Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#idiota>#idiota>
(egyébként hétvégére lehet, hogy én viszem el a csajt, mert beépülő szerint közel lesz a vége a 200.000-hoz - a 100k szinte már megvan <#zavart1>#zavart1> )
(Szerk.: most elszomordtam, mert ismerős 23.000.000-nál jár...)
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2015.06.18. 23:22:13
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Szerk: Az enyémmel már tényleg lehetne csajozni: 87,740. szintű 😄
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2015.06.18. 20:36:56
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyéni habitus kérdése, hogy ez lejjebb van-e?! :Đ
Bár, ebben lehet lőni, viszont nincs acsi!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Átléptem öreg fejjel a 21. századba végre regisztráltam egy paypal-t. Vásároltam is vele egyszer.
Kérdés: Ha steamen hozzáadom vásárlás után tudom törölni a csatolást?
Még nem nagyon bízok benne és mivel ritkán vásárolok majd akciós játékot érdekelne van e lehetőség a megadott paypal eltávolítására steamen belül.
Köszi
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.06.18. 16:29:00
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Tea Party Simulator 2015
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mi a teendő, ha egy csereajánlat beragad? A csere már rég megtörtént, de nekem még mindig ott van a steamben, hogy új csereajánlat.
Csak mint feltételezett átverést tudom jelenteni, vagy el lehet utasítani valahogy?
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2015.06.18. 13:16:06
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Persze, egyszerű lenne egyszerűen mindenre rápakolni a megbeszélés szerinti kedvezményt, de annak nincs túl nagy reklámértéke.
pedig percenként ~30szintet lépünk
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.06.18. 12:41:55
"Nulla tenaci invia est via"
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.06.18. 05:58:43
"Nulla tenaci invia est via"
Köszi!
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Mostanra elég jól optimalizálták a scripteket, amik futtatják a dolgot, kb. 11-12 milliós szintet várnak nap végére. Az egymillió most lett meg.
Ez egy kicsit más szintje a játéknak 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.06.17. 20:12:06
(autoplay.user.js)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.06.17. 19:45:28
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
<#eljen>#eljen>
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2015.06.17. 19:05:24