34746

Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
Barátom egy hónapja kezdett bele, neki sem kellett külön befizetni.
Játékot vett és nyomja. Amikor tudja. -
Szerintem is jobban jársz az Xel ha már megszoktad a doboz használatát. A pc egy pénz temető minden évben haladni kel vele a korral.
Az X meg 5 évig tutti jó minden játékhoz:)
A barátok kedvéért meg nem bizti hogy kifizetődő az átállás
-
Tényleg nem rémlik ezekről a dolgokról regisztrációs oldalon kap az ember infót vagy akkor éri a forró szurok amikor rákattan a barát felvétel gombra friss telepítés után?Mert valahogy nem verte ki a szemem a múltkor ezen infók halmaza mikor új accot kreáltam. Most meg ki akartam lépni hogy meglesem mit írnak a regisztrációs oldalon de az istennek nem enged ki. Eddig nem léphettél be most ki nem enged:)))
Ész vesztő. -
Az eddigiek alapján marad az x-box. Szerencsére nem vág földhöz a Live tagság, és az legalább működik.
Visszaolvastam egy kicsit itt a topikban és azt vettem észre, hogy van rá panasz rendesen.
Warezolni nem akarok, ennyi idős koromra szerencsére megengedhetem magamnak, hogy kifizessek egy játékot.
Utoljára szerkesztette: vizes, 2015.10.19. 17:48:31 -
Evoluti0N #28875 Azért az nem úgy van. 5 eurót nem befizetned kell, hanem játékot kell venned legalább 5 euró értékben. :D
Szóval nem úgy van, hogy befizetsz 5 eurót és nem kapsz érte semmit.
Vizes, az úgy van, hogy kell egy alkalommal legalább 5 euróért direkt Steamen vásárolnod, hogy minden funkció elérhető legyen. Ezzel harcolnak a botok ellen. Azonban ezt csak egyszer kell eljátszanod.
Szerk: Meg ha átváltasz Pc gémingre úgyis még sokszor 5 eurót el fogsz költeni játékokra. :D
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.10.19. 17:44:59 -
Evoluti0N #28874 Hát, ha átváltasz PC gémingre, akkor nehezen tudod a Steamet elkerülni, mivel az új játékok nagy részét ha digitálisan veszed, akkor nagy valószínűséggel Steames, ha dobozost veszel, úgyszintén nagy valószínűséggel Steames. Szóval elkerülni a dolgot nem tudod, ha csak nem akarsz full warezban nyomulni. :D -
őő mikor reggeltél ?
mert ha ma akkor valószínű nem lett jó a dolog mert ma állt a rendszer egész nap.próbálj belépni vele újra.
És az hogy nem kell tagságit fizetned már baromira nem igaz mindenképp be kell fizetned 5 eurót hogy játszhass a barátaiddal.Egyáltalán azért is fizetned kell hogy ők fel tudjanak venni barátba.Elvárják hogy a most reggelőknek bank kártyájuk is legyen.
Szerintem kicsit félreinfóztak:)
-
Mivel gépvásárlás előtt állok, a duruzsolnak a fülembe, hogy adjam el a francba az x-boxot, és nyomás a Steam-re.
Merthogy milyen jó lesz coop-ba nyomni. Meg, a Steam milyen fasza. Meg nincs tagsági díj.
Na, regisztráltam. Megerősítettem a kapott linken a regisztrációt.
Nem enged belépni. Gondoltam, elb@sztam a jelszót, kértem egy emlékeztetőt. Nem talál ilyen címet a bázisban.
Vissza a levélben kapott linkre: ezt a címet már regisztrálták.
Szóval a kör bezárult.
Érdemes erre több időt elpazarolni? -
Miről beszélsz te? 
Az EA-nek mi a franc köze van a Crew-hoz? Az Ubisoft játék... szerinted majd az EA fog kárpótlolni Ubisoft játékkal? Legalább maradnál a realitás határai között, és egy közelmúltban megjelent NFS-t várnál a helyébe, mint a RIvals, vagy a Most Wanted... de a Crew.
"Tényleg mi van ha azt mondom hogy szarok bele és adják vissza az elköltött pénzemet mert szar a szolgáltatásuk."
