34737
  • xido
    Oó a franc a hülye fa...opó régiózárakba a digitális termékek kapcsán,ahogy már elhangzott itt mástól is..
    Nézem a steamdb-n,hogy a Now you see me 1.része 5ért akciósan..mondom poénból legyen meg ennyiért így is,hát az én nyavalyás területemen még az adatlapját se nézhetem meg...
  • chris0000
    hi.
    summer sale mikor indul?
    thx.üdv.
  • Troger911
    Bármi, ami infót rak ki a képernyőre. Néha a Fraps is csinál gondot. Lehet a teamspeak pluginje is.
  • Jim Morrison
    Hát ami valamit kiir a kepernyore a jatekon kivul.
    Afterburner
    Dxtory
    Action recorder
    Mumble(bar ketlem hogy ez megakasztana barmit is)
    Ts3 overlaye
    Stbstb
  • Dzsí Pí
    afterburner nincs, de milyen overlay-es cuccra gondolsz, mik jöhetnek száámításba?
  • Troger911
    Ha esetleg van fent MSI Afterburner vagy egyéb overlay-es cucc, az össze szokott akadni a steamessel. Ezzel szívtam már én is.
  • Dzsí Pí
    minden így van beállítva, és nem adja(mad max-el és mortal X-el nyomulok most)
  • IMYke2.0.0.0
  • Dzsí Pí
    sziasztok, nemtudom, volt-e már kérdés, de megtudnétok mondani, hogy hogy tudom a kliensemben beállítani, hogyha egy játékban megszerzek egy achievmentet, akkor a játék közben mutassa? ezer kösz előre is
  • 3Error #30309
    Természetesen. Alap, ha van "vesztenivalód".
  • RED BULL F
    66%-KAL OLCSÓBB Fable Anniversary kupon érdekel valakit? 15.-ig még felhasználható
  • PeeTeR
    ment egy PM majd kukkantsch ra
  • Scooter
    System Shock 2 ingyenes GOG-on, ha fel van téve a GOG Galaxy!!! Köszi GOG!
    Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.06.08. 18:39:41
  • Piko888
    Sziasztok!

Valaki találkozott már olyan hibával a steamen, hogy letöltéskor feldobja, hogy :hiányzó tartalom tanúsítvány.
  • Atisz #30304
    Kérlek szépen ez egy giveaway keretén belül zajlott, de visszakeresve egy MacHeist bundle-ből származott a kód. Többen is jelezték, hogy csak azoknak törölték a listájáról a játékot, akiknek innen volt meg a játék.
    Sőt, a supportnál nem is lehet reklamálni, mert előre kiírja, hogy ezt a játékot maga a fejlesztő kérte, hogy vonják meg azoktól, akiknek így volt meg.

Elég undorító, nem is az, hogy eltávolították, hanem ez a minden magyarázatot nélkülülöző, egyoldalú lépés.
    Lehet szidni Oroszországot meg Észak-Koreát, de nem biztos, hogy az Egyesült Államoknak és egyes nyugat-európai országoknak...
  • RAMyMamy
    és honnan származott a kulcs?
  • Atisz #30302
    Hmm... épp most akartam volna vele játszani.

The CD Key you activated for Gone Home was revoked at the request of the publisher. It is no longer valid and cannot be redeemed on any account.

In order to play the game again you will need to either purchase a new copy or redeem a gift copy on your account.

Gone Home was redeemed on May 1, 2016 and revoked from your account on Jun 7, 2016
  • RelakS
    Nna, küldöm a kimaradt IndieGalas játékot.
  • El Gigante
    csak a biztonság miatt akarom
  • RelakS
    picsába, elfelejtettem a Steamgifts-et :D

