34737
  • 3Error #29471
    Az nem ember ! Az ősember ! Nehogymá'. Okostelefon nélkül ha épp nem ugrik be valami és nincs azonnal zsebgugli, akkor még a végén gondolkozni kell !

@RatBag, a 72 órás f@szságukra annyi a válaszom, hogy ne vegyenek már levegőt addig amíg a SAJÁT fiókjaim között ki kell várni a küldést... (mert a másodlagos acc-on nem használtam 7 napig a mobil aut-ot...)
    Ezeknél mindenre a time-limit a megoldás?!
    Utoljára szerkesztette: 3Error, 2015.12.27. 16:30:16
  • DasIsFuck
    De én nem böngészőből használom a steam-et, meg olyan esetekben mindig küldi e-mailre a kódot.
    Telefonon generálja a kódot, de most azt sehova nem tudom beírni.
    Kurva jó egyébként, mert így pont nem tudok a karácsonyi akciók alatt tradelni kártyákat...
  • RatBaG #29469
    most már engem is felkúr ez az authenticator-os bullshit.
    tegnap ratgab-al élesben egyből tudtunk tradelni, most meg dartonita-val így is 72 órát ír, pedig ő még authenticatort is használ, és nem offert küldtem.

"XY has not been using the Mobile Authenticator for 7 days or has turned off trade confirmations."
    ha kibaszott OR-t ír, akkor nem vagy-vagy? nekem mailre küldi, a másiknak auth, akkor nehogy már 72 óráig üljön rajta, verjem bele...
  • Botond #29468
    Hullámzik. Első nap 9999 volt, utána felszalad 10061re, majd vissza 10040re, most meg 10101. Mégiscsak vannak napi akciók (pl AC4).
  • IMYke2.0.0.0
  • RelakS
    Hmm?
    Steam-en akciós a soros port? :D

• IMYke2.0.0.0

S minden nappal növekszik. Vélhetően az indie-knek (is) köszönhetően.
  • lostprophet
    Ez pontosan arra is jó, ha valakinek semmilyen okostelefonja nincs (egy telefon mindenképp kell, ahova SMS küldhető).
  • IMYke2.0.0.0
    Na, inkább az mit tegyen - a várakozáson kívül -, akinek nincs semmiféle okostelefonja...?
    Költői volt.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.12.27. 09:43:39
  • lostprophet
    Lehet, hogy már volt.
    Azoknak, akiknek nem áll rendelkezésére Android vagy iOS készülék (mint nekem, aki Windowsos mobilt használ), a Steam Guardra van lehetősége mégis:

Steam Desktop Authenticator

Most jött ki az első stabil változata, így megszüntethető a 72 órás várakozás is pl. tradeléskor.
    Utoljára szerkesztette: lostprophet, 2015.12.27. 09:42:51
  • ToMy_
    Dankesőn, fiam is üdvözöl és köszöni!
  • 3Error #29460
    ... és így lett Józsi /KillerYoloSwag!44!atomBOMBĐ[äđ&#{]]KingLVL5000/ 80-as szintű, pedig csak egy CS:GO-t vett...
  • 3Error #29459
    Vannak hát. Nem is olyan kevés.
  • Evin
    Gratulálok a nyertesnek, kiküldtem a kulcsot. :)
  • Scooter
    Azért mert 7 napot kell várnod a beállítástól. Ugyanúgy mint amikor új böngészőből lépsz be, vagy törlöd a sütiket.
  • Dzsini
    Van egy script, ami az összes ingyenesen játszható játékot, demót és egyebet hozzáadja a listádhoz (vagy 3000 tétel), ezekért is jár 1-1 XP, úgyhogy lehet vele hirtelen néhány szintet lépni, akinek arra lenne igénye :)

Természetesen ahogy az oldal is írja, csak saját felelősségre.
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.12.27. 08:10:00
  • AdaKiller
    köszönöm a válaszokat; és jól értettétek a kérdést :)
  • MoRT2195
    Az okos telefonos védelem van? Van SMS védelem, illetve egy Steam applikációs védelem. A steam applikációs védelemre kell beállítani, azt amikor elindítod, akkor fél percenként új ellenőrzőkódot generál.
  • genndy
    Ha én is jól értem a kérdést () akkor csak az aktivált játékok száma számít, kb. 1 XP/játék. A vásárlás maga még nem ad XP-t.
  • Anonymusxx
    Nem úgy van hogy csak azokat számolja, amit steamen belül veszel? Már ha jól értem a kérdést
  • DasIsFuck
    Beírtam a telefonszámom,átállítottam mobil ellenőrzésre a steam guardot, mégsem szűnik meg a trade hold.
  • genndy
    Nincs különbség.
  • AdaKiller
    a profil szintlépés megkülönbözteti a játékvásárlást olyan tekintetben, hogy a steam-en keresztül vásároltam, vagy csak beaktiválok egy játékot(külsős oldalon vett)?
  • Scooter
    Még jó, hogy reggel megvettem a 3db-ot amit akartam:
    Outcast 1.1 Deluxe Edition: 3.64€
    Kingdoms of Amalur: Reckoning - Collection: 9.99€
    Grim Fandango Remastered: 2.99€

Utoljára szerkesztette: Scooter, 2015.12.26. 18:56:03
  • macleody
    3 napos ünnep, majd holnap este jó lesz :)
  • Atisz #29446
    Nem lehet rákattintani profilokra. Mintha tegnap is ehhez kapcsolódó problémák lettek volna.

Sőt a steam community egyáltalán nem érhető el.
    Utoljára szerkesztette: Atisz, 2015.12.26. 18:25:23
  • Atisz #29445
    Presszionálják a Valve-ot, hogy feküdjenek rá a Half-Life 3-ra :P
  • ToMy_
    Höhö, valakinek nagyon ellenérdekelt az ünnepek alatti Steam-működés...
  • Scooter
    Hopp, na most bejött, a közben játékkal szerzett 3 kártya.
    Utoljára szerkesztette: Scooter, 2015.12.26. 18:18:08
  • Scooter
    Nincs benne semmi irónia. Tényleg nem megy. Nekem se jön be a profilom és még a szerzett kártyáimat se tudom megnézni, hogy eltűnjön a 2 új zöld levél.
  • Atisz #29441
    Mondom, hogy meg kell várni a hivatalos közleményt :)
  • ToMy_
    Ez irónia, vagy lemaradtam valamiről?
    A tegnapi esetről tudok, de ma délelőtt már normálisan ment minden.
  • Scooter
    Persze, hogy nem.
  • ToMy_
    Na, úgy látom olyan faszán meghegesztették a Steam-et, hogy a saját raktáramba meg a piacra se tudok belépni...
    Másnál se megy?
  • Scooter
    Én mondjak? Akkor ha neked nincs, ott veled vannak bajok. Minden évben vannak jó játékok.
  • Atisz #29436
    Ebből akkor lesz Valve statement (hivatalos közlemény), ha a steam news és a valve twitter oldala közli. Addig csak információ :)
  • Roger6
    Már dél körül posztolták ide, azért köszi szépen.
  • MerlinW
    Valve statement:

Steam is back up and running without any known issues. As a result of a configuration change earlier today, a caching issue allowed some users to randomly see pages generated for other users for a period of less than an hour. This issue has since been resolved. We believe no unauthorized actions were allowed on accounts beyond the viewing of cached page information and no additional action is required by users.
  • Atisz #29433
    A Witcher 3-at tartom (bár az pont gog-os) :P
  • MoRT2195
    Witcher 3
    Shadow of Mordor
    Batman: AK
    Ori and the Blind Forest
    Life is Strange
    Dying Light
    .....................................