Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3Error
Apróság, ha valakinek nem lenne meg. <#crazya> (gift, nem kód, lvl2)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
Nem akarok konkrétan példálózni, de nekem eddig így tűnt. Viták, személyeskedések, stb.
Konkrétan nem csak az SG csapatra értettem, hanem általánosságban elsősorban, csak rosszul fogalmaztam.

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

"de az tűnt fel, hogy az itteni emberek (is) nagy százalékban olyan kib*szott negatív, borúlátó, mittomén' gondolkodásúak, hogy elképesztő."

Tudnál példát mutatni? Csak mert nekem nem tűnt fel...
3Error
Titokzatos, rejtélyes, misztikus, nálam kb. egy kutya...
Bakker, ezt ne vedd magadra, de ha én annyi idősen, mint Te, ennyit kötözködtem volna (most inkább a régebbi "vitákra, hsz-ekre" gondolok másokkal), nem értem volna meg a jelenlegi koromat. Vagy mindenki utálna/halott lenne. <#vigyor>
Csak itt vagy ilyen vagy a valós életben is?

Ezt pedig végképp nem neked szánom, hanem mindenkinek :

Nem túl rég vagyok ebben a csapatban, de az tűnt fel, hogy az itteni emberek (is) nagy százalékban olyan kib*szott negatív, borúlátó, mittomén' gondolkodásúak, hogy elképesztő. Sok fórumon vagyok jelen, máshol is tapaszhalható, de nem tudom hova tenni...
Ez "kisebbségi komplexus", "magyar mentalitás", "belefáradás" vagy mi a fene? Nekem is rengeteg bajom/problémám van, de legalább a "virtuális közösségekben" próbálok "jókedvűnek" tűnni, hogy a többieknek ne rontsam a kedvét. (ha lesz*rják, ha nem)
Vagy nomen est omen és bennem van a hiba? <#zavart1>

Maak
Mi kezdodik? Nalam naponta van 2-3 ilyen felkeres...Te meg lennel a rendes felhasznalo? Rohog a vakbelem. 😄DDD

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

MoRT2195
Mi lenne? Vásárolsz, azt kapsz misztikus kártyát. Kiraksz kártya szetteket és azért is kapsz misztikus kártyát. Szavazol napi akciókért, és megint csak kapsz misztikus kártyákat. A misztikus kártyákat meg megint kirakhatod, és kaphatsz értük misztikus kitűzőt. Ne várj semmi misztikusat ezenkívül.
UI: Ez a "misztikus kártyák" fordításod enyhén téves, de felőlem hívhatjuk őket bárhogy. 😊
Scooter
Én is kb. annyi százalékban fogok ki jó embereket. A legtöbb kód eddig jó volt. Átvágni meg sose szerettem embereket.
3Error
Vannak gyökerek, találkoztam már párral én is, de szerencsére eddig 98%-ban jó arcokkal ütköztem. (magyarokkal és külföldiekkel egyaránt)

Más. Gyünnek a "Misztikus kártyák". Kíváncsi vagyok mi lesz. 😊

Scooter
Én is szórom folyamatosan. Egy oldalom meg nyertem egy játékot, de rossz volt a kód, mert 4x4 és a steam-en 5x3-as a kód. Írtam a csórikám steam oldalára, de közben megnyertem máshol. Aztán nemrég barátkérelmet küldött steam-en, de most már leszarom. Nem fogok visszaigazolni. Mással szórakozzon.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2015.06.03. 19:00:08
3Error
Én szvsz nem parázok, pedig nyílt fiókom van. 😊
(szórni meg szóróm a fake acc-okat...)

RoboKutya78
na jó de eddig nem kellett kérdőjelbe esnem hogy most nyertem e valahol valami játékot és ezért akar felvenni egy 3 as 4 es szintű szerencsétlen vagy csak simán bot. bár mostanában a játék átpasszolásért nem kell mindig felvenni az illetőt.
a 0 ást eddig is kiszórtam.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

SzirmosSzisza
He? Ez eddig is ilyen volt, főleg, ha volt nyílt inventoryd és minimálisan értékes tárgyad 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

vegicsek
Milyen háborút vizionálsz ebbe bele? 😄D

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

RoboKutya78
Apa kezdődik!!
Eddig tartott Gabben határozott fellépése a bot felhasználók ellen
Most nekünk rendes felhasználóknak kell baromira ráfigyelni a dologra hogy kit hogyan veszünk fel ismerősbe.
A héten vagy 3 ismeretlen egyén talált meg főleg orosz lengyel nemzetiségűek akik barátfelvételt kértek tőlem. 3 as 4 es szinttel Lee7 nyelven írt nevekkel vagy rejtett adatlappal.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

vegicsek
Kíváncsi vagyok, hányan fognak ezt kihasználva hardcore módon kártyákat farmolni.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Maala
Walletbe vagy amiből vetted.

You will receive the refund in Steam Wallet funds or through the same payment method you used to make the purchase.

Nálunk pl. csak a WebMoney-jel fizetve kapod vissza Walletbe a pénzt, a többi mind az eredetire jön vissza.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.06.03. 00:24:33

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

MerlinW
Új Steam refund:

Ha gáz van, visszakérheted a játék árát (csak wallet-be), bármilyen okból kifolyólag, 2 héten és 2 óra játékidőn belül.

Részletek
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.06.02. 23:38:14

[merlinw.org]

RiCSi1234
De jó, hogy megint vagy 3-4 forintot drágult az EURO!!