Megyek is osztani
  • toocha
    Én használom, eddig semmi bajom nem volt vele.
  • papi08
    Én pl droidon használom. De csak azért hogy a belépési kódokat ne e-mailben küldje ki, hanem puff, rögtön ott van telefonon. Ha nem használod másra a Steam appot, akkor még az akku statisztikába sem jelenik meg, annyira elenyésző :)
  • MoRT2195
    Sok mindent nem tudsz ellene tenni, szinte szükséges, hogy használd, ha nem akarod várakozással tölteni steam-es életed.
    Biztonság szempontjából viszont jó megoldás. Igazából szerintem semmi baj nincs ezzel a rendszerrel, csak ne erőltetnék rá az emberre. De nyilván ezt is csak azért csinálják, hogy minél több embert rávegyenek arra, hogy teljesen biztonságba legyen a profiljuk.
  • PeeTeR
    windows -t is szidjak megis hasznalod
  • El Gigante
    Sziasztok! Használtok steam guardot? Gondoltam leszedem androidra, szinte csak negatív kommentet olvastam!
  • RatBaG #30293
    azbeszt...
  • RatBaG #30292
    nyertem egy Dead Island Riptide Complete Edition-t, de aktiváláskor ez az eredmény:

gondolom ez a giveaway is humble-ből van, ott meg max ilyen németország meg japán szokott lenni a korlátozás, nem?
    tanács?
  • PeeTeR
    szerintem lemaradt, hogy a Cadet Edition -re gondoltal.
    GamesPlanet Team ezt irta 2napja:

"Ja, es wird für Deutschland eine eigene Version geben, die wir in unserem deutschen Shop auch anbieten werden. In unseren französischem und unserem UK Shop wird es weiterhin die internationale Version geben, die allerdings von Deutschland aus nicht aktiviert werden kann. Die Keys für die deutsche Version sollen heute kommen. Wir haben Paradox auch um eine vollständige Liste der abgeänderten Inhalte gebeten, um vollkommen sicher zu sein, welche Inhalte abweichen."
  • PeeTeR
    elerheto tartalom steam -en minden regiozar nelkul. mi itt a gond? :C
    megveszed akarholbarhol aktivalod, bóódottááááá
  • PeeTeR
    melyikre gondolsz pontosan?

mert jo par olyat aktivaltam ami amugy regio szerint nem elerheto tartalom - minden nelkul ofc
    Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2016.06.04. 19:04:13
  • RelakS
    Cool...

A fél steam kiakadt, mert a Hard Reset: Redux egyeseknél még vacakabb kinézetet kapott, mint az eredeti játék

Mondjuk én is kicsit több fejlesztést vártam volna el :/
  • RelakS
    Szóval például ha megvan az embert lövős Half-Life, de németbe költözök, akkor nem fognak hápogni, hogy ott csak a robotos érhető el, sorry?
  • genndy
    Ugyanez a szitu. Fiókodon vannak, tudod bizonyítani, hogy legálisan, megfelelő régióból vetted -> support.
  • RelakS
    Olyankor mi van, ha A-ból B-be költözik az ember, és ott néhány játéka nem elérhető?
  • genndy
    Elvileg ha supportnak írsz, ők be tudják állítani a régiódat másikra, vagy másikra is (mert pl. kimész külföldre dolgozni). Kb. ez a legális út.
    A VPN baromi veszélyes, jó esetben egy dobásod van, mielőtt bannolja (zárolja) az accodat a Steam. Nagyon komolyan veszik a régiókon kívüli ügyeskedést. Inkább ne kockáztasd meg.
  • Andule
    Igazad lett, ma megy, el is fogadta a cuccot. Köszi Fred:)

Lehet a magyart is megszokom majd vmikor
  • IMYke2.0.0.0
    Ha pontosan tudnánk, akkor mindenki próbálkozna vele - nem tudjuk, és ezért nem is ajánlhatjuk jó szívvel senkinek.
  • RAMyMamy
    legálisan nem lehet ilyet, és ha trükközöl, azzal a fiókodat kockáztatod. egyébként vpn.
    Utoljára szerkesztette: RAMyMamy, 2016.06.03. 19:48:27
  • RelakS
    IndieGala járulékos játékok. Lesz még egy, ha kiszórtam a mostani giveaway-eket

Némelyik a ---Games for Free--- csoportnak is elérhető
  • PiszkosFred
    Probald meg masnap, rendszerint akkor mar sikerul. Mondjak egyesek, hogy automatara kell beallitani az idot a telefonon, meg egyeb hazibarkacs megoldasok, de a legegyszerubb az, hogy masnap is probalkozol (nalam is ez volt, masnapra mar jott is az sms uzenet a korabbi "upsz, hiba, blabla" helyett :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.06.03. 10:44:20