34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#30032 Én már töröltem és nem volt semmi. -
#30031 Egy kérdés. Steamgifts-en van valami vonzata, ha a lejárat előtt törlök egy felajánlást, mert nem jelentkezett senki? Valakinek volt tapasztalata? -
#30030 Ez lehet a megfejtés még nem jutottam el odáig, hogy játsszak is vele csak a kártyákat szedtem ki, de tervben van a dolog viszont így megvenni az alapjátékot nem tudom akkor érdekes lesz :D -
#30029 Én úgy tudom a COH2 kiegjei önállóan futtathatók. De hiába látod az alapjátékot, azt nem fogod tudni indítani, csak a kieget (a menüjéből vagy mittomén, nincs meg a játék, soha nem érdekeltek nagyon a stratégiák). -
#30028 Nincs előtte semmi ami CoH lenne itt regisztráltam a kapott DLC-t.
itt egy kép róla -
#30027 Ó az jó, még futni csak futna a steam egyszerre akár, de játék biztosan nem. Köszi!
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2016.03.21. 20:06:07 -
#30026 A kettőn egyszerre nem játszhatsz futni futhat és a sec. mail is csak az első bejelentkezéskor kell utána nem kér, ha úgy állítod be. -
#30025 Két gépen használnám a steam acc-omat. Mire számítsak? Csomó security mail, meg ilyenek, vagy csak a kettőn nem futhat egyszerre? -
#30024 A második rész pedig tényleg csak egy DLC-t szereztem poénból rápróbáltam steam-en elfogadta na mondom most benyelte majd vehetem meg az alapjátékot megyek store-ba nézem már a steam könyvtáradban van... Mi fene hát tényleg oda került.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.03.21. 19:27:51 -
#30023 Nem az első részről van szó?
Mert ott a kiegészítő beregisztrálásakor kaptad az alapjátékot is - a "New STEAM Edition" miatt. -
#30022 Érdekes ez a CoH2, mert kaptam egy DLC-t hozzá és beregeltem Steam-en, de megjelent az alapjáték is a listámban, ilyennel még nem találkoztam eddig. -
lacinkacinka #30021 Értem! Köszönöm a segítséget! -
#30020 Semmit nem kell tenned.
Amint belépsz a fiókodba a későbbiekben --- [akár a mostani, akár a későbbi operációs rendszeredről ill. gépedről - a kötelező azonosítási és visszaigazolási procedúra után, ami az új gépről belépéshez kapcsolódik] --- és telepíted a játékot, megkapod mindazt a telepítéssel, amit addig megvásároltál hozzá [DLC].
Minek kellene kimásolni a DLC-ket?
Amennyiben a játék archiválása a cél [hogy a esetleg megkíméld magad egy későbbi időpontban, ezen vagy másik gépen a letöltésre várakozástól], a STEAM kliens ad rá lehetőséget: STEAM kliens - felső menürendszerében Steam - Backup and Restore Games
[Ezzel tudod elmenteni, és ugyanúgy vissza is állítani a KOMPLETT, már gépedre feltelepített játékot - ami csakis a STEAM klienssel fog működni, online visszaellenőrzés után]
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.03.21. 17:53:35 -
lacinkacinka #30019 Üdv! Olyan kérdésem van, hogy steamen vettem egy két kiegészítőt a Company of Heroes 2 c. játékhoz (parancsnok, és álcafestés). Ha pl újra kell telepítenem a rendszert és utána újra felteszem a játékot, akkor ezek megmaradnak? Vagy újra benne lesznek automatikusan a játékba innentől kezdve, vagy meg kell vegyem újra őket? És mondjuk ki lehet a dlc-ket másolni mondjuk egy kűlső winchesterre vagy pen drive-ra? Sorry a kérdésért, de még új vagyok ebben a témában. Köszönöm előre is a válaszokat! -
#30018 Köszönjük! -
#30017 Szintén szerda este 8-ig!
-
#30016 Március 23. szerda este 8-ig. Remélem lesz rá jelentkező.
-
RED BULL F #30015 hát azért annyira jelentősen sajnos nem :D de talán majd idővel visszatartja a pár óra altt bekövetkezendő árzuhanásokat, ha csak az újonnan kiadott csgo ládákra gondolok. -
#30014 Mióta aktív a 15 napos "visszatartás" univerzálisan felment az ára a kártyáknak, ahogy várható volt.
