34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#30193 Most mé'... szépen és érthetően válaszoltak srácnak... Ja, hogy a srác nem tud oroszul? Az már az ő baja -
#30192 Oroszországban van helyi ügyfélszolgálat, itthon nincs, így valószínűleg angolul fognak válaszolni:) -
#30191 dehogyis
-
#30190 És ha válaszolnak, akkor is az esetek nagy részében valamelyik sablon választ kapod, ami lehet, hogy csak távolról emlékeztet a problémádra :) -
Lokker #30189 Foglaljuk össze. Tehát, ha angolul írsz nem biztos hogy megértik, ha mégis nem biztos hogy úgy is válaszolnak. Jól hangzik. :) -
Evoluti0N #30188 Angolul, de nem garantált, h úgy is válaszolnak vissza. :D -
RAMyMamy #30187 az úgy jó :D köszi -
#30186 Angolul. De sokszor úgy sem értik,hogy mit szeretnél. -
RAMyMamy #30185 steam supportnak angolul szoktatok írni, vagy magyarul is tudnak? -
#30184 Mondjuk fura, hogy olyan helyen akartam rámenni, ahol a WI-FI jel hol volt, hol nem. Darabosan jött be az oldal, ahol nem voltak képek. Viszont ha utána egy fix netes helyen rámész, ott helyesen kéne behoznia. -
greco #30183 Van eladó Industry Giant 2,Randal's Monday,Merchants of Kaidan és The Night of the Rabbit kódom ha valakit érdekel. (privátban) -
#30182 Oké, tettem fel egy Opera mini-t és azon jó, de eddig ezzel se volt gond. -
#30181 Használj másik böngészőt. -
#30180 Mi az isten van a steamgifts-el mobilon? Szét van esve az oldal és képeket nem látni, csak szövegeket és nem tudok tenni semmire. Hiába törlöm a cookie-kat a böngészőben. -
#30179 Cirka 850 játék van az account-omon, nem tudom, hogy pont azt a 62-őt végigvittem-e :) A jókat biztos:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.04.30. 23:53:01 -
#30178 Ha félsz a "lopott" dobozos kulcsoktól, vegyél steam giftet az illetőtöl.
Nekem még eddig nem volt gondom, kb 20 játékot vettem onnét. És csakis 100%-os usertől vettem.
Egyébként ha már nagyon féltek a g2a-től, menjetek a szinte 100%-os Instant-gamingre -----> Link
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.04.29. 18:03:08 -
Lokker #30177 és mind a 62-t végigvitted? :) -
#30176 "nagyon sokszor lopott kulcsokat, vagy lopott bankkártyával vásárolt kulcsokat árulnak"
Egyszer azaz egyszer fordult elő, és mindenkit kárpótoltak. 62 játékot vásároltam onnan, 1x volt problémám, amit egy napon belül refund-oltak. Egyébként sem a G2A árulja a kulcsokat, hanem magánszemélyek, mert ugye egy piactérről beszélünk. -
Llajti #30175 Nyilván konkrétan nem tudhatod az adott eladóról, hogy bűnöző-e vagy sem. De csak egy kicsit gondolj bele: hogy a francba lehet, hogy hivatalos oldalon max. 10% van, ezeken meg akár félár? Az online piactéren is ugyanaz megy, mint a való életben: ha túl olcsó valami, akkor ott bizony suskus van. Nem csak lopott bankkártyákkal játszanak ám, sok olyan is volt, hogy videókártyák/egyebek mellé adott kuponokat szedtek ki, a delikvens meg csodálkozott, hogy hogyhogy aktiválva van. Biztos, hogy van olyan, hogy valakinek nem kell éppen a saját kódja, de abból nem lesz ennyi. Volt, aki el akarta adni a kódját, de maga az adott eladó oldal "lopta" el. Ha nagyon szeretnék egy játékot és drága, akkor meg vagy rászánom a pénzt, vagy megvárok egy leárazást, kibírom azt az időt. Lelked rajta, hogy mit veszel, én ilyesmihez még véletlenül sem akarok asszisztálni. -
#30174 Mondjuk megjelenéskori 30-40+%-os kedvezményekért azért néha vállalja az ember a rizikót ... inkább, mint a Steam teljes ár 50-60 eur, amit én biztos, hogy soha nem fogok kifizetni ... és nem azért, mert nem tehetem meg :)
Szerencsére még egy kulcsot sem buktam be ... kopp-kopp-kopp.
