34746

Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
Lokker #29279 szerintem 7-kor -
chris0000 #29278 hi.
mikor indul pontosan a winter sale ma,6kor vagy 7kor? -
Semmi, (a sokat szidott) uplay legalább pontokat ad, amikért extra tartalmak (na nem valami földrengető dolgok, de akkor is) tölthetőek le.
Ennek ellenére a Half Life 2-nél elértem mindent, mivel elég kreatívak voltak a feladványok (x számú rovar "elnyomása" autóroncsok és a gravity gun felhasználásával :))
-
Kiírja hogy minden teljesítményt elértél, gratulálunk. -
Hát ha így kérdeztél rá, akkor így is válaszolok: megint naiv vagy. :) -
Vállveregetés :) -
Balázs 17 #29273 hali
sajnos még nem sikerült elérnem egy játéknál se a 100% teljesítményt
mi van ha kimaxolok egy játékot? jár érte valami háttér vagy akármi vagy megint naiv vagyok? :D -
Ilyenkor sok mindent. -
Ilyenkor mindent leáraznak? -
Nem a téli vásár az ma este kezdődik. -
nem tegnap kellett volna kezdődnie az év végi mikulás akciónak? -
Bónuszcsomagot készíthetsz belőlük, vagy el is adhatod őket, ha van egy zsáknyi. Én csak háttereket/emotikonokat szoktam kővé alakítani és szinte mindig bónuszcsomagot készítek és azt eladom. -
-
Ironman2 #29266 Drágakövek mire jók? Érdemes a kártyákat átalakitani drágakövekké? -
Bizony, az élet nagy gondjai a 10-16 éves korosztálynak...
-
De ha nincsenek jó skineim csgoban, és macOS es fülhallgatóm tf2-ben, akkor lenéznek
-
Ez jó
-
A megoldás: publikus profil és minden hülyeség eladása a piacon:) Nálam mindenki láthatja hogy nincs semmi eladható a raktáramban így biztonságban vagyok:) -
"Havi 77,000 Steam-fiókot törnek fel
Meglehetősen sötét képet festett a Valve a Steam biztonsági helyzetéről, mert egy nemrég kiadott közlemény értelmében nem kevesebb, mint 77,000 fiókot törnek fel minden egyes hónapban. A kiberbanditák elsősorban a felhasználók által összegyűjtött tárgyakat és kártyákat akarják megszerezni, hiszen ezek áron alul való eladásával is remekül tudnak keresni. A cég elmondása szerint jóformán az összes olyan fiók veszélyben van, aminek a tulajdonosa ilyen vagy olyan formában, de üzleteket kötött. A szituációt még gyászosabbá teszi, hogy a virtuális vagyontárgyak iránti kereslet annyira megnőtt, hogy míg korábban nagyrészt műkedvelő amatőrök próbálkoztak csak, mostanra jól kiépített és gondosan megszervezett bűnbandák igyekeznek kihasználni a rendszer hátrányait és hiányosságait." -
általában játék állásokat (save games), configot, attól függ, hogy a játék mit támogat természetesen. -
Hali
A Steam Felhő miket ment el? -
Ilyennel régebben én is próbálkoztam, de az ideiglenesen ingyenes játékokhoz nem dob kártyát a steam. -
Balázs 17 #29257 Hi
Reménykedtem, hogy a free hétvégi KF2-vel majd kaphatok kártyákat, de túl naív voltam :((
-
Hát én a kérdéseid alapján olyan 12-14-nek tippeltelek volna, de ezek szerint sokkal idősebb vagy... Akkor viszont a kérdések alapján 50+... De ne vedd magadra, csak leírtam ami látszik.
Utoljára szerkesztette: Troger911, 2015.12.11. 12:28:54 -
Ááá...
Az utolsó smiley (
) elgondolkodtatott kicsit, de azt hittem komolyan írod. :)
-
Ezekszerint nem voltam "elethu" 
@ #29252 Az elozo hsz-ed nem ezt igazolja
-
Trollkodás? Zaklatás?
Felkiáltójelet meg max te érdemelnél a káromkodásokért...
-
Kis húszéves pöcs hozzászólásai már nem érdekelnek el se olvasom őket TROLLLOLOoo.. -
Ez már TROLKODÁS amit művelsz felér a Zaklatás fogalmával is !! Tele a faszom veled meg a hozzád hasonló barmokkal
Ezért már kaphatnátok a felkiáltójeleket. -
Gondolom a többség sejti miért így válaszoltam NEKI... de ha adsz neki egy Velvet Assassasint, akkor lehet neki is beugrik. :) -
Ne ilyen stilusban valaszolj legyszives, normalisan megkerdezte, ird le neki pontrol pontra???!! Itt mar normalisan a temahoz kapcsolodo kerdest sem lehet feltenni!!?? 

-
Nekem is mindig ugyan így szokta jelezni, számmal is, és a banner fölött is. Ez az első, hogy nem mutatta. -
A lényeg, hogy rákérdeztem és, hogy elment mind a kettő. Nekem még nem volt olyan, hogy a fórum főoldalán az üzeneteim-nél ne villogott volna pirosan zárójelben egy szám, amikor valaki küldött valamit. Persze lehet, hogy hibás néha. Nekem mindig jelzett. Amikor meg egy adott fórumban vagyok (Eredeti játékain klub), ott a banner fölött jelzi egy piros téglalapos keretben.
Mindegy. Nem fosom a szót. Elment pont.
-
Itt is köszönöm. :) És megkaptam az előző üzenetet is, csak az sg motor nem mutatta ki. Még nem jártam így, hogy nem jelzi ki az új üzenet érkezését. Egyszer biztos észrevettem volna. :D -
Érdekes, pedig az SG elküldött üzenetei között ott van. Elküldtem mégegyszer. Még jó, hogy megkérdeztem. -
Nem kaptam semmit, én meg nem akartam írni, nem szeretek kéregetőzni, úgy voltam vele meggondoltad magad. -
Epic Showdown nem érdekel? Elküldtem még aznap is privátban! -
Huhú. :) Nem gondoltam volna, hogy megveszik.
-
Szívesen :) -
Köszönöm! :)