34737
  • kissssss
    más se tud belépni a steambe ma?
  • Jim Morrison
    biztos, hogy steamtől kaptad? jól megnézted a feladót?
  • Béluska74
    Ma reggel kaptam 17 levelet a steam support-tól egy olyan email címemre amit soha (de soha ám!) nem használtam a erre. Tele volt távol keleti írásjelekkel és csak egy sort tudtam elolvasni DOTA2. Soha nem játszottam vele. Mondjuk a fiókot nem törték fel,de azért eléggé fura az eset.
  • genndy
    Válasz egy hozzáértőtől PH-ról: PH Steam topik :D
    (komolyan tolja a Marketet a srác)
  • MoRT2195
    Köszi, akkor meg is csinálom. :)
  • Dzsini
    FAQ alapján igen:
    Can I share my phone number between multiple accounts?
    Yes. You may use the same phone number on multiple accounts. You may enable Steam Guard Mobile Authenticator on multiple accounts on the same phone by logging in to each account within the app and following the procedure to enable the authenticator on each account. The app will provide codes for all accounts regardless of which account is currently logged in to the app. Accounts with the same phone number may be treated as the same identity with respect to the Steam Subscriber Agreement, policies, or restrictions.
  • MoRT2195
    Egy telefonszámhoz köthető kettő steam account? Tehát van 1 sim kártyám, viszont kettő profilom és kettő okostelóm, és azt akarom, hogy mind kettő profil le legyen védve a steam applikációs védelemmel. Lehetséges ez? Illetve ha igen, akkor a Valve ezért nem szólhat, hogy miért is van 2 profilom egy telefonszámmal?
  • RelakS
    Vagy nem a "userdata" könyvtárban.
    A Hard Reset pl a dokumentumok közé rakja a mentéseit
  • Lokker
    Lehet hogy azoknál nem felhőben tárolta a mentéseket.
  • RelakS
    Naszóval, kipróbáltam a Backup/Restore-t.
    Antichamber, Half Life 2 és epizódjai, Hard Reset, Unreal Tournament 3, Unreal Gold, Portal
    Letöltött valami fél megát az internetről, meg Microsoftos csomagokat, ennyi.

Apróbb hiba, hogy a beállításokat, játékmentéseket nem feltétlenül hozta át.
  • RelakS
    Mert amúgy mire számítottál? Hogy kiválogatja a mentéseket? :)
  • 3Error #30061
    A kérdés jó, én régen akartam egy backupot csinálni, de valami több száz gigát akart menteni, így nem tettem. Elképzelhető, hogy az akkor éppen nem kevés letöltött játékot is be akarta csomagolni.
  • RelakS
    Steam kliens Backup/Restore szolgáltatása még gigákat próbálna lecibálni, ha teszem azt a mentés és visszaállítás közben nem jött frissítés a játékokhoz?

Mondjuk ezt holnap ki is próbálhatom, hogy a még meglévő régi winfos alatt elmentem a játékot, az új alatt meg beimportálom :)
    Utoljára szerkesztette: RelakS, 2016.04.01. 21:03:42
  • bon
    Köszi a felajánlást!
  • IMYke2.0.0.0
    Hálásan köszönöm a választ.
    Akkor én is így fogok eljárni.
  • Panzeradler #30057
    Én így szoktam átpakolni ismerősnél a dolgokat.:

...\SteamLibrary\steamapps, ide jön az adott játék "appmanifest_XXXX,acf" fájlja.(XXXX=játék steamid-je)
    ...\SteamLibrary\steamapps\Common ide pedig a játék mappája

Így nekünk rögtön letöltés nélkül indul.
    Lehet van másik megoldás azt a többiek majd elmondják:)

Szerk.: Steam kompletten legyen zárva amíg csinálod, indítás után látja is.
    Utoljára szerkesztette: Panzeradler, 2016.04.01. 18:34:45
  • IMYke2.0.0.0
    FONTOS, és bízom benne, hogy valaki válaszol is:

1. Letöltenék STEAM-en belül egy 20-30 GB-os játékot, majd - egy belátható időn belüli vásárlásom révén beszerzett - mobil HDD-vel átmasíroznék vele és

