Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Loál János

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Loál János

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

PetruZ
Tudom, hogy átváltja, de a PP mögötti kártyának van egy alap pénzneme (gondolom, HUF nálad is). A Steam a régiót az ÁFA azonosítás miatt (is) használja és ha a régiód nem egyezik a kártya pénznemével, gyanakodhat pl. lopott kártyára. Amit írtam, az Account Detail oldalon van egy FAQ link, ott ír ilyenekről.
De lehet egyszerűbb a Steam support-ot megkérdezni, ők vszleg látnak hibakódot is az elutasítás mögött, amit te nem látsz.
A PP elvileg átváltja autómatikusan a forintot bármilyen pénznemre. Ezt a tranzakciós oldalon közli is, hogy milyen árfolyamon. Próbáltam azt is hogy a telefonszámokat összehangoltam (mivel Steamen nem irtam a szám elé 06-t) de semmi. Igazából azt se értettem, hogy HS-on miért nem fogadja el a vásárlások kb 5%-t, ha a többit meg igen.
PetruZ
A kliensben a View - Settings menüre bökve feljön egy ablak, ott jobb felül lesz egy "View Account Details" link. A megjelenő oldal első blokkjában, a "Store & Purchase History" bal oldali részén van, hogy milyen fizetési módok vannak társítva. Hozzáadni kézzel nem lehet, azt sikeres vásárlással magától megcsinálja.

Eszembe jutott még egy olyan dolog, hogy a kliensben beállított régió nem egyezik a PP-ben lévő kártyád alap pénznemével. Lehet, hogy ez okoz valami gondot.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2015.11.02. 19:29:39
A társitás azért lett volna érdekes, mert ha van. akkor tudom törlni a régi és próbálkozhatok újra. Igy viszont nem. A PP-ra egyébként belogol kliensből is, ezzel még nincs baj, vissza is irányit a Steam áruházba, viszont amikor rákattintok hogy vásárlás, akkor a lenti hibaüzenetet küldi. A dolog érdekessége, hogy HumbleStore-on 95%-ban gond nélkül tudok igy vásárolni, viszont néha ott is feldob bizonyos tételeknél egy hibaüzenetet, miszerint a kártyám nem alkalmas a fizetésre. (holott két perccel előtte meg mást engedett vásárolni)
IMYke2.0.0.0
Nem kell társítani. Megy anélkül is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

A poén az, hogy ha rámegyek hogy PP-vel akarok fizetni, akkor a kliensbe betölti a PP weboldalát (nyilván azon keresztül kell megerősiteni a tranzakciót) de megnéztem a profil adataimnál az "Áruház és Vásárláselőzmény"-nél az van, hogy "Nincs fizetési módod társítva ehhez a fiókhoz." Ez gondolom azt jelenti hogy a PP nincs társitva a Steamhez. Eddig nem igazán használtam a Steamet igy nagyon nem ismerem a lehetőségeit. Termékkódokat aktiváltam csak és azokkal játszottam, szóval a kezelői felületet alig ismerem.
Ezzel az a probléma, hogy a kártyám Maestro, viszont kártyával csak MasterCardként lehetne fizetni, ezt meg nem fogadja el annak.

Egyébként kliensből próbáltam, böngészőből bejelentkezni sem tudok, mert hiába irom be a krixkrax mezőben olvasható szöveget, ez a fos nem fogadja el.
PetruZ
Kliensből használok PP-t, több éve teljesen megbízhatóan, mindig működik. A legelső alkalommal amikor PP-vel fizetsz, megjegyzi az adataidat és a legközelebbi vásárlásnál a "My Paypal" opciót kell választani a fizetési módok közül. Ha az nem megy, akkor megváltozhattak a PP adataid, és/vagy a PP által a Steam-nek korábban küldött token (ami lehetővé teszi a PP login nélküli vásárlást a Steam-en a "My Paypal"-lal) nem áll párba a PP fiókodéval. Próbáld simán csak a "Paypal" opcióval, ami új PP belépést fog kérni. Megpróbálhatod törölni a tárolt fizetési adatokat is, hogy új logint kérjen, valahol a profilnál van.
IMYke2.0.0.0
Utóbbi időszakban - 1+ éve - csak PP-val veszek. A kártya adataimat is töröltem a rendszerből.
Mindig megy.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dzsini
Ha böngészőből próbálod, akkor próbáld kliensből vagy fordítva - nekem a kettő közül csak az egyik működött Paypallal, de nem emlékszem melyik.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Mi lenne ha kihagynád a paypal-t és közvetlen kártyával próbálnád?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy szeretnék Steam-en vásárolni, de a vásárlás vége előtt kidob a következő hibaüzenettel:

"A vásárlás nem fejeződött be.
A fizetés feldolgozója hibát jelzett a fiókod fedezetével kapcsolatosan. Kérjük, válassz másik fizetési módot, vagy frissítsd fedezetforrásod a PayPal fiókon és próbáld újra."
A számlán biztos hogy rendelkezésre áll a megfelelő összeg. A PayPal is működik, mivel HumbleStore-on hetente enged vásárolni, a Steam viszont nem. Az imént hitelesitettem mobil számot is, ami megegyezik a PayPal-nál megadottal. Valakinek valami ötlete?
kekeN7

Most akcióban van Bundlestars-on 6.24-ért, vagy duplapackban 10.82-ért.
RoboKutya78
Srácok ezt az idle mastert lehet úgy is használni hogy a bent levő játékok hoz leszámolja a 2 órát és utána játékonként kidobja a kártyákat?
Nem kell külön külön a játékokhoz lehúzni a 2 órát?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

MoRT2195
Belemész a profilodba és kimásolod a linket...
DasIsFuck
Steamprofilom linkjét honnan tudom megszerezni?

