Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Hát, kell hozzá elfogadóképesség, az biztos 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

3Error
<#worship>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
Én is belekezdtem a 2. évadba, csak abbamaradt, mert jöttek mások és kiment a fejemből... 😄 (egyébként nagyon állat anime <#buck> )

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Most már ideje nekem is adnom valamit. Édes kis semmiség. Komcsibútort nem tettem rá, mivel bundli játékokról beszélünk. Szombatig lehet rájuk jelentkezni. A nyertesek automatikusan megkapják a kulcsaikat. Ha nem, nálam tessenek panaszkodni.

genndy
Ugye még csak véletlenül sem arra gondolsz hogy éjfélkor már el kellett volna kezdődnie. Mert nem. Majd este 7-kor.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Ami - a pletykákkal ellentétben- úgy néz ki nem ma indul<#gun>
mulli1986
Nekem meg a szerszám (csak néha dadogok. Kappppa) <#idiota>
Nem am nem 😊

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

IMYke2.0.0.0
Nekem meg az épp nézett sorozat (2. évad) egyik szereplője:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Nekem meg a görög ABC 10. betűje😊

[merlinw.org]

kigyi
Nincs semmi gond ezzel, a nyereményt már csak ki tudja várni az ember 😊 Köszönöm szépen vissza is jelöltem, hogy megkaptam!

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Maala
Elküldtem a nyertesnek a W40K😄oW2-t, sry, nem voltam gépközelben.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

3Error
Eléggé, nekem a Kappáról Robert Capa, a japán vízi cucc, vagy a cipő(márka) ugrik be. <#nevetes1>

3Error
<#worship>

MerlinW
Asszem a nyugati parton vannak, így az reggel lesz (-9 óra) 😊

[merlinw.org]

Jim Morrison
nemigaz :[

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

genndy
<#taps><#worship>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Úristen, de szar meme...

PetruZ
Korábban itt felajánlott játékaimat valamiért elnyelte a HumbleBundle gift rendszere, de jó két hét után sikerült a supporttal zöld ágra vergődni, kaptam új url-eket és ma Sszemtelen és Husimoto is megkapták a nyereményeiket (vissza is jeleztek), jó játékot nekik. 😊

Hamarosan jövök majd új ajándékokkal (és a HB gift rendszere helyett most már közvetlenül a kulcsot fogom küldeni).
Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

IMYke2.0.0.0
<#worship><#eljen>

Béluska74
Sziasztok. GRID AUTOSPORT felajánlásom. Level 2 kell hozzá.

Utoljára szerkesztette: Béluska74, 2015.06.09. 18:12:03

If you give a little love you can get a little love of your own

IMYke2.0.0.0
Ki ez a kö... hm... úriember a képen, hogy ennyire sztároljuk?

Szabi
inkább dél körül 😄

"Nulla tenaci invia est via"

SzirmosSzisza
USA-ban reggel van

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Jim Morrison
És ezt miért nem lehetne hajnalban csinálni?

MerlinW
Ismét kedd van, azaz karbantartás. Mint 2009 óta minden kedden😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen az információt. Fellélegeztem. <#worship>
A Market sem látszik.

Erősen valószínű, hogy a csütörtöki rajtra állnak át.

Troger911
Ugyanaz nálam is!
IMYke2.0.0.0
Sőt, belépett kliensben is a nevemre kattintva feketeség lesz középen.
Inventory tartalma látható.

IMYke2.0.0.0
Webes felületről nektek sem jön be a profilotok?

An error occurred while processing your request.
Reference #97.272c1ab8.1433859906.b2d47
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.06.09. 16:25:21

lalakov
Ha lesz olyan játék, mint tavaly volt, akkor érdemes várni.
már most is ad olyan kártyát kitűzőkészítéskor
3Error
Nem mondanám, mert akkor én is az vagyok. <#nevetes1>

Elég sűrűn jártam németbe, osztrákokhoz, olaszokhoz, horvátokhoz, stb., ott örülnek, hogy hozzájuk mész, itthon örülhetsz, ha köszönnek... Nah, de ez off, meg az életkörülmények is mások, de tény, hogy nem véletlen (a fizetéseket leszámítva) a sok kivándorló. (rengeteg rokonom/ismerősöm ment ki ide-oda és barátságosabbnak, vidámabbnak találták a légkőrt...) Persze ez csak eszmefuttatás, én spec. itthon maradok egyelőre 😄

3Error
Én már az összes új kitűzőmhöz kaptam kártyát is. (péntek óta talán)

Ryder62
Igen, mert tuti kapsz akkor mystery kártyát.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Scooter
Ugye mint mindig, most is érdemes várni a kitűző beváltásával a Summer Sale-ig?
Szabi
akkor biztos én vagyok csak ekkora fsz.. <#idiota>

SzirmosSzisza
Meh, én eddig akármilyen boltnak írtam 1 napon belül jött válasz a kérdésemre ...

