34737
  • genndy
    Igen. De ezt írta is. Itt a vonatkozó PH-s kép, utolsó mondat:
  • Anonymusxx
    Normális, más is panaszkodott erre a prohardveren..
    Vigyázni kell a steamel hogy mit csinálsz, én korábban egy cclenaer tisztításért kaptam tiltást.
  • Laza
    Az most tényleg normális, hogy azért, mert visszavontam az összes várakozó cserémet egy hetes csere bannt kaptam?

Visszavontam egy 24 órásat, mert újra akartam küldeni....
  • MoRT2195
    Nem lenne gond az acsikkal, ha adnának értük valamit. :D Amúgy ez a Claimony rendszer se rossz, hozzákötöd a steam profilod és az acsik után adja a pontokat. Csak a LEGO Batman 3 acsikért kaptam összesen 70.000 pontot. Az ENDLESS LEGEND - EMPEROR EDITION most 300.000 pontba kerül, de folyamatosan megy le az "ára", és egyre kevesebbért lehet megvenni (ami ugye jó). A gond csak az, hogy ezekből 1 darab van, és mindenki látja, tehát "aki kapja, marja" alapon működik. Jó lenne minél olcsóbban hozzájutni a dolgokhoz, de ha sokáig vár az ember, akkor bizony esélyes, hogy elviszik előle. Az Endless Space Gold meg majd hamarosan indul, 150.000-es árral kezdődik, és megy le folyamatosan. Gyakorlatilag egy aukció, csak itt lefelé megy az összeg, nem felfelé.:D
    Csak még elég szegényes a kínálat, mert nemrég indult. Kérdés, hogy meddig marad fent, a playfire-nek is annyi lett, pedig az tényleg jó volt.
  • IMYke2.0.0.0
    Ezt a jutalmazásos dolgot igazán használhatná a STEAM/Origin/GOG is. Nekem is tetszik, igaz, én elég rég indítottam el Uplay-es játékot - a Blacklist befejezés még lóg a levegőben -, de a jutalmazás egyfajta ösztönző erő [játékos szempontból bőven jobb, mint az öcsirendszer].
  • MoRT2195
    Amióta én uplay-t használok (kb.1 éve folyamatosan) eddig csak egyszer volt vele gond, nemrég az elmúlt hetekben, valami fájlt hiányolt és abszolút nem indult el, de egy egyszerű reinstall meg is oldotta a dolgot. Steam-mel viszont majdnem minden héten van valami gond, és ez nem túlzás.
    És tényleg nekem nagyon tetszik ez a uplay jutalmazás rendszer, bár nem nagy dolgot adnak a játékhoz, de azért mégis némelyik kifejezetten jó, és gyakorlatilag azzal tudom feloldani őket, hogy játszok. :)
  • Solt
    Nincs ellenszenv, csak felesleges nekem másik plusz fiók, így is sok olyan játék van a steam fiókomban, amihez még hozzá sem nyúltam.
  • IMYke2.0.0.0
    Én sem értem a Uplay (és gyorsan teszem hozzá: Origin) ellenszenvet.
    Tény, hogy vannak betegségeik (hát még a "nagy" steam kliensnek), de a feladatukat tökéletesen ellátják - és (jobb esetben) az ember csak addig látja őket, míg manuálisan/automatikusan bejelentkezik, és elmorfondírozik, melyik játékot is indítsa.
  • IMYke2.0.0.0
    Tény, hogy vannak még olyan játékaik, amik a régi rendszer alapján működnek (akadnak, amik még a lemezes védelmekkel mennek, akadnak, melyek külön-külön digitális disztribútoroknál is megvehetők és futtathatók) - de az újabbakhoz már mindenképp kell a védelmük. Ami ugye a fiók.
  • MoRT2195
    Az újabb játékoknál ez van, már az AC2-t is muszáj aktiválnod uplay-en. Igazából szerintem ez nem egy nagy gond, a uplay rendszere viszonylag jól működik, és még jutalom pontot is ad a rendszer, ha teljesítesz pár dolgot a játékokban, ezeket pedig ingyenes DLC-re tudod beváltani, vagy akciósan tudsz megvásárolni velük játékokat. Ha csak a uplay miatt nem veszed meg steam-ről a játékot, akkor arra nem tudok mit mondani, nem értem miért.
  • Solt
    De ez mióta van így? A Far Cry 2, Assassin’s Creed még simán megy steam-n...
  • IMYke2.0.0.0
    Szívesen. Bárhol is veszed a Ubisoft játékait, a Uplay (fiók, DRM) kell hozzá.
  • Solt
    Pfff, akkor veszem is le a kívánságlistáról! Köszönöm...

(a vetem, az vettem akart lenni!) :))
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.12.29. 12:39:56
  • IMYke2.0.0.0
    Valóban így van.
  • IMYke2.0.0.0
    A régi géphez: nem
    Abból van a STEAM-es HDD.
  • Solt
    Üdv Urak!

