Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki annó azt javasolta hogy itt takarítsak ki » Barát-aktivitás » Barát-aktivitás beállításai ez nem jött be. Ezzel csak azt értem el hogy a barát aktivitásomban csappant meg a belinkelt információ az ott engem nem zavar. Csak ezek a buborék infók amik orrba szájba bukkannak fel ezt akarom megszüntetni. Most a beállítások panelt bütykölöm ahol az értesítések vannak de ezek megint csak az ismerősök dolgait csupaszítja meg a csoportokra való információ áradatról sehol se találok semmit amit szabályozni lehetne. Most kikapcsoltam az értesítések megjelenítését de szerintem ez se a csoportra vonatkozik.<#fejvakaras>#fejvakaras>
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
nem tudom telefon alkalmas -e erre. csak ugye volt rége nszó hogy már maga a steam is támogatja ezt, legalább isa közbetítést. majd minjdárt kipróbálom, melyik jobb megoldás.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Google Chromecast
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Én mostanában azzal szívok hogy hogyan tudok megosztani két nyomoronc könyvtár tartalmát a tv-n keresztül.
A tv a mappákat már látja csak a bennük levő tartalmat nem tudom az istennek előhívni rajta
Egyszer már megoldottam csak akkor az volt a gond hogy az egész meghajtót megosztottam az meg nem volt kóser a számomra.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Én azt olvastam, hogy a durva kivégzések miatt magasztalják, a bugok miatt meg szidják.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Nulla tenaci invia est via"
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
VAGY: VPN. De azért meg fizetni is kell, ha normálisan is használni szeretnéd.
Utoljára szerkesztette: RED BULL F, 2015.10.04. 19:49:29
találtam egy ilyet, ezek közül melyek a legfontosabbak, amik csak a klienshez és a közös játékhoz kellenek, és vajon mik használhatják még őket, ami miatt tiltva vannak?
Utoljára szerkesztette: RAMyMamy, 2015.10.04. 19:45:00
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"az oldalhoz tartozó helyben tárolt tartalmakat kipucolni" - Pontosan mire gondolsz? Hol tudok ilyet csinálni?
Jó a steamgifts.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Steamgifts mindenkinél rossz.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ami jobban zavar ezzel az addonnal kapcsolatban az, hogy néhanapján egyszerűen kijelentkeztet a webes felületen.
Itt van képekkel is, hogy mire gondolok, ha valaki esetleg nem értené:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Enhanced Steam nélkül:
Ha nem jelennének meg a képek, itt vannak linkként:
Enhanced Steam
Enhanced Steam nélkül
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2015.10.04. 08:58:36
KÉP
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.10.03. 22:54:50
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.10.03. 19:24:35
és nemcsak arra venni rá minket hogy a pénzünk költsük náluk.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.10.03. 19:20:20