Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
Három játék, három nyertes.

A nyereményeket már elküldtem, ellenőrizzétek a fiókotokat!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Papa01
Ha jól tudom, a PayPal levonja a megadott összeget a beállított kártyáról, ha azon van beállítva netes vásárláshoz összeg.
Sajnos nálam ez nem ment Maestroval. 😞
Egyébként is értem, hogy miért nem lehet ezzel a fossal (Maestro) közvetlenül vásárolni a neten. Persze a bankos ügyintéző bólogatott, amikor rákérdeztem, hogy lehet-e. 😞
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2015.11.28. 18:43:26

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Scooter
Szintén májszterkárd. Nekem még sose volt róla leszívás, megcsapolás, lopás stb.? Én nem olyan régen kezdtem el használni. Szóval még akkora tapasztalatom nincs. Nincs kedvem PayPal-al szórakozni, hogy ide-oda utalgassak.
MerlinW
Én is bankkártyával vásárolok (MasterCard), működik rendesen.

[merlinw.org]

bardocz
Ebay-en ha paypalt hazsnálok, akkor a paypal automatikusan leveszi a számlámról a pénzt, és úgy fizet, én direktbe még soha sem töltöttem oda pénzt.
MoRT2195
Steamen is lehet bankkártyával vásárolni. Kivéve azt hiszem a maestro bankkártyákat, de lehet ez is változott azóta. Mindenesetre a paypal ingyenes, csinálsz egy profilt, küldesz rá pénzt a bakkártyádról és gond nélkül vásárolhatsz róla szinte mindenhonnan. Utalsz rá 10.000ft-ot és az a 10.000ft meg is érkezik rá, nem fog útközben eltűnni semmi, illetve többet sem fognak levonni, tehát elég felhasználóbarát rendszer.
Scooter
Neked lehet, hogy csak PayPal accout-ról tud. Nekem működik bankkártyáról, mivel nincs PayPal-om és nem is akarok.
Sziasztok!
Kb egy hónapja irtam azzal a problémával, hogy nem tudok Steam-en vásárolni. Közben rájöttem a problémára: minden más "webáruház" le tudja emelni a számlámról a pénzt, a Steam azonban csak a PayPal accountrol tud, amin nekem nincs pénzem. Ezért irta ki azt is hogy nincs fedezet.
Jim Morrison
minimum 2 óra össz játékidő után kezd el dobálni.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

grebber
Elég régóta. Van amivel órákat kell tolni hogy adjon valamit.

Next PC upgrade: 2022

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

genndy
<#wave>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Shep
Variáltak valamit a kártya dobáláson? Régebben 25-30 percenként dobott egyet, most meg semmi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

sziasztok , hogyan tudok pénzt visszakérni steamen ha nem tetszik egy játék ? azt tudom hogy 2 óránál nem lehet több a gameplay. de hol kell elinditani ? nem találom
RelakS

Bocs a faviccekért...
Reccs

grebber
1 óra és otthon vagyok a munkából és megveszem neked.
És én nem szánásból teszem, segítek akinek tudok.Nem te leszel az első.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.11.27. 22:13:35

Next PC upgrade: 2022

Papa01
Köszi a választ. 😊

1. Igen beírtam.
2. 5e-állítottam be limitnek. a program 2400 Ft körül van.

Ezért nem értem azt az egészet. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

PetruZ
A PP-s visszautalásban kapott kódot (a megjegyzésbe írja bele) bemásoltad a PP megfelelő validálási felületére? Amíg ez nincs meg, látszólag működőképes az account, de a kártya még nincs teljesen összekapcsolva vele és fizetni nem tudsz (de fogadni, azt hiszem, igen).
Másik eshetőség, hogy nem elég a fedezet a kártyán. 😛
Papa01
Sziasztok!

A következő kérdésben szeretném a segítségeteket kérni:

Maestro kártya Paypal-al miért nem működik? 😊
1. Csináltam egy PP hozzáférést.
2. Ahhoz beállítottam a Maestro kártyámat.
3. Levont a PP 400 Ft-ot, majd visszautalta.
4. Beállítottam a bank webes felületén a vásárlási limitet (5e ft)

1. Belépek a Steam-be.
2. kiválasztom a játékot.
3. Fizetési mód: PP.
4. Átirányít a PP-ra, belépek.
5. Fizetés, majd a Steam kiírja, hogy sikertelen, mert nem volt fedezet a kártyán.

Van ötletetek, hogy ez így miért nem jó? 😊
Köszönöm a válaszokat!

Atisz
A Witcher 3-t?
Gratula neki 😊

Jaja, tényleg, neked meg boldog születésnapot!
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2015.11.27. 20:48:11

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Itt is szeretném megköszönni a nyereményt! És boldog születésnapot! <#smile>

genndy
A felajánlást szogyenyi nyerte (itteni nevét nem tudom).
Gratula! Az ajándékot emailben elküldtem.

