Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nincs am ertelme 10nel tobbet pakolni az upgradekre, amig van utanuk unlockolodo verzio, nem eri meg.

Nálunk szerintem valaki használ valami scriptet vagy hacket.

<#idiota>
IMYke2.0.0.0
Mivel - úgy sejtem - ezek már mindenkinek megvannak, ezért publikusra mentek, ultra rövid határidőkkel:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fabio Capello
lassan a négymilliót karcolom, bocseszka 😄

Level 3,718,170 Monster Summer Badge.

3Error
<#nevetes1>
(egyébként hétvégére lehet, hogy én viszem el a csajt, mert beépülő szerint közel lesz a vége a 200.000-hoz - a 100k szinte már megvan <#zavart1> )

(Szerk.: most elszomordtam, mert ismerős 23.000.000-nál jár...)
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2015.06.18. 23:22:13

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

totyak
Köszönöm a Psychonauts-ot, holnap meló után be is aktiválom.

Scooter
Most majdnem nevettem, de tényleg majdnem <#vigyor1>
Szerk: Az enyémmel már tényleg lehetne csajozni: 87,740. szintű 😄
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2015.06.18. 20:36:56
BoneDragon
Giftek elküldve a nyerteseknek. Grat nekik. 😊

3Error
Jujj, de csítelek... <#eplus2>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Nem Steam-es, nem lehet lőni benne, acsi sincs... El kell ismernem, eléggé mélyre kerültünk! Most várom alulról a kopogtatást! :Đ

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

3Error
Dehogynem, hát "Steam-f@sz növelő" !! Én ezzel fogok csajozni... <#zavart2>

IMYke2.0.0.0
A Toilet Simulatornál szerintem nincs lejjebb

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Egy másik topicban már volt linkelve a Fű szimulátor...
Egyéni habitus kérdése, hogy ez lejjebb van-e?! :Đ
Bár, ebben lehet lőni, viszont nincs acsi!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Dzsini
a fiókod oldalán jobboldalt megtalálod a bankkártya adatok között a PayPal csatolást, nyomsz egy törlést, és kész.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sheltem
Srácok buta kérdésem lenne.
Átléptem öreg fejjel a 21. századba végre regisztráltam egy paypal-t. Vásároltam is vele egyszer.
Kérdés: Ha steamen hozzáadom vásárlás után tudom törölni a csatolást?
Még nem nagyon bízok benne és mivel ritkán vásárolok majd akciós játékot érdekelne van e lehetőség a megadott paypal eltávolítására steamen belül.

Köszi
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.06.18. 16:29:00

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

RoboKutya78
Na ez viszi a pálmát a szimulátorok között nálam a kecske után ennél lejjebb nemigen hiszem hogy van
Tea Party Simulator 2015

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

kigyi
Én még SS szűz vagyok az idén, pedig az Asetto Dream pack-ja hiányzik a Banished is tetszik, de a Wolf is kellene, ha lesz még a végén akcióban.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Dzsini
Gondold el, még ha lázba is jöttél volna 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Scooter
Tőlem már van bevételük. 7 játékot vettem eddig <#miaz>
Dzsini
Hagyd úgy, majd eltűnik - nekem volt, hogy pár napig is beragadt.

Dzsini
Jövőre külön összeállítanak egy "Scootert lázba hozó" bizottságot, hogy tőled is legyen bevételük 😊

Hecker007
Üdv!
Mi a teendő, ha egy csereajánlat beragad? A csere már rég megtörtént, de nekem még mindig ott van a steamben, hogy új csereajánlat.
Csak mint feltételezett átverést tudom jelenteni, vagy el lehet utasítani valahogy?

Scooter
A reklámérték maximum őket érdekli, engem nem hoz lázba <#kacsint> Nekik elég a bevétel. Úgyis vásárolnak az emberek.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2015.06.18. 13:16:06
IMYke2.0.0.0
Én is erre gondoltam. Annak legalább volt izgalom-értéke.

