34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#29992 Köszönöm! :) -
#29991 Steam Desktop Authenticator-al ellehet végezni a megerősítést is. -
#29990 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ezen a játékon nevetek.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.03.14. 23:06:06 -
#29989 Ratettem asszony telojara, erdekes modon most nem jott egy 7 napos market tiltas. Eddig csak minden uj eszkoznel jott. -
#29988 Nem tudom. Nem email-ben kell megerősítened? Ha más nincs, akkor meg letöltesz valami androidos progit gépre, amivel futtatható a steam applikáció. De ebben én már nem tudok segíteni. :D -
#29987 windowsos a telom (kiraly hogy csak ezekre nincs app, pedig a steam is ugye androidon meg ioson hasznalt a legtobbet) szal win authenticatort hasznalok, ilyenkor mi a helyzet? :s
-
#29986 Telefonon a steam applikációt megnyitod. Bal fent van 3 csík, arra rányomsz, ott van 2. opcióként, hogy Megerősítések, arra nyomsz. Ott pedig rányomsz egy kártyára, és jobb alulra kidobja, hogy Eladás jóváhagyása, vagy valami hasonló.
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2016.03.14. 13:04:21 -
#29985 Es mindezt hol? Mert nekem irja, hogy megerositesre varo tetelek, de hol az anyamba erositem meg?
-
#29984 De... fuuu... Ha feltörik az applikációval védett accom, akkor úgy is azt kezd utána a kártyáimmal az illető amit akar, elvégre valahogy feltörte az appos védelmem, akkor a kártyák elküldésében mi állítja meg? Komolyan egyre nevetségesebb a Valve. De maga a kliens még mindig egy okádék. -
#29983 Ez van sajnos. Engem is idegesít, de ha rögtön cserélni akarok, nincs más. -
#29982 Kikapcsolni nem lehet, de nem kötelező használni. Akkor minden egyes kártyát 15 napig visszatart. A Valve-nak fontos az accountod biztonsága -
#29981 Mi a...? Minden egyes eladásra szánt kártyát meg kell erősítenem külön-külön a telós steam applikációban? Most ez komoly? Nem lehet valahogy kikapcsolni? -
Toma76 #29980 "Survivalist" -
Toma76 #29979 Sziasztok!!
Tudna nekem segíteni valaki?
Megvettem a Survalist nevű játékot, telepítettem, játszottam rajta pár órát, majd félretettem hogy majd másnap folytatom.
Következő nap indítanám, de semmi reakció.
Bevillan a steam ablak hogy indítani akarja , aztán semmi.
Letöröltem, újraraktam, de semmi eredmény.
Nem volt egy ökör ára, de bosszant hogy nem tudok vele játszani.
Nem vagyok rutinos felhasználó, de már jó pár game van a fiókomban, és a többivel nincs gondom.
Mi ilyenkor a teendő?
-
#29978 A mocskos. Majd én akkor megmutatom. :D -
#29977 Épp csak nem árulja el a steamgifts, milyen csoporthoz kéne tartozni -
#29976 Erre van a Steamgifts topik. Ide csak a SG.hu-s gifteket linkeljük kérlek. -
nxs #29975 Én pont most írtam el a passomat Blade&Soul-ban,6 pass van amit használok...nem emlékszem ide mit adtam meg,kaptam 1 óra login ban-t. Most megnéztem megint és percre pontosan kiírja mennyi van még hátra. Ha a Steam nem tudja megmondani profilodon mikor jár le akkor tőlem kap még 1 "feketepontot" a Valve.
Alap dolog lenne imho...24*7=168 óra (ms pontosan letelt?)
Bár steam azért is megszopat néha ha máshonnan lépsz be....
Utoljára szerkesztette: nxs, 2016.03.12. 01:15:31 -
szapor #29974 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a cserevárakoztatás-t töröltem, és ugye nem tudok most tradelni. Elméletileg 7nap tiltást kell kapnom, de ma lejárt és még nem tudok. Valaki tudja, hogy meddig tart az eltiltás? -
nxs #29973 Lenne egy kérdésem hozzátok.
Igazából pár Steamen próbálkozó kiadót szeretnék promozni,amiket nagyon régóta szeretek és szeretném ha portolnának továbbra is. Tudom nem ezen múlik,de ha csak pár + eladás jön innen már az is valami.