A Valve ad neked minden steam-es játékból 1 példányt, hogy ne menj el tőlük... vagy csak szimplán szarnak rád, és válaszra se méltatnak? Na, melyik a kettő közül a hihetőbb?
"Ja csak neked lesz rossz addig amíg nem döntheted el hogy melyik szolgáltatónál......"
Ez olyan, mint a konzolos generáció váltás. Ugyan ez lehetne itt is. Új generáció jönne a PC-s korszakban, csak nem hardverokban, hanem szoftverban. -
Ja csak neked lesz rossz addig amíg nem döntheted el hogy melyik szolgáltatónál szeretnéd tarani a megvett játékaidat:) persze ezt nem fogják sose kultiválni hogy átvihesd a dolgaidat ha nem vagy megelégedve a szolgáltatással.
Tényleg mi van ha azt mondom hogy szarok bele és adják vissza az elköltött pénzemet mert szar a szolgáltatásuk.
Tudom hogy ez is esélytelen mivel már jártam úgy Ea játékkal hogy a játék megszűnése után semmiféle kompenzációt nem kaptam a beinvesztált pénzhalom után (Lásd NSF World esetét) Még annyit se hogy a most megjelenő Crew-et esetleg ingyen adnák régi world felhasználóknak. -
Persze, mert egyre több a felhasználó, egyre több a tartalom, vagyis egyre többet fog szarakodni ahogy telnek az évek. Egyszer talán majd észreveszik magukat, ha mondjuk az Origin, a Uplay, vagy valami teljes új eléri az ő szintjüket és rendes support is dukál mellé... akkor talán elgondolkodnak majd rajta, hogy tenni kéne valamit, mert majd kezd mindenki átpártolni. -
Steamhez en meg egy jo ideig nem kapcsolnek telefonszamot, egy felremenes reszukrol aztan letiltanak mindenfele csere/piac/vasarlas lehetoseget. kosznem :D mailrol sms jon ha mas geprol jelentkeznenek be, reszemrol ennyi egyenlore a vedelmem, ja meg az hogy idegent nem veszek fel.
Utoljára szerkesztette: Maak, 2015.10.19. 14:07:51 -
Ez azért 3 évvel ezelőtt ennyire nem volt jellemző bár én 6 éve függök tőlük nem emlékszem hogy 3 évvel ezelőtt ennyire szar lett volna a dolog.Hogy már az oldalra való bejelentkezést is blokkolják.
-
Amíg ők a szervereken csücsülve nézik a webes felületet, meg a klienst, nekik nem lesz gondjuk - a supportnak hiába jelzik az emberek, mert az a földkerekség legrosszabb közönségszolgálata. Ők is elismerték, gyakorlatilag. -
Evoluti0N #28865 Itt volna az ideje szervereket beújítani Valve-nél, mert ami mostanában megy, az katasztrófa. -
Mi lenne? Szar megint. Mi ebben az újdonság? Majd helyrejön egyszer, de nem a böngésződben van a hiba, hanem a Valve-nál, úgyhogy felesleges törölgetned, meg módosítgatnod bármit is.
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2015.10.19. 13:06:27 -
Mi a jó kibaszott van a steammel szarik működni nem tudok belépni se semmi
töröltem a gyorsítótáram a sütiket ennek ellenére szaar.
-
egy kis ajandok:)
-
Bár nyilvános, de azért hajrá mindenki :)
-
Srácok tud valaki valamit
A steam továbbra is ragaszkodni fog a yutube videoportálhoz vagy lesz más videomegosztási lehetőség rajta?
Nem tudom az alap felhasználót aki csak feltöltöget videót a fiókjába mennyire fogja bántani az új rendszere -
Minden bejelentkezésnél megkérdezi, ami nem verifikált eszközről történik. -
darkling #28858 Hajrá! Level 1+.
Utoljára szerkesztette: darkling, 2015.10.18. 21:42:18 -
Átfutottam a cikket, talán ha annyi dolguk van, akkor vehetnének föl pár új embert nem? Annyi pénzük van, mint a szemét és csak egyre több lesz, akkor fájna konkrétan a Support, fiókokkal foglalkozó részére melóst ültetni? Azt kétlem, hogy naponta 10-nél több fióklopás lenne... -
Nekem sikerült azonnal. Nem is olyan régen. Bár most lehet valamit megint csesznek, mert vannak érdekes dolgok...