2. felmásolnám a sokkal-sokkal gyengébb nettel bíró polgi gépre az adott játékot, a második profilom alá

Mit kell tennem, hogy a második gépen lévő kliens ne kezdjen el GB-okat leszipkázni, hanem indítható legyen a játék?
  • Scooter
  • IMYke2.0.0.0
    "Exists in Account"

Hatalmas
  • genndy
    Nicsak, nicsak, mi jelent meg:

Steam gift, vasárnap este 8-ig, SG.hu csoportnak, lvl2 contri. Sok szerencsét!
  • 3Error #30052
  • PetruZ
    Egy 16 éves srác két nap alatt megoldotta, hogy egy korábban social engineering-gel megszerzett SteamWorks account-jával feljuttasson egy kamu játékot a Steam Shop-ba úgy, hogy azt a Valve saját, több lépcsős ellenőrző folyamatán átesett terméknek tűnjön...
  • RED BULL F
    Akkor ezért van hát tele a steamgifts Tomb Raiderekkel... én még csodálkoztam is Köszi az infót!
  • Scooter
    Tomb Raider (2013) kemény 1$-ért, ha még hiányzik!
    Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.03.29. 16:07:21
  • RatBaG #30048
    a sok "solved" üzenet biztos nem csak viccből lett beírva...
  • Atisz #30047
    Legújabb fejlemény: Válasz még nem érkezett a panaszomra, de hirtelen újra teljes értékű user lettem.
  • Atisz #30046
    De ez totál hülyeség, mivel a limited acc lényege, hogy még sosem vásároltál vele legalább 5 USD értékben.
    Ha tehát egy 10-es szintű account-nál írja ki ugyanezt, az maga az univerzális logikai ellentmondás.
  • RatBaG #30045
    valószínűleg az alt accom nekem is limited lett, még nem logoltam be.
    redditen olyan megoldást olvastam, hogy ha letöltesz valami free játékot, akkor visszaáll.
  • Atisz #30044
    Írtam egyet, érdekes, hogy ilyen jellegű sablonkérdés nem is volt.

Másnál történt már hasonló?
  • Atisz #30043
    Kézzel írt (tehát nem sablon) levelet hogyan tudok írni?
  • Atisz #30042
    Van, sima mobilos, nem smartphone-os.

(egyébként semmiféle üzenet nem érkezett se e-mailre, se sms-ben)
    Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.03.25. 08:41:03
  • bon
    Szerintem ideje lesz használni a mobil hitelesítőt.
  • Atisz #30040
    Ma reggel ez a kiírás fogad: "You cannot level up because your account is limited. Please see the Limited User FAQ for details."

Természetesen faxság, mivel jelenleg is vannak a piacon cuccaim. Másnak is van hasonló problémája, vagy ideje elkezdenem írnom ezeknek a balfékeknek?
  • Scooter
    rokarege és qsscanner nyerték a játékokat! Pacsi nekik!
  • Papa01 #30038
    Köszi, most már nekem is oké. :)
  • Atisz #30037
    Nekem is volt valami lassulás az előbb, sőt update-et is írt, de nem lett semmi. De most működik.
  • Papa01 #30036
    Sziasztok!

Ti tudok most csatlakozni a Steam-hez? Nekem csatlakozási hibát ír ki...
  • Scooter
    Még lehet jelentkezni! Van rá 4 óra!

• lacinkacinka
    Üdv! Company of Heroes 2-ben olyan gondom van, hogy szeretnék online játszani automatch vs player és mikor rámegyek, hogy search, mindig visszadobja, hogy "you have been disconnected". Ez mitől van? Másnál is szokott ilyet, vagy nálam van a hiba?
    Elnézést, hogy ide is beírom, de hátha itt tud valaki segíteni. Köszönöm!
  • kigyi
    Nincs semmi én már 2x is eljátszottam ezt :D Ha egyszer abban a csoportban nem kell senkinek amibe felraktam akkor mi szankció lehetne rá. Meg amúgy is az utolsó pillanatban is törölheted mielőtt lejárna szankció nélkül. Sajnos sokan meg is teszik, egyre több felajánlásnál látom, hogy törölte az ember.... Így gyűjtenek adott csoporthoz tagokat, aztán persze még a játékot sem osztják ki....
    Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.03.22. 17:06:13