34746
  • Lokker
    szerintem 7-kor
  • chris0000
    hi.
    mikor indul pontosan a winter sale ma,6kor vagy 7kor?
  • Atisz #29277
    Semmi, (a sokat szidott) uplay legalább pontokat ad, amikért extra tartalmak (na nem valami földrengető dolgok, de akkor is) tölthetőek le.
    Ennek ellenére a Half Life 2-nél elértem mindent, mivel elég kreatívak voltak a feladványok (x számú rovar "elnyomása" autóroncsok és a gravity gun felhasználásával :))
  • Ryder62
    Kiírja hogy minden teljesítményt elértél, gratulálunk.
  • MoRT2195
    Hát ha így kérdeztél rá, akkor így is válaszolok: megint naiv vagy. :)
  • Laza
    Vállveregetés :)
  • Balázs 17
    hali
    sajnos még nem sikerült elérnem egy játéknál se a 100% teljesítményt
    mi van ha kimaxolok egy játékot? jár érte valami háttér vagy akármi vagy megint naiv vagyok? :D
  • kigyi
    Ilyenkor sok mindent.
  • hungary27
    Ilyenkor mindent leáraznak?
  • kigyi
    Nem a téli vásár az ma este kezdődik.
  • bakvarnyu
    nem tegnap kellett volna kezdődnie az év végi mikulás akciónak?
  • 3Error #29268
    Bónuszcsomagot készíthetsz belőlük, vagy el is adhatod őket, ha van egy zsáknyi. Én csak háttereket/emotikonokat szoktam kővé alakítani és szinte mindig bónuszcsomagot készítek és azt eladom.
  • MoRT2195
  • Ironman2
    Drágakövek mire jók? Érdemes a kártyákat átalakitani drágakövekké?
  • 3Error #29265
    Bizony, az élet nagy gondjai a 10-16 éves korosztálynak...
  • Jim Morrison
    De ha nincsenek jó skineim csgoban, és macOS es fülhallgatóm tf2-ben, akkor lenéznek
  • IMYke2.0.0.0
    Ez jó
  • MerlinW
    A megoldás: publikus profil és minden hülyeség eladása a piacon:) Nálam mindenki láthatja hogy nincs semmi eladható a raktáramban így biztonságban vagyok:)
  • IMYke2.0.0.0
    "Havi 77,000 Steam-fiókot törnek fel

Meglehetősen sötét képet festett a Valve a Steam biztonsági helyzetéről, mert egy nemrég kiadott közlemény értelmében nem kevesebb, mint 77,000 fiókot törnek fel minden egyes hónapban. A kiberbanditák elsősorban a felhasználók által összegyűjtött tárgyakat és kártyákat akarják megszerezni, hiszen ezek áron alul való eladásával is remekül tudnak keresni. A cég elmondása szerint jóformán az összes olyan fiók veszélyben van, aminek a tulajdonosa ilyen vagy olyan formában, de üzleteket kötött. A szituációt még gyászosabbá teszi, hogy a virtuális vagyontárgyak iránti kereslet annyira megnőtt, hogy míg korábban nagyrészt műkedvelő amatőrök próbálkoztak csak, mostanra jól kiépített és gondosan megszervezett bűnbandák igyekeznek kihasználni a rendszer hátrányait és hiányosságait."
  • Jim Morrison
    általában játék állásokat (save games), configot, attól függ, hogy a játék mit támogat természetesen.
  • Ryder62
    Hali

A Steam Felhő miket ment el?
  • MoRT2195
    Ilyennel régebben én is próbálkoztam, de az ideiglenesen ingyenes játékokhoz nem dob kártyát a steam.
  • Balázs 17
    Hi
    Reménykedtem, hogy a free hétvégi KF2-vel majd kaphatok kártyákat, de túl naív voltam :((
  • Troger911
    Hát én a kérdéseid alapján olyan 12-14-nek tippeltelek volna, de ezek szerint sokkal idősebb vagy... Akkor viszont a kérdések alapján 50+... De ne vedd magadra, csak leírtam ami látszik.
    Utoljára szerkesztette: Troger911, 2015.12.11. 12:28:54
  • MoRT2195
    Ááá... Az utolsó smiley () elgondolkodtatott kicsit, de azt hittem komolyan írod. :)
  • Maak
    Ezekszerint nem voltam "elethu"

@ #29252 Az elozo hsz-ed nem ezt igazolja
  • MoRT2195
    Trollkodás? Zaklatás? Felkiáltójelet meg max te érdemelnél a káromkodásokért...
  • RoboKutya78
    Kis húszéves pöcs hozzászólásai már nem érdekelnek el se olvasom őket TROLLLOLOoo..
  • RoboKutya78
    Ez már TROLKODÁS amit művelsz felér a Zaklatás fogalmával is !! Tele a faszom veled meg a hozzád hasonló barmokkal
    Ezért már kaphatnátok a felkiáltójeleket.
  • MoRT2195
    Gondolom a többség sejti miért így válaszoltam NEKI... de ha adsz neki egy Velvet Assassasint, akkor lehet neki is beugrik. :)
  • Maak
    Ne ilyen stilusban valaszolj legyszives, normalisan megkerdezte, ird le neki pontrol pontra???!! Itt mar normalisan a temahoz kapcsolodo kerdest sem lehet feltenni!!??

• MoRT2195
    Nekem is mindig ugyan így szokta jelezni, számmal is, és a banner fölött is. Ez az első, hogy nem mutatta.
  • Scooter
    A lényeg, hogy rákérdeztem és, hogy elment mind a kettő. Nekem még nem volt olyan, hogy a fórum főoldalán az üzeneteim-nél ne villogott volna pirosan zárójelben egy szám, amikor valaki küldött valamit. Persze lehet, hogy hibás néha. Nekem mindig jelzett. Amikor meg egy adott fórumban vagyok (Eredeti játékain klub), ott a banner fölött jelzi egy piros téglalapos keretben.
    Mindegy. Nem fosom a szót. Elment pont.
  • MoRT2195
    Itt is köszönöm. :) És megkaptam az előző üzenetet is, csak az sg motor nem mutatta ki. Még nem jártam így, hogy nem jelzi ki az új üzenet érkezését. Egyszer biztos észrevettem volna. :D
  • Scooter
    Érdekes, pedig az SG elküldött üzenetei között ott van. Elküldtem mégegyszer. Még jó, hogy megkérdeztem.
  • MoRT2195
    Nem kaptam semmit, én meg nem akartam írni, nem szeretek kéregetőzni, úgy voltam vele meggondoltad magad.
  • Scooter
    Epic Showdown nem érdekel? Elküldtem még aznap is privátban!
  • MoRT2195
    Huhú. :) Nem gondoltam volna, hogy megveszik.

• IMYke2.0.0.0
    Szívesen :)
  • Papa01 #29240
    Köszönöm! :)