Maxtreme
Srácok lenne nekem ismét egy nagy kérésem egy olyan emberkéhez, aki tud vásárolni steamen. (sajna az én bankkártyámat még mindig nem eszi meg ez a szemét 😊 )
Ez kéne nekem addig amíg akciós.
Ha úgy jó, jövő héten utalom a szóban forgó összeget. (nem fogok lelépni vele, efelől mindenkit biztosíthatok )
itt a profilom ha valaki megszánna. 😄
Előre is köszönöm.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2015.11.27. 11:19:01

Scooter
Nekem sincs, de van bankcard...
MoRT2195
Hát csinálj.
RelakS
Itt is elszórom

SG Group szükséges

Most látom Steam-en a Rocketbirds: Hardboiled Chicken csak 1,19€ .<#guluszem1> Szinte ajándék , nincs PayPal-om. <#falbav>
RoboKutya78
<#taps>

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Scooter
Azért a Call of Duty 2 jó kis világháborús játék. Jó persze drága, de nem egy mai hulladék modern COD. A mostanikért egy fillért se adnék.
CalebJoe
A szokásos kutyát se érdekelnek már játékok akcióban, az újabbak persze 40-50 ójrósak, azokat kellene lejjebb vinniük több hasznuk lenne, mert sok embert érdekel az új felhozatal.
COD 2 - 9,99 egy 2006-os játék lál ne vicceljünk már (ja azért mert COD)<#smile>
Laza
Azért némelyik üzlet - és játék üzlet, név nélkül - Black Friday akciója elég 'nevetséges' ... ok, persze, nem kötelező akciózni, de akkor meg miért is használja ezt a 'kifejezést' reklámozásra, amikor egyébként nem ennek szellemében jár el?

Ez a legtöbb üzletnek most leginkább olcsó reklámozási lehetőség kb ingyen ...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

RoboKutya78
Ez tényleg vicces hogy három lehetőséget is ajánl a steam a frissítéshez de egyet se hogy ne legyen frissítésem Akkor meg legyen már megoldva hogy felmehess olyan szerverre is amit nem frissítetek.Gondolom ez több adattárolást jelentene a klienseknél.
<#fejvakaras>

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.11.26. 16:44:11

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

IMYke2.0.0.0
Tudtommal, nem lehet,
Haverom révén tudom, hogy ez a gond például az ARMA 3-at és az Epoch-ot érinti... de a DayZ-nél is akadtak gondjaik a klántagoknak emiatt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nem lehet letiltani teljesen a játék frissitéseket? Csak akkor frissitsen ha én akarom.Igaz lehet kézire is állitani,de ha elinditom a játékot,akkor le is szedi az aktuális updatet a steam.Rohadt idegesítő hogy némelyik szervert nem frissitik,de a játékok mindig naprakészek,igy nem lehet rámenni az adott szerverre,ami még az előző verzión van.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.11.26. 14:32:26

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Atisz
Azért elég sok 70-80%-os is van, pláne sikerjátékoknál, ami jó dolog. Más kérdés, hogy ezekből már elég sok került budget kategóriába, így nem biztos, hogy mindig érdemes ezt választani (kivéve pl. DLC-k esetében).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Azért a régen a napi ajánlatok leárazásai sokkal jobbak voltak. Most 50%-nál alig találni nagyobb kedvezményt.

RoboKutya78

papi08
Köszi! <#eljen>

13 éve itt. Szép idő.

MerlinW
<#eljen>

[merlinw.org]

genndy
Szülinapom lesz, meg a CDP vegye el az össze pénzem, mert annyira jó játékot csináltak. Szóval:

SG.hu-nak, lvl2 contri, Steam gift, péntek este 8-ig. Sok szerencsét!

genndy
Eddig volt, szerintem most valami bazi egyszerű vásár lesz (flash meg szavazós akciókkal sem fognak bonyolítani) úgyhogy látjuk a mínuszokat aztán vedd amelyik tetszik.
De nem igazán lehet előre tudni, Valve elég jól titkolózik. Ha elkezdenek feltűnni Mystery Cardok akkor lesz valami játék.

papi08
Bár nyilvánosak, de azért sok sikert mindenkinek 😊

13 éve itt. Szép idő.

Azt lehet esetleg tudni hogy a Karácsonyi sale alatt lesz megint valami kártyadobálós játék? Tavaly pl robotos volt, előtte meg "karácsonyi manós" Ez mindig van?

Csak bátran!

MoRT2195
Nem este 7-tól este 8-ig tart ám az akció, hanem 1 héten keresztül minden nap, minden órában... mellesleg ott a paypal, utalsz rá most pénzt, azt majd este is tudsz rajta vásárolni. Én nekem mindig van a paypalomon pár ezer forint, hogy ha esetleg nagyon kéne valamire.
genndy
És? Ha elolvasod a linkelt hsz-t, akkor nem egy napos lesz (sosem az). Ami kell megveszed másnap. Vagy előre gondolkodsz és előbb utalsz.

Scooter
Nekem nincs ilyen gondom. Én kártyáról vásárolok.
Este hét órakor, amikor már a banki utalások nem működnek. Csak a szokásos.
genndy
Nem szokott lenni BF, de Hálaadásnapi sale igen, ha minden igaz ma indul; #29104

Atisz
Holnapután felnézel és ha sok az akciós ajánlat akkor igen, lesz Black Friday 😛

Üdv.

Steamen lesz Black Friday nem tudja valaki?
Illetve azt lehet tudni most mikor jön a Karácsonyi Sale?

Csak bátran!