Az utolsó eszmefuttatás meg egy kapitalista világban több mint érdekes ... oké, direkt módon én sem adok 'bűnözőknek' pénzt ... de amúgy meg honnan tudod, hogy mikor veszel olcsó tejet, hova megy a pénz, meg mikor veszel egy kiló sertéshúst, vagy tojást, és sorolhatnám .... nagyobb volumenben megy a 'rablás' az élelmiszerpiacon, szóval inkább ne is egyél :)
De másrészről meg az ártatlanság vélelme mindenkit megillet, amíg nem bizonyított a bűnössége :)
Pénz beszél, kutya ugat ... a pénzével meg mindenki azt tesz amit akar és annak adja, arra szórja, amire akarja ... kvázni sem szabad, mert a bűnözőknek megy a pénz :D -
#30173 20%nál még én se veszek g2a-ról, de félárnál már átgondolós.. buktam már be gtav-el, 3-4nap volt amig visszajött a pénzem, se support 10percen belül írta hogy oké küldik a pénzt -
Llajti #30172 G2A és társaihoz:
nem látom, hogy különösebben kiemeltétek volna: ezeken nagyon sokszor lopott kulcsokat, vagy lopott bankkártyával vásárolt kulcsokat árulnak. Rengetegszer olvastam már, hogy elvették később az adott játékot, egy ismerősöm is járt így. Mivel sok esetben alig 10-20%-kal olcsóbbak ezek a boltok, szerintem érdemes átgondolni, hogy megéri-e a kockázat, és az egyszeri olcsóság miatt jóval többet bukj (Pl. egy 10 eurós játék elbukásával és több olcsóbbal akár ugyanott is tarthatsz összegben, mint hivatalos oldalnál), illetve, hogy mennyire zavar, hogy sokszor konkrétan bűnözőket támogatsz más emberektől lopott pénzből. Engem ez utóbbi különösen zavar, hiszen nekem is rosszul esne, ha tőlem ellopnák a bankkártyámat, pénzemet, nem is vásárolok ilyen oldalról.
Utoljára szerkesztette: Llajti, 2016.04.28. 13:22:36 -
#30171 Az a baj, hogy nincs mögötte állam, jegybank, senki, hogy kompenzálja a piaci spekulációkat, így pedig látható milyen szinten értékelődik fel ... avagy értéktelennek el mellette a valódi pénznemek ... -
#30170 Pontosítok, mert rákérdeztem: kb 18 coint farmlt, amiért akkor kapott 200eFt-ot.
Az érték és az összeg más, de a lényeg ua :) -
nxs #30169 Amit a bitcoinnal művelnek az már nagyon a legalja pofátlanság,ha elérik,hogy tényleges "valuta" legyen pár ország durván a csőd szélére fog jutni. Én nem vagyok egy lángész,buta informatikusnak tanultam 90 valahányban de ilyen extrém módon manipulálni egy fizetőeszközt,teljes agyrém.
"2010. október 7. – Többhónapi stagnálás után az árfolyam emelkedésnek indul 0,06$/BTC-ről." -
#30168 Nevetségesen túlértékelt lett ... pár éve még simán lehetett otthoni körülmények között bányászni, pár 10x-es volt az árfolyama forintban is ... erre elszállt a bányászáshoz szükséges erőforrás, majd később az árfolyam is.
Haverom kiszedett belőle még akkoriban fél millát kettő darab több videókártyás géppel, és bele sem merek gondolni, hogy ha mostanáig megtartotta volna a coinjait, akkor mit szakított volna.
Lassan ki fog durranni ez a lufi, vagynemtoom. -
xido #30167 Pont 3 napja mesélte egyik pajtim,hogy a belvárosban (budapest) már automata is van,ahova bedugod a forintodat és már váltja is neked és teszi az előtte már létrehozott számládra -
#30166 Én se. -
#30165 Ezt sose tudtam hogyan lehet szerezni, meg hogyan működik, pedig még utána is olvastam :D -
#30164 Nem megyek bele - utánanézel, ha érdekel - de nem lenne 125ezer Ft 1 bitcoin, ha nem lenne senkinek:) Nekem is van pl.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.04.27. 16:50:26 -
#30163 Ezentúl az IS tagjai és a(z etikátlan) hackerek is vásárolhatnak a steam-en :) -
Lokker #30162 Sokan fognak vele fizetni. Ideje volt már. -
#30161 Na, már lehet bitcoinnal fizetni
-
#30160 Én is ezt használom, G2A nem túl barátságos. -
#30159 Mondjuk ezért kell PP-vel vásárolni ... na meg arra is kíváncsi lennék, hogy 1-1 játék vásárlást majd kinyomoznak e ... továbbá arra, hogy ha így többet fizetsz, azt befizetik e az itthoni államkasszába ... -
#30158 Aha, szóval ezért nem engedi. Köszönöm a segítséget. Akkor azok kimaradnak. -
#30157 Mert már nem elérhető Steamen, ingyenes lett az 1-2 (de nem Steamesek). Régebben mintha lett volna még valami csomag is amiben benne voltak, de most már azt sem látom Steamen. -
#30156 Pont ezt mondom, hogy nem tudom megvenni, mert nincs vásárlás gomb. Nincsen meg a két rész nekem, tehát sehogy nem tudom a könyvtáramhoz adni. -
#30155 vagy megveszed őket storeban, vagy ha fel van telepítve, akkor library fülön alul van olyan, hogy Add a game, add non steam game (viszont ugyanúgy nem fogod őket tudni letölteni másik gépen, csak ha megvetted/beaktiváltad).
Mondjuk megpróbálhatod az activate producttal is (vagy ez nem ment?), hátha hozzáadja a steames játékaidhoz. -
#30154 Üdv! Hogy tudom Steam-en a könyvtáramhoz adni a GTA1-et és 2-t? Látom, hogy ott vannak a store-ban, de nem lehet megvenni őket és ingyen sem tudom hozzáadni. Pedig a többi rész megvan, jó lett volna, ha ezek is megvannak. Köszönöm