-
Bekapcsoltam a kétlépcsős azonosítást gmail-nél. A telefonomon is bejelentkeztem, de elfelejtettem kipipálni, hogy ennél a telefonnál ne kérje újra. El lehet érni ezt a beállítást valahol?
Utoljára szerkesztette: lalakov, 2015.10.18. 18:37:08 -
Ajánlom figyelmedbe:
steamstat.us
Így egyből tudod, hogy mi nem megy.
Akár mehetne bannerba is. -
Nekem még egy üzenet se jött, viszont mikor új gépről akarsz belépni, akkor az app generál egy időkorlátos kódot, amit be kell írni. Mint a battlenet autentikátor és a google... -
drago14 #28852 Már CS:GO-ban elkezdtünk tanulni oroszul.
1 hónapon belül csak válaszol a Valve.
-
Evoluti0N #28851 Ajánlom, hogy tanuljon meg a haverod oroszul, mert könnyen lehet, hogy olyan nyelven válaszolnak vissza. Különben is, mire érkezik válasz, úgyis simán megtanul.
-
Lokker #28850 Ezért nem veszek fel semmilyen kétes egyént hogy még a véletlent is kiküszöböljem. :) -
A barátlistádról nem tudnak feltörni ahhoz neked rá is kell kattintanod arra a linkre amit küldenek. -
Nekem se sikerült elsőre. -
Ezt most nem vágom
Kipróbáltam
Megadtam a számomat a leírtak alapján erre a válasz:
"Problémába ütköztünk a művelet végrehajtásakor. Érdemes újrapróbálnod, vagy ha a probléma továbbra is fennáll, lépj kapcsolatba a Steam Támogatással."
Most én fáradozzak azzal hogy hozzá rendereljék a fiókomhoz a számom vagy a+36 20 as rendszert nem szereti?
-
Lokker #28846 Csak érdeklődtem mert haver pórul járt és a steam support 3 hete szarik a fejére konkrétan. Én úgy védekezek hogy mindenre a szolgáltatás által nyújtott védelmet felrakok, plusz nem veszek fel semmilyen ismerőst amíg más módon nem jelez hogy ki is Ő. :) Szerintem fél éve nincs új ember a barátlistámon steamen. -
Az se rossz megoldás bár nem tudom a steam ezt a telós funkciót valahogy úgy hirdeti mintha egy spamelő funkció lenne és nem a biztonságra törekedő funkció hatását súgalja.Nem tudom tapipados telók esetén hogy mükszik.
Ezért nem akartam eddig telefonos kérelmet bekapcsolni. Nem kérek abból hogy hajnali 3 kor csengessen a teló mert a steam frissített egyet. :)
" A Steam fontos üzeneteket tud küldeni a telefonodra." ez a szöveg nekem nagyon spamgyanús.Ha az lenne írva oda hogy behatolás esetén levelet küld máris csekkoltatnám a telószámomat rá.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.10.18. 12:38:09 -
Szerintem elég steam-nél és gmail-nél is bekapcsolnia a mobil autentikációt... -
Nem tudom akartam írni a múltkor is
Van e annak valami értelme az ilyen jelszó lopásoknál, hogy ha a email fiókodat is viszik.
Van a gmail-nál egy olyan lehetőség hogy egy másolatot tud a leveleidből egy általad megadott másik fiókra küldeni
Behatolásnál ugye a fiókodra küld egy levelet a google is ezt a levelet is meg a steames jelszó kérő kulcsot is átküldi a másik fiókra Elvileg ekkor vissza lehet csekkolni a feltört mail fiókot meg a steamet is nem?
Gondolom nem ez az első amit a hacker megles hogy a feltört email kapcsolódik e másik címhez. -
Akkor pont időszerű: Valve explains why Steam customer service is still terrible :) -
Akkor most legyetek naggggyyyyooooooooooonnnn turelmesek. -
drago14 #28840 Köszönöm szépen a választ, megcsináltuk, már csak várni kell hogy válaszoljon a Valve.