Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Nem am nem 😊
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Hamarosan jövök majd új ajándékokkal (és a HB gift rendszere helyett most már közvetlenül a kulcsot fogom küldeni).
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

A Market sem látszik.
Erősen valószínű, hogy a csütörtöki rajtra állnak át.
Inventory tartalma látható.
An error occurred while processing your request.
Reference #97.272c1ab8.1433859906.b2d47
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.06.09. 16:25:21
Elég sűrűn jártam németbe, osztrákokhoz, olaszokhoz, horvátokhoz, stb., ott örülnek, hogy hozzájuk mész, itthon örülhetsz, ha köszönnek... Nah, de ez off, meg az életkörülmények is mások, de tény, hogy nem véletlen (a fizetéseket leszámítva) a sok kivándorló. (rengeteg rokonom/ismerősöm ment ki ide-oda és barátságosabbnak, vidámabbnak találták a légkőrt...) Persze ez csak eszmefuttatás, én spec. itthon maradok egyelőre 😄
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.06.06. 19:14:06
"Nulla tenaci invia est via"
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Egy orosz sráccal bizniszeltem, aztán egy kínaival (aki Kanadában van 😄 ), meg egy magyarral. Mondanom sem kell, hogy első kettő totál barátságos volt, beszélgettünk elég hosszan, az orosz még plusz ajándékokat is adott (amit viszonoztam persze), a magyar srác meg arra nem volt képes, hogy 1db (!!) olcsó játékkártyát odaadjon "ajándékba" az utalás után. Persze ok, üzletben nincs barátság, de legalább arra lett volna képes, hogy megköszönje a vásárlásomat (amivel jól járt - én voltam akkor még "tudatlan"😉, illetve, hogy elköszönjön a "csere" végeztével. Az orosszal azóta is beszélgetünk és a kínai sráccal is... Ez totál lehangoló... <#pardon1>#pardon1>
(hozzáteszem, mint a beszélgetések alkalmával kiderült, egyikük sem "húde" gazdag, az orosz paradicsomot szedett - gondolom mezőgazdaságban él -, a kínai srác meg főiskolás, cserediák kint, otthon talán valami kifőzdéjük van (??), ott segédkezett...)
Természetesen ez csak 1db magyar "ismerős", sok barátságos magyarral is beszélgettem már, de nah, akkor is gázos... Főleg, hogy jómagam is sűrűn találkozom az életben idegenekkel/kuncsaftokkal és bizony pl. egy román, holland, német, barátságosabb, mint sok magyar... Nah, sokat pofázok már... 😄
MerlinW : Legalább Te is megerősítesz. Akkor csak nem én vagyok túl "érzékeny", hanem valós tény, hogy sokunk "búval van b@szva". <#nemtudom>#nemtudom>
[merlinw.org]
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
U.i.: Lvl 2 a belépő, de továbbra sem találom sehol leírva követelményként. MerlinW?
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.06.05. 19:04:31
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU