34737
  • RelakS
    itt is megkérdem :)

Ha IndieGala-s giveaway-t akarok csinálni, akkor az IndieGala-n a kulcsot kell megnéznem, és bemásolnom a steamgifts-nek, vagy a dobozzal kérhető permalinket?
    Vagy csak simán hazudjam, hogy gift, aztán elküldöm e-mailben a permalinket? :D
  • RelakS
    Igen, szép lassan leesett, hogy nem kapok egy marék játékot, hanem azt mutatja meg, amik steam-en is megvannak

Közben Steam-en is nézelődök

Hard Reset Redux 3 euró, ha megvan a korábbi változat
    (gog-on 20 dolcsi :D)
    Utoljára szerkesztette: RelakS, 2016.06.02. 21:59:27
  • Andule
    ahoi

lenne két kérdésem.
    a gog-os kapcsolódás kapcsán úgy döntöttem végre erőt veszek magamon és felrakom a telóra a SGuard auth. appot és ennek kapcsán futottam bele ezekbe. szal az első h hiába nyomok rá a "hitelesítő hozzáadása" részre mindig csak ez az üzi fogad: "Hoppá! Sajnáljuk, hiba történt a Steam Guard állapotodhoz való hozzáférés közben."
    Emlékszem anno mikor elősször felraktam is ez volt, ezért is szedtem le. Ez az első problémám a másik h hol a nyűves @{&ba állítom be ezen a szaron h ne magyarul pofázzon? (évek óta mindent angolul használok és baromira zavaró)
    Utoljára szerkesztette: Andule, 2016.06.02. 20:21:28
  • MerlinW
    Na, így már GOG-on lett 41 játékom:)
  • IMYke2.0.0.0
    A 22 játékból azokat igen, amik a véglegesen társított STEAM-fiókod megvannak a társítás pillanatában.
    Később mind a lista, mind az esetlegesen GOG-ra kapott játékok száma változik/hat.
  • RelakS
    Add 1 game...

1 db játék :D

Vagy ez csak azokat listázza, amik megvannak?
    Utoljára szerkesztette: RelakS, 2016.06.02. 18:17:24
  • Scooter
    Az első 5 mind ingyenes!
  • IMYke2.0.0.0
    Nem tudom miért, de amúgy nekem a képen látható 8 játékon felül még bedobott a fiókom alá + 8 játékot. Összesen 16-ot.

//Egész pontosan ezeket:
    AKALABETH: WORLD OF DOOM
    BIO MENACE
    FLIGHT OF THE AMAZON QUEEN
    HOTLINE MIAMI 2: WRONG NUMBER - DIGITAL COMICS
    STARGUNNER
    THE INCREDIBLE ADVENTURES OF VAN HELSING - COMPLETE PACK
    THE INCREDIBLE ADVENTURES OF VAN HELSING II - COMPLETE PACK
    THE INCREDIBLE ADVENTURES OF VAN HELSING III
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.06.02. 15:17:12
  • RAMyMamy
    mert mondjuk ha baráttal, családtaggal, akárkivel akarsz játszani multiban, nem kell még egyszer megvenned ugyanazt, ami már megvan steamen is/nem kell a warezzal matyizni
    Utoljára szerkesztette: RAMyMamy, 2016.06.02. 14:24:11
  • genndy
    Meglesznek ott is, csomó extrával és nyalánksággal, anélkül hogy újra megvennéd őket. Ráadásul GOG=noDRM.
  • Scooter
    Ez komoly kérdés? Pl. hogy GOG-on ne kelljen mégegyszer megvenned és tele vannak extrákkal. A másik meg, hogy a GOG-os verziók általában DRM-free-k.
    Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.06.02. 14:22:32
  • Lokker
    Ez miért is jó?
  • IMYke2.0.0.0
    A folyamat végén senki se felejtsen el erre a gombra klikkelni:

• IMYke2.0.0.0
    Illetve, a linkelt oldalon lévő 22 címből meglévőket - a lista szépen, idővel bővülni fog:

