Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.10.21. 22:55:33
[merlinw.org]
Ellenben ahogy mondják, a mai világban a legbiztonságosabb a papír, azt nem tudja hacker feltörni távolból. <#nevetes1>#nevetes1>
(jó, a kamerarendszert meghekkelendő és azzal a jegyzetet bámuló filmes teóriákat hagyjuk... <#bdead>#bdead>)
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Utoljára szerkesztette: Troger911, 2015.10.19. 19:40:13
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Persze, kiskaput építhetne/ett akár a fejlesztője bele, de én azért ezt kétlem.
A Microsoft termékei is "hazatelefonálnak" - szóval, akár az Excel tábládat is láthatja Pici Puha... akár...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én abban (is!) tárolom a jelszavaimat. A leghosszabb az 38 karakter.
//Szóval, a programban tárolom - és végtelen mennyiségű mappát, és abban albejegyzést hozhatsz létre (ez a baloldali böngészőjének a kép (alá Windows Intéző):
Mester jelszóval lehet csak belépni a programba, ha megadod.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.10.19. 19:28:48
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én egyszer tényleg a monitor felett másodszor a firefox szinkronja menti a jelszavakat legutolsó hely meg nem tudom mennyire tutti hely lehet én az ikonjaim tulajdonságába a leírásba is beleírtam bár ez utóbbi nem tudom mennyire kóser ötlet?😊
én a 19 karakteres kódommal is bajba vagyok néha😊)
Azért a Hotmail nem egy Freemail kategória.
A jelszóval nincs gond, 9 betű( kicsi és nagy) hat szám. (nem a születési évem)
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
KeePass-t ajánlom erre a feladatra.
Az én alap beállításom a jelszógenerátorában:

13 éve itt. Szép idő.
5 perc a gmail fiók reggelése tégy az ellen hogy egy hónap év múlva is meglegyen a fiókod😊
Steam fiok regisztráció alapja a gmail megléte😊 illetve egy igazán erős jelszó kifundálása.
Annak idején azért vettem konzolt, hogy ne rabolják az időmet azzal, hogy "ez azért nem működik, mert, az meg azért mert."
Gondoltam azóta fejlődött valami.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Jaa és ha lehet gmail fiokot használj hozzá arra reggelj!!!!!
ha nem gmail akkor lehet nem fogod megkapni az igazolo levelet volt már rá példa
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.10.19. 18:43:30
Olcsóbb játékok, modok, több fajta irányítás, nagyobb felbontás, jobb grafika, nagyobb frame, ingyenes multi. Plusz olyanokon se kell gondolkodni, hogy visszafelé kompatibilitás. Mindezt nyújtja a PC-n játszás.
Ha szarul fut a játék, lejjebb viszed a grafikát vagy fejlesztesz a gépen. Ha konzolon szarul fut, akkor tűröd. Ott maximum annyit tehetsz, hogy panaszkodsz.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.10.19. 18:31:09
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.10.19. 18:23:48
13 éve itt. Szép idő.
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2015.10.19. 18:17:06
Plusz egy monitor, meg az aprólékok.
Hasznát cuccokat nem szeretnék.
Utoljára szerkesztette: vizes, 2015.10.19. 18:16:53
Corsair Carbide Series 200R
Gigabyte GA-B85M-D3H
Intel Core i3-4330 3.50GHz 1150 BOX
Coolermaster Hyper 212 EVO
FSP Raider 550
Gigabyte GTX 960 GAMING G1 2 GB
Corsair 4GB Vengeance LP DDR3 1600MHz CL9
WD Blue 1TB 7200rpm 64MB SATA3 WD10EZEX
Ez a gép nem egy vagyon.
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2015.10.19. 18:09:45
De ha alapban érdekel a pc-s világ csapj a lecsóba😊 szerintem olyan 300 kp alatt ne is gondolkodj pc vételen 300 a minimum ami kell hozzá hogy tudd használni is.
Rosszul fogalmaztam az előbb😊
Játékot vett és nyomja. Amikor tudja.
Az X meg 5 évig tutti jó minden játékhoz😊
A barátok kedvéért meg nem bizti hogy kifizetődő az átállás
Ész vesztő.
Visszaolvastam egy kicsit itt a topikban és azt vettem észre, hogy van rá panasz rendesen.
Warezolni nem akarok, ennyi idős koromra szerencsére megengedhetem magamnak, hogy kifizessek egy játékot.
Utoljára szerkesztette: vizes, 2015.10.19. 17:48:31
Szóval nem úgy van, hogy befizetsz 5 eurót és nem kapsz érte semmit.
Vizes, az úgy van, hogy kell egy alkalommal legalább 5 euróért direkt Steamen vásárolnod, hogy minden funkció elérhető legyen. Ezzel harcolnak a botok ellen. Azonban ezt csak egyszer kell eljátszanod.
Szerk: Meg ha átváltasz Pc gémingre úgyis még sokszor 5 eurót el fogsz költeni játékokra. 😄
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.10.19. 17:44:59
mert ha ma akkor valószínű nem lett jó a dolog mert ma állt a rendszer egész nap.próbálj belépni vele újra.
És az hogy nem kell tagságit fizetned már baromira nem igaz mindenképp be kell fizetned 5 eurót hogy játszhass a barátaiddal.Egyáltalán azért is fizetned kell hogy ők fel tudjanak venni barátba.Elvárják hogy a most reggelőknek bank kártyájuk is legyen.
Szerintem kicsit félreinfóztak😊
Merthogy milyen jó lesz coop-ba nyomni. Meg, a Steam milyen fasza. Meg nincs tagsági díj.
Na, regisztráltam. Megerősítettem a kapott linken a regisztrációt.
Nem enged belépni. Gondoltam, elb@sztam a jelszót, kértem egy emlékeztetőt. Nem talál ilyen címet a bázisban.
Vissza a levélben kapott linkre: ezt a címet már regisztrálták.
Szóval a kör bezárult.
Érdemes erre több időt elpazarolni?
Az EA-nek mi a franc köze van a Crew-hoz? Az Ubisoft játék... szerinted majd az EA fog kárpótlolni Ubisoft játékkal? Legalább maradnál a realitás határai között, és egy közelmúltban megjelent NFS-t várnál a helyébe, mint a RIvals, vagy a Most Wanted... de a Crew.<#zavart2>#zavart2>
"Tényleg mi van ha azt mondom hogy szarok bele és adják vissza az elköltött pénzemet mert szar a szolgáltatásuk."
A Valve ad neked minden steam-es játékból 1 példányt, hogy ne menj el tőlük... vagy csak szimplán szarnak rád, és válaszra se méltatnak? Na, melyik a kettő közül a hihetőbb?
"Ja csak neked lesz rossz addig amíg nem döntheted el hogy melyik szolgáltatónál......"
Ez olyan, mint a konzolos generáció váltás. Ugyan ez lehetne itt is. Új generáció jönne a PC-s korszakban, csak nem hardverokban, hanem szoftverban.
Tényleg mi van ha azt mondom hogy szarok bele és adják vissza az elköltött pénzemet mert szar a szolgáltatásuk.
Tudom hogy ez is esélytelen mivel már jártam úgy Ea játékkal hogy a játék megszűnése után semmiféle kompenzációt nem kaptam a beinvesztált pénzhalom után (Lásd NSF World esetét) Még annyit se hogy a most megjelenő Crew-et esetleg ingyen adnák régi world felhasználóknak.