34737
  • MoRT2195
    Miről beszélsz te?
    Az EA-nek mi a franc köze van a Crew-hoz? Az Ubisoft játék... szerinted majd az EA fog kárpótlolni Ubisoft játékkal? Legalább maradnál a realitás határai között, és egy közelmúltban megjelent NFS-t várnál a helyébe, mint a RIvals, vagy a Most Wanted... de a Crew.

"Tényleg mi van ha azt mondom hogy szarok bele és adják vissza az elköltött pénzemet mert szar a szolgáltatásuk."
    A Valve ad neked minden steam-es játékból 1 példányt, hogy ne menj el tőlük... vagy csak szimplán szarnak rád, és válaszra se méltatnak? Na, melyik a kettő közül a hihetőbb?

"Ja csak neked lesz rossz addig amíg nem döntheted el hogy melyik szolgáltatónál......"
    Ez olyan, mint a konzolos generáció váltás. Ugyan ez lehetne itt is. Új generáció jönne a PC-s korszakban, csak nem hardverokban, hanem szoftverban.
  • RoboKutya78
    Ja csak neked lesz rossz addig amíg nem döntheted el hogy melyik szolgáltatónál szeretnéd tarani a megvett játékaidat:) persze ezt nem fogják sose kultiválni hogy átvihesd a dolgaidat ha nem vagy megelégedve a szolgáltatással.
    Tényleg mi van ha azt mondom hogy szarok bele és adják vissza az elköltött pénzemet mert szar a szolgáltatásuk.
    Tudom hogy ez is esélytelen mivel már jártam úgy Ea játékkal hogy a játék megszűnése után semmiféle kompenzációt nem kaptam a beinvesztált pénzhalom után (Lásd NSF World esetét) Még annyit se hogy a most megjelenő Crew-et esetleg ingyen adnák régi world felhasználóknak.
  • MoRT2195
    Persze, mert egyre több a felhasználó, egyre több a tartalom, vagyis egyre többet fog szarakodni ahogy telnek az évek. Egyszer talán majd észreveszik magukat, ha mondjuk az Origin, a Uplay, vagy valami teljes új eléri az ő szintjüket és rendes support is dukál mellé... akkor talán elgondolkodnak majd rajta, hogy tenni kéne valamit, mert majd kezd mindenki átpártolni.
  • Maak
    Steamhez en meg egy jo ideig nem kapcsolnek telefonszamot, egy felremenes reszukrol aztan letiltanak mindenfele csere/piac/vasarlas lehetoseget. kosznem :D mailrol sms jon ha mas geprol jelentkeznenek be, reszemrol ennyi egyenlore a vedelmem, ja meg az hogy idegent nem veszek fel.
    Utoljára szerkesztette: Maak, 2015.10.19. 14:07:51
  • RoboKutya78
    Ez azért 3 évvel ezelőtt ennyire nem volt jellemző bár én 6 éve függök tőlük nem emlékszem hogy 3 évvel ezelőtt ennyire szar lett volna a dolog.Hogy már az oldalra való bejelentkezést is blokkolják.
  • IMYke2.0.0.0
    Amíg ők a szervereken csücsülve nézik a webes felületet, meg a klienst, nekik nem lesz gondjuk - a supportnak hiába jelzik az emberek, mert az a földkerekség legrosszabb közönségszolgálata. Ők is elismerték, gyakorlatilag.
  • Evoluti0N
    Itt volna az ideje szervereket beújítani Valve-nél, mert ami mostanában megy, az katasztrófa.
  • MoRT2195
    Mi lenne? Szar megint. Mi ebben az újdonság? Majd helyrejön egyszer, de nem a böngésződben van a hiba, hanem a Valve-nál, úgyhogy felesleges törölgetned, meg módosítgatnod bármit is.
    Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2015.10.19. 13:06:27
  • RoboKutya78
    Mi a jó kibaszott van a steammel szarik működni nem tudok belépni se semmi
    töröltem a gyorsítótáram a sütiket ennek ellenére szaar.
  • RoboKutya78
    egy kis ajandok:)
  • papi08
    Bár nyilvános, de azért hajrá mindenki :)

