34737
  • Wh1te
    Valaki egyezkedne velem egy Rocketbirds: Hardboiled Chicken-t amíg akciós ? Irjon PM-et legyen szíves . Köszönöm
  • MoRT2195
    Akkor nálam nem tudom miért így van. Hétköznap 8 és 20 óra között ha nincs a paypalomon pénz, akkor nekem is levonta úgy a dolgokat, ahogy ti mondjátok, de ezenkívül nem tudok paypallal fizetni, ha azon nincs pénz. Igazából nem is érdekel, rányomok egy 10 ezrest amikor már nincs rajta pénz, azt azzal kihúzom egy jó darabig, mert főleg bundle játékokat veszek rajta.
  • ToMy_
    "Mi van ha a 0%-os VAT-ot választom? :)"

Adót csalsz. Sajnos azonban 10 millió alatt még nem jár érte kitüntetés. :)
  • RelakS
    Nna, ma sem keltem fel hiába

Viszont most kipróbáltam. Az SMS megjött, és az új egyenleget is mutatja, a Smartbank program is ezt mutatja, a weboldal cseszik frissülni egyedül :D Ki kellett lépnem és vissza, így már az aktuális egyenleget mutatja.

Szóval ezt köszönöm, eddig nem tudtam :)
  • Laza
    A G2A-n van valami PP Exclusive sale, ahol a Just Cause 3 8800Ft ......... viszont látom, hogy most már nekem kellene kiválasztanom a VAT/ÁFA értéket .... ami magyarral 3000+Ft .... vásárolt itt valaki mostanában? Mi van ha a 0%-os VAT-ot választom? :)
  • Laza
    Nekem is OTP-s webkártyás bigyóm van évek óta, akkor teszek rá pénzt amikor akarok ... azonnali és ingyenes. A PP-hez is a kártya van beregelve.

Nem sima utalással kell rátolni, hanem a '0-24 bankkártyák közötti utalás' opcióval.

Egyébként a sok év alatt, mióta használom, egyszer akarták megrántani, de az OTP 2-3 perrcel később már hívott is telefonon, és le is lett tiltva, majd ingyen adtak egy új számot. Mondjuk azért is jó a virtuális kártya, mert amúgy tök üresen ott lehet hagyni, és csak akkor rátenni, ha kell, így aztán próbálkozhatnak a tolvajok :)
  • PetruZ
    Nem utalni kell! A netbankos felületen van egy másik opció, a bankkártyák közötti pénzmozgatás. Ez azonnali, banki időn kívül is megy. Nekem mondjuk "csak" sima Net csomagom van. :)
  • RelakS
    Az otp nem utalgat hétvégén meg este pénzt, mégis tudok PayPalon keresztül vásárolni vele.

PetruZ
    Ez érdekes, mert ha észreveszem, hogy a webkártyámon nincs elég pénz, és azonnal utalok, akkor csak a banki rendszer nyitásakor hajlandó átvánszorogni az utalt összeg
    Prémium Plusz számla, szóval nem a leggagyibb kacatról van szó :)
    Utoljára szerkesztette: RelakS, 2015.11.29. 21:33:26
  • genndy
    Lehet így is meg úgy is. Használótól függ ki hogy szereti, mennyire fél, stb.
  • Probatbicol
    Nem tudom, régebben biztos nem kellett pénzt utalni a Paypal accountra, hogy fizetni tudj vele. Be kellett állítani a bankkártyát az accounton, onnantól kezdve a paypalos vásárlás is bankkártyás vásárlás volt technikailag és mehetett éjjel-nappal. Persze csak ha a bankkártyád alkalmas a netes vásárlásra.
  • PetruZ
    Ebből a szempontból jobb pl. a kétkártyás módi, ahol az egyik kártya csak virtuális. Pl. OTP-nél 7/24-ben lehet kártyák között mozgatni pénzt és a webkártyám van a PP-re kötve. Nem kell a PP-re külön feltöltenem semmit és bármikor használható.
  • Darun
    Ez azért vicces, mert a PayPal-t az Unicredit üzemelteti.
  • Darun
    Ha kártyával fizetnék, akkor nekem is menne. És fizetnék kártyával, ha elfogadná, de sajnos nem MasterCard-om van, a Maestro-t viszont nem fogadja el a Steam.
  • IMYke2.0.0.0
    ERSTE Bank - eddig nem találkoztam ilyesmivel.
    Például: 2015.03.21-én vettem játékot a Funstockon, PP-vel fizettem. Március 21-e szombat volt.
  • bardocz
    Fura, én ilyesmire nem emlékszem, szintén unicredit.
  • MoRT2195
    Ez valóban így van, de ebben azért akad két bökkenő is:
    - Este 8 után már nem tudsz vásárolni PayPal-on, mert a bank ilyenkor nem tud pénzt utalni rá, csak 8:00-20:00 között.
    - Ugyan ez vonatkozik a hétvégére is. Csak hétköznap tud a bank utalni pénzt a PayPal-omra.

