34737
  • RelakS
    Köszönöm! :)
  • bon
    Steam Desktop Authenticator-al ellehet végezni a megerősítést is.
  • JaSoN HuNTeR #29990

Ezen a játékon nevetek.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.03.14. 23:06:06
  • Maak
    Ratettem asszony telojara, erdekes modon most nem jott egy 7 napos market tiltas. Eddig csak minden uj eszkoznel jott.
  • MoRT2195
    Nem tudom. Nem email-ben kell megerősítened? Ha más nincs, akkor meg letöltesz valami androidos progit gépre, amivel futtatható a steam applikáció. De ebben én már nem tudok segíteni. :D
  • Maak
    windowsos a telom (kiraly hogy csak ezekre nincs app, pedig a steam is ugye androidon meg ioson hasznalt a legtobbet) szal win authenticatort hasznalok, ilyenkor mi a helyzet? :s
  • MoRT2195
    Telefonon a steam applikációt megnyitod. Bal fent van 3 csík, arra rányomsz, ott van 2. opcióként, hogy Megerősítések, arra nyomsz. Ott pedig rányomsz egy kártyára, és jobb alulra kidobja, hogy Eladás jóváhagyása, vagy valami hasonló.
    Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2016.03.14. 13:04:21
  • Maak
    Es mindezt hol? Mert nekem irja, hogy megerositesre varo tetelek, de hol az anyamba erositem meg?
  • MoRT2195
    De... fuuu... Ha feltörik az applikációval védett accom, akkor úgy is azt kezd utána a kártyáimmal az illető amit akar, elvégre valahogy feltörte az appos védelmem, akkor a kártyák elküldésében mi állítja meg? Komolyan egyre nevetségesebb a Valve. De maga a kliens még mindig egy okádék.
  • Scooter
    Ez van sajnos. Engem is idegesít, de ha rögtön cserélni akarok, nincs más.
  • genndy
    Kikapcsolni nem lehet, de nem kötelező használni. Akkor minden egyes kártyát 15 napig visszatart. A Valve-nak fontos az accountod biztonsága
  • MoRT2195
    Mi a...? Minden egyes eladásra szánt kártyát meg kell erősítenem külön-külön a telós steam applikációban? Most ez komoly? Nem lehet valahogy kikapcsolni?
  • Toma76
    "Survivalist"
  • Toma76
    Sziasztok!!
    Tudna nekem segíteni valaki?
    Megvettem a Survalist nevű játékot, telepítettem, játszottam rajta pár órát, majd félretettem hogy majd másnap folytatom.
    Következő nap indítanám, de semmi reakció.
    Bevillan a steam ablak hogy indítani akarja , aztán semmi.
    Letöröltem, újraraktam, de semmi eredmény.
    Nem volt egy ökör ára, de bosszant hogy nem tudok vele játszani.
    Nem vagyok rutinos felhasználó, de már jó pár game van a fiókomban, és a többivel nincs gondom.
    Mi ilyenkor a teendő?

• MoRT2195
    A mocskos. Majd én akkor megmutatom. :D
  • RelakS
    Épp csak nem árulja el a steamgifts, milyen csoporthoz kéne tartozni
  • MerlinW
    Erre van a Steamgifts topik. Ide csak a SG.hu-s gifteket linkeljük kérlek.
  • nxs
    Én pont most írtam el a passomat Blade&Soul-ban,6 pass van amit használok...nem emlékszem ide mit adtam meg,kaptam 1 óra login ban-t. Most megnéztem megint és percre pontosan kiírja mennyi van még hátra. Ha a Steam nem tudja megmondani profilodon mikor jár le akkor tőlem kap még 1 "feketepontot" a Valve.
    Alap dolog lenne imho...24*7=168 óra (ms pontosan letelt?)