• RoboKutya78
    Srácok tud valaki valamit
    A steam továbbra is ragaszkodni fog a yutube videoportálhoz vagy lesz más videomegosztási lehetőség rajta?
    Nem tudom az alap felhasználót aki csak feltöltöget videót a fiókjába mennyire fogja bántani az új rendszere
  • vegicsek
    Minden bejelentkezésnél megkérdezi, ami nem verifikált eszközről történik.
  • darkling
    Hajrá! Level 1+.

Utoljára szerkesztette: darkling, 2015.10.18. 21:42:18
  • 3Error #28857
    Átfutottam a cikket, talán ha annyi dolguk van, akkor vehetnének föl pár új embert nem? Annyi pénzük van, mint a szemét és csak egyre több lesz, akkor fájna konkrétan a Support, fiókokkal foglalkozó részére melóst ültetni? Azt kétlem, hogy naponta 10-nél több fióklopás lenne...
  • 3Error #28856
    Nekem sikerült azonnal. Nem is olyan régen. Bár most lehet valamit megint csesznek, mert vannak érdekes dolgok...
  • lalakov
    Bekapcsoltam a kétlépcsős azonosítást gmail-nél. A telefonomon is bejelentkeztem, de elfelejtettem kipipálni, hogy ennél a telefonnál ne kérje újra. El lehet érni ezt a beállítást valahol?
    Utoljára szerkesztette: lalakov, 2015.10.18. 18:37:08
  • Jim Morrison
    Ajánlom figyelmedbe:
    steamstat.us
    Így egyből tudod, hogy mi nem megy.
    Akár mehetne bannerba is.
  • Troger911
    Nekem még egy üzenet se jött, viszont mikor új gépről akarsz belépni, akkor az app generál egy időkorlátos kódot, amit be kell írni. Mint a battlenet autentikátor és a google...
  • drago14
    Már CS:GO-ban elkezdtünk tanulni oroszul. 1 hónapon belül csak válaszol a Valve.
  • Evoluti0N
    Ajánlom, hogy tanuljon meg a haverod oroszul, mert könnyen lehet, hogy olyan nyelven válaszolnak vissza. Különben is, mire érkezik válasz, úgyis simán megtanul.
  • Lokker
    Ezért nem veszek fel semmilyen kétes egyént hogy még a véletlent is kiküszöböljem. :)
  • kigyi
    A barátlistádról nem tudnak feltörni ahhoz neked rá is kell kattintanod arra a linkre amit küldenek.
  • bardocz
    Nekem se sikerült elsőre.
  • RoboKutya78
    Ezt most nem vágom
    Kipróbáltam
    Megadtam a számomat a leírtak alapján erre a válasz:
    "Problémába ütköztünk a művelet végrehajtásakor. Érdemes újrapróbálnod, vagy ha a probléma továbbra is fennáll, lépj kapcsolatba a Steam Támogatással."
    Most én fáradozzak azzal hogy hozzá rendereljék a fiókomhoz a számom vagy a+36 20 as rendszert nem szereti?
  • Lokker
    Csak érdeklődtem mert haver pórul járt és a steam support 3 hete szarik a fejére konkrétan. Én úgy védekezek hogy mindenre a szolgáltatás által nyújtott védelmet felrakok, plusz nem veszek fel semmilyen ismerőst amíg más módon nem jelez hogy ki is Ő. :) Szerintem fél éve nincs új ember a barátlistámon steamen.
  • RoboKutya78
    Az se rossz megoldás bár nem tudom a steam ezt a telós funkciót valahogy úgy hirdeti mintha egy spamelő funkció lenne és nem a biztonságra törekedő funkció hatását súgalja.Nem tudom tapipados telók esetén hogy mükszik.
    Ezért nem akartam eddig telefonos kérelmet bekapcsolni. Nem kérek abból hogy hajnali 3 kor csengessen a teló mert a steam frissített egyet. :)
    " A Steam fontos üzeneteket tud küldeni a telefonodra." ez a szöveg nekem nagyon spamgyanús.Ha az lenne írva oda hogy behatolás esetén levelet küld máris csekkoltatnám a telószámomat rá.
    Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.10.18. 12:38:09
  • Troger911
    Szerintem elég steam-nél és gmail-nél is bekapcsolnia a mobil autentikációt...
  • RoboKutya78
    Nem tudom akartam írni a múltkor is
    Van e annak valami értelme az ilyen jelszó lopásoknál, hogy ha a email fiókodat is viszik.
    Van a gmail-nál egy olyan lehetőség hogy egy másolatot tud a leveleidből egy általad megadott másik fiókra küldeni
    Behatolásnál ugye a fiókodra küld egy levelet a google is ezt a levelet is meg a steames jelszó kérő kulcsot is átküldi a másik fiókra Elvileg ekkor vissza lehet csekkolni a feltört mail fiókot meg a steamet is nem?
    Gondolom nem ez az első amit a hacker megles hogy a feltört email kapcsolódik e másik címhez.
  • PetruZ
    Akkor pont időszerű: Valve explains why Steam customer service is still terrible :)
  • Maak
    Akkor most legyetek naggggyyyyooooooooooonnnn turelmesek.
  • drago14
    Köszönöm szépen a választ, megcsináltuk, már csak várni kell hogy válaszoljon a Valve.
  • MooneyR
    Szia, steam support csinálsz egy ticketet, leírod, hogy mi történt, megadsz új email címet (mondjuk már eleve azzal regisztrálsz), aztán bizonyítani kell, hogy a tiéd a fiók. Játék kódok, paypal fizetések.. ha szkennelsz, írd rá előtte a ticket számát is.

