34737
  • Lokker
    Ha ingyen akarja az ember megúszni akkor a legegyszerűbb megoldás leszedni a BlueStacks nevű android emulátort (kb. mint egy androidos tablet) és az bőven elég a steam app futtatásához és nem kerül semmibe.
  • Gyuszopapa
    Mindkettő saját csak a dolgozósnak hívom amit használok jobban.
  • lalakov
    Én a helyedben nagyon gyorsan megváltoztatnám a Steamben a dolgozós számot a sajátodra, mert ha az rajtad kívülálló okok miatt megszűnik, szopni fogsz. ;-)
  • RAMyMamy
    egyáltalán nem így van, ahogy mondod, az üres telefon is elég, semmilyen másik telefonszám nem kell hozzá.

közben már megoldottam a problémát, annyi volt, hogy a retek telefon nem jól szinkronizálta az időt és valamiért egy nappal több volt rajta. beállítottam az időt rendesen és elfogadta a másik telefonra kiküldött sms kódot. viszont a recovery kódot nem tudom leírni, mert a kód helyett csak egy üres téglalapot mutat a telefon, mert túl kicsi a kijelzője felbontása és itt szétesik a steam app felülete. úgyhogy még mindig azt mondom, hogy a "vegyél egy pár ezer ft-os okostelefont a kártyázáshoz" szöveget hanyagoljátok, mert a pár ezer ft-os telefon a kukába való kb. (btw samsung galaxy mini a csodás készülékem, 240x320-as felbontás, 2-es android)
    Utoljára szerkesztette: RAMyMamy, 2016.04.09. 11:09:40
  • Gyuszopapa
    Hali most nálam az a gond hogy 2 telóm van egy okos és egy gagyi dolgozós és a dolgozós szám van regisztrálva a steambe.
    De a okosra feltehetem az appot és azzal is tudok tradelni.Vagy csak a steambe regisztrált számmal.
  • 3Error #30108
  • 3Error #30107
    Én ajánlom, mert HA NAGYBAN csinálod, kell. Én külön 2 külön telót és telefonszámot használok hozzá.
    Teló és telefonszám(!!) (lehetőleg egyben) kell hozzá, nem elég csak az üres mobil, annak pont nem lenne értelme.
    Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.04.09. 09:15:51
  • xido
    még nekem is elsőre emulátorral és buta telefonnal
  • MoRT2195
    Nem nézlek annak, de hát itt eddig mindenkinek sikerült megcsinálnia... :D
  • RAMyMamy
    ne nézz már hülyének, köszi
    Utoljára szerkesztette: RAMyMamy, 2016.04.07. 17:33:12
  • MoRT2195
    Valamit te bénázol. Én a napokban csináltam meg mindkét profilomra az okostelós védelmet, semmi gond nem volt. Jött SMS-be az üzenet, beírtam alkalmazásba, elfogadta, Kész.
  • RAMyMamy
    szereztem egy gagyi okostelefont csak a kártyás sz@r miatt, próbáltam bekapcsolni a steam appban a mobil hitelesítést, másik telefonra kiküldött már 3 kódot is, de egyiket sem fogadja el... szóval ezt a "megoldást" ne nagyon ajánlgassátok
  • Dzsini
    Én már olyan 20-30 kártyát eladtam így - beírtam az épp legalacsonyabb olyan árat, ahol tömegesen álltak a kártyák, és aztán két héttel később reggelre jött az email, hogy "eladtál ..."
  • IMYke2.0.0.0
    Hú, 15 az túl sok. :(
    Mindegy, akkor gyűljenek csak a fiókon.
  • Dzsini
    Nem pontosan, 15 napig imádkozhatsz, ha nem használsz ilyesmit.

