itt. Szép idő.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2015.05.29. 15:58:02
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Már amúgy is elkezdtük meghódítani a világot, csak abbahagytuk, mert eltört a Steam. 😄
Mort : véletlenül nem Bács megye megyeszékhelyén élsz? (de szép mondat... 😄 jah, mert én igen)
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2015.05.28. 18:35:00
[merlinw.org]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.