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

MoRT2195
Már nem kell, lentebb beszéltük is. Most már max 2 óra, és simán kint van az összes kártya, de már 3-4 játékhoz fél óra is elég volt és kijött az összes kártya.
3Error
Lődd át az IM-et arra, hogy ne tegye listára a game-eket és várjon 2 órát, hanem egyenként futtassa. Gyorsabb.

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

RoboKutya78
Ezek a steamnél nem komplettek az email védelmet illetően
Levédem a csererendszert amin már amúgy is annyi biztonsági kapcsoló meg biszbasz van hogy hihetetlen, bezzeg a piacra való tétel kihelyezésén semmilyen visszajelzés nincs hiába lehet hozzá állítani mail értesítőt mintha nem működne.
Most sikeresen leszedtem a cserebizniszekre utaló mail küldést. de azért jó lenne ha menne a piacra való visszajelzés. hiába van bekapcsolva a piaci értesítések nem kér megerősítést ha kiteszek valamit csak az eladásról kapok infót

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.10.31. 15:06:56

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

totyak
Egy játékból végre kiszedett 3 kártyát durván 2 óra alatt. Hosszan tart, de talán még mindig jobb, mint feltelepíteni a játékokat és csak hagyni, hogy fusson a háttérben. Akinek nagyon sok játéka van, annak még így is nagyon sok idő, nekem csak 7 kártyás játékom van most, talán ki bírom várni.

wantonly
Minden játékot két órát kell futtatni minimum, addig nem fog dobni semmit. A rá következő 1/2-1 órában fog esni az első kártya amit aztán átlag 0,05-ért lehet eladni, szóval még trükkös megoldással is sok türelem kell hozzá, hogy egy kis apróhoz juss. Ha egyszerre futtatsz több játékot, akkor van, hogy 3 órán keresztül sem dob semmit. Nekem egyre kevesebb hozzá a türelmem.
Troger911
Vannak játékok amik csak 2-3 óra után dobálnak kártyát. Ha Estig nincs semmi, akkor van gond...
totyak
Már másfél órája megy és még mindig semmi :-(

Troger911
Az teljesen ok! Majd kiesnek a kártyák, hagyd futni...
totyak
Nem futott sokat, csak kb. 20 percet. De nem tűnik jónak a működése, legalább is azokhoz képest, amiket youtube-on néztem. Alul folyamatosan visszaszámol "Következő ellenőrzés" címen. Felül a Játék fül elérhetetlen. Középen meg azt írja, hogy 7 hátralevő játék, 7 jelenleg tétlen.

Én is elindítottam ezt a programot: kb. 1 óra alatt 3 db kártyát is kiszedett.

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

papi08
Nekem tegnap az egyik 3 óra után kezdte el dobálni, mondjuk 3,5-re ki is esett minden 😄

13 éve itt. Szép idő.

mooo
És futott is legalább 1-1,5 órát a program,vagy azt hitted hogy 1 percen belül kiesik minden kártya?
Utoljára szerkesztette: mooo, 2015.10.31. 10:12:20
totyak
Így csináltam, elvégre teljesen logikus az egész, de valahogy nem termel. Bosszantó.

papi08
A program működik, nekem épp tegnap fejezte be a termelést.
A játékoknak nem kell telepítve lenniük.

Zárj be mindent (Steam+IdleMaster(IM)) -> Indítsd el a Steam-et, és várd meg amíg betölt. -> Indítsd el az IM-t, jelentkezz be azon belül a Steamre, és már kezd is mindent.

13 éve itt. Szép idő.

totyak
De egyfolytában annyit ír, hogy x játék várakozik és q game fül szürke, elérhetetlen. Telepítve kellene lenni a játékoknak? Némelyik úgy van, de abból sem termeli a kártyákat.

RoboKutya78
A franc most vagy nekem káprázik a szemem vagy tényleg kezdenek feltámadni megint a botok napi 2 felkérést tuti kapok ismeretlentől
úgy látszik még mindig olcsó botot tartani.

bon
Várj türelemmel, idővel jönni fognak a kártyák.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

totyak
Köszönöm. És ez hogy működik? Letöltöttem, megy a Steam, megy a program, jelzi a kártyás játékaimat, de semmi nem történik.

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

totyak
Emberek, van valami megoldás, hogy ne kelljen telepíteni a játékaimat és mégis megkapjam a kártyákat belőlük? Van mi a legegyszerűbb, leggyorsabb módszer a kártyák kiszedésére? Köszönöm

Jim Morrison
<#eljen>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Scooter
November 2 (hétfő) este 8-ig! LVL1+

MoRT2195
Csak egy hasonló minőségű és értékű játékot fogadok el érte. Mondjuk az Assassin's Creed Syndicate-et. Alább nem tudok menni sajnos. <#buck>
bardocz
Kár, hogy a többi eléggé érdektelen nekem :S
9 dollár humble bundle
bardocz
Az már van olyan olcsón, vagy bundliban?
én egy Spintires-t adnék érte <#alien>
Jim Morrison
tyű, velvet assasinért még adnék is valamit <#eljen>

lac coo
Hello 4

fiammal megosztottam a CSGO-t , de nem tud semmiféle szerverhez csatlakozni, offline-t ír neki alul ...
Van megoldás ? THX !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

MoRT2195
Jim Morrison
Lett új fokozat community badge hez:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)