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Szabi
az a szomorú, hogy a boltok egy része is ilyen.. mennék hozzájuk költekezni, erre nem képesek válaszolni egy egyszerű levélre.. de hát ha nem kell a pénzem..
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.06.06. 19:14:06

tegla
Sok magyart ismersz,kevés külföldit.

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

3Error
OFF:
Vicces egyébként, mint amolyan "példa", hogy engem is összehozott a sors 3 különböző Steam kulcs eladóval. (félreértések elkerülése végett, a konkrét személy nem SG-s, talán a PH-n jelen van)

Egy orosz sráccal bizniszeltem, aztán egy kínaival (aki Kanadában van 😄 ), meg egy magyarral. Mondanom sem kell, hogy első kettő totál barátságos volt, beszélgettünk elég hosszan, az orosz még plusz ajándékokat is adott (amit viszonoztam persze), a magyar srác meg arra nem volt képes, hogy 1db (!!) olcsó játékkártyát odaadjon "ajándékba" az utalás után. Persze ok, üzletben nincs barátság, de legalább arra lett volna képes, hogy megköszönje a vásárlásomat (amivel jól járt - én voltam akkor még "tudatlan"😉, illetve, hogy elköszönjön a "csere" végeztével. Az orosszal azóta is beszélgetünk és a kínai sráccal is... Ez totál lehangoló... <#pardon1>
(hozzáteszem, mint a beszélgetések alkalmával kiderült, egyikük sem "húde" gazdag, az orosz paradicsomot szedett - gondolom mezőgazdaságban él -, a kínai srác meg főiskolás, cserediák kint, otthon talán valami kifőzdéjük van (??), ott segédkezett...)
Természetesen ez csak 1db magyar "ismerős", sok barátságos magyarral is beszélgettem már, de nah, akkor is gázos... Főleg, hogy jómagam is sűrűn találkozom az életben idegenekkel/kuncsaftokkal és bizony pl. egy román, holland, német, barátságosabb, mint sok magyar... Nah, sokat pofázok már... 😄

3Error
Azt hiszem értelek. <#nyes>

MerlinW : Legalább Te is megerősítesz. Akkor csak nem én vagyok túl "érzékeny", hanem valós tény, hogy sokunk "búval van b@szva". <#nemtudom>

MerlinW
Ez sajna a magyar nettársadalom nagy részére igaz. Itt az SG-n meg pláne.

[merlinw.org]

MerlinW
Sok volt az ellenkezés, végül opcionális lett. Ha nem akarja a felajánló hogy ninja martalék legyen a felajánlása, akkor "lvl2-zik".

[merlinw.org]

vegicsek
Sok különböző ember van itt, elvégre egy igen tág hobbi köt össze minket. Vegyes korosztály, stílus, értékrend, akad egymásnak feszülés. Mondjuk én személy szerint, ha egy közösség több tagjától kapnék rendszeresen negatív visszajelzést, lehet elgondolkoznék azon, hogy nem látnak szívesen, és nem kellene ide irkálnom...oh, elkalandoztam 😊

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

3Error
Köszönjük ! 😊

IMYke2.0.0.0
Én csak megköszönöm, mert már túl sokat nyertem és kevesebbet ajánlottam fel . -------- Szóval, köszi a felajánlást. Felfelé mutató hüvelykujj.

Scooter
<#taps> <#eljen> <#taps>
Maala
Rászántam magam, hogy beregeljem az elmúlt hetek hoardingját. Sajnos mostanában nem sok időm van játszani.

U.i.: Lvl 2 a belépő, de továbbra sem találom sehol leírva követelményként. MerlinW?
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.06.05. 19:04:31

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

TBTPumpa
Én úgy hallottam, hogy a Velvet Assassin minimálisan értékes tárgy! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."