34737
  • lalakov
    Én már töröltem és nem volt semmi.
  • Scooter
    Egy kérdés. Steamgifts-en van valami vonzata, ha a lejárat előtt törlök egy felajánlást, mert nem jelentkezett senki? Valakinek volt tapasztalata?
  • kigyi
    Ez lehet a megfejtés még nem jutottam el odáig, hogy játsszak is vele csak a kártyákat szedtem ki, de tervben van a dolog viszont így megvenni az alapjátékot nem tudom akkor érdekes lesz :D
  • genndy
    Én úgy tudom a COH2 kiegjei önállóan futtathatók. De hiába látod az alapjátékot, azt nem fogod tudni indítani, csak a kieget (a menüjéből vagy mittomén, nincs meg a játék, soha nem érdekeltek nagyon a stratégiák).
  • kigyi
    Nincs előtte semmi ami CoH lenne itt regisztráltam a kapott DLC-t.

itt egy kép róla
  • bardocz
    Ó az jó, még futni csak futna a steam egyszerre akár, de játék biztosan nem. Köszi!
    Utoljára szerkesztette: bardocz, 2016.03.21. 20:06:07
  • kigyi
    A kettőn egyszerre nem játszhatsz futni futhat és a sec. mail is csak az első bejelentkezéskor kell utána nem kér, ha úgy állítod be.
  • bardocz
    Két gépen használnám a steam acc-omat. Mire számítsak? Csomó security mail, meg ilyenek, vagy csak a kettőn nem futhat egyszerre?
  • kigyi
    A második rész pedig tényleg csak egy DLC-t szereztem poénból rápróbáltam steam-en elfogadta na mondom most benyelte majd vehetem meg az alapjátékot megyek store-ba nézem már a steam könyvtáradban van... Mi fene hát tényleg oda került.
    Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.03.21. 19:27:51
  • IMYke2.0.0.0
    Nem az első részről van szó?
    Mert ott a kiegészítő beregisztrálásakor kaptad az alapjátékot is - a "New STEAM Edition" miatt.
  • kigyi
    Érdekes ez a CoH2, mert kaptam egy DLC-t hozzá és beregeltem Steam-en, de megjelent az alapjáték is a listámban, ilyennel még nem találkoztam eddig.
  • lacinkacinka
    Értem! Köszönöm a segítséget!
  • IMYke2.0.0.0
    Semmit nem kell tenned.
    Amint belépsz a fiókodba a későbbiekben --- [akár a mostani, akár a későbbi operációs rendszeredről ill. gépedről - a kötelező azonosítási és visszaigazolási procedúra után, ami az új gépről belépéshez kapcsolódik] --- és telepíted a játékot, megkapod mindazt a telepítéssel, amit addig megvásároltál hozzá [DLC].

Minek kellene kimásolni a DLC-ket?
    Amennyiben a játék archiválása a cél [hogy a esetleg megkíméld magad egy későbbi időpontban, ezen vagy másik gépen a letöltésre várakozástól], a STEAM kliens ad rá lehetőséget: STEAM kliens - felső menürendszerében Steam - Backup and Restore Games
    [Ezzel tudod elmenteni, és ugyanúgy vissza is állítani a KOMPLETT, már gépedre feltelepített játékot - ami csakis a STEAM klienssel fog működni, online visszaellenőrzés után]

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.03.21. 17:53:35
  • lacinkacinka
    Üdv! Olyan kérdésem van, hogy steamen vettem egy két kiegészítőt a Company of Heroes 2 c. játékhoz (parancsnok, és álcafestés). Ha pl újra kell telepítenem a rendszert és utána újra felteszem a játékot, akkor ezek megmaradnak? Vagy újra benne lesznek automatikusan a játékba innentől kezdve, vagy meg kell vegyem újra őket? És mondjuk ki lehet a dlc-ket másolni mondjuk egy kűlső winchesterre vagy pen drive-ra? Sorry a kérdésért, de még új vagyok ebben a témában. Köszönöm előre is a válaszokat!
  • MerlinW
    Köszönjük!
  • Scooter
    Szintén szerda este 8-ig!
  • Scooter
    Március 23. szerda este 8-ig. Remélem lesz rá jelentkező.