Dzsini
Mert az (is) unalmas volt 😊

Persze, egyszerű lenne egyszerűen mindenre rápakolni a megbeszélés szerinti kedvezményt, de annak nincs túl nagy reklámértéke.

bardocz
Kipróbáltam ezt a játékot,de ha időt akarok elbazsni, arra ott az agar.io, ez valami nagyon unalmas 😄
Scooter
Jah, maximum dagad a melled, hogy a te kitűződ mellett nagyobb szám van. Nem is értem, miért nem lehetett az egyszerű szavazás.
Dzsini
Mennyivel jobb móka volt a zászlók tologatása múlt nyáron a piros/kék/lila/zöld/stb. csapat nevében 😊

IMYke2.0.0.0
Hát, azonfelül, hogy a hajunkra kenhetjük, semmit sem érnek ezek a számok. <#nyes>

Szabi
51100 :-/

pedig percenként ~30szintet lépünk
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.06.18. 12:41:55

"Nulla tenaci invia est via"

Scooter
Én 71100-as szintnél tartok <#alien>
Szabi
azért az rohadt idegesítő, hogy egy boss-ból sikerül kiszedni 103b pénzt, erre miután kiütjük leesik 13Mra a pénzem -.-
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.06.18. 05:58:43

"Nulla tenaci invia est via"

hat nekem a scriptek miatt nem legal ez, de nekem mar az autoclickezes sem az😊 nem vagyok cheater😊

mulli1986
Szép felajánlások!
Köszi!

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

vegicsek
Már miért ne lenne legal. Második harmadik napra a badge pontok miatt simán el lehetett jutni mondjuk 1300-ra, ami után 130 pontot kapsz másnap. Átlag ezer ember van egy játékban, mindenki vesz egy wormhole-t, gyakorlatilag instant lvl1000, és mellé 50M gold per kopf, ami kb még jobb is, mint ahol tegnap abbahagyták. Ha ezek mellé szervezetten és értelmesen játszik a banda, azaz 1 féle elemental dmg-et szinteznek az emberek, a bossokat nem nukolják, hanem metal detectorral és raining golddal farmolják először, akkor a nap végére brutális szintugrás lesz. És még több badge point másnap, és még több wormhole. Gyakorlatilag exponenciális a fejlődés.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Dzsini
Csak HP és boss loot növelést vesznek (sebzést nem, csak zavar), atomokkal haladnak egy bossig, és a bossnál elsütnek minél több wormhole-t. Ha jól jön össze, akkor párezer szintet is tudnak egyszerre ugrani (most volt egy másik szobánál ~100 ezer szintes ugrás). A legideálisabb az, ha csak wormholeokat kell elsütni, és bossról bossra haladnak.

Mostanra elég jól optimalizálták a scripteket, amik futtatják a dolgot, kb. 11-12 milliós szintet várnak nap végére. Az egymillió most lett meg.

Ez egy kicsit más szintje a játéknak 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.06.17. 20:12:06

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

bon
Nagyon nagy felajánlás4! Köszi!

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Nagyon nagy felajánlás4! Köszi!

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Köszi a felajánlást a Psychonauts-ra beneveztem.

bon
Köszi a felajánlást a Psychonauts-ra beneveztem.

Jim Morrison
igen, azóta vettem a bátorságot és elolvastam az egész leírást... 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

BoneDragon
Az durva, kb 10mp alatt lépett ezer szintet vagy még többet. Annyira lagol nem lehet követni.

hat mert az meg "legal"votl, ezek az eredmenyek meg mar nem.

Dzsini
a linkelés pillanatában ~670 ezredik szint (és van pár másik közvetítés is 500 ezer szint felett)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.06.17. 19:45:28

vegicsek
Egyik kedvenc játékom a Psychonauts, annyira jó kis beteg humorral operál. Be is szereztem még anno, de attól még jó viszontlátni itt felajánlásként<#eljen>

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

vegicsek
ott van hogy stackable, ha nem veszik el ha egyszerre többen elnyomják 😊

genndy
Psychonauts-ra rámegyek, köszi!
<#eljen>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

3Error
Igen-igen föl kell kötnie a gatyát a "Steam"-nek, mert ha már most ekkora lagok, fagyások vannak, akkor mi lesz a SumSa vége előtt? <#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2015.06.17. 19:05:24

3Error
<#eljen>