34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#29231 whitew0lf nyerte az Assassin’s Creed IV Black Flag-et! Gratula!
Nyeremény elküldve steam-en, mivel a barátlistámon vagy. -
#29230 Tudom, hogy vissza tudja igazolni akkor is ha nem aktiválta. Épp ezért írtam ide ki, hogy rávegyem! Lehet, hogy még nem volt rá ideje és azért nem tette. Bár én nem igazoltam volna vissza látatlanban, mert lehet, hogy a kulcs nem jó (amúgy 100%, hogy jó). -
#29229 Attól még visszatudja igazolni, hogy nem aktiválta. Az meg, hogy nem aktiválta, már megint egy más dolog. Ha tényleg így tett, akkor jelentsd Merlinnek és steamgifts-en is. Volt egy srác, aki kb. a nyeremények 90%-át nem aktiválta, hanem felajánlotta őket steamgifts-en, nyilván, hogy mindenféle költség kiadás nélkül nagyobb legyen a contrija. Szóltam Merlinnek, utána nemsokára már ki is lett dobva a csoportból. Nagyon gyűlölöm az ilyet, amikor direkt egy magyar csoportnak sorsolok, hogy ne külföldi legyen, erre megnyeri, de továbbadja nyílt felajánlásként... -
#29228 Még lehet jelentkezni, aki nem tette volna! 3 óra van belőle.
-
#29227 Nem igazán értem, hogy igazoltad vissza steamgifts-en, amikor a fiókodon nincs is aktiválva a Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut? Az alap Deus Ex: Human Revolution-t látom és a The Missing Link DLC-t.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2015.12.04. 16:18:25 -
#29226 Elvileg mindkét gépen (igen ott is ahol meg lesz osztva be kell jelentkezned egyszer). Legalábbis nálam így működött. -
Metontour #29225 Sziasztok!
A Steamen lévő családi megosztást el tudná valaki magyarázni hogyan is kell beröffenteni mert hiába állítom be hogy lehessen nem megy.
Előre is köszi!
-
#29224 Nálam is van egy adag kupon, akit érdekel dobjon csereajánlatot. Meg akár a giftekre is nyugodtan. Publik a vödröm... -
ToMy_ #29223 Ingyé' elvihetők az alábbi Steam kuponok:
90% kedvezmény:
Earth 2160
World War III. Black Gold
World War II. Panzer Claws
75% kedvezmény:
Septerra Core
50% kedvezmény:
Paint it Black
33% kedvezmény:
Dream
2015.12.08-ig felhasználhatók.
Érdeklődni emailben s t h o m kukac free mail pont hu.
Utoljára szerkesztette: ToMy_, 2015.12.03. 18:28:16 -
#29222 petersson nyerte a Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut-ot! Gratulálok! -
#29221 Van olyan emberke akinek megvan a Batman Arkham Knight es az elozo Batmanekbol hianyzott valamelyik? -
#29220 Yep. (két acc., két telefonszám és a hajam még mindig tart') -
hqx #29219 Igen, azt tudom.:) -
#29218 Attól függ melyik játékról van szó. Valamelyiknél meglehet nézni, bár az ilyen ritka. Elméletileg azoknál adja csak meg, amiket később még aktiválnod kell valahol steam-en kívül, de tapasztalatom szerint ez nem feltétlen igaz.
hqx: Aminél meglehet nézni a (felsorolt játékokból csak a Two World 1 és 2-nél lehet), ott úgy kell csinálni, hogy a könyvtáradban rákattintasz egyszer a játékra, és jobb oldalt kidobja hivatkozásokat, jó pár menüpont ott van, és ott lesz egy olyan, hogy CD-kulcs, arra katt. :)
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2015.12.02. 02:36:34 -
hqx #29217 Elég baj.:(
Van egy pár megmaradt játékom(Steam), akinek kell az szóljon.
Knights and Merchants HD, Commander - Conquest Of The Americas, Two Worlds - Game of the Year Edition vagy Two Worlds Epic Edition, Two Worlds 2, Gorky 17. -
#29216 Nem lehet. -
hqx #29215 Saját, beregisztrált játék termékkulcsát hogy lehet megnézni? -
#29214 Nem küldenek semmilyen reklámot. Ha azonosításra van szükség, küld az automata egy számot amit meg kell adnod a weboldalon. -
#29213 A fogadás ingyen van. A küldés kerül pénzbe. -
#29212 A másodiknál is ő kapja az sms-t. ;-) -
#29211 Persze, hogy nem, de ha a fiókomhoz hozzáadok egy telefonszámot és ők maguktól rekláminfókat vagy ajánlatokat küldözgetnek, akkor azért nehogy már én fizessek.