• RED BULL F
    hát azért annyira jelentősen sajnos nem :D de talán majd idővel visszatartja a pár óra altt bekövetkezendő árzuhanásokat, ha csak az újonnan kiadott csgo ládákra gondolok.
  • Atisz #30014
    Mióta aktív a 15 napos "visszatartás" univerzálisan felment az ára a kártyáknak, ahogy várható volt.
    Nem tudom miért nem elég a 7 nap, aki ennyi idő alatt nem kapcsol, az meg is érdemli.
  • wesker24
    Senki nem kapta meg attól függetlenül hogy mikor jelentkeztél rá, mert csak átverés volt nagy kamu volt az egész, csak adatgyűjtés volt a részükről ennyi.
  • Scooter
    Végülis annyira nem izgat. Majd megveszem egy jó akcióban pár euróért. Szóval nem halok bele.
    Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.03.17. 19:06:42
  • MoRT2195
    Persze, és senki nem kapta meg? Nagy kamu volt, marketing a PC Gamer-nek. Most meg kapunk 3 havi előfizetést vagy mit hozzájuk. Wow.
  • Scooter
    Viszont wesker24 írta az Eredeti játékaink topicban, hogy jött egy levél ami írja, hogy elfogyott. Attól függetlenül, hogy a legelején jelentkeztünk rá, ki tudja, hogy olyan rövid alatt hány tízezredikek voltunk? Lehet, hogy csak 5000 kód volt. Sajnálnám, ha én is ilyen levelet kapnék. Már régóta kíváncsi lettem volna a legendás nehézségére.
    Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.03.17. 19:03:02
  • kigyi
    Én is magamnak szerettem volna a kulcsot, de sajna ebből már nem lesz semmi.
  • Scooter
    Ebbe nem gondoltam bele, meg nem is érdekel. Én magamnak lőném be, mivel még nincs meg. Viszont kérdéses, hogy küldik-e. Lehet, hogy szép fokozatosan. Bár már eltelt a 7 nap. Már nem igazán bízok benne. Persze a Golden Joystick-on lévő akciók sose voltak hazugságok.
  • RAMyMamy
    már tárgytalan, inkább megvettem az egész bundlit, de köszi:)
  • kigyi
    Szerinted, ha tömegesen kiküldték volna akkor mennyi lenne belőle fent gifts-en? :D Na ugye :D Hát tele lenne az oldal :D
  • 3Error #30005
    Két napja adtam el...
  • Scooter
    Aki írta az is hazudott, hogy megkapta. Csomóan viccelődnek a steamgifts-en. Én is az elsők között repültem rá és még semmi.
  • kissssss
    steamgifsen néhányan írták hogy megkapták a kulcsaikat de a nagy többség semmit nem kapott, én se...
  • Béluska74
    Volt a Golden Joystick-nál pár napja,de lehet,hogy több ingyen volt a Dark Souls. Ott 7 napot ígértek. Mármint,hogy 7 nap múlva kapom meg. Kapott már valaki? Vagy átb@szás volt az egész?
  • RAMyMamy
    van valaki esetleg, akinek a humbli jumbo 6-ból megmaradt a dreamfall chapters? feleslegesen nem venném meg a pakkot csak ezért az egy játékért
  • Lokker
    Azt nem tudom, hogy limitált-e de esélyes. Miután beírtam ide, utána pár perccel csináltam meg és még adott, de haver is tudott még 4-kor szerezni.
  • szabii98
    Azt írja, hogy "This Reward has ended", mégis azt írja valahol hogy március 21ig van.. limitált darabszám volt?
  • Lokker
    Ha valaki még nem értesült róla akkor bundlestaron ingyen Planetary Annihilation kulcsot lehet szerezni.
  • Papa01 #29997
    Köszi! :) Jó sokára... :(( Pedig nekem rémlik húsvéti akciózás.
  • szapor
    Nem értem miért kaptam újra trade ban-t a steamtől, 11én lejárt, majd 3 napig tudtam cserélni, ma ismét kiírja hogy: nem rég visszavontam minden függő csereajánlatomat. Pedig ez nem igaz... az előzményekben sem látszik. Valaki tudja miért van ez? :SS
  • IMYke2.0.0.0
    http://whenisthenextsteamsale.com/

//Szerk.: Nyugodtan kattints, nem átverés link...
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.03.15. 10:04:10
  • Papa01 #29994
    Sziasztok!

Nem tudjátok, lesz most húsvéti Steam akciózás? Ha igen, mikor?
    Köszi a válaszokat! :)
  • RelakS
    Ne is mondd!

Nem akartam böngészőből bejelentkezni, hát rákerestem a ---Games for Free--- csoport nevére.
    2358957 találat.
    A free és a games szavak kizárólag az elsőben szerepelnek