Névszerint : Cave/Degica (Mushihimesama,Dethsmiles) Nis/Nis america (Disgaea) Falcom/Xseed (Legend of heroes series)
Ezek mind rétegjátékok de az adott genre gyöngyszemei,érdemes topicot nyitni nekik vagy halva született ötlet? :)
-
#29972 -
#29971 Nyilvános csoport bárki jelentkezhet bele. -
kissssss #29970
"You do not have permission to view this giveaway, since you're not a member of the required Steam groups."
oké... -
#29969 -
-
#29967 Realms of the Haunting aktivációs kód:
JCRM0-ECENB-VN8YX -
kissssss #29966 én meg már azt hitem hogy rossz fát tettem a tűzre :D most már nekem is bejön az oldal. -
#29965 Hullámzó - néha megy, néha IP block. -
kissssss #29964 steamgifts összecsokizta az alsónadrágját... jajdejó -
#29963 Sok szerencsét ahhoz, hogy valaki feltörje a steam profilom, ami telefonon egy alkalmazáson belül fél percenként változtatja a belépéshez szükséges kódot. :) -
hqx #29962 Na ja!:) Sikerült magamat egy kicsit összezavarni!:D Nemhiába, a "sok" alvás megártott!:D Egyébként nincs bekapcsolva a family share.
A másik meg, hogy, ha nem ugyan arról a gépről stb, lép be az ember, akkor egyből kér egy kódot.
Bármit fel lehet törni, csak az a kérdés, hogy mennyi ideig tart. -
#29961 "Nem a családból, hanem, hogy feltörik és más, idegen. Simán tudna uninstallálni játékokat, ami szerintem elég nagy hiba."
Csak akkor tud uninstallálni, ha a gépedet töri fel.
Ha a fiókodat, akkor a saját gépén lévő, neki esetleg meglévő és telepített játékokat fogja látni feltelepítettnek = family share.
De, ha már feltörte a gépedet / fiókodat nem mindegy?
Eleve ne tedd lehetővé a feltörésüket! -
hqx #29960 Nem a családból, hanem, hogy feltörik és más, idegen. Simán tudna uninstallálni játékokat, ami szerintem elég nagy hiba.
#29958: Nem, nem erről van szó! Egyébként, a másik fiók is az enyém. Igazából, nincs rajta semmi.
Van egy Enclave steam kulcsom, akinek kell az írjon.
Utoljára szerkesztette: hqx, 2016.03.08. 14:18:59 -
#29959 Ja ezt most én se értem, ha fizikailag két külön gépről van szó, akkor nem tud törölni, ha meg egy azon gépen fut a két account, akkor meg tényleg azt csinál amit akar, nem is kell jóformán a megosztás :D -
#29958 Meglátja azokat a játékokat, amiket nem szeretné, hogy meglásson :) -
#29957 Ez úgy működik, hogy mondjuk van az 1-es fiókod és a 2-es fiókod. Az 1-es fiókon van 1000 játékod, de abból mondjuk csak 10 van telepítve. Ha belépsz a 2-es fiókba akkor te csak ezt a 10-et látod, a többi 990-et nem.
hqx: Ha nincs megosztva családi megosztással a játék, akkor a másik fiókban lévő játékokkal nem tud játszani az illető. Illetve akkor a nem telepített játékokat se látja. Törölni valóban lehet... de hát ha valaki nagyon törölni akar valamit, akkor bele is mehet a steam mappájába, azt bedobja a lomtárba a játékot. :D De amúgy nem értem most konkrétan mi zavar téged. Félsz, hogy valaki majd kitörli a játékokat a családból, vagy mi? -
#29956 Hmmm. Nekem két külön fiókom, külön mindennel és nem is látszanak a másik fiók tartalmai... Bár lehet, hogy azért, mert a másodlagos fiókon nem játszok sosem? Nem igazán tudom. -
hqx #29955 Igen, sajnos. Ráadásul, simán lehet a játékokat a másik fiókból uninstallálni. -
Zozzer #29954 Köszönöm Uram :) Sikerült mindet hozzáadni -
#29953 A beállításokban megkeresed a letöltések menüpontot majd ott hozzáadod a steam könyvtárakat amikben a játékok vannak.