Nem tudom miért nem elég a 7 nap, aki ennyi idő alatt nem kapcsol, az meg is érdemli. -
#30013 Senki nem kapta meg attól függetlenül hogy mikor jelentkeztél rá, mert csak átverés volt nagy kamu volt az egész, csak adatgyűjtés volt a részükről ennyi. -
#30012 Végülis annyira nem izgat. Majd megveszem egy jó akcióban pár euróért. Szóval nem halok bele.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.03.17. 19:06:42 -
#30011 Persze, és senki nem kapta meg? Nagy kamu volt, marketing a PC Gamer-nek. Most meg kapunk 3 havi előfizetést vagy mit hozzájuk. Wow. -
#30010 Viszont wesker24 írta az Eredeti játékaink topicban, hogy jött egy levél ami írja, hogy elfogyott. Attól függetlenül, hogy a legelején jelentkeztünk rá, ki tudja, hogy olyan rövid alatt hány tízezredikek voltunk? Lehet, hogy csak 5000 kód volt. Sajnálnám, ha én is ilyen levelet kapnék. Már régóta kíváncsi lettem volna a legendás nehézségére.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.03.17. 19:03:02 -
#30009 Én is magamnak szerettem volna a kulcsot, de sajna ebből már nem lesz semmi. -
#30008 Ebbe nem gondoltam bele, meg nem is érdekel. Én magamnak lőném be, mivel még nincs meg. Viszont kérdéses, hogy küldik-e. Lehet, hogy szép fokozatosan. Bár már eltelt a 7 nap. Már nem igazán bízok benne. Persze a Golden Joystick-on lévő akciók sose voltak hazugságok. -
RAMyMamy #30007 már tárgytalan, inkább megvettem az egész bundlit, de köszi:) -
#30006 Szerinted, ha tömegesen kiküldték volna akkor mennyi lenne belőle fent gifts-en? :D Na ugye :D Hát tele lenne az oldal :D -
#30005 Két napja adtam el... -
#30004 Aki írta az is hazudott, hogy megkapta. Csomóan viccelődnek a steamgifts-en. Én is az elsők között repültem rá és még semmi. -
kissssss #30003 steamgifsen néhányan írták hogy megkapták a kulcsaikat de a nagy többség semmit nem kapott, én se... -
#30002 Volt a Golden Joystick-nál pár napja,de lehet,hogy több ingyen volt a Dark Souls. Ott 7 napot ígértek. Mármint,hogy 7 nap múlva kapom meg. Kapott már valaki? Vagy átb@szás volt az egész? -
RAMyMamy #30001 van valaki esetleg, akinek a humbli jumbo 6-ból megmaradt a dreamfall chapters? feleslegesen nem venném meg a pakkot csak ezért az egy játékért -
Lokker #30000 Azt nem tudom, hogy limitált-e de esélyes. Miután beírtam ide, utána pár perccel csináltam meg és még adott, de haver is tudott még 4-kor szerezni. -
#29999 Azt írja, hogy "This Reward has ended", mégis azt írja valahol hogy március 21ig van.. limitált darabszám volt? -
Lokker #29998 Ha valaki még nem értesült róla akkor bundlestaron ingyen Planetary Annihilation kulcsot lehet szerezni. -
#29997 Köszi! :) Jó sokára... :(( Pedig nekem rémlik húsvéti akciózás. -
szapor #29996 Nem értem miért kaptam újra trade ban-t a steamtől, 11én lejárt, majd 3 napig tudtam cserélni, ma ismét kiírja hogy: nem rég visszavontam minden függő csereajánlatomat. Pedig ez nem igaz... az előzményekben sem látszik. Valaki tudja miért van ez? :SS -
#29995 http://whenisthenextsteamsale.com/
//Szerk.: Nyugodtan kattints, nem átverés link...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.03.15. 10:04:10 -
#29994 Sziasztok!
Nem tudjátok, lesz most húsvéti Steam akciózás? Ha igen, mikor?
Köszi a válaszokat! :) -
#29993 Ne is mondd!
Nem akartam böngészőből bejelentkezni, hát rákerestem a ---Games for Free--- csoport nevére.
2358957 találat.
A free és a games szavak kizárólag az elsőben szerepelnek