Most vetem észre, hogy a Far Cry 3-4 uplay fiókot kér akkor is, ha a steam-n veszem meg. Ez valóban így van, vagy én értek félre valamit?
  • MoRT2195
    Ez a 7 napos limit dolog már elég régóta van. :) Amúgy ha hozzá tud férni a régi géphez, amiről mindig bejelentkezett, akkor nincs gond, mert azon nincs időlimit, csak az új eszközön van, tehát a régiről gond nélkül tud cserélni.
  • 3Error #29494
    Nekem van 2db is, de ettől függetlenül szanaszét sz*pat ez a rohadt steam-es időlimites b*ziság. Óóó, hogy érjen ki a mentő hozzájuk annyi idő alatt...

Csak azt nem értem, hogy miért most kellett elkezdeni szívatni a jónépet, mikor pont az ő idióta játékuk megy, ugyebár véges idővel...
    Utoljára szerkesztette: 3Error, 2015.12.29. 11:01:42
  • Laza
    Ok, köszi, akkor visszavonom :)
  • IMYke2.0.0.0
    Laza: a Trade úgy tűnik nem fog időben összejönni - új gép és emiatt 7 napig tiltva vagyon nálam a csere. És nincs okostelefonom sem.
    Bocsánat! :(
  • 3Error #29491
  • szabolacika
    megy az steam nélkül is, most próbáltam ki én is, nem az asztali ikonnal kell indítani, hanem a X:\Program Files\Steam\steamapps\common\Doom 2\doom2.bat fájllal és megy akkor is ha nincs a steam elindítva
  • bardocz
    Küszi, azért kipróbálom majd így. Offline indítás azért gondolom megy.
  • genndy
    Nem működik ahogy írod, indításnál meghívja a Steamet. Amire te gondolsz az a DRM-free, pl. GOG.
    Utoljára szerkesztette: genndy, 2015.12.28. 22:53:30
  • bardocz
    Valami hasonló összegért vettem meg a steam-en, jó hülye vagyok hogy a gog-on eszembe se jutott megnézni :)
  • szabolacika
    Vedd meg gog.com-on (most úgy is akciós 2,3 euró) link
  • Lokker
    Nagy pacsi a felajánlásért! Csak annyi, hogy még para lehet belőle később ha csekkolják és uplay kód lévén nem fogják látni steamen a nyertesnél. Javaslom más módszerrel sorsold ki. Tuti fognak az urak itt segíteni benne vagy ötletet adni.
  • bardocz
    Azt meg tudom csinálni, hogy egy másik gépen a steam acc-omról felrakok egy játékot, és utána a steam-et el se indítom rajta, csak a játékot? Egy régi laptopra raknám fel a doom2-t, más úgyse futna rajta, de ahhoz már kevés a gép, hogy még a steam is menjen közben :D
  • lalakov
    BÚÉK!
  • Laza
    Itt is köszi! Panaszra meg senkinek sincs oka :)
  • Scooter
    Boldog Új Évet mindenkinek! Sajna ez most Uplay-es kód lett. Remélem nincs örök harag?

• Laza
    Hát ha olvastam volna, de nem :)
    De majd most.
    Itt is köszi :)
    Utoljára szerkesztette: Laza, 2015.12.28. 11:44:28
  • 3Error #29479
    Neked meg szülinapot kívántunk ám Imy-vel az EJ csoportba, tessék reagálni.

https://sg.hu/forum/uzenet/1239267298/263482

https://sg.hu/forum/uzenet/1239267298/263498

Utoljára szerkesztette: 3Error, 2015.12.28. 08:06:51
  • Laza
    Uff ....
  • Lokker
  • genndy
    Robokutya nyerte a Dying Lightot, gratula! Emailben elküldtem.
  • IMYke2.0.0.0
    Már 7 óra előtt is megd*g*l*tt a STEAM...

//OK - csak lassan küldte a biztonsági kódot.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.12.27. 18:31:40
  • Anonymusxx
    Mintha a Darkness within ára feljebb ment volna, úgy emlékszem 90%-os akciót kapott, vagy csak rosszul emlékszem? Most meg már csak 75 van :(

isthereanydeal.com néztem, de nem találtam ezzel kapcsolatban semmit..

Hol lehetne ezt kideríteni?

Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2015.12.27. 17:27:28
  • 3Error #29473
    Szerencsére nem...
    Bár családi megosztás szerepel rajtuk. Ebből azért a rendszer gondolkozhatna. Inkább az a poénos, hogy ajándékként küldtem magamnak a kártyáimat - skizofrén mód on -, szóval még csak nem is "trade"...
    Megoldásnak megoldás, csak éppen akkor lenne "jó", ha nem egy bughalomra építenék olyanok, (és ez a bántó) akik tesznek rá, ha bajod van. Steam Support...
  • Jim Morrison
    Ők azt szerinted tudják, hogy saját fiók? egyébként ez egy jó megoldás (részben) ha valaki feltöri a fiókod.