BIT.TRIP RUNNER
    BRAID
    BREACH & CLEAR
    BREACH & CLEAR: DEADLINE
    BROKEN SWORD: DIRECTOR'S CUT
    FTL: ADVANCED EDITION
    GALACTIC CIVILIZATIONS III
    MOUNT & BLADE
    PROJECT ZOMBOIDIN DEV
    SAINTS ROW 2
    SHADOWRUN RETURNS
    SHERLOCK HOLMES: SECRET OF THE SILVER EARRING
    THE INCREDIBLE ADVENTURES OF VAN HELSING: FINAL CUT
    THE WITNESS
    TO THE MOON
    TRINE ENCHANTED EDITION
    TWO WORLDS
    UNREAL GOLD
    UNREAL TOURNAMENT GOTY
    VVVVVV
    WITCHER: ENHANCED EDITION, THE
    XENONAUTS
  • RAMyMamy
    gog-os fiókra ingyen beregisztrálhatod a steames játékaidat
  • Maxtreme
    Srácok olyankor mi van nem érkezik meg a visszatérítési összeg?
    Kértem egyet múlt hónap 18-án, illetve 19-én, és még semmi. (mindkettőt elfogadták).
    vagy ennyire kicentizik azt a 2 hetet?
  • genndy
    Viszont az, hogy használ felhőt, egyáltalán nem jelenti azt, hogy a mentéseket is oda rakja. Van ami csak a beállításait tárolja ott. Mondjuk ez utóbbi a kevesebb, de ha biztosra akarsz menni játékonként le kell csekkolni.
  • Dzsini
    A játéklistázásnál van egy olyan nézet (az ikonok és az adatlapos mellett), ahol van egy kis felhő jel azoknál, amelyik használ ilyesmit:
  • tigeroo
    sziasztok!
    noob kérdés: hogy tudom megnézni, hogy mely játékoknál van a mentéseknek felhőbe mentése? mert sokszor 2 különböző gépen játszom, és van oylan játék ami synceli a savegameket, van viszont ami nem :(
  • Scooter
    Elindult az Indiegala-n a giveaways. Szerintem a megszűnt Gala Giveaways utódja.
  • RelakS][
    A helyzet az, hogy megnéztem mindegyik steam oldalát, és az én listámon sincs, ezért osztogatnám szét
  • Atisz #30253
    Kösz a felajánlást (még akkor is ha egyik sincs a kívánságlistámon).
  • RelakS
    IndieGala bundle-ből érdekel-e valakit valamelyik az alábbiak közül?

Sword of Asumi - Deluxe Edition
    Last Days of Spring Visual Novel
    Sakura Spirit
    Sakura Angels
    Sakura Beach
    Sakura Beach 2
    Aozora Meikyuu
    Cyber City 2157: The Visual Novel
    Serafina's Crown
    Impulse!

Ha nem jelentkezik senki, megy Steamgifts-re :)

Ja, és szerintem a privátot hamarabb kiszúrom, mint itt az új hozzászólást :)
    Utoljára szerkesztette: RelakS, 2016.05.25. 23:32:50
  • Atisz #30251
    Kiírja, hogy az xy játék már a könyvtáradban van-e és akkor legalább látod, hogy még aktiválható.
  • PiszkosFred
    Hat, ket lehetoseged talan van arra az esetre, ha esetleg az emlitett jatekkal mar(!) rendelkezel. Ha nem rendelkezel, akkor passz.

Ha viszont mar megvan az a jatek de a nalad levo nyert 5 kulcsbol nem tudok melyik az, akkor aktivald oket sorra az accodon. Ekkor ket dolog tortenhet, egy, vagy szol a steam, hogy a kulcs mar hasznalatban van, ekkor bingo, mert ez mar kukazhato. Ketto, szol a steam, hogy mar rendelkezel ezzel a termekkel, ez esetben a kulcs jo es nagyjabol tudni fogod, hogy milyen jatekhoz tartozik. (Harom, ha rosszul emlekeztel es megsem rendelkezel a kerdeses jatekkal, na akkor persze sikeresen aktivalod a kulcsot, ez benne van a pakliban).
  • MerlinW
    Nem lehet sajna, ezeket a kulcsokat be szoktam dobni a fórumra azzal, hogy vigye aki tudja:)
  • IMYke2.0.0.0
    Ezért érdemes valamiféle katalogizáló programot bevetni - Excel, Access, Game Collectorz, vayg egy sima szöveges dokumentum, és tovább megyek: papír alapú dokumentálás.
  • genndy
    Nem tudod visszanézni melyiket aktiváltad.
  • totyak
    Van valami program, vagy módszer, amivel steam kulcsokat ellenőrizni lehet, hogy aktiváltam-e őket? Van pár régebbi kulcsom, azonos játékhoz tartozóak, amikből egy be van aktiválva, de lövésem nincs melyik. Goldenjoystick játékból, meg hasonlókból lettek.
  • PetruZ
    A publikusnak igen, de a sajtóbemutatók már egy nappal korábban elkezdődnek.
  • Prince23
    Jún. 14 a kezdőnap E3-nak
  • PetruZ
    Az E3 is aznap kezdődik majd.
  • Lokker
    ez k*rva jó gif
  • genndy

• MerlinW
    Tyű. most nézem, a Doom által dobott nem fóliás kártyák (5db) összesen 2€ értékben mentek el:)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.23. 13:25:18
  • Krisztiam #30239
    köszi
  • IMYke2.0.0.0
    http://whenisthenextsteamsale.com/

//Egyesek szerint június 13-án kezdődik.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.05.23. 10:15:36
  • Krisztiam #30237
    mikor lesz júniusba?
  • Krisztiam #30236
    vagy 50 játékom van steam-en :)
  • Krisztiam #30235
    igen szerintem megvárom, remélem lesznek jó leárazások..