Viszont az előzmény hozzászólást #29205 eddig nem olvastam el, mert ha ő kezdeményez SMS-t akkor kéne, hogy vonjon. Honnan tudja a szolgáltató, hogy mire küldi. -
#29210 Az sms nem ingyen van. Vagy nekik igen? -
#29209 Miért vonna? Még csak az kéne. A steam akkor von a bankkártyádról, ha fizetsz egy játékért és feldobod nekünk a steamgifts-re! -
hqx #29208 Nem a Two Worlds 2 Epic Edition az, csak a Two Worlds 2. Nincs is Two Worlds 2 Epic Edition a Steam-en.
Utoljára szerkesztette: hqx, 2015.12.01. 16:21:23 -
#29207 Nem. -
Ironman2 #29206 Másik kérdés:azért von le lóvét a steam a telefonegyenlegről hogy küldözgeti az üzeneteket? -
Ironman2 #29205 Valaki leirhatná részletesen hogyan müködik az account visszaállítása telefonszám alapján,mert angolul nekem kínai.D Ha netalán velem is megtörténne az acc lopás.
How do I add a phone number to my Steam account?
To add a phone number to your account or manage a previously added phone number:
Log in to Steam (using the application or a web browser) and click on your account name located in the top right corner.
Select 'Account Details' from the dropdown menu.
Under 'Contact Info', select 'Add a phone number'. If a phone number has already been added to the account, you will see 'Manage your phone number' instead.
Enter your phone number and select 'Next'. We will send an SMS message containing your confirmation code - Enter this code to verify that we have the correct information.
You're done!
You will now be able to reset your password or Steam Guard Authenticator via SMS.
Please note that only one phone number can be associated with a Steam account at a time.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.12.01. 12:52:41 -
HUmanHunter #29204 Nekem valami ruszki lenyúlta az accomat kaptam szép orosz emailt, de írtam steam supportnak és most visszakaptam kb 5 perc alatt, én is bekapcsoltam a mobilosat így már... -
Solt #29203 Bekapcsoltam a mobilos azonosítást is. Kiváncsi vagyok a gyakorlatban mennyire fog az agyamra menni! -
Ironman2 #29202 Jópár steames játék ingyen,köztük a Two Worlds 1 GOTY,és Two Worlds 2 Epic Edition,elég ha facebook azonosítóval léptek be,és a profile/keys menüben megtalálhatjátok őket:
http://www.dlh.net/en/ -
#29201 Előfordulhat, hogy valami bug van még amit nem foltoztak be (ez nem lenne csoda több olyan sérülékenység is volt a steam rendszerében amit kihasználva könnyen fel lehetett nyomni accokat.... ) -
Solt #29200 Váltani fogok, csak bosszant, hogy ez miképpen történhet meg... -
#29199 Ajánlott azért jelszót változtatni a mail címedhez használj kétlépcsős bejelentkezést (amennyiben ez lehetésges), ez a legtöbb amit tudsz tenni -
Solt #29198 Üdv Urak!
Ma éjjel jött egy Steam Guard kód az email címemre, valami svájci IP címről akartak belépni a fiókomba. Elég bonyolult jelszavam van, kétlem, hogy azt kitalálták, viszont ahhoz, hogy ez a kód jöjjön, emlékeim szerint kell a jelszó. Mi a teendőm? -
#29197 Köszöntem a wicher 2 Csolinak:) boldog szülinapot:)
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.11.30. 17:21:58 -
#29196 Az már igen :) Egy nagyon jó játék, nekem már meg van Uplay-re így kihagyom, de ajánlom mindenkinek. -
#29195 Szóval, ha kicsi a tét a kedvem sötét! LVL 3+
-
#29194 -
#29193 Kezdésnek! LVL 1+ szint.
-
Darun #29192 Nekem egy vidéki takarékban van számlám. Ők sem utalgatnak se éjjel se hétvégén. Érdekes modon Indiegala-n és HS-en is tudok vásárolni meg asszem a g2a-t is engedi, csak a Steam szarakodik ennyire.