Persze ez nálam van így (UniCredit bank), más bank lehet este 8 után és hétvégén is utal pénzt, de nem hiszem, hogy nagyon lenne ilyen Magyarországon.
  • Laza
    Leszeded a GTA5 launchert és az is letölti.
  • ToMy_
    Köszönöm, megjött.
  • genndy
  • IMYke2.0.0.0
    A Grand Theft Auto 5 az lemezes kiadásban bizony csak a Social Club segítségével futtatható - a patchek is onnan tölthetők le.
    Csak a STEAM-en vásárolt GTA 5 STEAM-es [ahogy a The Witcher 3 esetében is volt már], de ahhoz is kell a Social Club.

Social Club = Rockstar Games védelem.

CDGalaxis-ról:

"Fontos tudni: A játék a Rockstar Social Club rendszerében aktiválható (Steam-en nem). Ajándék játékbeli dollárok nélkül. Technikai segítségnyújtás: [email protected]
    Csak 64 bites Windows operációs rendszeren futtatható!"
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.11.28. 20:17:20
  • simonl #29171
    Sziasztok, van egy DVD verziós (nem steam -es) GTA5 játékom.
    Tudom ezt steam -en aktiválni és a könyvtáramból letölteni úgy mintha eredeti steam -es játék lenne?
    Nem akarok egy tucat DVD vel b@szakodni szombat este.

Köszönöm
  • lalakov
  • RelakS
    Három játék, három nyertes.

A nyereményeket már elküldtem, ellenőrizzétek a fiókotokat!
  • Papa01 #29168
    Ha jól tudom, a PayPal levonja a megadott összeget a beállított kártyáról, ha azon van beállítva netes vásárláshoz összeg.
    Sajnos nálam ez nem ment Maestroval. :(
    Egyébként is értem, hogy miért nem lehet ezzel a fossal (Maestro) közvetlenül vásárolni a neten. Persze a bankos ügyintéző bólogatott, amikor rákérdeztem, hogy lehet-e. :(
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2015.11.28. 18:43:26
  • Scooter
    Szintén májszterkárd. Nekem még sose volt róla leszívás, megcsapolás, lopás stb.? Én nem olyan régen kezdtem el használni. Szóval még akkora tapasztalatom nincs. Nincs kedvem PayPal-al szórakozni, hogy ide-oda utalgassak.
  • MerlinW
    Én is bankkártyával vásárolok (MasterCard), működik rendesen.
  • bardocz
    Ebay-en ha paypalt hazsnálok, akkor a paypal automatikusan leveszi a számlámról a pénzt, és úgy fizet, én direktbe még soha sem töltöttem oda pénzt.
  • MoRT2195
    Steamen is lehet bankkártyával vásárolni. Kivéve azt hiszem a maestro bankkártyákat, de lehet ez is változott azóta. Mindenesetre a paypal ingyenes, csinálsz egy profilt, küldesz rá pénzt a bakkártyádról és gond nélkül vásárolhatsz róla szinte mindenhonnan. Utalsz rá 10.000ft-ot és az a 10.000ft meg is érkezik rá, nem fog útközben eltűnni semmi, illetve többet sem fognak levonni, tehát elég felhasználóbarát rendszer.
  • Scooter
    Neked lehet, hogy csak PayPal accout-ról tud. Nekem működik bankkártyáról, mivel nincs PayPal-om és nem is akarok.
  • Darun
    Sziasztok!
    Kb egy hónapja irtam azzal a problémával, hogy nem tudok Steam-en vásárolni. Közben rájöttem a problémára: minden más "webáruház" le tudja emelni a számlámról a pénzt, a Steam azonban csak a PayPal accountrol tud, amin nekem nincs pénzem. Ezért irta ki azt is hogy nincs fedezet.
  • Jim Morrison
    minimum 2 óra össz játékidő után kezd el dobálni.
  • grebber
    Elég régóta. Van amivel órákat kell tolni hogy adjon valamit.
  • Dzsini
    Steam Refund Tutorial
  • genndy
  • Shep
    Variáltak valamit a kártya dobáláson? Régebben 25-30 percenként dobott egyet, most meg semmi.
  • nomiss
    sziasztok , hogyan tudok pénzt visszakérni steamen ha nem tetszik egy játék ? azt tudom hogy 2 óránál nem lehet több a gameplay. de hol kell elinditani ? nem találom
  • RelakS

Bocs a faviccekért...
    Reccs
  • grebber
    1 óra és otthon vagyok a munkából és megveszem neked.
    És én nem szánásból teszem, segítek akinek tudok.Nem te leszel az első.
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.11.27. 22:13:35
  • Papa01 #29153
    Köszi a választ. :)

1. Igen beírtam.
    2. 5e-állítottam be limitnek. a program 2400 Ft körül van.

Ezért nem értem azt az egészet. :)
  • PetruZ
    A PP-s visszautalásban kapott kódot (a megjegyzésbe írja bele) bemásoltad a PP megfelelő validálási felületére? Amíg ez nincs meg, látszólag működőképes az account, de a kártya még nincs teljesen összekapcsolva vele és fizetni nem tudsz (de fogadni, azt hiszem, igen).
    Másik eshetőség, hogy nem elég a fedezet a kártyán. :P