GTA V (*.*)

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

3Error
A Steam Download Watcher talán jó lesz.

https://bitbucket.org/HellGate/steam-download-watcher/downloads

Szerk.: Hopp, Evoluti0N is ezt ajánlotta, sorry. <#zavart2>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2015.06.02. 17:17:58

IMYke2.0.0.0
Szerk.
Steam Helper volt. Bocsi.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.06.02. 17:11:14

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

akyyy
Ha töltök le játékot Steamről, be lehet állítani hogy befejeztével induljon el egyből 😄 kikapcsoljon a gép, vagy tegye magát készenlétbe?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

3Error
<#eljen>

Szabi
remélem lesz jóráasított GTA 5 😄
(10 körül)

"Nulla tenaci invia est via"

IMYke2.0.0.0
"Hamarosan kezdődik a Steam Summer Sale

A karácsonyi nagy leértékelés mellett a Steam nagy nyári akcióját várják a játékosok leginkább, ha arról van szó, hogy rengeteg kiváló játékot lehet bezsebelni olcsón. Nos, a Valve okosan a májusi fizetések megérkezése utánra időzítette a mostani akciót, a Steam Summer Sale ugyanis június 11-én kezdődik, és június 20-ig tart. Ez egyben azt is jelenti, hogy az akció végig megy majd az E3 alatt, ami szintén egy okos döntés lehet a Valve részéről."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PetruZ
Kiszivárgott infók szerint június 11-20.
mulli1986
<#eljen><#nevetes1>

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Jim Morrison
fizetés napon

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

mulli1986
Sumér szél mikor kezdődik?

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

PetruZ
Nem kulcs volt, hanem Humble Bundle gift url. Ez független a steamgifts-től, vagy a csoporttól, meg kellett volna kapnod. De ahogy látom, te sem kaptad meg, miközben az url-re meg azt mondja, hogy már fel lett használva. A HB supportnak már írtam, mi van, írok erről is. (Nem hiszem, hogy én bénáztam volna el a mailcímeket, mert ugyanezzel a módszerrel korábban már küldtem gift-et másnak és megkapta.)
Husimoto
Közben kizártak a sg csoportból azért nem jött át a a kulcs. Amúgy a kizárás teljesen jogos volt visszaolvasva a szabályzatot. Igaz 3 éve tag voltam már a sg.hu csoportban, de eddig nem foglalkoztam ezzel a giftes témával. Aztán rákaptam az izére föként, hogy nyertem is. Mindenre rácsaptam, amit igy utolag sajnálok. Szóval elnézést kérek mindenkitől, a kizárás jogos volt ugye szabályzat nem ismerése nem mentesit. Igaz én is ajánlottam fel gifteket és nem csak nyerteket. Na mindegy is mást nem tudok most mondani, hogy elnézést!

PetruZ
A PÜ-t nem jelezte ki a fórum felülete, így nem is láttam. Mindjárt intézkedem.
papi08
Én már jeleztem Neki privát üzenetben, ami még elolvasva sem volt. 😄

#27329: Természetesen vissza lesz jelezve. Majd 😊

13 éve itt. Szép idő.

Scooter
Gondolom úgy értette, hogy szóljanak ha nem kapták meg. Visszaigazolni senki se fog semmit, ha nem kapta meg. Egyértelmű 😄
kigyi
Akkor is? 😄 Jó vicc 😄 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

PetruZ
A nyertesek (husimoto, sszemtelen) legyenek szívesek visszajelezni a steamgifts felületén, pwease. Akkor is, ha nem kapták meg a gift url-jüket.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2015.05.29. 15:58:02
<#eljen>
3Error
Tessék, csak tessék, friss ropogós ! 😄 (lvl2)

3Error
Neeem, így „egyszerűbb”. 😄

genndy
Nem, minden játék külön kulcs.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Egybe aktiválós ez a heti csomag? Mert csak a CoH2 kellene belőle többi meg van.
Azt a mindenit! Humblin a heti csomag nagyon pofás lett. 😊 Vegyétek, mert 5-6 dollárért azok bőven megérik. Legjobb játékok. 😊
MoRT2195
Nem lett volna egyszerűbb Kecskemétet írni? 😊 Amúgy nem.
3Error
Ki tudja. Imi azt teszi, én meg csatlakozom hozzá, mert 1db ember nem "sereg". XDÉ
Már amúgy is elkezdtük meghódítani a világot, csak abbahagytuk, mert eltört a Steam. 😄

3Error
Csak, mert nem tudom. <#zavart1>

Mort : véletlenül nem Bács megye megyeszékhelyén élsz? (de szép mondat... 😄 jah, mert én igen)
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2015.05.28. 18:35:00

MerlinW
Évek óta minden kedden van karbantartás. Más napokon meg előre tervezett vagy szükségleállás lehetséges. A játékok 90%-a működik offline módban is, tehát nem értem miért akkora probléma ez. Vásárolni lehet a weboldalon is.

[merlinw.org]

genndy
Mi a fene, milyen jó fícsört tud a Steam: reggel elindítottam pár letöltést, aztán most melóhelyen nézem hogy böngészőből bejelentkezve a játéklistánál látom hogy éppen melyiket tölti és hol jár. És ugye hogy nem ide tölti, hanem az otthonira, a kliensesre. Ha akarom, elindíthatok másikat is. Néhánynál azt írja hogy "Ez a játék nem irányítható távolról" (pl. XCOM: Enemy Within, tehát gondolom a külön megjelenő DLC-k). Mindegy, szuperjó hogy valamennyire távolról is lehet menedzselni <#eljen>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Múltkor is le volt halva (talán vasárnap, fene se emlékszik rá) de egy óra alatt rendbe is jött. Szerintem sem olyan vészes időpont, hogy ne lehetne kivárni. Maga a kliens működött, úgy hogy szerintem nem kell lázadni <#smile>

IMYke2.0.0.0
"nem tudom miért"

Hát ez az...