Lokker-nek is mondom, nekem a nyáron nyúlták le és másfél hónapot vártam, hogy a support végre küldjön egy password reset email-t.
  • Lokker
    Steam support mennyi időn belül intézkedik feltört acc esetén ha az illető mutat be nekik játékvásárlást számlával, miegymással?
  • RoboKutya78
    na jó akkor marad a piac bedobálom oda a duplát mert más megoldást nem látok.
  • MoRT2195
    Én még régebben használtam, de akkor úgy működött, hogy nekem valamivel nagyobb értéket kellett adnom és kétlem, hogy ez változott volna. Az ember nem másnak akarja a jobbat, hanem magának, ők húzzák a hasznot ebből természetesen.
  • kekeN7
    S.Gifts
    Announcement
    Downtime
    Hey SG, unfortunately our site is down again, for similar reasons to earlier in the month. The response from our host is:

'We had to nullroute the server due to a very large inbound NTP amplification attack against your site.'

The site will come back online in the next couple of hours.

To hopefully avoid these issues in the future, we'll be moving to a new host. I'm in the process of setting up our new servers and transferring our data, and the site will likely switch to the new location in a day or two if all goes well.
  • RoboKutya78
    Srácok ezzel a Trading Card Exchange [BOT] bottal hogy a kórságba lehet dűlőre jutni már azokat a csereajánlatokat is visszautasítja amik egyazon kitűzőköz való kártyák mindegyik azonos értékű. Kezd a hócipő tele lenni vele
    Pedig most a steamcardexchange.net oldalon keresztül csekkoltam neki a kérelmet ráadásul.
  • drago14
    Sziasztok!

1 órája feltörték egy haverom accountját. Ilyenkor mit lehet tenni?
    Ha valaki tud segíteni, azt örök hálám fogja üldözni!
  • 3Error #28832
    Hehe, pont be akartam linkelni, én tegnap este néztem ezt az oldalt.

MoRT, amiben benne van a "steam", az tuti nem atombiztos. Hmm.. gőz...