Bár steam azért is megszopat néha ha máshonnan lépsz be....
    Utoljára szerkesztette: nxs, 2016.03.12. 01:15:31
  • szapor
    Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a cserevárakoztatás-t töröltem, és ugye nem tudok most tradelni. Elméletileg 7nap tiltást kell kapnom, de ma lejárt és még nem tudok. Valaki tudja, hogy meddig tart az eltiltás?
  • nxs
    Lenne egy kérdésem hozzátok.
    Igazából pár Steamen próbálkozó kiadót szeretnék promozni,amiket nagyon régóta szeretek és szeretném ha portolnának továbbra is. Tudom nem ezen múlik,de ha csak pár + eladás jön innen már az is valami.
    Névszerint : Cave/Degica (Mushihimesama,Dethsmiles) Nis/Nis america (Disgaea) Falcom/Xseed (Legend of heroes series)
    Ezek mind rétegjátékok de az adott genre gyöngyszemei,érdemes topicot nyitni nekik vagy halva született ötlet? :)
  • Jim Morrison
  • bon
    Nyilvános csoport bárki jelentkezhet bele.
  • kissssss

"You do not have permission to view this giveaway, since you're not a member of the required Steam groups."

oké...
  • IMYke2.0.0.0
  • bon

• Atisz #29967
    Realms of the Haunting aktivációs kód:

JCRM0-ECENB-VN8YX
  • kissssss
    én meg már azt hitem hogy rossz fát tettem a tűzre :D most már nekem is bejön az oldal.
  • IMYke2.0.0.0
    Hullámzó - néha megy, néha IP block.
  • kissssss
    steamgifts összecsokizta az alsónadrágját... jajdejó
  • MoRT2195
    Sok szerencsét ahhoz, hogy valaki feltörje a steam profilom, ami telefonon egy alkalmazáson belül fél percenként változtatja a belépéshez szükséges kódot. :)
  • hqx
    Na ja!:) Sikerült magamat egy kicsit összezavarni!:D Nemhiába, a "sok" alvás megártott!:D Egyébként nincs bekapcsolva a family share.
    A másik meg, hogy, ha nem ugyan arról a gépről stb, lép be az ember, akkor egyből kér egy kódot.

Bármit fel lehet törni, csak az a kérdés, hogy mennyi ideig tart.
  • IMYke2.0.0.0
    "Nem a családból, hanem, hogy feltörik és más, idegen. Simán tudna uninstallálni játékokat, ami szerintem elég nagy hiba."

Csak akkor tud uninstallálni, ha a gépedet töri fel.
    Ha a fiókodat, akkor a saját gépén lévő, neki esetleg meglévő és telepített játékokat fogja látni feltelepítettnek = family share.
    De, ha már feltörte a gépedet / fiókodat nem mindegy?

Eleve ne tedd lehetővé a feltörésüket!
  • hqx
    Nem a családból, hanem, hogy feltörik és más, idegen. Simán tudna uninstallálni játékokat, ami szerintem elég nagy hiba.

#29958: Nem, nem erről van szó! Egyébként, a másik fiók is az enyém. Igazából, nincs rajta semmi.

Van egy Enclave steam kulcsom, akinek kell az írjon.
    Utoljára szerkesztette: hqx, 2016.03.08. 14:18:59
  • vegicsek
    Ja ezt most én se értem, ha fizikailag két külön gépről van szó, akkor nem tud törölni, ha meg egy azon gépen fut a két account, akkor meg tényleg azt csinál amit akar, nem is kell jóformán a megosztás :D
  • Dzsini
    Meglátja azokat a játékokat, amiket nem szeretné, hogy meglásson :)
  • MoRT2195
    Ez úgy működik, hogy mondjuk van az 1-es fiókod és a 2-es fiókod. Az 1-es fiókon van 1000 játékod, de abból mondjuk csak 10 van telepítve. Ha belépsz a 2-es fiókba akkor te csak ezt a 10-et látod, a többi 990-et nem.

hqx: Ha nincs megosztva családi megosztással a játék, akkor a másik fiókban lévő játékokkal nem tud játszani az illető. Illetve akkor a nem telepített játékokat se látja. Törölni valóban lehet... de hát ha valaki nagyon törölni akar valamit, akkor bele is mehet a steam mappájába, azt bedobja a lomtárba a játékot. :D De amúgy nem értem most konkrétan mi zavar téged. Félsz, hogy valaki majd kitörli a játékokat a családból, vagy mi?
  • 3Error #29956
    Hmmm. Nekem két külön fiókom, külön mindennel és nem is látszanak a másik fiók tartalmai... Bár lehet, hogy azért, mert a másodlagos fiókon nem játszok sosem? Nem igazán tudom.
  • hqx
    Igen, sajnos. Ráadásul, simán lehet a játékokat a másik fiókból uninstallálni.
  • Zozzer
    Köszönöm Uram :) Sikerült mindet hozzáadni
  • kigyi
    A beállításokban megkeresed a letöltések menüpontot majd ott hozzáadod a steam könyvtárakat amikben a játékok vannak.