34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#29271 Ilyenkor mindent leáraznak? -
#29270 Nem a téli vásár az ma este kezdődik. -
#29269 nem tegnap kellett volna kezdődnie az év végi mikulás akciónak? -
#29268 Bónuszcsomagot készíthetsz belőlük, vagy el is adhatod őket, ha van egy zsáknyi. Én csak háttereket/emotikonokat szoktam kővé alakítani és szinte mindig bónuszcsomagot készítek és azt eladom. -
#29267 -
Ironman2 #29266 Drágakövek mire jók? Érdemes a kártyákat átalakitani drágakövekké? -
#29265 Bizony, az élet nagy gondjai a 10-16 éves korosztálynak... -
#29264 De ha nincsenek jó skineim csgoban, és macOS es fülhallgatóm tf2-ben, akkor lenéznek -
#29263 Ez jó -
#29262 A megoldás: publikus profil és minden hülyeség eladása a piacon:) Nálam mindenki láthatja hogy nincs semmi eladható a raktáramban így biztonságban vagyok:) -
#29261 "Havi 77,000 Steam-fiókot törnek fel
Meglehetősen sötét képet festett a Valve a Steam biztonsági helyzetéről, mert egy nemrég kiadott közlemény értelmében nem kevesebb, mint 77,000 fiókot törnek fel minden egyes hónapban. A kiberbanditák elsősorban a felhasználók által összegyűjtött tárgyakat és kártyákat akarják megszerezni, hiszen ezek áron alul való eladásával is remekül tudnak keresni. A cég elmondása szerint jóformán az összes olyan fiók veszélyben van, aminek a tulajdonosa ilyen vagy olyan formában, de üzleteket kötött. A szituációt még gyászosabbá teszi, hogy a virtuális vagyontárgyak iránti kereslet annyira megnőtt, hogy míg korábban nagyrészt műkedvelő amatőrök próbálkoztak csak, mostanra jól kiépített és gondosan megszervezett bűnbandák igyekeznek kihasználni a rendszer hátrányait és hiányosságait." -
#29260 általában játék állásokat (save games), configot, attól függ, hogy a játék mit támogat természetesen. -
#29259 Hali
A Steam Felhő miket ment el? -
#29258 Ilyennel régebben én is próbálkoztam, de az ideiglenesen ingyenes játékokhoz nem dob kártyát a steam. -
Balázs 17 #29257 Hi
Reménykedtem, hogy a free hétvégi KF2-vel majd kaphatok kártyákat, de túl naív voltam :(( -
#29256 Hát én a kérdéseid alapján olyan 12-14-nek tippeltelek volna, de ezek szerint sokkal idősebb vagy... Akkor viszont a kérdések alapján 50+... De ne vedd magadra, csak leírtam ami látszik.
Utoljára szerkesztette: Troger911, 2015.12.11. 12:28:54 -
#29255 Ááá... Az utolsó smiley () elgondolkodtatott kicsit, de azt hittem komolyan írod. :) -
#29255 Ezekszerint nem voltam "elethu"
@ #29252 Az elozo hsz-ed nem ezt igazolja -
#29253 Trollkodás? Zaklatás? Felkiáltójelet meg max te érdemelnél a káromkodásokért... -
#29252 Kis húszéves pöcs hozzászólásai már nem érdekelnek el se olvasom őket TROLLLOLOoo.. -
#29251 Ez már TROLKODÁS amit művelsz felér a Zaklatás fogalmával is !! Tele a faszom veled meg a hozzád hasonló barmokkal
Ezért már kaphatnátok a felkiáltójeleket. -
#29250 Gondolom a többség sejti miért így válaszoltam NEKI... de ha adsz neki egy Velvet Assassasint, akkor lehet neki is beugrik. :) -
#29249 Ne ilyen stilusban valaszolj legyszives, normalisan megkerdezte, ird le neki pontrol pontra???!! Itt mar normalisan a temahoz kapcsolodo kerdest sem lehet feltenni!!??
-
#29248 Nekem is mindig ugyan így szokta jelezni, számmal is, és a banner fölött is. Ez az első, hogy nem mutatta. -
#29247 A lényeg, hogy rákérdeztem és, hogy elment mind a kettő. Nekem még nem volt olyan, hogy a fórum főoldalán az üzeneteim-nél ne villogott volna pirosan zárójelben egy szám, amikor valaki küldött valamit. Persze lehet, hogy hibás néha. Nekem mindig jelzett. Amikor meg egy adott fórumban vagyok (Eredeti játékain klub), ott a banner fölött jelzi egy piros téglalapos keretben.
Mindegy. Nem fosom a szót. Elment pont. -
#29246 Itt is köszönöm. :) És megkaptam az előző üzenetet is, csak az sg motor nem mutatta ki. Még nem jártam így, hogy nem jelzi ki az új üzenet érkezését. Egyszer biztos észrevettem volna. :D -
#29245 Érdekes, pedig az SG elküldött üzenetei között ott van. Elküldtem mégegyszer. Még jó, hogy megkérdeztem. -
#29244 Nem kaptam semmit, én meg nem akartam írni, nem szeretek kéregetőzni, úgy voltam vele meggondoltad magad. -
#29243 Epic Showdown nem érdekel? Elküldtem még aznap is privátban! -
#29242 Huhú. :) Nem gondoltam volna, hogy megveszik.
-
#29241 Szívesen :) -
#29240 Köszönöm! :) -
#29239 De, piacon már kint vannak mert craftolás után asszem már azt kapsz. -
#29238 -
#29237 Fejre kell állnod... na szerinted mit kell tenni értük? Amit minden évben. Persze valszeg most még nem lehet szerezni egyet sem. -
#29236 Steam Autumn and Winter 2015 sale dates revealed, no flash or daily sales
"It looks like the dates for this year’s Autumn and Winter Steam sales have been leaked, with the Autumn sale reportedly kicking off at the end of next week on November 25th. It will be followed in December by the Winter Holiday sale on December 22nd.
The Autumn sale is due to run a full week until December 1st, while the Winter sale will run almost two weeks, finishing on January 4th 2016. " -
#29235 Sziasztok!
Megtudnátok mondani, hogy a karácsonyi akciók mikortól kezdődnek és meddig tartanak?
Köszi! :)
-
#29234 Karácsonyi kártyák ??
Mit kell értük tenni? -
#29233 Tudtommal nincs, kérdezz az EJ-ben vagy annak az off-jában. Vagy adott játék topikjában, ha azzal van gond, kiemelve hogy GOGos.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2015.12.09. 12:18:10 -
St3vEn #29232 Nem biztos hogy ide kéne, de nincs GOG-os fórum szoba?
Nem találtam a keresővel :\