Nekem egyelőre működik a dolog.
  • IMYke2.0.0.0
    Gyerekek: foglaljuk akkor össze!
    Én, mint mezei, okostelefonnal direkt (!) nem rendelkező, de túl sok játékkal bíró gőzjúzer akkor már nem adhatom csak úgy el pikk-pakk a kártyáimat, mert csak...
    Marad akkor a piacra feltolás és a 7(?) napig imádkozás, hogy pont akkor jó árfolyamot üssön meg és elvigyék?
  • bardocz
    Nekem csak hullik néha pár, és azokat eladom, szóval ezért fölösleges :)
  • 3Error #30096
    Nekem is, csak egy lusta paraszt, mert mindig hamarabb válaszol Obama... Még Mussolini is !
  • 3Error #30095
    Több volt, mint 2 euro ! Ha azt nézzük nagyon is jó bér. Leszámítva a közel 3 napos farmingot...

bardocz, teljesen egyetértek, de ha nagyban kártyázol, akkor érdemes lenne szerezned egy androidos készüléket is. Nekem is kettő van, pedig nem nagyban csinálom.
  • Jim Morrison
    most mondtam valamit... :) gabe azért szokott válaszolni.
  • MerlinW
    valve.com-ról szerintem mi nem kapunk semmit, az a céges domain. [email protected]ól kapjuk mi az üzeneteket.
  • xido
    Akkor bluestacks progi,számodat beírod telepítéskor,steam leszedni rá és már nyomkodhatod is gépen..
  • bardocz
    Amit eddig nem kellett csinálni, ráadásul wp-re nincsen, így baszhatom az egészet kb, mert ki kéne találnom előre mennyi lesz az ára a kártyának majd amikor valamikor felkerül. Semmi értelme.
  • Jim Morrison
    De a pontos felado a lenyeg. Pl [email protected]
    Az ilyen meg kamu: [email protected]

En is tudok neked mailt kuldeni ugy, hogy azt irja ki Elon Musk
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.04.04. 11:53:44
  • Béluska74
    Steam support ez áll a feladónál. Ma is kaptam. Nem olvastam el egyet sem,mert erre a címre nem volt soha steam regisztrálva.
  • Dzsini
    Kapsz érte ~2 eurot - pár perc "munkáért" nem rossz órabér, nem? :)
  • 3Error #30087
    Kellőképp gáz a mobilos cucc, kifarmoltam kb. 90 kártyát... Utána nyomkodnom kellett pár percet a telót...
  • akyyy
    jáá, köszönöm szépen :D
  • genndy
    A felajánlást akyyyc nyerte (akinek az itteni nevét nem tudom). Az ajándékot emailben elküldtem. Gratula, jó játékot!
  • MoRT2195
    Valami ismerős, barát esetleg aki hasznát venné, nincs? Idegennek én se adnám csak úgy oda, de ha nem használom az accom, akkor inkább oda adom valami ismerősnek, aki hasznát venné nekik.
  • nfrequency
    Hopp, ezt nem tudtam. Köszi, hogy szóltál. Akkor máshonnan is leveszem a hirdetést. Sajnálom, hogy rám rohad ennyi játék, de akkor maradnak nekem :)
  • MerlinW
    Az account eladás ellenkezik a Steam szabályzatával (is), illetve komplikált is (egyéb (EA/UBI/yuplay, stb) account függőségek), így kérlek ne itt. Köszi.
  • nfrequency
    köszi, ezért is adom el többek között.
  • kissssss
    az igen szép gyűjtemény, és milyen kevés beleölt játék idő :(
  • Dzsini
    El lehet, csak késleltetve kerülnek fel a boltba a dolgaid.
  • bardocz
    Persze wp-re nincsen steam app...
  • bardocz
    Komolyan nem lehet eladni a kártyákat mobil authenticator vagy mi nélkül? Eddig simán lehetett...
  • kissssss
    nah... végre nagy nehezen be engedett, úgy néz ki csak nálam volt valami gubanc akkor.
  • kigyi
    Most logoltam be működik, délelőtt is voltam fent akkor is ment.
  • IMYke2.0.0.0
    Reggel 9 körül beléptem, azóta sincs gondom.