34737
  • Tetsuo
    Mondj pár címet! ;-)
  • MoRT2195
    Ha mind a két cserefélnek be van állítva a telefonos védelem, akkor nem kell várni semmit.
  • DasIsFuck
    A trade hold-ot hogy lehet feloldani?
  • Anonymusxx
    megvan, csak rá kellett mennem a piacra hogy lássam a követelményeket..
  • Scooter
    Utóbbi nem igaz! Maximum jó géped nem volt ami vitte volna. :-D
  • Anonymusxx
    Ahhoz hogy tudjak cserélni, eladni dolgokat hányas szintűnek kell lennem?
  • Atisz #29425
    Bár nagy online játéklap a gamespot, de a valve-nak van saját twitter/facebook oldala, a steam news szekciójáról nem is beszélve. Ezt egyébként egy szóvivő mondta és nem hivatalos.
  • MoRT2195
    Volt már hivatalos közlemény...

"Steam is back up and running without any known issues. As a result of a configuration change earlier today, a caching issue allowed some users to randomly see pages generated for other users for a period of less than an hour. This issue has since been resolved. We believe no unauthorized actions were allowed on accounts beyond the viewing of cached page information and no additional action is required by users."
  • Tetsuo
    Köszi. Sem időm, sem jó játék nem volt az elmúlt két évben. :-) :-P
  • Scooter
    Számomra nincs. Talán az Origin még oké. Ott is van vagy 20 játékom. Az más kérdés, hogy szinte alig indítottam ott el valamit.
  • Atisz #29421
    A legnagyobb gond itt nem a karácsonyi hekk (amit egyébként érthető lenne ha tagadnának) és nem is a gyorsítótár hiba (ami szintén előfordulhat, főleg ünnepekkor, amikor az illetékesek tömegesen vetik rá magukat az ajándékba kapott gépre/steam ajándékra, leterhelve a steamhez hasonló játékplatformokat), hanem az, hogy közel 12 órával az esemény után nem futotta egyetlen hivatalos közleményre sem.
    És az a vicc, hogy ez még csak nem is kerülne semmibe.

Ezekután lesújtó a véleményem a steammel kapcsolatban.
  • Jim Morrison
    Én mèg mindig a drm free gog.com ot preferálnám.
  • Lokker
    Ja és a Bnet app-ot kifelejtettem :D
  • MoRT2195
    És ki az aki inkább oda vásárol, mint steam-re? Persze EA játékot oké, hogy ha Origin-re vesz az ember, meg Ubi játékot Uplay-re, de ami steam-en is elérhető, azt oda "kell" venni. :)
  • Lokker
    van ám Origin meg Uplay is a steamen kívül. :)
  • MoRT2195
    Vagy legalább is nem eredeti játékfan... :D
  • Scooter
    2 évig nem belépni?! Te se vagy egy nagy játékfan az tuti.
  • Norbertboy
    http://index.hu/tech/2015/12/25/adatszivargasi_hiba_a_steam_rendszereben/
  • xido
    nálam jelen pillanatban óra mellett jobb sarok ikon jobbklikk...felugró menüben beállítások,gondolom settings és rögtön az első a fiók dolgai..
  • Tetsuo
    Nem nagyon használtam, most léptem be kb. két év után és nem jövök rá, hogyan lehet megváltoztatni az email-címet - a "managing email"-ben csak a reklámokat tudom szűrni. Pontosan hol lehet átállítani a mailt?
    (Nekem rendesen, angolul jelenik meg minden.)
  • 3Error #29411
    Höhö, látszik, hogy amerikai a steam. Egy kalap sz*r az egész, mint kb. minden ami onnan való... De sebaj, legalább kell egy kicsit "dolgozniuk" is, nem csak a pénzt nyelni...
  • xido
    itt orosz,de még belépés nélkül is..webről..
    kliensről nem próbáltam azóta
  • Roger6
    Parancsolj, ők a támadók: http://www.techworm.net/2015/12/interview-with-the-skidnp-the-latest-kids-in-the-hacking-universe.html
  • Predaking666
    Sajna ez csak megerősíteni tudom, ugyanis nálam szolvák nyelvű lett és sajna nyelv változás semmit sem használ.
    Törtném kezét lábát annak aki ezeket a támadásokat csinálja, pláne karácsonykor.
  • Roger6
    Kodiak blogjáról, 29 perce írta:

"Közérdekű!
    Ne loginoljatok steam-es weboldalakra!
    Se a közösségi, se a piac linkekre ne kattintsatok egyelőre.
    Valami nagy gubanc van a steam-es rendszerrel, ezt több felhasználó is jelezte már, de mostanra a steam-es alkalmazottak is megerősítették, valami gubanc van!"
  • Lokker
    Én még nem tapasztaltam semmi abnormális működést szerencsére, le is kopogom. :) Egyből be tudok jelentkezni, store is pörög ahogy kell, játék is max sebességgel jön.
  • grebber
    Half Life 3 -at nem csinálják meg is érdemlik. :D
  • jatiking
    Támadás alatt áll a steam,úgy néz ki...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.neowin.net/news/steam-down-on-christmas-day-amid-fears-of-ddos-attack
  • xido
    nesze nekünk digitálisra való átállás...odalesz mindenkinek mindene,mehetünk vissza a könyvekhez :)
  • Lokker
    Haldoklik a steam!
  • MoRT2195
    Valszeg nem volt neki aktiválva a hypersuper guard...
  • TheGrinder
    Jah az komoly, engem is valami "kuronja24" felhasználó profiljába... Lengyel volt az egész Steam.
  • Balázs 17
    ennyit a nagy hypersuper guardról pfff
  • Evoluti0N
    Nem is kis baj. Egyeseket nem a saját profiljába jelentkeztette be a Steam, hanem valami randomokba.
  • RelakS
    Van baj a Steammel :D

Először is azt írja a Store, hogy ugyan jelentkezzek már be. A Steam saját böngészőjében
    Aztán meg újratöltésenként variál a felkínált nyelvek között: valami cirill betűs, valami szláv, holland...
  • Evin
    De, még régről. Most találtam, ne lógjanak a nyakamon. :D
  • lac coo
    Létezik, hogy nem megy a Steam community szervere? elfelejtettem a jelszót és nem akar felcsatlakozni, hogy kérjek újat ....
  • Atisz #29394
    No, akkor megerősítem, ha valaki a 2 ünnep között éri el a mágikus 5-ös szintet és korábban végigpörgette a felfedezési várólistát, akkor visszamenőlegesen megkapja a kártyákat, amikor az 5-ös szint elérése után először végignyomkodja.
  • Atisz #29393
    Dettó. Egyébként már működik.
  • IMYke2.0.0.0
    Nálam meg így néz ki (F5 után) a perf | admin-t kell nézni: