Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scooter
Köszi a nyereményeket! <#eljen>
IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

3Error
<#eljen>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

mooo

mooo
köszi,itt a jó link:
Scooter
Az UFO: Afterlight linkje az ARMA 2!
mooo

GL
3Error
Yep, engem is leinformáltak már. Régebben. <#alien2>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

kigyi
Igen persze tudok a 200-as limitről, de nem tudom honnan számolja, mert ennél már több terméket raktam ki piacra. CSGO cuccokat is gondolom ugyanebbe a 200-ba számolja.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2015.07.09. 14:23:02

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

genndy
Nem most ébredt fel, ez egy pár éve már így van ha megközelíted a 200 kártyát. És nem a Steamet érdeklik az adataid hanem az amerikai adóhatóságot (csak amikor bejelölöd hogy magyar vagy onnantól nem érdekes számukra).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

kigyi
Nahát a steam felébredt és bekérte az adataimat a piacra felrakott nagy mennyiségű kártya kirakása miatt 😊 Azt írja az idén 195 tételt raktam fel hát ez nem valószínű, de legyen nem vitatkozok. Viszont kiszedtem az összes kártyát minden játékomból na majd most jól ki is rakom őket.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2015.07.09. 13:52:16

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

3Error
Szívesen, szívesen és bocsi, de nem olvastam, hogy Te is leírtad. <#vigyor3>

genndy
Kösz és kösz (pedig esküszöm rákerestem a FAQ-ban is a "bundle" szóra).

Scooter
Kösz, legalább ezt is tudom!
3Error: Neked is!
3Error

3Error
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

(sorry, de touchpaddal nehéz értelmes vonalakat húzni... <#idiota> )

Maala
FAQ, "What are levels, and how can I increase my level?", 3. pont.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

genndy
Ez szuperjó <#eljen> Most már csak azt mondja meg valaki hogy az SGiftsen amúgy hol található az ide mutató link, mert nekem nem sikerült fellelnem <#fejvakaras>

MoRT2195
Innen. 😊
3Error
Csillagos? Úgy érted, hogy szinthez kötött?

Scooter
Azt honnan lehet tudni steamgifts-en, hogy melyik játék csillagos? A régi rendszerben lehetett látni, de most nem igazán.
3Error
Jogos, nem mindig "mi" hibázunk, a Steam sem tökéletes. (messze nem) <#shakehead>

vegicsek
Köszi, de tényleg nem tartom valószínűleg, hogy az a ludas, évek óta gmailem van. Egyébként így picit alaposabban utánanézve, elég általános probléma, és folyamatosan mennek róla threadek.. Ugyanaz a panasz, random hogy mikor működik és mikor nem, a steam pedig mindig a felhasználókra mutogat, mert az ő szervereik szerint elmentek a levelek.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

3Error
<#eljen>

IMYke2.0.0.0
A felsoroltakból sok-sok folytatást elviselnék - és még akad pár cím. Természetesen, Elfen Lied 2 szerepel a kívánságlistám élén 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

3Error
Én csak az itthoni AA-n vagyok, nálam 10-es és kedvenc. <#vigyor>
Hehe, Angel Beats!, Wonderful Days, GITS, Appleseed, Claymore, Canaan, Candy Boy, stb., nálad is hasonló helyeken van, mint nálam. <#nezze>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2015.07.07. 19:28:42

IMYke2.0.0.0

3Error
<#nyes>

IMYke2.0.0.0
Jól sejtem?: Black☆Rock Shooter
Jó kis pad 😊

3Error
MerlinW-től majd mindjárt kapunk 1-1 szép, jól megtermett ban-t, hogy szétoffoljuk itt a topikot... NEMÉNVÓTAM' MERLINW, IMI VETT RÁ !!! <#vigyor5>

3Error
Elfen Lied fanart mi? <#vigyor>
Vicces, nálam is "hasonló" a helyzet, notebook-on Black Rock Shooter (kicsit módosítva), PC-n pedig talán az EVE Online-ból való világűr/űrhajóflotta... Egyébként jómagam sem cserélem sűrűn a háttereimet. (telón már 2 éve a nyitókép egy teljesen egyedi BLRS, háttér pedig egy szintén teljesen átdolgozott Claymore)
Ez a két téma ami tetszik háttérként, a világűr és az anime... <#szeret> Jah, egérpadom :
<#vigyor1>

Utoljára szerkesztette: 3Error, 2015.07.07. 18:47:43

IMYke2.0.0.0
Bár, én ezt használom otthon full HD-ben, immáron 5. éve, és nem tervezem még a cseréjét:

Itt, a könyvtárban jelenleg ez:

IMYke2.0.0.0
Nem rossz, nem rossz 😊)))

3Error
Inkább nézegessetek aranyos csajokat, mint ezek, akiket Imi-nek szántam háttér gyanánt <#finom> :

Utoljára szerkesztette: 3Error, 2015.07.07. 17:42:03

3Error
Igen, hasznos kis cucc. 😊

3Error
vegicsek, RatBaG:
Ne bántsátok egymást, meleg van, mindenki feszűtt'... Píszláv van ! <#love11>

RatBaG kicsit nyersen fogalmazott, de igaza van, sok helyen freemail-t, citromail-t el sem fogadnak regisztrációnál. Javaslom én is egy komoly mail szolgáltató használatát. Tapasztalattal is alátámasztom, mivel 6db mail címet használok. <#idiota>
(arra viszont figyelj vegicsek, hogy e-mail csere esetén a Steam-en 5(?) napig zárolt lesz a piac)

Most tessék engem is bántani. (bár nincs klímám!) <#banplz>

papi08
Jó dolog ez az idlemaster.. ma végre befejezi a 160 kártyát..😄

13 éve itt. Szép idő.

3Error
Igen.

3Error
A SAM is működik, de jobban jársz az IdleMasterrel. <#wink>

vegicsek
Be volt kapcsolva a számítógépem és volt internetelérésem. Részemről ezennel lezártnak tekintem a témát, a közeljövőben nem kell miattam koptatnod a billentyűzeted, azt hiszem életben tudok maradni az internet világában a nívós segítséged nélkül.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

RatBaG
vagy akár kezdhetted volna azzal, hogy a témához kapcsolódó legalapvetőbb információt egyből leírod, hogy segíteni tudjunk.
esetleg a supportnak is mi írjuk meg a levelet?

Per Aspera Ad Inferi.

vegicsek
Meg lehetett volna éértelmesen is erdeklődni az email szolgáltatót, nem pedig tényként leírni, hogy a közismerten legszarabbat használom.

IMYke2.0.0.0
Igen. Több mint valószínű.

Kaptam egy mailt steam-től, h. az alábbi kóddal resetelhetem a jelszavamat, de én nem is kértem resetelést. Valószínűleg bepróbálkozott valaki?

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

IMYke2.0.0.0
Lesz az még bundliban is, ne félj. <#nevetes1>

Loál János
Páran de jól jártak a 5€-s Orival.
Én nem. :-C

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

genndy
Szerintem működik az, csak a kártyadobási idő lett jóval hosszabb (minimum két óra/első kártya de a tapasztalatok alapján inkább több, illetve a többi kártya még ennél is lassabban jön).

Maak
SAM nem mukodik mar? Legalabbis ket jateknal is probaltam kartyat kiszedni ahogy eddig es nem akar pottyanni egyikbol sem. :s

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

RatBaG
én kérek elnézést, hogy próbálunk segíteni.

Per Aspera Ad Inferi.

vegicsek
Köszönöm, hogy hülyének nézel.